Orijinalini görmek için tıklayınız : akşamları avcılar/bahçeşehir/beylikdüzü
khaledome
19-08-2005, 14:51
arkadaşlar bu üçgende akşam iş çıkışı buluşsak şöyle 1 saat oynayıp stressimizi atsak da eve gitsek nasıl olur.
şimdi akşam 1 saat oynıyım dedim, yanlız oynamak canımı sıkıyo yokmu bana katılcak arkadaş.
ben bahçeşehir göletin orda oynuyorum ama daha çok offroad mekanı orası, bu civarda nereleri tercih ediyorsunuz oynamak için, şöyle düz asfalt neresi var. (geçen bizim sitede gürültüden dolayı pazar günü az daha kavga çıkıyodu)
uzattım geyiği.
özet : canım sıkıldı , brek brek arkadaş arıyorum arkadaş
landjump
20-08-2005, 00:20
Dostum bir ara musait olursan gel büyükcekmeceye tanışalım. Biz 4 kişiyiz ve 3 tane 9.5mbx ve bir tane de monster pirate buggy aracımız var. Selimpaşada bir pistimiz bile var ancak foseptik inşaatı yüzünden 2 aydır kullanamadık. Inşallah pazartesi dozer gelecek ve tekrar düzleyecek alanı. Pist arsası bize ait ve deniz manzaralı:)
Hepimiz Büyükçekmecede oturuyoruz ne zaman müsait olursan görüşelim. Özelden atıyorum telefon numaramı
sevgili landjump biz iki arkadaşız ve büyükçekmecedeyiz yeni sayılırız ben yeni gs buggy aldım diğer arkadaşımınki birkaç güne kadar gelecek müsait bir zamanda tanışmaktan zevk duyarız sevgiler.
khaledome bahçeşehir göletin adını çok duydum daha çok tekne var diye biliyordum offroad mekanı varsa ziyarete geliriz
bende beylikdüzünde oturuyorum vakit buldukca BAUHAUS park alanında kullanıyorum gerci isim nedeniyle gec saatlerde geliyorum ama zaten 22:00 den sonra orası musait oluyor.tabi bir araya gelip tanısmak isterim.
bana msn messenger dan ulasabilirsiniz.
bulentkucukosman@hotmail.com
khaledome
20-09-2005, 19:25
khaledome bahçeşehir göletin adını çok duydum daha çok tekne var diye biliyordum offroad mekanı varsa ziyarete geliriz
selam cüneyt aslında çok iyi bir offroad mekanı değil, büyük çim bir boşluk var ama çimler biraz uzun kalıyor o da aracın hızını baya kesiyor, motor hararet yapıyor falan, çok iyi bir mekan diil ama iş görüyor. ama önemli olan bi araya gelip muhabbet etmek tek başına çekilmiyo bu meret gelirseniz beklerim tabi ki, ben akşamları 7'den sonra orda olabiliyorum tabiki gündüzden haberleşirsek garantiye alırız..
khaledome
20-09-2005, 19:26
bende beylikdüzünde oturuyorum vakit buldukca BAUHAUS park alanında kullanıyorum gerci isim nedeniyle gec saatlerde geliyorum ama zaten 22:00 den sonra orası musait oluyor.tabi bir araya gelip tanısmak isterim.
22'den sonra benim karım beni eve almaz gibi geliyo bana :)
:lol:
ışıklandırıyorlar mı orayı? aslında eğlenceli olabilir di.
landjump
21-09-2005, 02:03
Pisti tekrar kullanıma açtık gelin burda gazlayalım
khaledome
21-09-2005, 10:12
büyüksün landjump sen tarihi söyle ben varım...
landjump
21-09-2005, 20:33
yagmur olmazsa eger cumartesi
haberleşiriz tekrar
ben avcılarda oturuyorum bende bızım dukkanın orda oynuyorum koridorda ve cook ses yapıyo komsular hep şikayet adıyolar ama onları pek dınlemıyorum ben kendı keyfıme bakıyorum bende savage 25 off road aracı var ben de bazen hafta sonları hazarfen hava alanına gıdıyorum orda guzel off road pisti yapmışlar ama kımse olmadıgından canım sıkılıyor tek başıma kımse yook off road aracı olarak eger off road aracı olan varsa hafata sonları beklerım :)
khaledome
27-12-2005, 23:12
havalar biraz ısınsın da birlikte gideriz hazerfana
tamam beklerım sen nerde ben avcılarda oturuyomda khaledome bana haber verırsın ıgderken ben her akşam bakıyom buraya zaten burdan gorurum yazını ok kıb :ahhahyt:
khaledome bende bahçeşehirde oturuyorum görüşebiliriz aslında bende 3 tane on road var ama yinede orda kullanabileceğim yerler var
arkadaşlar bende esenyurtda oturuyorum benim araç t-maxx eger buaralar plan düşünülüyorsa haberim olsun bende geliyim.
muratiqua
11-05-2006, 23:06
beyler havalar ısınıyo hazır olun hezarfene..
