Orijinalini görmek için tıklayınız : P51 Mustang 60 Black Horse Model
Elazığ'dan ekibimize katılan Uğur Bey almış. Elinde 90 lık 4 zamanlı motoru var. Bakmış buna uyar, model de helal süt emmiş, alıvermiş.
Otomatikman kucağımda bulunca bari şöyle resimli falan bir montaj yapayım. Black Horse markasına da not verelim diye düşündüm.
Kutusundan çıkan kullanım klavuzu bol detay fotografları ve az açıklama ile yeterli düzeyde gibi duruyor. Kullanım klavuzunda Vietnam üretimi olduğu belirtilmiş.
Modeli yüzeyel olarak incelediğimde gövde içindeki sinirler ile balsa kaplama arasında boşluklar olduğunu farkettim. Montajdan önce aralık kalan ve yapışmayan bölümler için bazı sağlamlaştırma çalışmaları yapmamız gerekecek. Mümkün olduğunca fotograflarla görüntüleyip detaylara girerek montajı anlatacağım. Modelde OS FS 91 Surpas 4 zamanlı motoru kullanacağız. Tabii ki sonunda ilk uçuş videosunu da paylaşacağım.
Öncelikle kutuya göz atalım. Heybetli bir kutusu var. Modelin türü teknik özellikleri ve üretim yeri ambalaj üzerinde belirtilmiş.
Güle güle uçun,ama motorun ruhuna fatiha okuyunca da bana kızmayın.Bu tip modellerde en azından burun sürtmece sert tokuşmaca,çayıra deadstick inmece vs olağan,4 zamanlı kullanırsanız susturucu yüzünden fatihalık olma durumu yüksek.Şuna alışana kadar önce sağlam bir 2 zamanlı ile başlasanız derim.
Modelin lazer kesim malzeme ile üretildiği anlaşılıyor ancak özensiz montaj ilk bakışta kendini belli ediyor. Gövde sinirleri ile balsa kaplama arasında kalan boşluklar huzursuz edici. Modelin içinde kıymıkları temizlenmemiş parçalar var. Kıymık diyorsam kürdan büyüklüğünde parçaları kasdediyorum. Kırık bir sinir ise yerinden kaymış olmasına rağmen öylece yapıştırılmış. Fotograflarda sinirler ile kaplama arasındaki açıklık görülüyor. Öncelikle biraz sağlamlaştırma çalışmaları yapmak gerekiyor.
Boşluk yerler ıslak pamuklu bir çubuk kullanılarak nemlendirildi ve bir miktar deniz tutkalı aralıklara sıvandı. Deniz tutkalı normalde uzun sürede kuruyan ve kururken genleşip boşlukları dolduran bir malzeme. Yapışacağı yer hafifçe ıslatıldığında kuruma süresi de hızlanıyor. Böylece ilgisiz yerlere akıp gitmeden tam istediğimiz yerdeki boşlukları doldurmak mümkün oluyor. Diğer taraftaki açıklıklar daha az olduğu için oralara CA ve karbonat uygulaması yapıldı. Aslında epoksi kullanmak daha iyi olurdu ancak biraz tembelliğime geldi. Karbonatı boşlukları kapatacak şekilde döktükten sonra üstüne ince CA damlattım. Bu CA+karbonat uygulamasını boşluk olduğu görülmeyen ancak iyi yapışmamış gibi duran tüm sinirlere uyguladım. Ca elime geçmişken de işi sağlama alıp destek çıtalarının yapışma yerlerini, ön tarafta firewall arkasındaki yakıt deposu yuvasının birleşim yerlerini komple yapıştırdım.
Arkası yarın
Güle güle uçun,ama motorun ruhuna fatiha okuyunca da bana kızmayın.Bu tip modellerde en azından burun sürtmece sert tokuşmaca,çayıra deadstick inmece vs olağan,4 zamanlı kullanırsanız susturucu yüzünden fatihalık olma durumu yüksek.Şuna alışana kadar önce sağlam bir 2 zamanlı ile başlasanız derim.
