PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : hpı yerinde duramıyor işte yeni bi araç daha

anı
09-01-2010, 02:14
hpı yerinde duramıyor arka arkaya süper araçlar çıkardı son çıkardığı araçlardan biri olan hpı savage ss5.9 araç savage serisinin en iyi aracı olacağa benziyor araçta hpı ın son çıkardığı difransiyeler kulanılıyor bu difransiyel dişlilerini neredeyse sıyırmak imkansız araçta savage xl de kulanılan motordan vardır diyer sevagelere göre difransiyeler akslar difcup gibi birçok parça kulanılmış daha fazla merakta bırakmiyim işte link
http://www.hpiracing.com/kitinfo/861/

kacak
10-01-2010, 14:17
hpi bu

ALI
10-01-2010, 15:27
bıkın artık şu arabalardan yaa. ısıtıp ısıtıp onunuze koyuyorlar. sizde yemeye devam ediyorsunuz. anlamadımki bu nasıl iştir..

MSenturk
10-01-2010, 15:46
bıkın artık şu arabalardan yaa. ısıtıp ısıtıp onunuze koyuyorlar. Sizde yemeye devam ediyorsunuz. Anlamadımki bu nasıl iştir..

+1 +1:p

sarp100
10-01-2010, 15:55
Bence de sıktı artık valla :D

Bu arada konu dışı olacak ama Murat abi imzana bittim :D Bana da ona benzer bi öm atmış

BURAKK
10-01-2010, 16:08
cıkarsın bakalım hpi....:)

Jarjaryan
10-01-2010, 16:13
Hpidan bahsetti sanırım Sen herşeyre çok ziplıyorsun derken murat abi!! :P

MSenturk
10-01-2010, 16:21
Bu arada konu dışı olacak ama Murat abi imzana bittim :D Bana da ona benzer bi öm atmış

Rc`yi bosverdik mafyaliga basladik forumlarda..!

Fuat_Ekinci
10-01-2010, 17:23
bıkın artık şu arabalardan yaa. ısıtıp ısıtıp onunuze koyuyorlar. sizde yemeye devam ediyorsunuz. anlamadımki bu nasıl iştir..

Diğer markalar hergün yeni bir araç mı tasarlayıp piyasaya sürüyorlar. Genelde bir önceki modelin biraz gelişmişi oluyor yeni çıkan model. Bu markalar içerisinden HPI savage de bence oldukça güzel ve sağlam. Anılın difransiyel dişlisinin sıyırmayacağı fikrine katılmıyorum. Zira ben en çok ön dif. bevel gear dan çekiyorum.

powermaxxx
10-01-2010, 19:07
bıkın artık şu arabalardan yaa. ısıtıp ısıtıp onunuze koyuyorlar. Sizde yemeye devam ediyorsunuz. Anlamadımki bu nasıl iştir..

+1 :) ...

anı
10-01-2010, 19:38
Diğer markalar hergün yeni bir araç mı tasarlayıp piyasaya sürüyorlar. Genelde bir önceki modelin biraz gelişmişi oluyor yeni çıkan model. Bu markalar içerisinden HPI savage de bence oldukça güzel ve sağlam. Anılın difransiyel dişlisinin sıyırmayacağı fikrine katılmıyorum. Zira ben en çok ön dif. bevel gear dan çekiyorum.

abi sen standart dişlili bir savage xl mi kulanıyosun ? hpı ın çeşitli dişlileri var sağlamlık sırasına göre gidiyim savage 25 3.5 4.6 ve xss tek ulanılan tipi var biraz yumuşak xl de kulanılanı var diyerlerie göre ddaha sert savage flux ta kulanılan var eyerlerinden de sağlam koca brushless gücüne dayanıyo birde savage flux ın kilerdende serti var BULLETPROOF diye bu diff lerde savage flux ve savage ss5.9 da kulanılmaya başlandı

patar
10-01-2010, 19:45
*bizim sizin kadar mugen alıcak helliler alıcak paramız yok bu araçlarla idare ediyoruz ne yapalım ama sonuçta savage aşkı bu alan alır :);oleeea:

anı
10-01-2010, 19:48
*bizim sizin kadar mugen alıcak helliler alıcak paramız yok bu araçlarla idare ediyoruz ne yapalım ama sonuçta savage aşkı bu alan alır :);oleeea:

katılıyorum +1 ;oleeea:

Fuat_Ekinci
10-01-2010, 21:37
abi sen standart dişlili bir savage xl mi kulanıyosun ? hpı ın çeşitli dişlileri var sağlamlık sırasına göre gidiyim savage 25 3.5 4.6 ve xss tek ulanılan tipi var biraz yumuşak xl de kulanılanı var diyerlerie göre ddaha sert savage flux ta kulanılan var eyerlerinden de sağlam koca brushless gücüne dayanıyo birde savage flux ın kilerdende serti var BULLETPROOF diye bu diff lerde savage flux ve savage ss5.9 da kulanılmaya başlandı

Savage XL için olan güçlendirilmiş modelinide kullandım ama oda sıyırdı.Bakalım bir çare düşünücez.

angilonit
10-01-2010, 21:55
Rc`yi bosverdik mafyaliga basladik forumlarda..!
konuyla ilgili değil kusura bakmayın ama murat abi süper yorum :D forum ağası :D

sarp100
10-01-2010, 22:36
Komik duruma düşmekten çok hoşlanıyor o kürşat. :D Zıplama diyip duruyordu

ALI
11-01-2010, 02:14

guzelce yazardim ama onumde bilgisayar yok maalesef. siz savage alin mugen parasi harcayin en guzeli o;) benim ilk benzinli aracim 2. el lst2 idi.o zaman turkiyede lst satilmiyordu . 2el lst parasina sifir savage alabilirdim ki almadim. suanda durum boyle degil daha kalitelisi dahha ucuza varken siz pahalliyi alip modifiye edin . hadin kolay gelsin...

cc_Zorba
11-01-2010, 03:08

Bu araçta bedava değil sanırım. 2 gündür forumda bir kavga havası bu yorumlara gerek yok arkadaşlar paylaşmak istediğinz konu ile ilgili bir yorumunuz varsa ''Lütfen'' paylaşın...

