Orijinalini görmek için tıklayınız : Clnmcry'dan Merhaba
Bu sityeyle Hardware maniada BaracudaRC sayesinde tanıştım.Ve bu rc işi çok hoşuma gitti.Ve bir rc araba almaya karar verdim.Elektrikli bir arabayla başlamanın doğru olduğunu düşünüp Toysrus dan bir nikko Xsara araba aldım.Yani kabul ederseniz artık ben de sizdenim.
SpEEd_dRiVeR
07-06-2004, 09:47
aramıza hoşgeldin...
Clnmcry hoşgeldin aramıza :)
Clnmcry;
Ailemize hoşgeldin... Seni de buralarda görmek güzel...
Damarlarına RC aşkı işlemiş.. Artık kaçışın yok.. :D Forumda sıkça görüşmemiz dileğiyle..
Unutma;
FoRuMa GiR FoRuMDa KaL!...
hoşgeldin aramıza sık sık görüşmek dileğiylee
aramıza artık aramız olmasın ailemize hoşgeldin de yanlız keşke o nikko arabayı almasaydın o araba model olarak deil oyuncak olarak tabir ediliyor kötü yapmışşın keşke almasaydın burada onunla ilgili pek fazla bilgi hatta hic bilgi bulamazsın onun yerine bir hpi sprint cok iyi ourdu mesela tabi bütcen uygunsa ama paranı cöpe atmak gibi birşey yapmışsın eğer geri verme imkanın varsa hic düşünmeden ver seni tabiki aramıza kabul ederiz yani sende
denizfeneri
07-06-2004, 21:02
"ümitp" bencede çok haklı keşke forumu iyice bir okuyupta öyle satın alsaydın ama yinede aramıza hoş geldin...
SirWilliam
12-06-2004, 13:11
Aramıza hoşgeldin...
freeman1209
12-06-2004, 15:22
alileye hoşgeldin
barracuda sana pek iyi anlatamamış herhalde modelleri.ama neyse yakında bir model alırsın.modeller oyuncaklardan 10 kat daha zevklidir
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.