Orijinalini görmek için tıklayınız : rc bulusma maslak İTU DE
slm mılet maslak ıtu de bu cumartesı saat 2 gıbı rc bulusması var herkezı beklıyoruzz
kolay gelsınnn
geşenler ısmını yazdırıısa sevınıırım
engine02
09-06-2004, 15:38
ben belki gelirim yane anca cuma belli olr gelip gelemeyecegim yazarım peqi ne yapılacak orada yane yarıs fln deil demi
Aslında pist yapacak köpük gibi seyler olsa yarıs da yapılır,okul icinde yeni asfalt dokulmus yollar var ve haftasonu kalabalık da olmaz,ayrıca 2 basketbol sahası yanyana orası da uygun bir de bahar gelmis havalar güzel,agaclar erik dolmus(tavsiye ederim).
:( engıne02 konusmlarına bıraz daha dıkkat etsek yanı anam fılan yanlıs kelımeler bunlar burası ıcıın
abi kac kişi katılacak peki ben gelirim de frekans falan yazın sizde peki bu mehmet falan onların olacagı bulşusma ne zaman
Öyle büyük bişey değil umitp kendi aramızda bişey bu, isteyen gelsin diye yazdık buraya. İşin olmazsa uğrarsın akşama kadar kalırız sanırım.
ok buyuk ihtimalle gelkirim yalnız offroad var bende olurmu savage yani alan varmı
Asfallatta kullansan olmaz mı? Asfalt bol ama İTÜ maslak kampüsünün de heryeri dağ bayır, güzel off road alanları bulabilirsin. Aslında ekipmanlar olsa da pist yapsak oraya, boğaziçinde bu işle uğraşanlar çevirmişlerdi basket sahasını, pist yapmışlardı. Bizim işimizi geniş çaplı esnek borular görür mü acaba ya da bunların özel ekipmanlarını bulabilsek hatta tüm forum olarak da alabiliriz.
ewt nerde bulabiliriz asfaltta offroad un tadı cıkmıyo beah valla
engine02
09-06-2004, 20:49
tmm duselttim ozur dilerim
yaw pazar olsaydı kesin gelirdim ama ctesi finalim var yaw...
Açıkcası tam bişey söyleyemem bi off road alanı bulup bulamayacağınız konusunda daha doğrusu var olan alanların off road için uygun olup olmadığı konusunda. Söylediğim çoğu yerin bozkır,bayır olduğu ama o kadar alan içinden size uygun biyerler bulabilirsiniz sanırım.
engıne 02 tamam ben tsk edrım
bu arada yanı bende t-maxx var ben gelıcem yanıı bır problem olmaz abı asfaltta nasıl olsa araba yavas degıl yanıı veya cım fıılan buluruz orada bıraz surerız yanı yer bol sız gelınde
engine02
10-06-2004, 13:46
bn belki gelcem walla sizinle tanısmıs olrm hemde :D
gel bızde senı tanımıs oluruz
engine02
10-06-2004, 16:32
cumartesi 2 de maslak itu ama maslak itu tam olarak nerde oluyor yane tek gelmem abimle gelirim hem araba ile gelmis olrm eger gelirsem :) o olmaz derse bn normal vasıtalarla da gelirim tam nerde ama yeri ?
nerede oturdugunu yazmamıssın veya nereden gelecegını agar besıktas tarafından gelıyorsan besıktastan mınubuse bınıyon maslak dıyon maslak bp nın onunde ınıcem zaten hemen onunden gecıyonn ondan sonra zaten ıtu yu gorurusun yanıı cok buyuk bır kampus olmazsa sen benzıncıye kadar gel ben serı oradan alırıım tamam
arkadaslar cok buyuk ihtimalle bende gelirim pazar gunu lgs ye gircem cunku anca 12 de cıkarım yetısırım buyuk ıhtımalle
engine02
10-06-2004, 22:48
bn goztepeden gelcem nasıl gelirim yaa
goztepeden otbuse bın besıktasa gel oradan mınubusle maslak a bp nın orada ın ben senı oradan alırıım okk
engine02
11-06-2004, 00:13
ok o saman kac gibi orada olayım peqi bp nin orada kacta olayım
engine göztepeden geliyorsan önce üsküdara gelip benimle gidebilirsin. Ben üsküdardan geçeceğim. 2 iner üsküdara biliyorsun değil mi.