MSenturk
11-01-2010, 18:45
Araba Bölümündeki sitres...? (http://www.hobbyrc.com/forum/showthread.php?p=534577#post534577)

ALI
11-01-2010, 21:23
Abi iyi güzel diyorsun. Savage sağlam arabadır değildir orasını bilemem. hiç kullanmadım. ama savage ı olan birçok arkadaşım var. hiç birisinin tam doğru çalıştığını gormedim. heleki araba biraz yorulmuşsa. bu yuzden kronik sorunları olan bir araba olduğunu dusunuyorum.

fakat benim değinmek istediğim nokta şu. Hpi Savage ın şu ana kadar piyasaya surulmuş 15 farklı modeli vardı. en son çıkanıyla 16 oldu artık.(isteyen hpi ın sitesinden şuan satılan modellere ve discontinued modellere bakıp sayabilir) bu 16 modelin belki 3 tanesinde ciddi değişiklik vardır. geri kalanlarında sadece şase rengi , uzerindeki yazısı kepi ve lastikleri değiştirilip piyasaya sürülmüş. yani onceden de soylediğim gibi ısıtılıp onumuze koyulmuş. benim anlayamadığım ve gorunce şaşırdığım nokta burası. bu arabayı artık 1. versiyonda çıkartmak yerine niye traxxas gibi yenilikçi, sadece goruntuden ibaret olmayan bir araç tasarlayıp çıkarmıyor ki hpi? bunun tek nedeni bence hpi ın yeni çıkardığı araçların diğer araçlara rakip olamaması bence. mt2 gibi hellfire gibi.. bu yuzden hep satılan arabaların uzerinde gidiyorlar. rs4 te bu şekilde bir sürü farklı modeli var.fakat e10 un benzinlisi gibi. hiç bir farkı yok. birsürü boşluk var hiç ayar seçeneği yok ve plastiği çok dandik .yada bajada tuttu oda daha çok yeni olmasına rağmen 4 farklı modeli var. bu yuzden ben bu hpi markasını sevmiyorum. ve artık hpi parasına alınabilicek daha kaliteli ve güncel modeller varken hpi markasının tercih edilmesini istemediğim için bu konuyu gorduğum her yere yazıyorum. Umarım söylediklerim yanlış anlaşılmaz:)

Sen zenginsin biz senin aldığın modelleri alamayız diyen arkadaşlara birdahaki mesajlarını yazarken, yazdıktan sonra birkaç defa okuyup düşündükten sonra göndermelerini tavsiye ediyorum.:)

nuhs
12-01-2010, 13:24
Evet; Ali ye bu konuda katılıyorum ...
Benim de Savage,Lst RTR araclarım vardı ve yaptığım masraflar inanın dünya parasıydı ;) araçlar mod ladıkca istiyor ve rakamlar yuklarıya çıkıyor
birde her aracın kendine göre artı ve eksileri vardır bunun için engüzel kararı kullanan kişi bizzat yaşayarak görür :)

Fuat_Ekinci
12-01-2010, 15:51
Hpi Savage ın şu ana kadar piyasaya surulmuş 15 farklı modeli vardı. en son çıkanıyla 16 oldu artık.(isteyen hpi ın sitesinden şuan satılan modellere ve discontinued modellere bakıp sayabilir) bu 16 modelin belki 3 tanesinde ciddi değişiklik vardır. geri kalanlarında sadece şase rengi , uzerindeki yazısı kepi ve lastikleri değiştirilip piyasaya sürülmüş. yani onceden de soylediğim gibi ısıtılıp onumuze koyulmuş. benim anlayamadığım ve gorunce şaşırdığım nokta burası. bu arabayı artık 1. versiyonda çıkartmak yerine niye traxxas gibi yenilikçi, sadece goruntuden ibaret olmayan bir araç tasarlayıp çıkarmıyor ki hpi? bunun tek nedeni bence hpi ın yeni çıkardığı araçların diğer araçlara rakip olamaması bence. mt2 gibi hellfire gibi.. bu yuzden hep satılan arabaların uzerinde gidiyorlar.

Ali bu hobiye başlayalı çok fazla olmadı . O yüzden araçların geçmişlerini çok fazla bilmiyorum. Ama 2 yıdır takip ettiğim kadarıyla Savage XL modelini çıkardı , X modelini biraz uzatmış motorunu lastiğini değiştirmiş vs. Traxxas bakıyorum revonun geri viteslisi vardı, sonra geri vitesi iptal etti en son tekrar geri vitesli modelini çıkardılar. Yani üç aşağı beş yukarı aynı araçlar. Söylemek istediğim sadece hpi değil diğer modellerde birbirini tekrar eden seriler çıkarıyor. hangisi daha kalitelidir daha sağlamdır tartışmasına girmeye gerek yok ama "aynı şeyleri pişirip önünüze koyuyorlar sizde yiyorsunuz" lafını doğru bulmuyorum. Benzer şeyleri pişirip önümüze koyuyorlar bizde istersek yiyoruz istemezsek yemiyoruz. Buradaki biz sadece HPI kullanıcılarını kapsamadığını söylememe gerek yok sanıyorum.