PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kep Bilgisi Olanlar! Yardım Lütfen.(Kusurumuz Olduysa Affola) :)

bastard_velet
01-04-2010, 22:24
Rs4 Aracıma Kep araştırması yapıyorum. standartlar 200 mm'lik kep yerine 190 mm kep almayı düşünüyorum avantajları ve dezavantajları nelerdir bilen abilerim varsa yardım edebilir mi? ayrıca araca sağ kısımdan baktığımda arka lastik içeri tarafta duruyor soldan baktığımda ise olması gerektiği gibi bunu nasıl düzeltebilirim?

Frky
01-04-2010, 22:37
Bu başlık öbür konunun başlığına göre daha iyi olmuş sonra öbür konuda yazdığım mesajı aşağıyada yazıyım oku.

Türkçeyi çok iyi kullandığın belli. İngilizce lütfen yardım edin diye yazıyosun sonra Türkçeyi yeterince iyi kullanıyorum diyosun. Birde özgür bir forum değil mi diyosun o zaman küfür et nasıl olsa özgür bir forum ya sonra çoğu sitede Türkçe yazıya dikkat edilir Türkçe yazıya önem vermeyen siteler adam gibi siteler değil zaten. Türkçeyi daha düzgün kullanırsan iyi olur. Şimdi gelelim kep konusuna nitrolu araçların eni 200 mm olması lazım 190 mm takarsan lastik dışarı çıkar bana göre hiç hoş durmuyo lastiğin dışarı çıkması. 200m kep kullan bence sonra kepi yamuk delmişsinizdir yada düzgün oturmamıştır. Ama yinede ne yapıcağınız size kalmış. Saygılarımla...

Frky
01-04-2010, 22:38
Ayrıca nickini yeni fark ettim. Birazdan adının değiştirilmesi için konuşucam.

bastard_velet
01-04-2010, 22:44
eyvallah. yamuk delinmesi olanaksız çünkü orjinal kep kutusundan çıkan.

dozkanbjk
17-04-2010, 18:35
saç kurutma makinasıyla kepe istediğin şekli verirsin dikkat et erimesin ama =)