Orijinalini görmek için tıklayınız : Tüm model otomobil tutkunlarını haftasonları Bursa Kanatlar Pistine bekliyoruz.
Arkadaşlar Bursa Wings Hobbies olarak Botanik Park'taki pistimizde bazı düzenlemeler yaptık. Bu haftadan itibaren cumartesi ve pazar günleri pistimiz siz model otomobil tutkunlarının hizmetinde olacak.
Barış kardeşimin daha öncede forumlarda belirttiği gibi pistle ilgili güzel planlarımız var, yeri geldikçe gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz.
*** Bursa'da modelcilik hakkettiği yeri alacak. :) ***
Wings Team - Korhan KIZILAY
prettyahmet
08-09-2005, 22:33
Yaşadık Korhan abim.Bu pazar ben herkesi toplamaya çalışıcam.Ayrıca cumartesi kaçta pistte olcaksınız?Gelmeye çalışırız.Hatta temizlik falan varsa bende geliyim.Ben 13.00'dan sonra full boşum beraber hem temizler hem kapışırız:)Öle siz temizlerseniz ben tek öle pisti kullırsam olmaz bi yer biri bakar hesabına döner o yüzden anca beraber kanca beraber
Pazar günü Bursada modelcilik için güzel bi organizasyon olacak...Bende ordayım..Görüşmek üzere....
@po SeWiM
Barışla beraber hafta içi her gün ordaydık. Pit alanını boyadık, yıkama ve temizlik işleri yaptık, pistin dış yerlerine (çimenlerin istila ettiği) şerit çektik. Umarım yaptığımız işler şimdilik Bursalıları tatmin eder. İleriki günlerde asfalt atılana kadar iyileştirmelere devam edeceğiz.
Pistin yeniden asfaltlanmasından sonra Bursa'mız güzel ve yepyeni bir piste kavuşacak. Bu konuyla ilgili görüşmelerimiz de yoğun bir şekilde devam ediyor.
Cumartesi günü en geç 10:00 gibi orda olmayı planlıyoruz.
perşembe günü bursada olacam pist tam olarak nerde bursayı bilmiyorum. aracımı kullanabilirmiyim pistte? ulaşımı nası olur?
100kmh2sn
09-09-2005, 09:36
Emeği geçen herkese teşekkür etmek lazım, işallah bursa pisti bundan böyle daha hareketli olacak, pist düzenlendikden sonra ayrıntılı resimleri forumumuza eklerseniz bizlerde bilgi sahibi oluruz, kolay gelsin
bozelmas
09-09-2005, 12:29
perşembe günü bursada olacam pist tam olarak nerde bursayı bilmiyorum. aracımı kullanabilirmiyim pistte? ulaşımı nası olur?
pistimizin yeri Botanik Parkta.İstanbul yönünden çevre yoluna girdiğiniz zaman soğanlı kavşağından aşağıya botanik parka yöneliyorsunuz.Botanik Parkın sol taraftaki girişinden girip,en sonundaki otopark kısmına geldiğiniz zaman seslerden duyarsınız zaten.Pistimiz artık açıktır,bekleriz.
ilginize teşekkür ederim. peki perşembe veya cuma günü pistte kimseler oluyomuki?
prettyahmet
09-09-2005, 16:47
Walla hafta içi kimse olmaz bizim pistte ama pazar gelirsen bayağı eğlenceli olucak.Ayrıca yusuf abi ile serdar abide xrayleri getirirse 3 xray kapışırsınız.Pazar gelirsen biz 11.00'da falan ordayız
Sevgili Gökhan şimdilik hafta içi pistimiz açık olamayacak malum işlerimiz nedeniyle vakit ayırmamız çok zor ama ileriki günlerde hafta içi de pistimizi açık tutabilmek için alternatifler üreteceğiz.
Eğer haftasonu gelme şansın varsa seni de aramızda görmek bizi mutlu edecetir.
İzİne Çikiyom Ve ÇarŞambadan C.tesİ Ye Kadar Bursadayim. P.tesİ İŞbaŞi O YÜzden Pazara Kadar Kalamiyorum. İlgİnİze TeŞekkÜr Ederİm. Pİstİ Merak Edİyorum Gİdİp Bakacam. İlerleyen Tarİhlerde Bursada Pazar GÜnlerİ Toplanti Yaparsaniz Havalar Bozulmadan GÜzel Olur Ve Katilabİlİrİm.
Pistin son halini merak ediyoruz plz resim yollayınız ;)
prettyahmet
10-09-2005, 17:58
Pazar resim çekilerek eklenicek.
nexiumiv
11-09-2005, 23:49
11 Eylül Pazar Wings Park'tan görüntüler.Benden Bu kadar..
Herşey çok güzel olacak... :eyweyw:
prettyahmet
11-09-2005, 23:55
Soldan sağa:Cüneyt-Orhan-Ben(ahmet)-Sarper
Başka fotoğraflar eklenicek öteki fotoğraflarda sanırım biraz kalitesiz çıktı.Bizimkiler fotoğraf makinesini unutmuş:)
Bence piste Botanik pisti deseniz daha anlaşılır olur.
Kuzenle kardeşim de ünlü oldu demek, resimleri webde yayınlanıyor. Yakında çıplak resimleri dolaşmaya başlamaz inşallah :yuppiyuv:
Ben genelde Bursa'da değilim ama kardeşim (Sarper) ve kuzenim (Orhan) genelde Bursa'dalar. Pisti geliştirmek için onların da yardımları dokunur, bilginiz olsun. Sarper'in MSN adresi sarper@hamzagil.com
prettyahmet
12-09-2005, 13:24
Korkma Alp abim Sarper & Orhan abi ikilisinin başka şekillerde fotosu yok.Ben onlara göz kulak oluyorum:)
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.