Orijinalini görmek için tıklayınız : Filmlerde RC..?
||BeTa||
05-12-2009, 00:56
Konu açmak istemezdim ama merak ettim acaba bildiğiniz bir filimde hiç rc'ye dair birşey varmıydı ???
Ben hatırlıyorum "Evde Tek Kalmış" diye bir filim vardı galiba.6-7 yaşlarında seyrediyordm.Orda heralde vardı.Oyuncak kategorisinede giriyo olabilir ama aklıma bu geldi.Burada paylaşabilirsiniz
kılıç_hasan
05-12-2009, 01:12
evde tekbaşına ordaki arabaya hayran kalmıştım ben ama cocuk içini açınca hiçte profesyonel olmadığını görmüştüm birde tarkanın klibinde kamera arkasında gördüm helikopterle çekim yapıyorlardı
Scorpion42
05-12-2009, 01:18
Bende izlemiştim bir yabancı filmdi tam ismini hatırlamıyorum ama senaryosu dandik bişeydi tek ilgimi çeken yer çocuğa hediye olarak hpı nin onroad bi aracını hediye ediyorlardı benzinli kategorisinden.
doomhammer
05-12-2009, 01:37
Özel tvler ilk çıktığında profesyonel rc arabaları olan çocukların başından geçen maceraları anlatan bi dizi vardı. İsmini cismini bilmem. Bölümlerden birinde kötü eleman frekansını karıştırıp esas oglanın arabasını pert ediyodu :) Keşke isim bilsemde tekrar izlesem.
Hatırladığım kadarıyla MELEKLER VE ŞEYTANLAR fliminde RC helikoptere mini kamera bağlanmıştı ve heykeldeki yazıları inceliyolardı..ama o flimde olmayabilir öğle kalmış aklımda ;):)
Hatırladığım kadarıyla MELEKLER VE ŞEYTANLAR fliminde RC helikoptere mini kamera bağlanmıştı ve heykeldeki yazıları inceliyolardı..ama o flimde olmayabilir öğle kalmış aklımda ;):)
rc helideki kamera ile heykeldeki yazıları okunduğu film nicholas cage in oynadığı hazineler ile ilgili bir film idi ama ismini unuttum..
will smithin oynadığı bad boys 2 filminde rc offroad model araba kullanıyorlardı üzerinde kameralar vardı
FuRqan34
05-12-2009, 19:28
bi sinema filmi vardı altın hazineydi adı sanırım şifre çözmei çalışıyorlardı
Heli ile özgürlük anıtında şifre arıyorlardı
desperado filminde RC gitar kutusu vardı :D sonra patlıyodu
_phoenix_3
05-12-2009, 20:13
Film değilde oyunda çok güzel oluyor :D Eskilerin oyununda Rc Heli ile karga felan kovuyordum değişik şeyler ama en sevdiğim de kesinlikle FRONTLİNES FUEL OF WAR oyunu idi sırf Rc sevdasına 2 günde oyunu bitirdim:D Bu arada film olarakda en çok evde tek başına dakinden etkilenmiştim birde savage ile monster mash'in kapıştığı bi film vardı :D
dynakaos
05-12-2009, 20:19
Clint Eastwood'un oynadigi Kirli Harry filmlerinden birinde cok guzel siyah bir r/c corvette stringray vardi.Terminator 2 filminde bilimadaminin cocugu bir r/c bigfoot kullaniyordu.Hatta r/c arac ayak bilegine carpinca egiliyor ve Sarah Connor'in kursunlarindan kurtuluyordu.
bu zaman kadar en az 10 kere tv lerde gerçek rc ler gördüm
büyük hazineydi filmin ismi şimdi hatırladım
terminator 3 de de robot kadın arabaların devresine girip onları remote control haline getiriyordu
Halis Çağrı
09-12-2009, 22:24
Bi ara ES-ES dizisinde WD4 uçuruyorlardı turuncu :D
ucanyurek
15-01-2010, 23:25
Melekler ve şeytanar değil- Büyük Hazine 2 / National Treasure--Nicolas gagein oynadıgı film.... İpuçlarından biri özgürlük heykellerinden birinin elindeki kitaptaydı, onun fotosunu naklen görüp okuyorlardı (ben o kadar heliden o teknoloji beklemezdim büyük ihtimale fakedir dedim). polis gelip yaptıkları acaip işe (özgürlük heykelinin fotoğrafını tanımlanamayan bir aletle çekmek -türkiyede olsa polis zabıta götürür!-) değil de bisiklete ceza kesiyordu....