larrybird
11-06-2004, 11:46
selam millet.itünün neresinde olucak bu buluşma.yani itü iyi bir yer helal olsun.ben her iki haftada bir sürmeye gidiyorum.tanıdıklar var orda benim.on road u olanlar mutlaka gelsin derim.her tarafa asfalt ve çok büyük bir alan.ben maalesef t maxximi asfalta süryom.ama hız istiyorsanız itüü...
arkadaslar o zaman cumartesı kesınlestıgıne gore kımler tam olarak gelıyorr yanı kesın gelebılırr
saat 2 de ıtu nun onunde bulusalım
muratcan
kolay gelsın
Servis otoparkının olduğu yer önündeki alan iyi gibi duruyor ama bakalım heryer yol ne de olsa. engine; saat 1 de üsküdarda buluşabiliriz.
selamlar ben kesin gelirim yalnız buluşma yeri kesinmi nerde buluşulacak itünün önü kavramı pek açıklayıcı değil.bpnin ordaki giriş kapısında buluşabiliriz mesela
Cumartesi günü bpnin oradaki kapı açık olmuyor diye biliyorum, en iyisi ana kapı zaten turnikeler bozuk, girşte sorun olmaz, eğer tamir etmemişler ise. İsteyen arkadaşlar bana msj atsın tel no.yu göndereyim girşte sorun olursa ararsınız sonradan falan da gelen olur diye. saat 2'de ana kapının önünde buluşalım. Princess otel'in karşısındaki kapı.
abıcıgım sımdık bır yerde hepımız ytoplanalım mesela gırıs kapısı gıbı ondan sonra neresı oerada uygun olursa nereyı beyenırsek acıp oynarız yanı ne olacakk
GELENLER ISIIM YAZDIRIISA SEVINIRIIM CUNKU KAC KISI OLACAGIMI BILELIM
1-UNALSEL(SELCUK)
2-ELVİS(MURAT)
3-TRAXXAS(MURATCAN)
larrybird
11-06-2004, 13:49
selam muratcan.ben gelicem Allah nasip ederse.saat 2 de itünün önünde.ya ben bi yer biliyorum itüde göletin oralrada basmalık bi yer ben orda kullanıyorum hep t maxxi.
ok bendede t-maxx var beraber oynarız abı o zaman
engine02
11-06-2004, 17:43
unalsel bn uskudara geleyim osaman saat 1 de uskudarın neresinde olayım sole ona gore beraber gidek ii olr walla :D sn soyle bn gelirim
larrybird
11-06-2004, 20:19
ya arkadaşlar.bu itüden sonra tuzlada buluşalım mı ya autodrom da.orası çok güzel bi yer.bi tarih ayralayalım.hem off roadu hem de on roadu olanlar gelsin.iyi olur valla.
larrybird ole olursa zaten HRC autodrom bulusması 2 diye olur heralde buda forum yoneticileri ve moderatorler tarafından bildirilir forum aracılıgıyla biz offroad yapcaz ama autodromda cok uzak be yaw
hyr ılla autodroma bulusmasını yonetıcılerın yapmasına gerek yok. bız aramızda ufak caplı bır bulusmada yapabılırız. sonucta yonetıcılerın kendı ıslerı oluyor ve sık sık bulusma duzenlıyemezler ve bu bosluklarda bız kendı aramızda bır autodrom yapabılırız.
engine02
11-06-2004, 20:56
walla bnce cokh ii olr bayagı da zevkli olr tanısırız fln bnce bu autodrom olayını temmuz ortasına doru yapalım bnce arabada elim gecmis yapmıs olrm arabayı hmde :D ehum
abi her zaman her yere gelirim (fazla uzak olmamamak sartıyla) :D
arkadalar artuk bu son mesajım gelmek ısteyen varsa saat 2 de ıtu nun onunde bu araada bulusma kesın olacaktır yanı kımse gelmese bıle murat abı ben vede selcuk abı gıdecez
engine02
11-06-2004, 22:38
hey bnde geliorum bilesiniz :D ehum ehum :)
engıne 02 zaten sen selcuk abıyle gostepeden gelıcenn
herkese selam arkadaslar.
bugün itu de saat 2 de ana kapı da bulusalım dıyoruz. bu arada 3 tane ana gırıs var. bp benzıncısının karşısında ki gırıs en uygunu. itu ye gelipte bizi bulamayanlar ana yemekhanenın oldugu yere gelsınler. kesın gorurler.
