PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 26.12.2009 tarihli izmir - aliaga rc ep toplantimiz

KOTSUMOTO
28-12-2009, 16:23
slm herkese, yıne guzel bır cumartesı gecırdık.. helısınden,ucaga,arabasına, her turlu modelımızı kullandık.. o gunun resımlerını sızlerle paylasmak , ızmır ve cıvarındakı arkadaslarla yeni toplantılar duzenlemek istiyorum..

angilonit
28-12-2009, 18:22
offroad onroad her pist var ne güzel bi ara yine onroad günü yaparız emre abi :D
bu arada güzel bir toplantıymış söylediğin gibi çeşit çok :)

KOTSUMOTO
29-12-2009, 19:35
offroad onroad her pist var ne güzel bi ara yine onroad günü yaparız emre abi :D
bu arada güzel bir toplantıymış söylediğin gibi çeşit çok :)

slm sen ekipi topla, ben murat her gun soyluyorum,ayarlayın beklerım...

muratcankaya1
10-05-2011, 09:34
Mrb arkadaşlar manisa veya izmirde bildiğiniz rc araç bakımı veya satışı yapan bir yer varmı.aracım arızalandı ve çok fazla anlamıyorum.

aiolos
11-05-2011, 09:13
Manisa veya İzmir de bu hobi ile uğraşan gruplara dahil olarak o civardaki arkadaşlardan yardım alabilirsin.
Biz İzmir de, buluşmalarımızda olabildiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz mesela.
Ancak bazı arkadaşlar bizi tamirci zannedip bu şekilde bir yaklaşım izliyorlar. Ozaman hoş olmuyor tabiki ! :)

emo23
12-05-2011, 05:10
Doğrusu bu durumdan bende çok müzdarip bir durumdayım. :(

Her ay 6-7 yeni kişi sadece Bodrum içinden arıyor yada ofisime elinde bir model ile geliyor.
" Merhaba,
S.A biz bir model aldık ama bunun rodajı/ayarları/montajı yapılması gerekiyor. Bize bu konuda yardımcı olabilir misiniz ?"

Tabii yardımcı oluruz ama :) size izlemeniz gereken doğru yolu gösteririz şeklinde yaklaşım yapıyorum.
Kısa bir konuşma ile bu acemi arkadaşlara bu hobinin özünü anlatmaya çalışıyorum. Öncelikle ilk sorum ; "Kitap okumasını sever misiniz ?" şeklinde oluyor. Doğru yada yalan cevap alabilirim. "Ne cevap verirseniz eğer içinizden geçen HAYIR ise derhal bu hobiyi bırakın, fazla zaman ve para harcamayın" diyorum. Üstüne bu forum un adresini bir kağıda yazıp ellerine veriyorum. İşin rengi zaten burada belli oluyor. Neticede bu ilk tanışma.

Eğer bu kişi 2-3 gün içinde yine geliyor yada tel. da görüşmemizde kafasında belirli birşeylerin oluştuğu sinyallerini alıyorsam, ilk buluşmamıza izlemci olarak dahi katılıyorsa "Bu arkadaş bu hobiyi seviyor" diyorum ve bizlerden birisi olarak kanımsıyorum.
Tabi %98 ını ilk tanışmamız sonrası bir daha göremiyor ve ses alamıyorum.

Ancak bazı arkadaşlar bizi tamirci zannedip bu şekilde bir yaklaşım izliyorlar. Ozaman hoş olmuyor tabiki ! :)

aiolos
12-05-2011, 10:38
Aynı durum söz konusu.
Bize de özel mesajdan ulaşıyorlar.
Yazı ile gelenlerde bir "merhaba, selam" bile olmuyor.
Şuyum bozuldu, nerede tamir edebilirim, kim yardım eder diyorlar.
Cevap vermiyorum artık. En azından insan bir merhaba der :D
Teknik servis miyiz biz :D
Yol gösterdikten, yardımcı olduktan sonra bir daha sesi çıkmayanlara da çok üzülüyorum. Sonuçta bir şekilde kaybediyoruz bu insanları.

asyakartalı
13-05-2011, 21:57
Doğrusu bu durumdan bende çok müzdarip bir durumdayım. :(

Her ay 6-7 yeni kişi sadece Bodrum içinden arıyor yada ofisime elinde bir model ile geliyor.
" Merhaba,
S.A biz bir model aldık ama bunun rodajı/ayarları/montajı yapılması gerekiyor. Bize bu konuda yardımcı olabilir misiniz ?"

Tabii yardımcı oluruz ama :) size izlemeniz gereken doğru yolu gösteririz şeklinde yaklaşım yapıyorum.
Kısa bir konuşma ile bu acemi arkadaşlara bu hobinin özünü anlatmaya çalışıyorum. Öncelikle ilk sorum ; "Kitap okumasını sever misiniz ?" şeklinde oluyor. Doğru yada yalan cevap alabilirim. "Ne cevap verirseniz eğer içinizden geçen HAYIR ise derhal bu hobiyi bırakın, fazla zaman ve para harcamayın" diyorum. Üstüne bu forum un adresini bir kağıda yazıp ellerine veriyorum. İşin rengi zaten burada belli oluyor. Neticede bu ilk tanışma.

Eğer bu kişi 2-3 gün içinde yine geliyor yada tel. da görüşmemizde kafasında belirli birşeylerin oluştuğu sinyallerini alıyorsam, ilk buluşmamıza izlemci olarak dahi katılıyorsa "Bu arkadaş bu hobiyi seviyor" diyorum ve bizlerden birisi olarak kanımsıyorum.
Tabi %98 ını ilk tanışmamız sonrası bir daha göremiyor ve ses alamıyorum.

Merhaba İsmim umut,
Bende kitap okumam.
zaten işim gereği okuyacak zamanımda olmuyor.Ama bu hobiden özelliklede off-road araçlarından çok hoşlanıyor ve ilgileniyorum.Hatta bu hobiye başlamadan 2-3 yıl öncesinde hep gözlemlemeye çalıştım neler olup bittiğini.Kitap okuma ile rc hobi bağlantısı çok alakasız olmuş.