Olay biraz karışık. Uğur Bey'e hediye gelen bir model muhtemelen scale ve üzerinde 4 zamanlı OS ile gelmiş. Ben onu görmedim pek konuşmuyor hakkında muhtemelen denedi ve kırdı. Sonra 60 lık bir trainer almış ve motoru ona takmış. Bu aşamada yakaladık kendisini. Aldığı modelin klavuzunu yollamamışlar. Birkaç telefon sonrasında okunmayan bir fotokopi gelmiş eline. O da olsa olsa metoduyla birleştirmiş. Kuyruk kaplamalarını soymadan yapıştırdığı için dikey yerine oturmamış kelebek gibi duruyordu 2 cm yukarıda. Yekeler falan korku filmi gibi, gaz teli iter çekmez çeker itmez çelik halattandı. Hepsini söküp sıfırdan topladım. Aileronların CA menteşeleri de ya tutar ya tutmaz durumdaydı. Onları da japonla doyurdum. Aileronlarda kontrol telinin aileron içine girdiği yuvalarda falan boşluklar vardı. Onlarla uğraştık neyse deneme uçuşu başarılı oldu. Yarım gazın altında kibar kibar uçan dengeli sayılabilecek bir hale geldi. Sanırım 2 depo kadar uçtuk ve tam iniş için hazırlanırken aileronun biri çıktı sallanmaya başladı. Aslında öncesi de var da uzun hikaye. Zor bela pist dışına indirdim ön tarafta hafif hasarla atlattık. Sonra bu model dursun kenarda sen benim trainer ile öğren sonra buna geçersin dedim. Kabul etti. İlk denemede hoca kumandası Fatih'deyken elbirliği ile çaktılar. Önce Fatih'de bir paragon vardı onu alayım dedi. Sonra ne düşündüyse vazgeçti. Ben diğer traineri çalışır hale getirdim ama ertesi hafta P51 ile geldi. Bunu montaj yaparız denemesini yaparım. Ayarları falan yapar kenara kaldırırız. Önce güzelce öğrensin sonra uçuracağına aklım keserse veririm.
Bu arada bende sübap ayarı ile uğraştığımız motorun pompalı versiyonu bu motor. Hani 9700 devirlerden yukarı çıkartamamıştık. İlginç olarak bu motor da aynı devirde kaldı.
Allah kolaylık versin,bu modeli en erken biz seneye bu zamanlar sahibinin elinde görürüz herhalde.Şu 4 zamanlıların eş olması iyi olmuş.Belki de bunların gücü bukadar,şimdiye kadar boşuna uğraşmış olmazmısın?
Önceden aynı uçağı deli gibi uçuruyordu. Çok güzel stall turn yapabiliyordu mesela. Şimdi burun hafif yukarı baktığında aman diyip panikler oldum. Gerçi uçak biraz ağırlaştı ama yine de bu kadar fark olmaması lazım. Sanki öyle kritik yerde ki şöyle 500 devircik daha yapabilse yetip artacak gibi duruyor. İşin komiği çekirgelerin modelleri yüzünden kendi modellerime bakamaz oldum. O vicdansızlar da gidip Mustang, Harmon alıyorlar. Harmon hurdaya çıktı zaten daha kırkı çıkmadan. Şimdi buna el atmasam kendi toplamaya kalkıp mundar edecek. Zaten kanadı kendi toplamış flap yekesinin yeri kaçık olmuş. Ne kadar sorun yaratır bilemiyorum. Ama seneyi bulmaz eğer verimli çekirgeyse 2-3 aya kadar uçurur.
Patron uçmasına yarın da uçurur,ama maalesef ki daha moleküller tam kürlenmemiş oluyor.Bir gün zurna zırt ediveriyor.O yüzden acele etmeyip önce trainer ile uzun uzun görgü,bilgi biriktirip bu oynak modele sonra geçmesi iyi olur manasına diyordum.
Patron uçmasına yarın da uçurur,ama maalesef ki daha moleküller tam kürlenmemiş oluyor.Bir gün zurna zırt ediveriyor.O yüzden acele etmeyip önce trainer ile uzun uzun görgü,bilgi biriktirip bu oynak modele sonra geçmesi iyi olur manasına diyordum.
Moleküler düzeyde çalışırsak doğru. Tam 1 sene sürüyor. Hiç müdahalesiz olarak kendi kendine uçarak her seferinde düzgün iniş, sıfır riskli uçuş işini 2 ay sürdürsün tali yollarda direksiyonu veririm :)
Bitmiş hali merakla bekleniyor...
luthier76
07-04-2010, 12:57
Abi 9700 devirden yukarı çıkartmayın zaten bence. Sınır zaten 10000.
2000-12000 devir olarak belirtilmiş. Pervaneyi de büyük takmadık ama bir türlü devir yükselmedi. Yani devri yükseltebiliyoruz ama bunu tercih ettik gibi bir durum yok. Ulaşabildiğim en yüksek devir 9700 oldu.