engine02
12-06-2004, 18:17
eet bulusmayı yaptık ii gecti gelen arkadaslara tesekkur ediyoruz :D Gelicem diyip gelmeyenlere de ayıp ettiniz diorum :D
engine02
12-06-2004, 18:21
fazla resim cekemedim ama 3 adet resim war koyuyorum buraya
http://www.sallieri.com/Pict(11).jpg
Elvis(Murat Abi)
http://www.sallieri.com/Pict(12).jpg
Elvis(Murat Abi)
http://www.sallieri.com/Pict(13).jpg
traxxas(MuratCan)
Selcuk Abinin kini cekmeyi unutum :D
bulusma gayet guzel oldu bıraz hararetlı olsada gayet guzeldı tanısıp konusmmamız bence surmekten daha zevklıydı
bu arada gelıcem dıyıp gelmeyen arkadaslar ayıp ettı bıraz ama olsun bıdahakı sefere
engıne02 abı sen bu fotoları ne zaman cektın bılseydık poz verıerıdık yaw :D
engine02
12-06-2004, 22:34
ya onemli olan gizli cekmek fark etmedin arabaların uzerine yatcaktım nerdeyse resim cekiim die video bilem cektim ne dionuz ehum ehum :D
abı o da ıyı ben ne yapıyordum acaba o sırada yaa ınsan gelıp hepımıız beraber veya arabaları gıderken foto cekmezmıı mesela ben arada on fılan kaldırdım onlarda guzel olurduu :D
engine02
12-06-2004, 22:39
cebe atmıstım sn o on kaldırma olayını yaparken abi ne bilem daha tanısma zamanı hec yaklasmadın ki bana kardasım bnde bisi yapamdım anca orada selcuk abi ile takıldım bn yane :D
abı ne bılıım deseydın yanına gelıp yapardım aman olsun bıı dhakı sefere gazıda cok acarım cıft teker yaparım sana onu ckersınn
bu arada selcuk abının arabada hıc ceyrek gaydan yukarıya cıkamadıı
engine02
12-06-2004, 22:45
eet abi ayarlarla oynamıs bozmus cihazı ehum nese bi daha kine bnde almıs olrm isallah sole temmuz da fln olrsa bulusma direk auto dromda fln oh oh super olr walla
auto drom cok uzakk gıdılırmı oraya bee kardesımm en guzılı aksam ustu ıtu de bulusmak daha ıyı hemde sıcak olmazz bır dahakıne oyle yapalımm
engine02
12-06-2004, 22:49
olabilir bu sefer cokh kisi gidek de daha ii olsun yahu hahah gelirim diyen arklarda gelirler demi yaa :D
o buseferde yalan olur bence ben sana dıyım admalre mevzu olsun dıye gelırım dıyorlar sonra ses seda yokk her zamankı mevzuat
engine02
12-06-2004, 22:56
doru aslında maksat forumda msjım olsun davaları yaa (bizde ne gaz verdik he HIN HIM DÜT DÜT ) HAHAHAA
bunun gazla alakası yok bunlar olagın seyler yanı
neyse aman keyfımızı kacırmaya gerek yokk bızım bulusma gayet guzel oldu kım ne derse desınn
engine ne dediğini bilde konus forumda mesaj sayım artsın mesajım olsun die urassaydım daha farklı seylere yonelırdım ayrıca ben gelicem demedim cok buyuk ihtimalle gelicem dedim ama gelmedim cunku ortaya kesin bir şey soylemedim bana uygun olanı sectim ve yavuz elim,fatih abi,mehmet abi ve ben yıldız parkına gittik cunku hepimizde pffroad vardı onalrdan daha cok sey ogrenebilecegimi dusunup de onlarla gittim sonucta sizinle gelemedim ama kesin olarak gelicemde DEMEDİM!
bız kımsenın adını vererek konusmuyoruz ama ustune alınması gereken varsa alınabılrı bu arada bızlerı tanımadan bızlerle sohbet etmeden hangımızıın daha ıyı oldugunu nasıl anladın o da ayrı bır mevruat ama olsun
bendede off road vardı (t-maxx) gayettte guzel eglendık eglenmesını bılen arkadalar her yerde eglenır bızıım gıbı :(
sonucta bende gelicem dedim ama gelmedim bu laf banada geliyor ama kesin olarak gelcem demedim iyi siz eglenein
sen kendı agzınla soyluyorsun ıste gelıcem dedım dıye yanı bunun kesını yalanı dolanı yok gelıcem dersın gelırsın veya hıc bır sey yazmassın bızde senın gelecegını ummayız tamam mı lutfen bır dahakı sefere eger gelıceksen ben gelıyoırum dee olurmu bukonunun daha uzamasına gerek yokk
ben cok buyuk ihtimalle dedim kesin gelcem demedim!!!!!!!!