-türkiyede olsa polis zabıta götürür!-) ....
:lol:
o filmi izledim güzel bir film
Türkiye'de olsa polis helikopterleri kontrole gelirse şaşırmam :D Panzer filanda aparatif olarak gelir herhalde
hakan_41
16-01-2010, 00:58
AROG :D cem yılmaza yanındaki kısa boylu adam yanlış kumandayı veriyor cem yılmaz gaza basınca offroad oyuncak bir rc ilerliyor , çok gülmüştüm orda :D
yigit100
17-01-2010, 14:27
kobra takibinin bir bölümünde RC araç üzerine kurulu bomba sistemi bankaya ait bir aracı patlatıyordu sanırım..
kurtlar vadisi hava çekimleri thunder tiger raptor 90 tarafından yapılıyor :D
suskunum55
17-01-2010, 15:11
kobra takibi sahnesini hatırlıyorum. ve evde tek basına filminide hatırlıyorum. ve bir maza içinde kücük bir kız bilgisayar ile heli ucurdugu bir filmi hatırlıyorum. ben psikoloji oluyorum acaba diyorum bizdeki hobby merakı cocuklugumuzda tatmin edilemeyen duygulardanmı kaynaklanıyor. cünkü benim cocukhen cok az oyuncgım oldu. ve kendi oyuncaklarımı kendim yapardım tellerden, camurlardan. bu konu başlı aşına yeni bir başlık gerektirir. benim hobbiyle tanışmamı saglayan olay iseee. mahsar fuat özkan üclüsünden olan fuat abinin rc ucaklarla ilgilendini bir televiyon programında izlememle başlamıştı.
metınguzel
17-01-2010, 15:30
bence en guzeli transformersedekı tamıya robota donusuyordu ahh öyle bır arabam olsun ısterdım
ucanyurek
19-01-2010, 13:04
'İnsanların tepkileri' bölümünde bir otopark görevlisinin helikoptere ateş ettiği falan yazıyordu:D:D
Dirty Harry'deki kovalamaca sahnesinden bahsedilmiş. Çok güzel ve uzundur, youtube'dan izlemenizi tavsiye ederim. Her ne kadar bir yandan gerçek arabayı sürüp bir yandan rc'yi kontrol etmek pek mümkün olmasa da iyi kotarmışlar o sahneleri.
Yanılmıyorsam araçlar birbirini kovalarken sokakta elektrikli buggy'lerle oynayan çocuklar görülüyor. Tabiri caizse şimdikilere kıyasla daha ilkel modeller :)
tremors (sarsıntı) filminde rcler kullanılıyordu, canavarı öldürmek için, ama 2 de miydi 3 de miydi unuttum
aslında bütün demiyelimde aksiyon macerambilim kurgu gibi filmlerde kullanılıyor öyle denizin üstünden yol üstünden hd görüntü sağlıyor ve helikopter düşme sahnesi varya onların hepsi rc helikopter ama içine patlayıcı koyarak patlatıyorlar
angilonit
21-01-2010, 13:11
bir film vardı adını hatırlayamıyorum maalesef.küçük bir kızla babası 4 kanallı bir helikopter uçuruyordu sonra polisler geliyordu adamın yanına falan :D
Interlagos
22-07-2010, 23:17
Bİrde adını hatırlamıyorum da bi film var bir normal kamyonetle bide küçültülmüşü yarış ediyordu rengine kadar aynıydı herşeyi büyük kamyonet sahibi yemeyince arabayı ezip parçalayıdu. :D Birde bi film daha vardı yine adını hatırlamıyorum bir adam offroad aracın üzerine kamera takıp etek giymiş kadının birinin yanına gidiyodu. İzleyen adını hatırlayan biri varmı ? .D
kimse power kids dememis ama o küçük çocuğa üzülüyorum :(:(:(:(
yerli bir dizi var atv de tövbeler töbesi keremcem kullanıyor bencede ii kullanıyor
kopukboyama09
25-05-2011, 19:46
mythbusters'da arabalarla ilgili testlerde genellikle tt01 kullanıyorlar onun harıcındede birkere cc01 kullanmışlardı gerçi mythbusters film değil ama :D
atmaca53
25-05-2011, 21:23
yerli bir dizi var atv de tövbeler töbesi keremcem kullanıyor bencede ii kullanıyor
merak ettim video var mı?
