PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : © SHaDoW MoDiFieD ®

shadowmodified
20-08-2005, 02:29
Selam arkadaşlar.Ben size kendimden kısaca bahsediyim.
Adım Engin.RC ile tanışmam 3 sene önce bir porche a başladı ama hüzünle sonuclandı arabam araba altında kaldı :( Arkadaşla beraber oynadıgımız için aniden uzaktan kumanda frekansları karıştı ve karşıdan karşıya geçiriken araba durdu tabi o anda ezildi :( Konuyu saptırdıgım için özür dilerim.Genel olarak photoshop üzerinden profesyonelce araba dizay ederim.istanbul Küçükçekmece'denim...sizlerle iyi wakit geçireceğime inanıyorum.Saygılar...

Te@m Kille® V.T.

İnfinity_DREAM®
20-08-2005, 15:48
öncelikle hoş geldin ailemize eminimki küçükçekmece bir çok arkadaşımız yhardımcı olcaktır sana
iyi seyirler:)

roadwarrior
20-08-2005, 16:52
Geçmiş olsun engin ....hoşgeldin..Benim de en korktuğum sey bir arabanın benim rc i ezmesidir..Bir kere az kalsın bende senin durumuna düşüyordum...Arkadaşın arabası ile drag yapıyorduk (arkadaşın arabası 1/1 Coralla) Benim araba çok yakındı ve o da benim arabayı görmedi ve üstüne sürdü benim rc tam altında kaldı allahtan kepten başka bir yere zarar gelmedi...Dikkatli sürüşler herkese , özellikle trafiğe kapalı alanda sürün, ...

ferdinand
20-08-2005, 17:39
Engin RC Alemine hoşgeldin!Selamlar...

shadowmodified
20-08-2005, 18:05
Hoşbulduk arkadaşlar.Bu kadar sıcak kanlı karşılanacağımı hiç düşünmezdim.Kimsenin başına gelmesin walla :( Sanada geçmiş olsun roadwarrior kardeş...

Cydia
21-08-2005, 17:35
Ailemize hoşgeldin...
Forumda sıkça görüşmemiz dileğiyle...

Unutma;
FoRuMa GiR FoRuMDa KaL!...

100kmh2sn
22-08-2005, 13:12
Ailemize hoşgeldin Engin,
Geçmiş olsun,seni daha sık aramızda görmek isteriz, iyi seyirler