Gelelim montaja
Kanatların hazırlanması Ufuk Bey tarafından yapılmıştı. Aileron ve flap için her kanada birer servo takıldı. Uzatma kabloları kanat içinden geçirilerek gövdeye yetişecek hale getirildi. Yekeler, kontrol telleri ve açılır kapanır iniş takımları eklendi. İniş takımlarında biraz boşluk var inişte parçalanmayacağını umarım.
luthier76
07-04-2010, 14:08
12000 iyiymiş os farkı heralde :) Gerçi saitonun küçüklerinde de öyle ama önerilen max 9500 falan.
atay stablizatörün montajında kanatlara paralellik önemli olduğundan kanatlar geçici olarak yerlerine oturtuldu. Burada tek zayıf nokta, kanat desteği için kullanılan aluminyum borunun gövde içindeki kısmının geçeceği bölümün sert kartondan yapılmış olması. Bence o parçanın biraz daha sağlam bir malzemeden olması gerekirdi. Yatay stablizatör kuyruktaki yerine yerleştirildi. Gövdeyi ortalayacak ve köşelerinin buruna olan mesafeleri eşit olacak şekilde ayarlandı. Yapışacak yüzeyler kalemle işaretlendikten sonra kaplama keserek kaldırıldı. Aynı şekilde gövdede bulunan kaplama da temizlendi. Kanada paralelliği kontrol edildi ve sol tarafın yüksekte olduğu görüldü. Sol taraf zımparlalanarak seviye düşürülürken yatay stablizatörün airfoil yapısının tam olarak oturması için gerekli eğim de korundu. Yatay stablizatör gövdeye 30 dakikalık epoksi ile yapıştırılarak sıkıştırıldı ve kurumaya bırakıldı. Son olarak hizaların kayıp kaymadığı tekrar kontrol edildi.
Bugünlük bu kadar.
12000 iyiymiş os farkı heralde :)
Kitabında yazmış :) Ama iş inada bindi ben bu motora 11.000 devir göstereceğim.
luthier76
07-04-2010, 14:15
Abi uçağın ağırlık kanat alanı gibi verilerini yazarmısın varsa?
P-51 i soruyorsun sanırım
kanat alanı yok kitabına bakayım belki vardır. Kanat açıklığı 155 cm ağırlık 3.5 kg. Yani motor bunu geri viteste bile uçuracak güçte :)
luthier76
07-04-2010, 18:24
Şu mustanglerin hafifini yapma gibi bir teknoloji gelişsede ben de alsam. Çok estetik alet.
Daha hafifi ne olacak ki? Lastik motorlu mu yapmaya niyetlendin abi?
Aslında kanat yüzeyi oldukça geniş. Daha önce iki tane el yapımı P51 uçurduk. İkisi de inanılmaz derecede yavaş uçabiliyordu. Büyüdükçe güzelleşen bir model. BF 109 kadar güzel olmasa da iyidir :)
luthier76
07-04-2010, 22:34
Daha hafifi ne olacak ki? Lastik motorlu mu yapmaya niyetlendin abi?
Abi kanat alanını bilmeden karar veremezsin ağır olup olmadığına. Hangar 9 un bile uçakları dm2 başına 100 gr falan. Yani gülle uçaklar. Ha uçurulur ama bana göre değil. Hele bizim free piste göre hiç değil.
İşin komiği çekirgelerin modelleri yüzünden kendi modellerime bakamaz oldum. O vicdansızlar da gidip Mustang, Harmon alıyorlar.
hocam bende de house of balsa'nın inşayı bekleyen mustang'ı var desem kızarmısın :D
İnşaatı bekliyorsa kızmam :) Uygun motor kumanda varsa, getirip götürecek araba varsa ve de keyifli bir montaj için alt yapı hazırsa toplanabilir. Ama pilotajı onu uçuracak seviyeye getirmek en önemlisi.
Bahadır kitabında da yazmıyor kanat alanı ölçüp hesaplayayım en iyisi.
tesviyeci
08-04-2010, 10:09
Merhaba Arkadaşlar;
Öncelikle Atmbay beye hayırlı olsun kazasız ve kırımsız uçuşlar diliyorum.
Bir süredir başlığı takip ediyorum. Çok güzel bir model demeyeceğim. Bence buna gerek yok çünkü o bir Mustang :)
Mustangların belli bir ölçünün üzerindeki modelleri gerçekten çok yavaş uçabiliyor. Son yaptığım Mustang 2700 gram olması gerekirken yaptığım bazı ilavelerle 3 kg mı buldu ama genede tam flapla çok yavaş uçabiliyor. Kaldıki sizinki hem 90 lık motor olacak hemde 3,5 kg olacak sanırım inişte lorantide bile tutunur:)
4 zamanlılara gelince bende os Fl 70 var ben onu 10000 devirin üzerine çıkartamadım. Lorantide ise 2500 devirin altına indiremedim. 9200-9300 arası ayarladığım zaman hiç sorunsuz uçuruyor modeli motor stobu hemen hemen hiç yaşamadım.
