PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 18 Eylül Buluşmasından izlenimler..

100kmh2sn
19-09-2005, 10:03
Eveeeet, pasımızı attık sanırım Bugüne kadar en çok eğlendiğim HobbyRC Buluşmasıydı, ilk etapda istanbulla arasında biraz mesafe olduğunu ve acaba umduğumuzu bulabilirmiyiz düşüncesiyle karamsardım, ama arabamı parkederken tesisin dışardan görünümü günün muhteşem geçeceğinin işaretini veriyordu

Bu organizasyonda emeklerinden dolayı Sertaç abiye ve Kereme çok teşekkür ediyorum, istanbuldan,izmitten,adapazarından,bursadan hatta karadeniz ereğlisinden gelen arkadaşlarımıza, ayrıca tesis müdürü Zafer beye ve organizasyonumuza renk katan Pirelli Genel Müdürü abimize ve eşine (ismini anımsayamadım özür) organizasyonda taciyle benim sağ kolum olan Enes'e, izmitte bizleri karşılayan Onur'a çok çok çok teşekkür ediyorum, herşey o kadar güzeldiki, adına piknik diyin, RC Buluşması diyin hepsi iç içeydi, çocuklar eğlendiler, ablalarımız gün boyu güneşlikler altında sohbetler ettiler, tekneleriyle abilerimiz şovlar yaptılar, çimlik alanda off roadlar, buggyimiz görsel çok güzel sahneler ortaya çıkardılar,öğlen saatlerinde gelen tavuk menüde ayrıca bi güzeldi ayrıca bu buluşmayla HobbyRC Voleybol Team'in kurulmasınıda düşündük Bu kadar şeyden sonra derimki ; gelmeyenler inanın bu sefer çok şey kaçırdılar

İnşaallah bu organizasyonların devamını gerçekleştirmeye çalışıcaz, tabii sizlerle beraber..

Resimler ve videolar bugün yerlerini alacaklar ve gelenler günün nekadar iyi geçtiğini birkez daha görecekler gelemeyenlerde off yaa offf diyecekler

Not: Önümüzdeki pazar hazerfanda Türkiye şampiyonası var, pazar günü mutlaka katılmaya çalışalım,yarışmıyorsak bile izleyici olarak gitmenizi öneriyorum,
Hepinize sevgiler saygılar

-pAin-
19-09-2005, 10:23
Vallhi ne yalan soyliyim cok eglendim
once masama aletlerimi koyup 1 saat aracimi tamir ettimki o sirada botlarin sesi muzik gibi geliyordu vizir vizir : ) .neyse en sonunda yardimlarla calistirdik ama 30 saniye sonra muhtesem bir hizla konteynere carptim.benim hatam degildi radyo bozuldu ehe.
sonra kocaman tavuklari yedikten sonra zipzipla eglendik.ve voleybol cok teknik takim arklarima tesekkur ediyorum ozellikle taci pasore :P
org. gayet guzeldi ki babamdan tam puan aldi. rc konusunda ilerleme kaydettigine inaniyorum herkesin.

devamini bekliyoruz..

guney altuner

umitp
19-09-2005, 17:04
valla harikaydi anlatacak birsey yok hic bi hatasi olmayan bulusmaydi ama ortam herseye degerdi yani guney abinin o trambolindeki sovlari taklalari videolarini cektim ama cok buyuk videolar nasi olcak bilmiorum superdi ya baska bise yok :)

DeeJay
21-09-2005, 00:34
Muhteşem, Muhteşem, Muhteşem Tek kelime ile MUHTEŞEM... Tüm katılanların ve emeği geçenlerin ellerine kollarına ayaklarına sağlık... Bu inanılmaz güzellikteki yeri bize kazandırdığı için Mad for Tamiya' ya (Sertaç) organizasyon için Şükrü Onur ve Taci' ye sonsuz teşekkürler... Bir kez daha HOBBY RC farkını ortaya koyduk... Gelemeyenler çok şey kaçırdılar inşallah bir daha ki sefere... ;oleeea: ;oleeea: ;oleeea: ;oleeea: ;oleeea: ;oleeea: ;oleeea:

modelci54
22-09-2005, 15:00
bir dahaki sefer ne zaman kerem abi teknemi hazırlıyorum racing bir tekne alıcam