PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Herkese selam

Xtremx
09-08-2005, 17:18
selamlar, ismim Kerem Düzgit.1999 senesinde bıraktığım bu hobiye tekrar başlama kararı aldım. Bir ara forumlara üye olup (1 sene önce falandı sanırım) bi süre takılmıştım ama bazı sebeplerden devam edemedim, şimdi ise kesin kararlı bir şekilde arabamı toparlayip hazırlamayi düşünüyorum. Hpi nitro rs4 (ilk çıkanlardan) sahibiyim, o zamanlarin parasıyla yaklaşık 1000 dolarlık modifiye yaptığım araba bunca sene yatıyordu bakalım toparlanabilecek mi:)
Foruma takılmaya calisicam ve elimden geldiği kadar deneyimlerimi (? fosilsin olm sen diyenler olacaktır:P ) paylaşmaya calisacagim. Görüşmek üzere, bol rc li günler:)

cguckan
09-08-2005, 19:21
Aramıza yeniden hoşgeldin.

ZoRaNNNN
10-08-2005, 18:33
welcome (başka kelime bulamadım:D )

roadwarrior
12-08-2005, 11:53
hoşgeldin kerem...umarım arabayı toplar ve yarışlara katılır hale getirirsin...arabaya iyi para harcamışsın....hayırlısı olsun..

Xtremx
12-08-2005, 13:17
Araba toparlandı gibi, çalışır durumda:)
Bu pazar autodromda olucam muhtemelen, bakalım serpentlerin ne kadar gerisindeyiz:)

asil
12-08-2005, 14:59
pazar günü alp abi de autodroma geliyor serpenti var RS4lere nal toplatacağım diyordu :)

mcagis
12-08-2005, 15:17
Arkadaşlar, Serpent'le HPI RS4'ü kıyaslamayın lütfen. Tabii ki uygun ekipman ve pilotajla Serpent çok çok daha üstün bir araç; kıyaslayacaksanız Mugen MTX3, HPI R40, Kyosho VOne RRR veya FW05 RR ile kıyaslayın.
Bu arada, bende de en eskilerinden bir Nitro RS4 var. Sağında solunda birkaç modifiyesi de var ve motoruna yeni piston-gömlek attım ama bir türlü zaman bulup da rodaja gidemiyorum...İlk gözağrım olduğu için pek severim kendisini :D
Ha, bu arada, Serpent'in nallarını toplayın da nalsız kalsın, bakalım bi daha öyle gidebiliyor mu :D...

Xtremx
12-08-2005, 15:59
Serpentin çok daha üstün bir araç olduğunu biliyorum zaten, kıyaslamamak da isterdim bu yüzden fakat aynı kategoride yarışan iki araç olduğu için ne kadar gerisinde oldugumu bilmek görmek isterim doğal olarak :)
nal toplatacaklar da gelip toplatabilir iddiam yok hehe

100kmh2sn
12-08-2005, 17:46
Kerem aileye yeniden hoşgeldin,
ismini o senelerden biliyor gibiyim, aramızda daha sık görmek üzere iyi seyirler

!Amorfy.BaRoS+
12-08-2005, 19:22
HOşgeldin.
Ahh rs4 ahh :)
Bu arada alp abi herkeze meydan okur bakmayın siz onun öyle demesine bir kere kullanamadıkki beraber serpentmi yaman yoksa başka bişey mi :)
MEkan Boş Olunca tabi TZ ve SS leri geçer hadi bakalım :)
Tekrar hoşgeldin iyi seyirler.

İnfinity_DREAM®
12-08-2005, 19:54
aramıza hoş geldin eskileri tekrar ve yeniden armızda görmek çok güzel

Xtremx
13-08-2005, 00:12
Çok teşekkürler arkadaşlar.. Bu pazar autodromdayım ama korkarım bi süre haftasonları da çalışacagım için pist bana yalan olacak:) , halledicez bi şekil:)

GÖK@Y
14-08-2005, 11:38
Welcome Mennn! :d:d:d:d

aaalp
15-08-2005, 11:19
HOşgeldin.
Ahh rs4 ahh :)
Bu arada alp abi herkeze meydan okur bakmayın siz onun öyle demesine bir kere kullanamadıkki beraber serpentmi yaman yoksa başka bişey mi :)
MEkan Boş Olunca tabi TZ ve SS leri geçer hadi bakalım :)
Tekrar hoşgeldin iyi seyirler.
Kulaklarım çınladı :-) Kullanamadık ama ben her Pazar otodromdayım genelde, beklerim, Impulse & Rossi'nin acı gücünü Mugenlere tattırmak zevkli olacak. Bi 710 tattı şimdilik, hala kendine gelmeye uğraşıyor :-) Pazarları otodromdayız, bekleriz :-)
Asil --> değiştir olm şu arabayı
Onur --> Mugen filan dinlemem, yalan olursun yalan :eyweyw:

Sevgiler,

!Amorfy.BaRoS+
15-08-2005, 12:44
MUgen Demedim Dİkkat edersen :)
V-one Evo3 ikliside olabilir Ki mugenle yarım gaz senin için yeter :)

aaalp
15-08-2005, 13:17
Pazara otodroma beklerim :-) görelim bakalım neymiş bu mugen

!Amorfy.BaRoS+
15-08-2005, 13:25
Öyle Tekli yarışmalar sarmaz Delikanlı adam 28 inde Tr şampiyonasına olmadı bir sonraki ayak istanbuldaki yarışa katılır.Önemli olan geçmek değil yarış sonundaki istikrardır :) ne konuştum yahu :)
Kendine güveniyorsan eğer yarış sonunda kumandasına dahi yarışabilirim tr şampiyonasında....

torlak_t
15-08-2005, 17:09
onur büyük iddia koydun be :D