Sağolun. Model benim değil ama elimde büyüyecek anlaşılan :) Flaplı Mustang için dedikleriniz çok doğru. Bir seferinde iniş takımlarından biri havada düşünce taşlı topraklı zemine çiziksiz indirecek kadar yavaşlatabilmiştim.
FL70 modeli kullanmadım ama bendeki FS 91 rölantiyi 1800 e kadar düşürebiliyor. Tabi herkes gaz ver stop edecek diye bağırıp çağırmaya başlıyor. 2200 devir civarında rölanti ses ve görüntü olarak güzel durdu benim motorda. Stop etmeyi bilmedikleri de doğru. Cessna ile son uçuşta yakıt deposunun kapağı çıkmış, depo karbüratörün 20 cm gerisinde olmasına rağmen stop etmeden uçuşu tamamladı.
Dikey stablizatör oldukça ilginç. Emek harcanmış bir parça olduğu belli. Yanlarında gövdenin devamını oluşturan kısımlar da var ve o şekilde gövde ile yatay stablizatör üstüne yapıştırılıyor. Yatay stablizatör içinde açılmış kanala giren dikmesi yok. O yüzden sağlam yapıştırmak gerekiyor. Ancak yapışacak yüzeylerin tam oturması için biraz müdahale gerekti. Gövdeye oturan kısım yüksekte kaldı ve yatay ile arasında 3mm kadar boşluğa neden oldu. Yüksek olan yerler kontraplak olduğundan zımpara ile tam oturma sağlamak mümkün olmadı. Boşluk biraz daha daralacak şekilde kontraplak inceltildi ve kalan açıklığın dolgu maddeli epoksi ile doldurulmasıyla yeterli sağlamlık oluşacağına karar verildi. Doğru konumda olduğu ölçülerek görüldükten sonra 30 dakikalık epoksi balsa tozu ile karıştırılarak yapıştırıldı. Lastiklerle gerdirilip kurumaya bırakıldı.
Yavaş ama emin adımlarla ertesi gün servolar takılıncaya kadar ara verildi :)
İnşaatı bekliyorsa kızmam :) Uygun motor kumanda varsa, getirip götürecek araba varsa ve de keyifli bir montaj için alt yapı hazırsa toplanabilir. Ama pilotajı onu uçuracak seviyeye getirmek en önemlisi.
bu uçak için düşündüğüm motor TGY AerodriveXp 32 SK Series 35-48 1100Kv / 770W, servoları da Turnigy MG90S Metal Gear Servo 1.8kg / 13.4g / 0.10sec bunlardan olacak ama başka öneri varsa tabiiki değişim yaparım malzemeleri henüz almadım zaten, bu uçakta kumanda olarak 7 kanal futabayı kullanmayı planlıyorum, ustalar pilotajıma tamam diyene kadarda uçurmayı düşünmüyorum :)
Modelin ağırlığına göre motor, istenilen uçuş süresine göre pil seçilip toplam ağırlığın ne kadar etkileneceğini hesaplamak lazım. SK serisi güzel ve ekonomik motorlar. Sadece biraz fazla ağırlar.
Ahanda bi mustang daha :) Hadi bakalım... izliyoruz.
Hava üstünlüğünü kaptırmamak için diğer uçakları bırakıp luftwaffe kuşlarıma öncelik vermem gerekecek galiba :):)
Seninkilerin üstünlüğünü kapacak kadar büyümez bu zavallılar. Modeli eline alsan ya her parçayı yeniden yapardın ya da bir düşmanına hediye ederdin :)
Seninkilerin üstünlüğünü kapacak kadar büyümez bu zavallılar. Modeli eline alsan ya her parçayı yeniden yapardın ya da bir düşmanına hediye ederdin :)
Bir noktadan sonra kantite kaliteye galip geliyor ama :):)
Şu anda elimde tam 0 tane uçar durumda Luftwaffe kuşu var, peşinen kaptırdık hava üstünlüğünü :D:D
Kuyruktaki hareketli yüzeylerin ve kontrol tellerinin montajı yapıldı. Elevatör ve rudder üzerinde kontrol boynuzlarının takılacağı yerler daha önce delinmiş. Biraz geride kalsa da çok büyük sorun olmayacak gibi duruyor. Buralarda kullanılacak cıvataları baştan belirleyip uzunlukları aynı olanlardan seçmek gerekiyor. CA menteşelerin yerleşeceği yuvalara japon yapıştırıcının rahatça ilerlemesi için 2mm çapında delik açılarak kontrol yüzeyleri yerlerine yerleştirildi. Rudder için yapıştırılmış menteşelerin en alttakinin oturacağı yuvanın yeri biraz aşağıda kaldığından ruddera yapıştırılmış menteşe kesilerek biraz üstüne yeni bir menteşe takıldı. Daha sonra elevatör ve rodder kontrol telleri kasıntı olmayacak şekilde bükülerek takıldı. Rudder kontrol teline daha sonra arka tekerlek kontrol kolu takılacak.