konu daha cok uzamasın olurmuu
YoL_GezeR
13-06-2004, 19:30
Acaba dunki cumartesimiydi. Eer deilse bende gelebilirim.
yol gezer dunku cumartesı yaptık bulusmayıı keske gelseydın gayet guzeldı artık bı defakı sefere bu arada engıne02 bızım fotolarımızı koymus gormedınmı
engine02
13-06-2004, 22:17
eet keske gelseydin cokh zevkliydi ehum ama en yakın surede tekrar dusenleriz :D
umitp konuyu uzatmak istemiorum ama msjımı cogaltmak istesem bnde cokh yol kullanırım ama yapmıorum bunu bilesin
Neyse bırakın geldin gelmedin olayını,daha çok tanışıp görüşürüz.Yine iyi insanlarla tanışmak güzeldi,araba çeyrek gazı geçemese de:)).Muratcan yalnız Emre bizim fotoları koymamış arabaların fotoları koymuş daha doğrusu hiç çekmemiş:):).
engine02
14-06-2004, 12:56
ehehe bi daha ki bulusmaya herseyi cekerim merak etmeyin :D selcuk abi snle bi drag yapalım ne dersin hhahaha :D
Sana özelden msj atmaya çalıştım bigün bize gel falan diye bizim terasta drag yaparız, mesaj kutun dolu imiş boşalt istersen. Şu benzini alayım da drag yapmayı görürsün:)
engine02
14-06-2004, 13:23
bosalttım kutuyu sn ozelden msjını atabilirsin ama snin o olay benzinden miymis ?
selcuk abı yaa sadece arbanın fotolarını bızı cekmemıs ıste ınsan ben ayrabayıı kladırırken sagını solunu fılan ceker yaa hıc vallah
bu arada abı aman terasta drag fılan tehlıkelı arabaları parcalamayınn sonraa
engine02
14-06-2004, 13:49
ehehe tehlike iyidir traxxas uhahah bisi olmaz dikkat edersen ya :D
İnşallah benzindendir, rolantide çalışmasında da bi düzensizlik var çünkü.
benzınle fılan alakası yok yaa bendede aynı benzın markasından kullanıyorum sorun yok bak sımdık sen rolantı ayarını bıraz ac benzın ayarınıda bıraz kapa o zaman olucaktır cunku senın araba gıderken boguluyordu benzını bıraz kapa buyuuk ıhtuımal hallolacaktır
engine02
14-06-2004, 18:36
abi o gun bunu ndn solemedin ki orada deneyelim traxxas soleseydin denerdik walla nese isallah bi prob yoktur arabanda selcuk abi
abı ne bılım unuttuk herhalde yanlız ben kesın olur demıyorum herhalde olur dıyoırumm
Her türlü ayarı denedim en uçlarını bile, motor rolantide bile düzensiz çalışıyor, düzenli bi çalışma rejimi yok. Benzinden olabilir dememin sebebi de nemlenmiş olabileceği falan markasından değil yoksa artık deneme yanılma ile problemi çözeceğiz inşallah, bilmisel yaklaştık bişey olmadı:))
engine02
15-06-2004, 16:49
uf ya bole bi probu yokhtur heralde dimi TYPE SS lerin yane
abı ben sana dıyım benzınden fılan alakası yokk ama benzının tarıhı gecmısse dedıgın dogru ama o zmana zalısmaz yanı araba
bak senın ayarlarda bır sey var ben sana dıyım yanıı gel besıktaasa aydın abı dıye bır tamırcı tanıyorum arabanı getır ssana ayarlasın benım babbmın arkadası sanada bır seyler yapar yaanıı veya bneım derım hıc bır sey almaz bakarız yanı sen getır
Bak bak ne teklif ediyor makinacı adama:) Gururuma yedirimiyim ben:)
abı makınacı adama teklıfedıolmıyormuymus yanı ::))
abı yanlis anlama bu ısten bır kazancım yokk yanı hatta gel parasız yaptırmaya ugrasalım yanı ama sakın yanlıs anlama ben senın sorunun cozulsun dıye dedım yanıı
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.