Orijinalini görmek için tıklayınız : Tr Şampİyonasi Son Durum !
!Amorfy.BaRoS+
12-08-2005, 19:38
Arkadaşlar Bİr çoğunuz modelin resmi sitesini takip edemiyorsunuz diye yazıyorum son düzeltmeler ve oluşan yarış tarih yerleri açıklanmıştır.Planlarınızı Buna Göre yapınız...
Ankara (Yavru) - 28.08.2005
İstanbul (Hezarfen) - 25.09.2005
Ankara (Yavru) - 09.10.2005
olarak yeniden bir düzenleme yapılmıştır.
Bilginize..
www.model.org.tr
Bütün arkadaşları bekliyoruz pistimize ;)
Ctesi gününden gelecek arkadaşlar varsa offroad veya onroad minik bir organizasyonda düzenleyebiliriz . Ulaşım konaklama sorunları içinde bana özel mesaj atabilirsiniz .
!Amorfy.BaRoS+
13-08-2005, 15:59
Bu arada birde yarıştan sonraki haftasonu ahlatlıbelde bir organizasyon daha olucaktır.İlgililere duyurulur...
www.model.org.tr
!Amorfy.BaRoS+
01-10-2005, 19:40
DUYURU : 9 ekimde tr şampiyonası son ayagı var arkadaşlar ankara-yavru oyuncak pistinde.
Yarışacak arkadaşlara başarılar ben yokum :)
hadi bakalım gidecez inşallah :)
pehlione
02-10-2005, 22:31
gökhanım görüşürüz orda!! onur bu arada sende gel yaw ne yapacan gel gel.
!Amorfy.BaRoS+
02-10-2005, 23:46
gökhanım görüşürüz orda!! onur bu arada sende gel yaw ne yapacan gel gel.
Olum senin gibi boş adammıyım ben :) Kazanmam gereken bir sınavım var ayrıca pazartesi başıyor :dıkşın:
pazar günü kimle rgeliyo rşimdi?
sakatlık olmassa burak ve bende gelcez
Tanirmiyiz Bİrbİrİmİzİ Oda Ayri :)
omer_yildir
06-10-2005, 18:58
bende oradayım kacarmıııı :D gorusuruz..
!Amorfy.BaRoS+
06-10-2005, 19:09
Eywahhh Ömer ordaysa siz gitmeyin derim :) Herşeye burnunu sokar herşeye karışır ayyy :)
omer_yildir
06-10-2005, 19:10
off onur kendı ozellıklerını bana yazmıssın dostum... :)
100kmh2sn
08-10-2005, 12:30
Arabalara sticerları yapıştırında gidin :D
yarışan arkadaşlarıma başarılar dilerim
selamlar murat
Ben de... Yazık ki iş yüzünden Ankara'ya ben de gidemiyorum... İnşallah gelecek sezon yapılacak yarışlarda görüşmek üzere, herkese başarılar...
omer_yildir
10-10-2005, 10:14
cmt si va pzr pısteydım.. cmt sı sadece ankaralı pılotlar vardı.. toplam 15 arac kadr.. hava cok soguktu artık ellerımızın dondugunu hıssedıyorduk.. gusel bır gundu bırcak kısı antreman yaptı setup yaptı..pzr yarıs 1 gıbı basladı sıralama turlarından sonra ılk katogorıler basladı ve gunu tamamladık.... ep tourıngde toplam 5 arac vardı .. ep tourıngde Bülent Toker 1. oldu ıkıncı olan Taner Timurlenk tr sampıyonu oldu.. gp tourıngde ıse Yağızcan Toral gune damgasını vurdu .hem yarısın bırıncısı hemde tr sampıyonu oldu.. 1\8 de ıse Safa Toral ın ustunlugu vardı yarısda 1.oldu tr sampıyonu Özgür Torlak oldu .. 1\5 de ıse gecen yarıs sampıyonlugunu ılan etmıs olan Alpaslan Ozantürk bu yaristada 1. olarak kupayı kaldırdı..Genel olarak cok guzel bır yarısdı..Katılım az oldugundan organısazyonda yetısmeme yada tersılıkler olmadı toplam 30 a yakın araba vardı.. bır yarıs gunude boyle gectı bu sezonda kapandı ... gelmeyenler yıne cok sey kacırdı .. :)
gunolcamlibel
10-10-2005, 13:29
Türkiye Şampiyonası Finali fotoğraflarına aşağıdaki linklerden erişebilirsiniz
http://www.hobbyrc.com/forum/showthread.php?t=5561
http://www.rc-tuning.com/2005final
Varlığıyla destekleyen herkese teşekkürler.
Günol Çamlıbel
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.