Aslında modeli bitirip ilk uçuşu da yaptık ama başlığı güncelleme fırsatım olmadı bir türlü.
Kaldığım yerden devam edeyim.
Arka iniş takımı tam bir işkence. İniş takımı yatağının oturması için iki vida takılı halde geliyor ki onları kımıldatmak mümkün değil. Gel gelelim vidaların yerleri kaçık olduğundan plastik yatak da tam oturmuyor. Alt taraf oturmayınca üstte açılan delikler de karşılamıyor. Gövdenin içinde biraz biçimsiz de olsa iki yeni delik açıp iki vida ile oldukça sıkı şekilde tutturdum. Daha sonra yönlendirme kolunu takıp kontrol telini konnektörün içinden geçirdim oralar da tam bir eziyet olduğu için biter bitmez resimlemeden kapağını takıp koli bandıyla sabitledim. Son olarak cowlingin boşaltmalarını yaptım ve retract ayarlarından sonra teste hazır hale geldi.
İlk uçuşu kalkış biraz sıkıntılı uçuş az sıkıntılı iniş sorunlu olarak tamamlandı.
Flapları denediğimde ileri derecede dengesi bozuldu ve kapatmak zorunda kaldım. Biraz pistin kalabalık oluşu biraz benim beceriksizliğim sonucu inişte sol ana iniş takımını gövdeden ayırdım. Yapıştırıcıdan tasarruf etmeleri iyi olmuş bu sayede kanadı dağıtmadan çıkıverdi. İniş takımı daha sağlam bir şekilde onarıldı. Flaplar eşit açılacak şekilde ayarlandı ve bir sonraki uçuşa hazır hale geldi. Videoyu metacafeye yüklemiştim. Ben açamıyorum ama linkini vereyim.
http://www.metacafe.com/watch/4531023/black_horse_p51_mustang_60
4531023/
İyi de vidyo neden açılmıyor Metin hocam? Ben de tıkladım ama sayfa görüntülenemiyor diyor... Merak da ettim doğrusu.
Metacafe de yasaklandı. Yakında interneti de kapatırlar doya doya yazışalım şimdiden.
ktunnelden metacafeye girmek mümkün.
Bende problemsiz açılıyor,PC ayarlarıyla oynayıp sanırım girebilirsiniz.Hosts dosyasını değiştirin.
İşyerindeki XP yüklü olanda host dosyası yok. Youtube açılıyor ama metacafe engelli. Evdekinde win7 yüklü bunda da host dosyaysı yok. yine youtube var metacafe yok.
xxxNoNamexxx
11-06-2010, 10:03
Metin Abi Geçmiş olsun,
Host dosyası xp için : C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\ nin altında,
Host dosyası win7 içim : C:\Windows\System32\drivers\etc\ nin altında ,
note pad ile açıp ,
127.0.0.1 localhos bu satırın altına şu satırı eklerseniz:
204.0.5.57 www.metacafe.com
metacafeye girebilirsiniz.
Baktım o klasörlere Atıl. Host dosyası yok malesef. Ama DNS ayarlarını değiştirdim sorunsuz giriyor. 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 yaptım.
xxxNoNamexxx
11-06-2010, 10:46
Çok enteresan kesin orda olması lazım, hatta host dosyası orada deyilse sorun olur ???
http://img328.yukle.tc/images/3720host.jpg
Neyse giriyorise kurcalamamak lazım :D
belki de silmişimdir. varlığı bir dert yokluğu bir dert. mesajın birinde silin yazıyordu galiba. sanki öyle kaldı aklımda.
Uçuş güzel olmuş abi,iyi toplamışsın kalkışta.Kolay gelsin..
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.