Orijinalini görmek için tıklayınız : Magnum 52lik ayarları nasıl yapılır?
prometheus
13-04-2010, 00:26
öncelikle herkeze kolay gelsin.
Traner46 model uçağımla ilk uçuşumu yaptım. Motor ayarları gayet iyiydi. Ama ilk uçuşumun inişinde ufak bir kaza yaptım. Bu kazada darbe motor kısmına geldi. Motoru çıkarıp, motoru uçağın burnuna bağlayan motor kızağı birleşim noktasına takviye yaptım. Motoru tekrar taktığında motorun ayarlarının bozulduğunu farkettim. Motor ayarlarından hiç anlamadığım için kara düzen ayarlamaya çalıştım. Yaklaşık 4 saat sonra ayarlar tamam gibiydi. Ertesi gün uçuşa gittiğimde beni bir kabus bekliyordu. Yaklaşık 1 saat modeli çalıştırmakla uğraştım ama nafile. çalışmadı!
Gözlemlediğim bir kaç sorunu anlatıyıp. Karbüratörden azda olsa yakıt atıyordu. Buji ısıtıcısını çıkardığım an stop ediyordu. Gibi bir dizi problem yaşadım. Pazar günüm yerlerde gezdi. Morallerde sıfır tabi!
Bana magnum52 lik motorun ayarlarını anlatan sade ve adım adım yürütebileceğim bir link verebilirmisiniz? Yada sizin deneyimlerinizle bana adım adım ve anlaşılır dilde yazarsanız çok ama çok memnum olurum. şimdiden tüm model sevdalılarına teşekkürler.
Geçmişolsun.Önce şu linkte yazanları bir deneyin,olmazsa tekrar bakalım.
http://www.hobbyrc.com/forum/threads/48103-Magnum-46-xls-motor-ayar-sorunu
Bir de ayara(motor çalıştırmaya) Büyük iğne 1,5 tur açık durumda başlayın oradan ileri,geri tıklarla ideal ayarı bulursunuz.
prometheus
17-04-2010, 23:06
tekrardan merhabalar.
ahmet abi verdiğiniz linkteki yazıyı iyice okuyup dün motor ayarlarını yaptım. bana motorun sesi , performansı ve kumandayla olan iletişimi ( kumanda da verdiğim komutlara hiç problemsiz boğulma olmadan veye güç yitirmeden karşılık vermesi ) gayet iyiydi. bugün de uçuşumu kusursuzca gerçekleştirdim. yere iniş dahil :)
ancak yere inişimi yaptığımda kumanda gazı tamamen kapalı olmasına rağmen çok hızlı bir şekilde piste yoluna devam ediyordu. pek duracak gibi hali yoktu yani :) bizde modelin önüne geçip durdurduk. çok tehlikeli bir iş yaptık bence. ama başka bir çaremiz yoktu. bu problemi hangi ayardan ve nasıl düzeltebilirim.
motorumun çalıştırma videosunun linki http://www.facebook.com/home.php?#!/video/video.php?v=387724519311&ref=mf
bugün çektiğim için bu videoyu sadece facebooka yükleyebildim. zira bilişim özürlüsüyüm desem yeri var :) bu videoya bakıp motorun sesi , performansı , rolenti ayarı, 60derecelik çalışmadaki durumu ve diğer ayrıntılar hakkındaki yorumunuzu bekliyorum.
birde uçuşumuzu tamnamladıktan sonra yakıtı depodan çekiyorum. ancak motorun içinde az da olsa yakıt kalıyor. bu durumun motora ve karbüratöre bir zararı varmı? varsa nasıl bir önlem almalıyım?
şimdiden çok teşekkürler herşey için. zira etrafında bu işle uğraşan bir kişi bile olmayan biri olarak sizin tavsiyelerinizle bugün ilk kusursuz uçuşumu yaptım. bunun için yürekten teşekkürler. iyiki varsınız!
prometheus
17-04-2010, 23:09
bir not olsun diye yazıyorum; traner model uçağımla yaklaşık 10 ile 15sn ye havada asılı kalmayı başarabildim. süper bir görüntü oldu. bakalım ileride daha neler yapacağız :)
Motor iyi görünüyor.Eğer rölanti devri yüksek ise verici trimlerinden az daha düşürebilirsiniz.İnişilerde model çok uzuyorsa yere iyice yakın süzülüşe geçip motoru vericiden stop edip,inişi sonra tamamlayabilirsiniz(vericide throttle cut fonksiyonu olması lazım).
