PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Türkiye Şampiyonası 2.Ayak /Gölbaşı

nitro_rs4
07-06-2004, 09:34
Herşeye rağmen çok keyiflibir gündü. Yarı finalde arabam kaza yaptı ve 11 tur atabildim. Katılan ve orada olan bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim.

nitro_rs4
07-06-2004, 09:38
Ankaradan oraya dahil olan arkadaşlar bu rasimler çekildikten sonra geldiler. Sanırım daha sonra çekilen resimlerde (Tebol- Can çok resim çekti) sanırım onlarda bolca görünüyor. Ve resimlerin devamı...

nitro_rs4
07-06-2004, 09:39
Ve bendeki son 2 resim...

nitro_rs4
07-06-2004, 09:41
Ayrıca; denizfeneri, car_maniak ve ilkerkirmizi (hatırlamadığım varsa özür dilerim) sizlerede ayrıca teşekkür ederim. Oradaydınız ve bizimleydiniz.
Oğuz

100kmh2sn
07-06-2004, 10:56
ben gelmeme engel olan bi rahatsızlıktan dolayı katılamadım
resimlerden organizasyonun çok güzel geçtiği görülüyor,işallah birdahaki organizasyonda bende olucam ve o keyfi hepberaber yaşıcaz

nitro_rs4
07-06-2004, 11:01
Çok geçmiş olsun Şükrü, inşallah bir sonraki sefere.4 temmuz 2004 Bosh / gölbaşı
görüşürüz...

100kmh2sn
07-06-2004, 11:18
teşekkürler oğuz abi işallah görüşücez

aytugcaglar
07-06-2004, 11:19
cok gusel valla keske katılsaydım ama kısmet dıılmıs aksılık olmassa temmuzdakı yarıslarda gorusuruz :))

engine02
07-06-2004, 11:45
temmuzda nerde yaılarhe istnbulda olmayacak mı yaa :)

mcagis
07-06-2004, 12:20
Yağmur yüzünden yarışın ertelenme riskini göze alıp ben de gidemedim ama iyi ki otobüs biletimi açığa aldırmışım, 4 Temmuz'daki yarışa inşallah gidebilicem...O zamana kadar da ya Hezarfen'de ya da Autodrom'da tekrar buluşur-görüşürüz artık. Herkese selamlar...
Murat...

ilkerkirmizi
07-06-2004, 12:54
bir yarıs daha geride kaldı, ama akıllarda güzel manzaralar kaldı. o yarıs ortamındaki HOBBYRC ailesi ortamı gercekten görülmeye değerdi. Oğuz abi ve Ozan abinin aksilikler yakasını bırakmasa da gercekten güzel bir yarıs oldu. O heyecan o koşuşturma,adrenalin...zaten yarış ortamından başka bir yerde de yaşanamaz. Ben baya bi hasta durumdaydım (Hersene olan mevsimsel alerjik hastalığım) ama o durumuma rahmen o atmosfer bana hastalığımı hissettirmedi. Bütün acı eve gittiğimde başladı ve bugunde biraz biraz kendime geliyorum.
Hobby RC ailesinin fertlerinin birr kısmınıyla yuzyuze tanıştıgım için de mutlu oldum.
AYYRICAAAA Ozan abinin de yardımseverliği bilgi paylaşımıda takdire şayandı. Söylemeden geçemeyecegim.gercş bizim ailenin bütün fertleri hep aynı, herkes yardımsever ve ben bu aileyle birlikte olmaktan BÜYÜÜÜÜKKK mutluluk duyuyorum...
Birdahaki yarışları iple çekiyorum...

umitp
07-06-2004, 15:52
arkadaşım cok gecmiş olsun inşallah kısa sürede iyileşmen dileğiyle.

100kmh2sn
07-06-2004, 17:15
ilker geçmiş olsun,
Bu aile gittikçe büyüyor,bu tarz organizasyonlardada büyüdüğünü ve birbirine bağlılığını birkez daha kanıtlamış oluyor

Car_Maniak
07-06-2004, 18:51
evet aynen ilker abi gibi ben de gozlerim kipkirmizi dolandim etrafta tabii bi de hapsurarak...

denizfeneri
07-06-2004, 20:31
Ayrıca; denizfeneri, car_maniak ve ilkerkirmizi (hatırlamadığım varsa özür dilerim) sizlerede ayrıca teşekkür ederim. Oradaydınız ve bizimleydiniz.
Oğuz
Ankara gurubu adına asıl ben teşekkür ederim. Sonuç olarak bu organizasyondan forum sayesinde haberim oldu. Aranıza katılmaktan son derece memnunum. Şehir merkezine oldukça uzak bir pist olmasına rağmen gittigime fazlasıyla deydi. Çok güzel bir gün geçirdim ve çok şey öğrendim. Her gün yazıştıgım insanlarla tanışmak beni mutlu etti. Forumdaki yardımseverlik yarış sırasında da devam etti. Kısaca; Her şey çok güzeldi...

Penny
07-06-2004, 21:13
:) resimler gelmeyenler için direk keşke orda olsaydım dedirtiyo :D başta ben olmak üzere ama elimde olmayan sebeplerden dolayı gidemedik. neyse umarım ilerki yarışlara gelirim. şükrü abi geçmiş olsun bu arada!

Tebol
07-06-2004, 21:28
Arkadaşlar herkeze selam daha yeni geldik valla çok eğlendik çok orda bulunan tüm arkadaşlarımıza teşekkürler bize bu ortamı yaşattıkları için...

platy
07-06-2004, 22:49
Çok iyiydi çok. Ama yol yordu :)

WOLF
07-06-2004, 23:38
Beni de yol biraz yordu :)
Gelene, gelemeyene, kısaca gönül birliğinde olan herkese teşekkürler.
Çok keyifli bir hafta sonu oldu. Ayrıca bugün piste gidip biraz daha takıldık. Haliyle güzel de bir hafta başı oldu.
Öte yandan konukseverliği ve yardımları için Tolga'ya da ayrıca teşekkür ederim.

Bu sezon ikinci yarış ve ikinci kez arabalarım ve ben hazır olmamıza rağmen final'e mekanik problemlerle kalamadık. Artık 2 yarış kaldı hedef birinden birinde finale kalmak oldu :)

omer_yildir
08-06-2004, 15:08
cok guzeldı oguz abı benı unutmussun... :D :D yarıs genel olarak guzeldı ben ve car maniak arac bulamadık ama ıcımızdekı rc askı cok kuvvetlı oldugundan golbasına taa taksıyle gıttık ... :) ortam cok guzeldı forumdakı arkadaslarımızdan coguyla tanıstk cok ıyı oldu ozellıkle ozan abı her tarafa kostu gerek piste araba duzeltı gerekse pit stopculuk yaptı.. ;)