Bauhaus un otoparkı nasıl ? on road kullanmaya musait mi?
arkadaşlar yarın hazanfere geliçek varmı ben ordayım?
landjump
13-05-2006, 20:56
Bauhauss otoparkı cok kalabalık. Ayrıca oarada işgüzar bir güvenlik müdürü var adam akıllara zarar.
Eğer asfalt arıyorsanız Tüyap otopark var. Direkler arası mesafe de cok fazla ayrıca zemin de güzel.
Off road istiyorsanız bugun bizim pistte greyder ve silindir çalıştı. Onumuzdeki haftaya hazır olur gibi. Sadece kenardaki bariyerlerin dizilmesi lazım.
ceyhun34
13-05-2006, 22:50
tuyap otoparkında hiç modelinizi kullanabildinizmi?izin veriyorlarmı aceba...?
khaledome
14-05-2006, 08:42
pelikan abi ben bugun hezarfende olucam ogleden sonra gel birlikte turlayalim. herkes gelsin de kendimizi pistte bir deneyelim.
landjump
14-05-2006, 12:20
Otopark boş olduğu sürece problem yok. Kapıda güvenlik görevlisi bile durmuyor.
arkadaşlar ben avcılarda oturuyorum çalıştığım yer beylikdüzünde ben bir elektrikli onroad almayı düşünüyorum ama bilgim yok buralara yakın satş yapan mağazalar nerelerde var ve siz nereden temin ediyorsunuz eğer buluşmalarınızdan benide haberdar edebilirseniz bende gelip bir görerek deneyimlerinizden yararlanıp bire bir sorma imkanım olur
bu yazı biraz geç oldu ama ben daha yeni bi araç edindim :D bende bahçeşehirde oturuyorum ve golette kullanmayı dusunuyorum aracıeger bu civarlarda bi buluşma bi toplanma gerçekleşirse haberdar olmak isterim.saygılar
OnurunveR
07-11-2006, 16:31
Bende Bahçeşehirde oturuyorum eğer bir toplanma söz konusu olursa haberleşelim bu arada Bahçeşehir Migros'un Otoparkı on roadlar için iş görücek düzeyde derim bide yukarıda telli saha var ikitane basket sahası bitişik gece ışıklandırması fln da var kesinlikle güzel bir yer tavsiye ederim
selam arkadaşlar bizim offroad pisti selimpaşada belki haberiniz vardır burayıda deneyebilirsiniz gayet güzel bir pist oldu .bekleriz..
karatash
18-12-2006, 15:17
Beylikdüzü tarafındaki arkadaşlar eğer uygun görürse bende gelip bir gün kendilerini izlemek isterim.
Bende bir araç edinmeyi düşünüyorum hatır buluşmuşken ilk ağızdan deneyimlerinizi almak iyi olacaktır.
Bu arada beylikpazarının alanı onroad için müsait olur belki orası büyük bir yer.
arkadaşlar bende avcılarda oturuyorum artı beylikdüzü taraflarına gelebilme şansımda var buralarda nerelerde kullanıyorsunuz ? bir şekilde bende sizi izlemek ve (acemi olsamda) aracımı kullanarak deneyim kazanmak istiyorum :hannhan:
landjump
23-01-2007, 17:00
Selimpaşa USS pistine bekleriz. hafta içi haftasonu herzaman ordayız
büyükçekmece deki arkadaşlar hala oradamısınız. Haftasonları, Astsubay ordu evinin karşısındaki eski go kart pistinde takılıyorum. zemin gayet güzel. Sizlerle tanışmak isterim.