Videodan gördüğüm pervaneye çok dikkat edilmeli ve motor testi yapılırken model havaya dikilmek gerektiğinde,sağ elle arka kanatlar önünden gövde kavranmalı,sol elle de sol kanat hücum kenarı hemen gövde yanından tutularak model öyle dikilmeli,en emniyetli tutuş şekli budur.
Eğer pilotajınız çok mükemmel değilse heniz sakın hoover,3D, çoklu tono vs denemeye kalkmayın.Kırım riski çok yüksektir.Sizin daha uzun zamanlar modeli düz uçurabilmeye çalışmanız lazım.
prometheus
18-04-2010, 10:17
günaydınlar olsun model severlere ve tabiyki ahmet abime :)
motoru stop edip indirmekten bahsettiğinizde şu ''vericide throttle cut fonksiyonu olması lazım'' sözü kullanmışsınız. ben vericime baktım ama böyle bir ibare görmedim. bende hitec optic 6 sport var. çoğu ayarını bilmiyorum zaten :) ama throttle cut fonksiyonu yok sanırım. ama siz daha iyi bilirsiniz varlığını yada yokluğunu. şayet varsa bana dönebilirmisiniz?
3d uçuş hakkındaki söyleminizde sonuna kadar haklısınız. emeklemeyi öğrenmeden yürümeye çalışmak acı sonlar doğurabilir!
motor testi için önerdiğiniz tedbirler için teşekkürler. mutlaka uygulayacağım.
herşey için çok teşekkürler ahmet abi. bugün yine uçacağım. bakalım nasıl bir uçuş olacak.
not: her uçuşumda elim ayağım titriyor. sanırım heyecandan :) ama bu hobinin hazzı tarifsiz sanırım :)
Sümer Yamaner
18-04-2010, 10:42
Uçuşta eliniz ayağınız titrememeye başladığında yeni bir model ya da hobiyi bırakma zamanı gelmiş denektir.
NOT: Kumandanızda iki edit tuşuna birden basıp basılı tutarak programlama menüsüne giriyorsunuz. "CUT" işlevine ilerliyorsunuz. Onu her iki "DATA" tuşuna basarak aktifliyorsunuz. Sonra ekranda "0" çıkıyor. Kumandanın sağ üst (tepede) butonuna basarak ve karbüratörü izleyerek o oranı değiştiriyorsunuz. Sağ üstteki buton throttle cut olarak atanmış oluyor.
Kulak çınlaması hisseden var mı?
luthier76
19-04-2010, 15:15
Hayrola abi? :)
Magnum ile başlayan biri var. Önce çınlama olur sonra Bestman'a mail gelir.
prometheus
19-04-2010, 17:12
ben bu çınlama olayını gayet iyi anladım :) şiddetle os önerilerine rağmen mağnumla başlanması sizi şaşırtıyor olabir. ancak os fiyatına alınan 2. el bir (komple set olarak) model uçak söz konusuysa sanırım bu hafifletici bir neden olur diye düşünüyorum :)
ben bu çınlama olayını gayet iyi anladım :) şiddetle os önerilerine rağmen mağnumla başlanması sizi şaşırtıyor olabir. ancak os fiyatına alınan 2. el bir (komple set olarak) model uçak söz konusuysa sanırım bu hafifletici bir neden olur diye düşünüyorum :)
Bu durumda çınlama alarmı iptal oldu. Eee durum nasıl çalıştı mı bari?
Sümer Yamaner
19-04-2010, 18:10
Bu durumda çınlama alarmı iptal oldu. Eee durum nasıl çalıştı mı bari?
