Orijinalini görmek için tıklayınız : Dıscovery channel
margarin77
25-01-2010, 20:06
arkadaşlar bilmem hatırlıyormusunuz?
ama eskiden dıscovery channelde
model araba,helikopter
programları vardı
hatta yarışları için ayrı programları vardı
hatta model araba hakkında bilgiler veriyorlardı
öle belgeseller vardı model araba ile ilgili eskiden
bunları hatırlıyan varmı?
3-4 sene önce
şuan bile tv de model arabaların en çok kullanıldı kanal dıscovery channel
mytbusters diye bir program var
orada araba lı deneyler yaparken önce
deneyleri model arabalarda yapıyorlar
Airport TV de model atölyesi var
...ERAY...
25-01-2010, 22:01
Ben hatırlıyorum.Yarışma yapıyorlardı.Kukaları yakıtlı helilerle alıp taşıyolardı.Bide pazar günü robotica diye bi program var.El yapımı robotlar yarışıyor sonunda da kapışıyor.Mythbusterstede bol bol kullanıyorlar.Hele üçlü takımdaki çinli çocuk var ya o baya ilgili duruyo.Grand imiharaydı galiba adı.
Yabancı uydularda var ben izliyorum eurosport kanallarında var gecelerı cıkıyor tabi geç saat te :D:D;)
hector_54
25-01-2010, 23:20
Airport tv de çoğunlukla uçak heli fln var
sanalyusuf
25-01-2010, 23:34
ben hatırlıyorum eskiden hep izlerdim sürekli değilde 2 şerli gruplar falan tekerlekli robotlar yaparlardı dövüş için çok süperdi izlemesi mükemmel etap etap oluyordu ama artık yok sanırsam
discovery channel keşke digitürkte de çıksa o kadar para veriyoruz,
eurosportta da var mı rcler? daha dikkatli izleyeyim o zaman
marcoscimbom
26-01-2010, 14:31
Discovery'de heli yarışmalarını hatırlıyorum. Aynı zamanda off-road araçları da pistte kullanıyorlardı. Hatta pistin bazı yerlerinde alt taraftan alev çıkıyordu.:)
benim hatırladığım mesela önce model arabalar yarışıyolardı rampadan falan atlayıp tekneye ulaşıyolardı. tekneye ulaşınca tekneler gazlayıp slalom vs yapıp helikopterlere ulaşıyolardı. sonra helikopterler kalkıyodu kuka taşıyodu falan eğlenceliydi:)
magicturk4
31-07-2010, 14:31
myhtbusters pek ole bi program deil ama senin dediğin gibi bazı deneylerde ortaya çıkıyor mesela gerçek arabaları uzaktan kumandalarla kontrol edebiliyorlar eskiden modelcilikle ilgili vardı ama şimdi bunlar yok airport tv de var galiba gene ama
utkusmuk
31-07-2010, 18:57
bende hatrılıorm hatta unutmadgm bı bolumu var helı pilotlarından bırısı cok ıı bı derece yapmıstı rakip olan diğer pilot çekilmiştı:D bu süreyi geçmem imkansiz heliye zarar verebilirim demişti:D
dogacmrz
31-07-2010, 20:07
benim hatırladığım mesela önce model arabalar yarışıyolardı rampadan falan atlayıp tekneye ulaşıyolardı. tekneye ulaşınca tekneler gazlayıp slalom vs yapıp helikopterlere ulaşıyolardı. sonra helikopterler kalkıyodu kuka taşıyodu falan eğlenceliydi:)
Gerçek model programı oydu ;) robotika aslında mühndisliğe daha çok giriyo, fakat modele fazlasıyla benziyordu ve çook keyifli bir programdı o da :D mythbusters modelden çok remote control'ü çok kullanıyor :D
santral61
31-07-2010, 21:06
evet bende hatırlıyorum :D:D hep izlerdim :D şu anda öyle bir program yok ama myhtbusters(doğrumu bilmiyorum :D) ta çok kullanıyorlar :D diğer araba programlarıda güzel chip foose overhaulin birde 4 günde araba yapıyorlar yine chip foose nin puanlarını alıyorlar :D:D bunları kaçırmıyorum :D
myt busters Adam diye bi adam olanmı:D hani radara yakalanmayan ucagın melzemesiyle rcnin kepini kaplamıslardı araba gidememmisti o mu
hurdalık savaşcıları en iyisiydi ama
santral61
10-08-2010, 14:21
myt busters Adam diye bi adam olanmı:D hani radara yakalanmayan ucagın melzemesiyle rcnin kepini kaplamıslardı araba gidememmisti o mu
evet o :D adamlar çok güzel şeyler deniyorlar :D koli bantı mesela ama ordaki koli bantı türkiyede satılmıyor :( :D
Roadrunner
10-08-2010, 21:41
Orada kulandıkları koli bandı Duck Tape ve bildiğim kadarıyla büyük yapı marketlerde mevcut ;)
santral61
10-08-2010, 22:06
Orada kulandıkları koli bandı Duck Tape ve bildiğim kadarıyla büyük yapı marketlerde mevcut ;)
evet şuan küçük boya dükkanlarında bile var :D:D yeni yayılmaya başladı bu güzel birşey aslında... benim zoruma giden şey burda satılan saydam koli bantları :D Heryerde saydam koli bantı yerine duck tape satılsa ne olur sanki:D:D:D:D
hakan_41
12-08-2010, 14:26
ilk olarak konu yanlış yerde sanırım ;););)
benim çocukluğumdan aklımda kalanlar, robot yarışları (mesela bi yuvarlak alanın içinde birbirlerini dışarı çıkarmaya çalışıyorlardı) bide araba yarışları (bazı şeyleri yerınden kaldırıp yol açarak, belirli bir parkurun en kısa sürede bitirilmesi) :D
santral61
12-08-2010, 14:36
ilk olarak konu yanlış yerde sanırım ;););)
benim çocukluğumdan aklımda kalanlar, robot yarışları (mesela bi yuvarlak alanın içinde birbirlerini dışarı çıkarmaya çalışıyorlardı) bide araba yarışları (bazı şeyleri yerınden kaldırıp yol açarak, belirli bir parkurun en kısa sürede bitirilmesi) :D
robot yarışları sumo robotlar :D haleda yapılıyor :D internette bir sürü yapım şemaları var çok zekli bence :D
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.