Orijinalini görmek için tıklayınız : Neden Hobbyrc'ciler Bir yerde buluşmuyoruz
SeeRHaaT
25-08-2005, 11:36
Neden Hobbyrc'ciler Bir yerde buluşmuyoruz cevaplarınızı bekliyorum yöneticiler modlar bu bölüme baksın lutfen
Yakın zamanda bir buluşma planlıyoruz zaten, hele insanlar tatillerinden evlerine bir dönsünler de yapacaz birşeyler...
SeeRHaaT
25-08-2005, 12:25
Oke Saol ama nerde olacak
Genellikle İstanbul-Tuzla'daki Autodrom pistinde buluşma düzenliyoruz...
herkes kendi ilinde genelde..yada çevre iller ortak bir merkezde
Merhablar toplantılar hazerfen tarafında olsa daha iyi olmaz mi acaba .
sadece yorum. ;)
ankara içinde ansera olabilir..
Serkan, sen neredesin yahu? Bu sene hiçbir yarış veya toplantıda göremedik seni. Hiç olmazsa önümüzdeki Hezarfen yarışına gelin bari...
omer_yildir
27-08-2005, 11:16
anserdakı psıtı kaldırmıslar cok uzuldum..en azından kısın ıdare edıyordu...
Serkan, sen neredesin yahu? Bu sene hiçbir yarış veya toplantıda göremedik seni. Hiç olmazsa önümüzdeki Hezarfen yarışına gelin bari...
Ah bu yıl çok istedigim halde hiç bir etkinliğe katılamadım :hııııııı:
ne yazıkki EYLÜL'e kadar yine rc ye donemeyecegim ama onden model arabamı almayı usunuyorum.
Toplantı veya yarıslara kadar onunla idare ediyim :eyweyw:
Herkeze selamlar
Serkan TERZİOĞLU
:ımmm: HEPİNİZİ ÇOK ÖZLEDİM YAAA :ımmm:
:fisdua: İstanbulda Olmasini Tercİh Ederİm CÜnkÜ Bİrcok Rc Cİ Var DİGER SEHİRLERDEKİ ARKADAŞLAR KUSURA BAKMASIN :fisdua:
İstanbulda Olmasini Tercİh Ederİm CÜnkÜ Bİrcok Rc Cİ Var
Neden olmasın Bence Mani bi durum yok
bulusma olursa zaten istanbul basligi altinda yaziliyor eski bir konuyu guncellemissiniz tekrar gerek yok bunlara biraz daha dikkat....
MİNİlerin bulusmasının yapılmasını ıstıyorum !!!:eyweyw:
ornek bır bowlıng salonunda olabılır ne bılım
ama ıstıyooommm cokcok:D :D :D
HRC içi bulusmadan bahsedıyorum abım ya
BENDE BULUŞMAK ISTERIM AMA HAFTA SONU OLURSA IYI OLUR MESELA PAZAR GUNU HAZERFANDA SAYFAYA DAHA YENI UYE OLDUM :ımmm:
Dr. Mini-Z
28-12-2005, 23:44
bana her yol uyar bowlinge gelicektim eğitim koydular o hafta sonuna
arkadaslar su eski konulari surekli guncellemeseniz :) yannis anlamayin ama zaten bulusma oldugunda buradan duyuruluyo .....
buluşma şart ,buluşmasız olmaz :D
ben de buluşabılırsek ıyı olur yaa hiç olmassa bıılerıyle tanısırız ıyı olur bende uye oldum daha yenı auto drom da olursa ıyı olur oraya gelebılırım :fifufifu:
neden türkiyeye bayilik getirmiyoruz ki atalarımız ne demiş birlikten kuwet doğar
Arkadaşlar buluşma olsun bu aralar yaa...havalarda guselleşti..
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.