Yaşlılık işte napıcan! :P Daha üçüncü mesajda motorun mükemmelen çalıştığını yazmış arkadaş ama Metin Abim hala "çalıştı mı bari" diye soruyor. Arkadaş ise çalışmasından değil "durmamasından" yakınıyor... OS taifesi tamamen bitti... Kulakları da çınlıyordur! :P :D
Yaşlılık işte napıcan! :P Daha üçüncü mesajda motorun mükemmelen çalıştığını yazmış arkadaş ama Metin Abim hala "çalıştı mı bari" diye soruyor. Arkadaş ise çalışmasından değil "durmamasından" yakınıyor... OS taifesi tamamen bitti... Kulakları da çınlıyordur! :P :D
Hocam bugün formunda değilsin. Sabahtan beri kaç mesaj oldu. Durmaması rölantiyi düşürememekten olabilir mi :) Bugünkü denemenin sonucunu göremedik henüz.
Zaten üçüncü mesajdan sonra baya zaman geçti onun bütün ayarları değişmiştir yeniden ayarlaması lazım motoru.:)
Durmaması Th Cut ı becerememesinden yoksa rölantiden diil.Bak Bestmanın kulağı çınladı,anında damladı.Bu arada Prometeus abim çalışmayan motorunu allahın inayetiyle hover de tutuyor,çalışmayan motorunu bir de stop ettirmeye çalışıyor.Bu da kulak çınlamasından ileri geliyor..
Sümer Yamaner
19-04-2010, 18:36
Bırak bunları Metin Hocam... Motor tıkır tıkır çalışıyor işte. Artık daha ne olacak! :P :D
prometheus
19-04-2010, 18:38
vallaha uçuşumuz bankadaki işlerim ve araçın olmaması nedeniyle iptal oldu :( ama rölenti sorunu çözdüm sanırım :) en azından teoride çözüldü :) pratikteki sonuçu hafta sonu hep beraber görecez. :)
bu arada model , kumanda ve bazı yer ekipmanları komple sadece hitec optic 6 kumanda fiyatından daha düşüğe aldım. alırken os ön şartı sunamadım yani :)
Prometheus iyi bir pilot olacak merak etmeyin, Aynı Sümer hoca gibi başladı olaya, şöylebir eskileri hatırladımda deadstick olmadan indiğini bilmem, olurda inerse zaten, nasıl mutlu oluyordu o günlerde bu zevki OS motora geçtikten sonra yaşayamaz oldu üzülüyorum bu duruma.:)
Yaw abi o kadar ezilip büzülme.Bu papazların cürmü esip gürledikleri kadar yok,korkma bişi yapamazlar,bööle yazıyla üstüne üstüne gelir bir de gece rüyana girerler,o kadar.
Ya ahmet abi bir mail vardı hatırlarmısın, arkadaş gece kalkıp uçağı kontrol ediyormuş, acaba ben uyurken biri gelip motorun ayarıylamı oynuyor diye, o kadar paranoya olmuş sahada sürekli ayarın değişmesinden.:)
Sümer Yamaner
19-04-2010, 19:01
OSman abim sende mail boldur. Her türlüsü vardır... Ne de olsa iş klavyeye bakıyor. :P
Evet klevyeye bakıyor, fakat bu yazılanları yazanlara , yanlış yazı yazarak ,yanılmalarına yol açmakta kleyyeye bakıyor .:)
Ey uçucular,sakın OS almayınnn hep Çançinçon motorlar alın keyfini çıkarın,arttırdığınız parayla iki çancinçon motor daha alın,yeni modeller uçurun..
Ohh rahatladım en az 3 saftorik modelci daha tuzaklanmış oldu akşam akşam..
Sümer Yamaner
19-04-2010, 20:07
Yaa bu modelciler de çok köfte çıktı yaa... Hemen atlıyorlar oltaya... :P
vallaha uçuşumuz bankadaki işlerim ve araçın olmaması nedeniyle iptal oldu :( ama rölenti sorunu çözdüm sanırım :) en azından teoride çözüldü :) pratikteki sonuçu hafta sonu hep beraber görecez. :)
bu arada model , kumanda ve bazı yer ekipmanları komple sadece hitec optic 6 kumanda fiyatından daha düşüğe aldım. alırken os ön şartı sunamadım yani :)
Tamam ucuza almana birşey demiyoruz da şimdi rölanti sorunu deyince olmadı. Arkadaşlar sadece throttle cut yapamıyorsun sanıp sevindirik oldular. Nadiren çalışan magnum gördükleri için kutlama yapıyorlar.