En son fast five'da vardı. Rc' yi polis merkezine sokup etrafa gøz gezdiriyolardı
Just4ForMe
25-05-2011, 23:03
http://www.youtube.com/watch?v=6TO_1VYIrHs
atmaca53
26-05-2011, 00:04
vay bee adamın model aracı ne hızlı bee. birde vatandaş ta sanki öcü görmüş gibi kaçışıyor...
natıonal geographıc zorlu çekimlerin hepsini rc heli arabayla çekio şimdide inşaatlarda moda olmuş evin görüntüsü nasıl olacak die heli kaldırıolar bunu bizim okulun inşaat bölümü hocası sölemişti
devindeger
27-05-2011, 19:08
Bİrde adını hatırlamıyorum da bi film var bir normal kamyonetle bide küçültülmüşü yarış ediyordu rengine kadar aynıydı herşeyi büyük kamyonet sahibi yemeyince arabayı ezip parçalayıdu. :D Birde bi film daha vardı yine adını hatırlamıyorum bir adam offroad aracın üzerine kamera takıp etek giymiş kadının birinin yanına gidiyodu. İzleyen adını hatırlayan biri varmı ? .D
hafızam beni yanıltmıyorsa bahsettiğiniz sahneyi ; ya 60 Saniye filminde ya da Ocean`s Eleven da görmüştüm
bu gün sabah bi film izledim ufak çöcuk trex 450 adamın üstüne sürüyodu
film : ejderha takımı
RC_Cankat
12-06-2011, 10:36
Discovery Channel Mythbusters Programının takipçileri iyi bilir. Genellikle Patlayıcı kullanılan yada aracın içerisine insan binmesinin riskli olduğu deneylerde sıkça kullanılır. Kullandıkları Kumanda Futaba 9c. Bazen bir arabayı uzaktan kontrol etmek istekleri zaman aracın direksiyonuna çok yüksek torklu servolar bağlıyorlar.
Evde tek başınayı herkes bilir zaten. Bunun dışında dizilerde filmlerde reklamlarda çekilen görüntülerin çoğu rc helilerle çekilir. Çünkü gerçek helikopter hem masraflıdır hem çok ses çııkarır hem de yarattığı rüzgar nedeniyle sahnenin çekimini zorlaştırır.
En çok da dandik oyuncak arabasına helisine kamera bağlayıp televizyondan izleyerek kullanıldığını gösteren filmlere hayret ediyorum biz boşunamı gece yarılarına kadar forumda tartışıp kafa patlatıyoruz yok cgsi yok ağılığı yok hücüm açısı yok amperi diye pehhh...
Discovery Channel Mythbusters Programının takipçileri iyi bilir. Genellikle Patlayıcı kullanılan yada aracın içerisine insan binmesinin riskli olduğu deneylerde sıkça kullanılır. Kullandıkları Kumanda Futaba 9c. Bazen bir arabayı uzaktan kontrol etmek istekleri zaman aracın direksiyonuna çok yüksek torklu servolar bağlıyorlar.
Evde tek başınayı herkes bilir zaten. Bunun dışında dizilerde filmlerde reklamlarda çekilen görüntülerin çoğu rc helilerle çekilir. Çünkü gerçek helikopter hem masraflıdır hem çok ses çııkarır hem de yarattığı rüzgar nedeniyle sahnenin çekimini zorlaştırır.
En çok da dandik oyuncak arabasına helisine kamera bağlayıp televizyondan izleyerek kullanıldığını gösteren filmlere hayret ediyorum biz boşunamı gece yarılarına kadar forumda tartışıp kafa patlatıyoruz yok cgsi yok ağılığı yok hücüm açısı yok amperi diye pehhh...
power kids de r/c de kamera var kumandada ekran var izliyorlar aklım almıyor :)
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.