Orijinalini görmek için tıklayınız : tg10 modifiye
tg10uma hangi motorları kullanabilirim :confused:
yardımlarınız için simdiden tesekkürler
RaMCHoMaNia®
11-08-2005, 16:58
bence tg10 için fazla uğraşma ama universal şaft modifiye aliminyum şaseler ayarlı rot kolları çift fites bilmem ne ama bence fazla para harcama o arabaya
http://php.hobbyrc.com/forum/showthread.php?t=4721
bu linkden benim aracıma bakabilirsin.ek olarak korbon üst şase ve amörtüsör bağlantı yerleri ve ayarlı kollardan alabilirsin.son nokta olarakda 12 lik iyi bir motor mesale os 12 cv x -cv xr gibi.
ama romçoya katılıyorum.bencede fazlasına gerek yok.çünki sınırın belli...ama bende bu parçaları zamanla tamamlayıp aracımı vitrine kaldırmayı düşünüyorum.çünki daha iyi bir makine alıp onla devam etmek çok daha mantıklı.benimki sadece hastalık emekliye ayıracağım zaman güzel bir görüntüyle ayrılsın istiyorum.
ama yok illada yapacam diyosan sana yardımcı olabilirim.önce yoltuşuyla başla.rc tuning alt şase mutlaka almalısın.bu şase tg10 un altını tamamen düzleştiriyo ayrıca burulma dernci çok fazlalaşıyo ve ağurlığı bayağı bir azltıyo.tabi ağırlık merkezinide aşağı çekiyo.sonra kısa sert yaylar stabilizerler ve aliminyum amörtüsörler.sonra aracı biraz hızlandıralım 2 vites ve mutlaka modifiye fren diski,tuned pipe...... falan bu şekilde bir sıra izlersen daha doğru olur.
!Amorfy.BaRoS+
11-08-2005, 18:45
bence tg10 için fazla uğraşma ama universal şaft modifiye aliminyum şaseler ayarlı rot kolları çift fites bilmem ne ama bence fazla para harcama o arabaya
Allah allah neden Uğraşmasın ki ? NE güzel araba.
Motor Olarak 12 Cv alabilirsin.OS maxın eski nesil motorları yuumlu birde tahminm dogruysa hako d nin linkinde faydalı bilgiler bulabilirsin.
Unutmayalım ki herkez çok iyi bir arabayla başlıyamıyor ama ona yapacagımız küçük ama önemli değişiklikler önemli ,,ama tabi fazlası çok abartı olur buna bende karşıyım.
hako sen o tuned pipe ve manifold nerden aldın acaba istde satılıyo mu
manifoldu tr den aldım.rocco nickli arkadaştan.os marka.tuned pipe ıda towerdan aldım.ama hepsi trde var bunun için satış yapan sitelere bakabilirsin.çok daha güzel görünen ekzostlar var.ben pek görüntüye önem vermediğim için motora en uygununu ve fiyatıda makul olanını seçmeye çalıştım.üzerindeki osnin bu motor için ürettiği manifold.dostum link giremiyorum bir türlü anlamadım valla.towerhobbies e gir marka olarak önce tamiya sunra os yi seçersin.parça listelerindende headers kısmında resimlerini bulabilirsin
RaMCHoMaNia®
13-08-2005, 01:54
Allah allah neden Uğraşmasın ki ? NE güzel araba.
Motor Olarak 12 Cv alabilirsin.OS maxın eski nesil motorları yuumlu birde tahminm dogruysa hako d nin linkinde faydalı bilgiler bulabilirsin.
Unutmayalım ki herkez çok iyi bir arabayla başlıyamıyor ama ona yapacagımız küçük ama önemli değişiklikler önemli ,,ama tabi fazlası çok abartı olur buna bende karşıyım.
ya önü çok fazla açık olamayan bi araba yarışta AE Mugen Serpent bunlara karşı çok fazla şansı olmayan bi araba benim düşüncem bu senin düşüncenede saygım sonsuz
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.