Ey uçucular,sakın OS almayınnn hep Çançinçon motorlar alın keyfini çıkarın,arttırdığınız parayla iki çancinçon motor daha alın,yeni modeller uçurun..
Ohh rahatladım en az 3 saftorik modelci daha tuzaklanmış oldu akşam akşam..
:D:hannhan::lol::lol:
prometheus
20-04-2010, 22:31
yarın (21.04.10) uçuşumu yapıcam. kameraylada videosunu çekicem. tabi herhangibir terslik olmazsa. uçağımı en son c.tesi günü uçurdum. bakalım ayarları değişmiş mi? :) arada uçağı kurçalayan varmı diye üst kata çıkıp kontürol etmeyi unutmayacam :) ( o meşhur repliği bende gördüm. çok trajikomik bir durum. ) istisnai bir durum yaratmak arzusundayım. mağnum motorlarının prestiji benim elimde diyiverip görev adamı moduna girelimde tam olsun :) bu kısmı şaka. bunu özellikle söylüyorum ki, saldırıları azaltma adına :) yarın uçuş ertesi gün video linkini veririm diye umut ediyorum.
hoşçakalın.
yarın (21.04.10) uçuşumu yapıcam. kameraylada videosunu çekicem. tabi herhangibir terslik olmazsa. uçağımı en son c.tesi günü uçurdum. bakalım ayarları değişmiş mi? :) arada uçağı kurçalayan varmı diye üst kata çıkıp kontürol etmeyi unutmayacam :) ( o meşhur repliği bende gördüm. çok trajikomik bir durum. ) istisnai bir durum yaratmak arzusundayım. mağnum motorlarının prestiji benim elimde diyiverip görev adamı moduna girelimde tam olsun :) bu kısmı şaka. bunu özellikle söylüyorum ki, saldırıları azaltma adına :) yarın uçuş ertesi gün video linkini veririm diye umut ediyorum.
hoşçakalın.
Diyelim ki saat gibi çalıştı hemen iyiymiş diyebilecek miyiz? Askerde hiç iyi yemek çıktığı olmuyor mu sanki?
Sümer Yamaner
21-04-2010, 14:01
Diyelim ki saat gibi çalıştı hemen iyiymiş diyebilecek miyiz? Askerde hiç iyi yemek çıktığı olmuyor mu sanki?
Evet, baştan gardımızı alalım, ne olur ne olmaz...
prometheus
21-04-2010, 20:41
uçuşum izmirin yanar döner havası nedeniyle iptel oldu :(
dün o kadar plan yapmıştım. ama yarın izmir için güneşli gözüküyor. umarım bir aksilik olmaz!
bir sorum olacak. magnum bu kadar kötü bir motor ise niçin thk nun model uçak sitesinde sadece magnum marka motor var? os niye yok? yanlış anlaşılmasın merakımdan soruyorum!
Sümer Yamaner
21-04-2010, 21:11
THK halk tipi bir kurum da ondan!
THK halk tipi bir kurum da ondan!
(T)ürk (H)alk (K)urumu yani... :)
THK halk tipi bir kurumsa yerli bir hobi mağazasında 147 TL ye satılan ASP 52 AII ye karşılık onun kardeşi olan Magnum 52 AII kurumda neden 200 TL ye satılıyor ??? :) Bu durumda 200 TL ye Magnum 52 alacağıma, 190 TL ye panodan O.S. 46 AX alırım daha iyi -ki altı ay önce panodan aldığım 46AX bu süreç zarfında throttle cut hariç sadece bir kere stop etti. Haylaz motoru rodaj çıkışı biraz fakir bırakmışız.
