PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : BUrsa Wings Hobbies-RC Pisti

bozelmas
25-08-2005, 10:23
Arkadaşlar herkese merhabalar..

İlk önce kendimi tanıtmak isterim.Adım Barış Özelmas.Bursa Wings Hobbies-Kanatlar pistinin sahibi Erten Kanatlar'ın yeğeniyim.Geçen sene makina mühendisliğinden mezun oldum ve emis-Kanatlar imalat şirketinde işe başladım.

Bursalı arkadaşların bildiği üzere Wings Hobbies modelcilik firmamızı ve pistimizi;zamanının mali krizinden ve bursalı dostlarımızın ilgisizliği yüzünden kapatmak zorunda kaldık.Yaklaşık 2-3 senedir modelci arkadaşlarımızı mağdur etmemek amacıyla hertürlü parçayı hobi amaçlı emis-KANATLAR bünyesinden sağlamaya çalıştık.İmalat sektörünün yoğunluğu ve işimizin bu yönde büyümesinden dolayı, modelciliği hobi olarak bu şekilde sürdürdük.

Geçen akşam can arkadaşım Korhan KIZILAY ile oturduk ve Soğanlı Botanik Parkındaki RC model araba pistimizi elimizden geldiği kadar restore edip,Bursalı modelci arkadaşlarımızın kullanımına sunmayı konuştuk.Şu anda Bursa kamoyunu yokluyoruz.Yeterli desteği görmeyi umuyoruz.

Planlarımız arasında antreman kullanımına ek olarak, Lap Counter sistemini pistimize monte edip, Bursa içi turnuvalar, Türkiye Turnuvaları,özel şampiyonalar düzenlemek var.

Sizden gelecek cevapları dört gözle bekler, herkese kazasız belasız :) sürüşler dilerim.

100kmh2sn
25-08-2005, 10:37
Bu haber Bursalı arkadaşlarımızı sevindirecek..Pistin sanırım bakıma ihtiyacı var, biraz düzenlemeyle ve eksiklerinin tamamlasıyla daha kullanışlı hale geleceğini düşünüyorum,çalışmalarınızıda başarılar dilerim

Selamlar

madshark
25-08-2005, 11:00
böyle bi işe soyunmak bile güzel...amaç insanın hobisi olunca akan sular duruyor...bizimde önümüzdeki günlerde imkan dahilinde olursa böyle bi planımız var.. tebrikler... başarılar dilerim....

!Amorfy.BaRoS+
25-08-2005, 12:15
Tebrikler tr nin ilk model oto pistinin tekrar hayata geçmesi çok güzel olucaktır.Bu arada pist genişletmesi yapılabilirmi yanlar filan boş çünkü ?

prettyahmet
25-08-2005, 13:20
Ohhh en sonunda pistimiz tertemiz olcak çok güzel bi haber.Walla her pazar elime süpürgeyi alıp pistin bi kısmını da olsa temizlemek o sıcakta insanı öldürüyor.Walla eğer bu iş olursa Kanatlar Pisti yeniden doğmuş olur.Ve bizde bunun sonuna kadar arkasındayız.Ayrıca yardıma falan ihtiyacınız olursa ben seve seve yardım ederim çok güzel yer siler ve ot yolarım:)Ve eğer pist dediğiniz gibi olursa ben zaten haftanın 3-4 günü ordayım o zaman 1 hafta full çıkmam.Ama özellikle onurun dediği gibi biraz daha genişletme şansınız varsa çok iyi olur.Ayrıca şu kontrol kulesini ordaki asfalttan çukura da bi çare bulunması gerek bence.Ayrıca bide ışıklandırma olursa yaşadıık.:):):)

cepcity
25-08-2005, 17:55
eğer öle bişi olursa bende gelebilirm yalovadan yeterki kullanabileceğimiz pistler arttsın. tekrardan hayırlı olsun!

M_tech
26-08-2005, 00:48
bülent ersoy ,bursayla gurur duyuyor bu hizmetten dolayı:D