Orijinalini görmek için tıklayınız : Rs4 3 Evo
Arkdaşlar yeni gelen Rs4 3 Evo'nun fotoğraflarını koyayım dedim . Almak isteyen bir kaç arkadaş var bana gelen özel mesajlardan öğrendiğim kadarıyla . Hem onlarda bir fikir edinmiş olur . Fakat roto startla birlikte pil gelmediği için arabayı çalıştırma imkanı bulamadım daha . Tower'dan pil sipariş ettim yeni . 7.2 volt pil var ondan aldım . Bu olur işallah? (http://www2.towerhobbies.com/cgi-bin/wti0001p?&I=LXDWY1&P=0) roto startı olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim . Bi de yanında HPI overnight charger diye şarj aleti aldım bi tane .
bunlarda interior görünümler
hayırlı olsun dostum bende bu hafta içi sipariş veriyorum bi rs4 evo işallah erken gelirde beni meraktan çatlatmaz :d artık bende RC ci oluyorummm :) eheh oley:) bu arada bu linkteki pil uygun bide buna şarj aleti gerekiyo ya bu arada şu rotostart harbi güzel bi olay ya bu arada ceptelefonunu modifiye etmek isiyenler (program ve oyunlar ile) www.cepcity.net bilmem acaba bu kısa tanıtım yasakmı sitenizde ?
Car Destroyer
06-06-2004, 23:14
RS4-3 Evo n hayırlı olsun
aksak_ritim
07-06-2004, 13:50
Bende HPI rs4 alamak istiyorum. Biraz araştırdım bu tür aletlerin türkiyeden satın alınmaması gerektiğine karar verdim ... fiyattan dolayı ...
Fakat yabancı sitelerden alış veriş ne kadar güvenli oluyor? Gördüğüm kadarı ile sizler siparişlerinizi yabancı sitelerden veriyorsunuz... Bu yolla alış veriş ile bazı şüpelerim var ister istemez. beni bu konu hakkında bilgilendirebilrmisiniz acaba?
Yani başıma gelebilecekler? Nereden ve nasıl satın alınması gerektiği... ve ben bu cıhazı aldığıımda calışır durumdamı olacak yoksa extra bikaç şey daha almam gerekecekmi?? Benzinli bi RC alamayı ilk defa düşünüyorumda...
aşağıdan eski forum linkine tıkla orada anlatılıyor her şey
rocco, pil ok dir. ancak aldigin sarj cihazi icin umarim voltaj donusturucun vardir. olmasada problem degil bulursun :)
rocco hayırlı olsun araban. dikkatli kullan :D
akasak_ritim ya mesaj ları almadın yada kasten yapıyorsun hem actıgın konuya yazdım hem ozel mesaj yolladım hemde buraya yaziyim birde
öncelikle aramıza hoşgeldin eğer arabanı rtr yani hazır kullanıma hazır birşekilde almak istiyorsan araba gelir gelmez calıstırmak icin alman gereken şunlar:
araba bu dodge viper olan kepli araba
http://www2.towerhobbies.com/cgi-bi...?&I=LXFSK4&P=ML
buda m3 olan rs4
http://www2.towerhobbies.com/cgi-bi...?&I=LXFSK3&P=ML
bu buji ısıtıcısı mutlaka gerekli
http://www2.towerhobbies.com/cgi-bi...p?&I=LXVZ06&P=7
12 tane pil alacaksın AA size bence duracell al 4 ü arabanın reciver falan a 8 ide kumandayeğerki arabayı ss alacaksan hassank arkadasımıza danıs cok bilgili bu konuda cunku oda ss aldı (bu arada ss demek arabayı kendin toparlayacaksın parcalarını falan acıkcası ben usendeim savage de rtr aldım ama sen bilirsin hassank ya danıs bir) benden bu kadar bu arada çoğumuz neredeyse hepimiz bu siteden alış veriş yapıyoruz www.towerhobbies.com ve su ana kadar hic bir sorun yasamadık ben yasamadım yani cokda guvenli bir site benden bukadar bye
aksak_ritim
07-06-2004, 22:12
Cevabın için çok teşekkür ederim fakat verdiğin linklere tiklayınca direk olarak sitenin giriş sayfası açılıyor.. yani tavsiyede bulunduğun rs4 lerini göremedim. fakat merak ettiğim bir çok şeye cevap vermişsin çok teşekkür ederim :) Peki siparişi adrese verebiliyormuyum yoksa gidip biyerdenmi almam gerekiyor paketi?
Siparişi verdikten sonra adresine bir yazı gönderiyorlar. Gümrük mallarının geldiği postaneye gidip %10 vergisini verip çıkıyorsun. Sonra işte rodaj vsvsvs.
Aksam ritim neredensin? Tanışma bölümünde seni göremedim. Müzisyensen tanışmak isterim seninle.
aksak_ritim
07-06-2004, 23:44
evet müzik le uğraşıyorum. samsun 19 mayıs üni de okuyorum... Sen nerdesin? Bende tanışmak isterim...
