Orijinalini görmek için tıklayınız : towerdan amerikaya bişey isticem.lütfen yardım.
yigit1905
06-06-2004, 10:23
bi tekne için babamı ikna ettim.amerikada tanıdık var.oraya gönderdik towerdan.o da biize hediye paketi diye yollıcak.o zaman daha da ucuza gelir dimi
yiğit ne gerek varki ? zaten altı üstü %10 alıyolardı.. neyse almazlar tabi o zaman ama şu 20 milyonluk damga pulu hikayesi belki alırlar.
yigit1905
06-06-2004, 15:01
yani çok farketmez mi.bu arada towera kredi kartı numarası vererek değilde onlara havale ile para yollayabiliyomuyuz.babamı hala güvenli olduğuna dair pek inandıramadım.oda o zaman sadece çok az limitli bi kredi kartı alsak dio.ama ben bu hafta sonu alıcam teknemi
Güvenmiyorsanız çok az limitli kredi kartıyla falan olmaz . Her bankanın sanal kart hizmeti var . Gidin bankaya bir tane sanal kart hesabı açtırın . Size bir tane kredi kartı gibi üzerinde numarası , son kullanma tarihi , güvenlik kodu yani kredi kartıyla her şeyi aynı olan bir sanal kart açacaklar . Tabi elinize kredi kartı gibi bir kart vermeyecekler . Siz internetten bankanın internet şubesine girip ona kendi kredi kartınızdan para yatıracaksınız . Diyelim alacağın tekne 100 dolar . O karta 150 milyon para yatırıyorsun ve Tower'a o kartın numarasını veriyorsun . Onlarda (gerçi olmaz oyle bir şey ama) 151 milyon çekemiyorlar karttan . En güvenli yöntem bu . Ayrıca babanın güvenmemesine bende hak veriyorum . Çünkü Amerika'da ki bütün elektronik pazarı yahudilerin elinde ve adamlar inanılmaz derecede kazık atmaya çalışıyorlar . Vitrinde üzerinde 300 dolar olarak gördüğünüz bir ürünü dükkanın içine girip konuşup anlaştıktan sonra birden 500 dolar yapıveriyorlar . Yani size fiyatı ucuz gösterip sizi dükkana sokuyorlar . Fakat iş ciddiye binince gerçeğin böyle olmadığını anlıyorsunuz . Bende tower'dan ilk alış-veriş yaparken baya tereddut etmiştim ama 70 dolara motor siparişi verip denedikten sonra adamların da kötü niyeti olmadığını anladım . Onun için babanı azda olsa küçük bir sipariş için ikna et . O da paketlerin geldiğini görünce bir daha tereddut etmeyecektir.
yigit1905
06-06-2004, 15:35
ben de dedim ama o sanal kart olayı iyi aslında kendi kredi kartıyla da çekebilirim falan dedide onlar yüksek limitli olduğu için ne olur ne olmaz sonrada çatır çatır öderiz dedi.yani o sanal karta sıcak bakabilir ve o banka hesabı falan die düşünüo ama.bu arada kredi kartı numarası vermeden önce Mailing Source Ad Number Entry die bi bölüm var.oranın ne işe yaradığını anlayamadım.birde hani isim veriyoruz ya kredi kartında kimin ismi varsa onu yazalım dimi
kredi kartının ismi falan farketmez . kimin kredi kartı olursa olsun . havale işine gelince benim bildiğim havale işlemleri çok zor . hem de zaman alıyor . parayı gonderirsin sorun olmaz ama para oraya gitti mi gitmedi ugrasır durursun . bu isin en temiz ve kısa yolu kredi kartı . AD Number olayı da kampanya kodu . Mesela şu anda 150 dolarlık sipariş verene 20 dolar indirim kampanyası var . 150 dolar ve ustu icin gecerli . O numarayı o kutuya yazıyorsun . Kod aktif hale geliyor .
yigit1905
06-06-2004, 15:52
bi dakka hangi numara anlayamadım
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.