Fatik aksaray taraflarından kimse yokmu :)
selam ne zamanlar orda oluyorsun gelebiliriz
Kamyoncu
26-06-2007, 22:40
bende bahcesehırdeyım ve bulusmalarınıza katılmak ıstıyorum , Yardımcı olurmusunuz
büyükcekmedeki arkadaşlar herkese uygunsa hafta sonu cumartesi mesela büyükcekmecede gokart pistine gidelim gelecek olanlar yazsınlar
Kamyoncu
29-06-2007, 15:30
gelmek tanısmak isterim ama su anda yaz sezonu oldugu ıcın yazlıktayım. Kış sezonunda inşallah kamyonumla beraber gelecegım
Fatik aksaray taraflarından kimse yokmu :)
ben varım ersan var erdem kardeşim
Arkadaşlar bende yeni araç aldım fakat tekbaşıma gazlarken sıkılıyorum beylikdüzü avcılar tarafında ikamet eden veya buralarda toplanan arkadaşlar benimlede temasa geçerseniz sevinirim aracım kyosho alpha 3 on road
cagkan aga senin ara benzinli degilmi
evet seninki? bide nerde oturuyosun
benimki malesefki elektrikli bahcelievlerde oturuyorum ama sürekli avcılar da sayılırım msn ver istersen ordan konuşalım
büyükcekmedeki arkadaşlar herkese uygunsa hafta sonu cumartesi mesela büyükcekmecede gokart pistine gidelim gelecek olanlar yazsınlar
Selam
büyükçekmecede buluştunuz mu. Tekrar buluşacakmısınız. go kart pisti çok taşlı ve tozlu araç çık sık spin atıyor. kalabalık olursak adam ederiz orayı.
kimsenin gelmeye niyeti yokki gelen olursa adam ederiz kimler gelebilir
kesin tarih nedir? ona göre
ashanti nerde oturuyorsun?
b.çekmece sahilde oturuyrum
arkadaşlar haftaya hafta içi hangi günler müsaitsiniz salı yada çarşamda olabilir
salı yada çarşambaya ayarlayalım ama yer konusunda büyükcekmece gokart pisti olabilir ama daha iyi bildiğinizbir yer varsa söyleyin
matthardy
07-07-2007, 00:53
herkesı suadıe oteleın ordakı mekanımıza beklıoruz
arkadaşlar haftaya hafta içi hangi günler müsaitsiniz salı yada çarşamda olabilir
salı yada çarşambaya ayarlayalım ama yer konusunda büyükcekmece gokart pisti olabilir ama daha iyi bildiğinizbir yer varsa söyleyin
büyükçekmece gokarta pis diolarda temizlenir yani birlikten güç doğar dimi
eğer giriş cıkışta problem olmayacaksa bana uyar kimler hangi gün gelebilir bir gün belirleyelim
eğer giriş cıkışta problem olmayacaksa bana uyar kimler hangi gün gelebilir bir gün belirleyelim
Hocam pist bomboş duruyor kullanılmıyor. gelin tanışalım araçlarla ilgili sorunlarımıza çözüm bulalım.
ozaman arkadaşlar 15/07/2007 saat 2.00 da buluşuyoruz isterseniz 16/07/2007 de de olur gelenler frekansını yazsın
bahçeşehir gölet güzel ama orda arazi warmı ne zmndır gitmiyorum
khaledome ama bahçeşehirde yani içinde bahçeşehir koleji war ordan yada yıldızlar kolejinden izinalabilirsek oralar bnce daha iyidir diye düşündüm ama gölet te uygun tanışmak istersen msn im shark.168@hotmail.com
ozaman arkadaşlar 15/07/2007 saat 2.00 da buluşuyoruz isterseniz 16/07/2007 de de olur gelenler frekansını yazsın
Dostum saat 2 sıcak olur. Sıcaktan durulmuyor. gölge alan yok. Araç haharet yapıyor. Akşam 6 - 7 öneriyorum.
benim için sorun olmaz ama katılımın cok olası lazım :)
Gelen olursa bizde gelecez artık ne yapalım. Zaten adam arıyorum ne zamandır turlayacak
bu konu boşu boşunamı açıldı neden avcılar/bahçeşehir/beylikdüzü
hattında birşey yapılmıyor biri bana lütfen cevap versin...
bu konu boşu boşunamı açıldı neden avcılar/bahçeşehir/beylikdüzü
hattında birşey yapılmıyor biri bana lütfen cevap versin...
arkadaslar suadiye otelin oraya gidiyolar istersen bi bak bnde bahçeşehirde gölette gazlıodum artık suadiye otelin oraya gidicem inş..
ya iyi güzelde bu konunun adı avcılar/bahçeşehir/beylikdüzü
suadiye ile ne alakası var eğer bu konu başlığı altında konuşuluyorsa etkinliğin bu civarlarda olması gerekir yanlış mı düşünüyorum?
çağlar_alim
05-09-2008, 13:46
ben bahceşehir eston şehirde oturuyorum ama helikopter kullanıynrum
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.