Bu arada "gümrük mallarının geldiği postane" derken bu dediğin yer ankara gibi yerlerdemi oluyor yoksa her ilde bulunuyormu?? cehaletimi bahışlayın lütfen :)
aksak merhaba önce nerede oturduğunu söylersen ona göre snaa nereye gelip gelmeyeceğini söyleyebiliriz mesela istanbulda oturuyorsan gidip topkapıdaki aslında cevizlibağın oralarda oluyor ülker fabrikasının karşısındaki bina posta gümrük binasıdır oradan alıcaksın sen siparişini vericeksin www.towerhobbies.com dan ondan sonra tabiki siparişini hava yolu ile olanı seçeceksin onu nasıl seçeceğim diye sorma sipariş verirken o seçenek karşına çıkacak ordan seçersin ondan sonra siparişini verdiğin gün den itibaren tam 10 gün say ve bekle sabırlı olki bu hobby de çok gerekli bir olaydır :) daha sonra evine yada towerda aldığın malın hangi adrese gelmesini istiyoyasan yazdığın adrese bir kağıt gelecek ve o kağıtta malın gelmiş olduğunu kaç kilo olduğu ve gidip nereden alacağını yazacak sonra gidip oradan kağıdı vererek bir takım işlemlerden sonra malını alacaksın hepsi bu kadar ok bu arada ss çok iyi bir tercih memnun kalacaksın umarım şimdilik hoşçakal varsa bir problem yardımcı olurum...
ee ben yalovada oturuyorum ne olacak yalova gümrüğüne gelirmi yoksa istanbuldan mı almam gerekir
Yalova'daki en büyük postaneye gidip sor, onlar bilirler...
peki yurt dışına gittiğimizde bu arabayı alıp turkiyeye geçirdiğimizde gümrük verziyormuyuz
vermezsın
ben bazen oyle alıyorum
yurt dısına gıden tanıdıklarım oldugunda ısteklerımı soyluyorum gelırken ucakta yanlarında getırıyorlar
verilmiyor . fakat yanına 2-3 tane kit alıp gelirsen 1 tanesiyle vedalaşmak zorunda kalabilirsin . onun için her şeyi tadında bırakın :)
eheeeehee o kadar da deil :D
Selam Rocco,
Araban hay1rl1 olsun, ben de bi tane al1yorum ayn1s1ndan, kep'in ön cam1 yuvarlak delinmismi geliyo yoksa sen mi deldin, bi de memnunmusun nas1l arac1n genel performans1?
kep delinmis geliyor . aracı daha kullanamadım roto startın yanında pil gelmediği için starter için pil siparişi vermek zorunda kaldım . onu bekliyorum gelsin calıstıracagım . fakat internette bi yerde videosunu buldum araca cok iyi gidiyor videolarda gorundugu kadarıyla .
Rocco, Bu 7.2 Pil Surekli Arabanin Uzerindemi Duruyo? Yani Çalistirip Sonra Çikartamiomusun? Bi De, Kullanmaya Baslayabildiysen Fikrini Alabilirmiyim, Nasil Tatmin Edicimi Verdigin Paraya GÖre? Anlatabilecegin Herseyi Dinlerim Bu Arabayla Ilgili, Bikac Saat Önce Ben De Siparis Verdim De... :) :)
7.2 V pil ROTO START a takılıo araca deil. Araca takılan 4 tane AA pil ALICI için 8 tanede Kumandaya yani Vericiye takıyorsun.
7.2 V pil ROTO START a takılıo araca deil. Araca takılan 4 tane AA pil ALICI için 8 tanede Kumandaya yani Vericiye takıyorsun.
YA ISTE ONU SORUYORUM, ROTOSTART ARACIN USTUNDE SABIT, PILINDE SUREKLI ELEKTRIK SAGLAMASI GEREKIOMU YOKSA TAKIP ÇALISTIRIP SONRA PILI ÇIKARTIOMUSUN?
Rotostart'ı bir çeşir matkap gidi düşün, yandan bir delikten ucunu motora sokuyorsun. Düğmesine basıyorsun. Alet motoru çeviriyor. Motor çalışınca da çekip alıyorsun.
BOND roto start için ufak bi parça var bu motora ekleniyo bu parçaya pil fln takmıyosun 7.2 v lık pili sen roto-start MATKABINA takıyorsun.
Hmmmm, annas1ld1... Araban1n sag taraf1nda üstü kapal1 siyah bi bölüm var, onu merak ettim de alt1nda ne var diye, acaba EPlerdeki gibi pil oraya tak1l1yo da onun kapag1m1 diye, degilmis megersem... Dur ben su ROTO'nun seceresine bi bakiiim towerdan, neymis ne degilmis iiice annay1m... :)
ya arkadaslar ben bu aldıgım sarj aleti icin voltaj dusurucu bulamadım . gittim bi elektirikcide baska sarj aletine taktırdım ucundaki kabloyu (yani 220 volt olan sarj aletine) . icim rahat etmedi bir sorun cıkartır mı acaba??
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.