Orijinalini görmek için tıklayınız : Uludağ Üniversitesi
parkinson
22-01-2010, 03:03
merhabalar
uludaü üni iktisat bölümümünde okuyorum gerçi kısmetse bu sene mezun olacağım ama yaklaşık 4 yıldır bu üni de modelcilik ile ilgilenen hiç kimse görmedim tabi benim görmemem olmadığı anlamına gelmez fakat hakikaten merak ediyorum bu forumda uludağ ünili arkadaşlar var mı?
muratdinc
22-01-2010, 10:01
olmaz mı, hem üstelik geçende herkes toplanmıştı araçlarıyla...
vizeler bugün bitiyor ama Bursa'da kalacaksan hafta sonu biraraya gelebiliriz...
parkinson
22-01-2010, 14:49
dediğim gibi demek ki ben görememişim işin doğrusu bu hobiye yeni başladım 3-4 ayn önce e sky hunter almıştım tabi şimdiki aklım olsa o model ile başlamazdım kesinlikle benim finaller bugün bitiyor ben zaten bursada oturuyorum yıldırım civarında bu pazar belki müsait olabilirim çalıştığım için aynı zamanda işler biraz yoğun ama burdan iletişime devam edelim bence teşekkürler.. :)
orhhan_35
01-05-2011, 12:41
konuyu hortlatmış gibi oluyor :)
Bende Uludağ üniversitesinde okuyorum.Önümüzdeki hafta ilk aracım elime geçicek nasipse.Daha fazla modelci RC'ci görmek, tanışmak isterim.Aynı zamanda Ahşap gemi maketleri yapıyorum.Saygılar.
sinannncannn
09-09-2011, 10:50
Bende bu sene uludağ üniversitesi çevre mühendisliğini kazandım,revo vxl ve onroad brushless bir araca sahibim,varsa oralarda abilerimiz arkadaşlarımız tanışmak isterim..
Sinan selam biz iki ev arkadaşı olarak rc yle ilgileniyoruz bende stampede ev arkadaşımda da tmaxx ve sakura şase brushless aracımız var. Tanışmak isterim görüklede mi kalıyorsun ?
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.