Acaba çakma O.S. mudur ??? :)
uçuşum izmirin yanar döner havası nedeniyle iptel oldu :(
dün o kadar plan yapmıştım. ama yarın izmir için güneşli gözüküyor. umarım bir aksilik olmaz!
bir sorum olacak. magnum bu kadar kötü bir motor ise niçin thk nun model uçak sitesinde sadece magnum marka motor var? os niye yok? yanlış anlaşılmasın merakımdan soruyorum!
Soru yanlış sorulmuş. OS kötü bir motor olsaydı THK'da satılıyor olması gerekmez miydi? Şeklinde olması gerekirdi.
prometheus
22-04-2010, 21:47
bugün uçuşumuz gerçekleşti. gayet iyi bir uçuş oldu. inişte çok ufak bir problem yaşasamda( rüzgarı arkama alarak inmeye çalıştım. aman çaktırmayın ) uçak halan tek parça :)
motor ayarlarına hiç dokunmadım. ikinci denememde motor saat gibi çalıştı :) sanırım benim mağnum istisna bir parça olarak tarihe geçiyor :) bu arada motoru startersiz çalıştırdığımı bir dip not olarak ekleme gereği duyuyorum :) buradan çıkan sonuç; benim mağnum marka motorumun ayarlarını kurçalayan bir çatı sevdalısının olmadığı :)
throttle cut tuşu kumandamda mevcutmuş. bugün onu da kullanarak inişimi yaptım.
yarın yine uçuş var. ben bu modeli kırmadan harat edemiyecem sanırım :)
Ben bu motor muhabbetine taktım kafayı. En dandik motor hangisi ? Alıp uğraşmak niyetindeyim :)
Ben bu motor muhabbetine taktım kafayı. En dandik motor hangisi ? Alıp uğraşmak niyetindeyim :)
En ucuzu en dandik muamelesi görüyorsa , bir adet SK edinmekle başlayabilirsiniz :)
Sümer Yamaner
22-04-2010, 22:50
(T)ürk (H)alk (K)urumu yani... :)
THK halk tipi bir kurumsa yerli bir hobi mağazasında 147 TL ye satılan ASP 52 AII ye karşılık onun kardeşi olan Magnum 52 AII kurumda neden 200 TL ye satılıyor ??? :) Bu durumda 200 TL ye Magnum 52 alacağıma, 190 TL ye panodan O.S. 46 AX alırım daha iyi -ki altı ay önce panodan aldığım 46AX bu süreç zarfında throttle cut hariç sadece bir kere stop etti. Haylaz motoru rodaj çıkışı biraz fakir bırakmışız.
Acaba çakma O.S. mudur ??? :)
THK için objektif olamam. Gerçek uçuş eğitimimi aldığım bir kurum benim için her zaman farklı bir konumda olacaktır.
THK'nın Tandoğan mağazası ile Türkiye'deki modelcilik piyasasına bir miktar çeki düzen verdiğini hep iddia ederim. THK'nın bu girişimi olmasaydı ben şu anda model uçak uçuruyor olmayacaktım büyük olasılıkla.
Tüm bunlara karşın motor fiyatları konusundaki serzenişlere de katılıyorum. Ancak sanırım THK büyük miktarlarda motor alamadığı için daha yüksek bir maliyete katlanıyor. Ama bunun yanında Gökçen Havacılık kar amaçlı bir kuruluş olmadığı için ve tüm karını yangın söndürme uçakları başta olmak üzere THK faaliyetlerine aktardığı için kişisel olarak birkaç lira fazla vermek beni rahatsız etmiyor.
Nerede satılır bu SK denen meret :)
Ama SK nın en ucuz satıldığı yer olsun. En ucuzu en dandik olanı ya :)
Nerede satılır bu SK denen meret :)
Ama SK nın en ucuz satıldığı yer olsun. En ucuzu en dandik olanı ya :)
Hayırlı olsun :)
http://www.himodel.com/sort.php?sub1=BS&brand=118
Ufuk abi en zorlu motoru arıyorsan bir adet MDS (Rus) almalısın."Eğer düzgün çalıştırmayı becerebilirsen" çok güçlü bir motordur kesinlikle pişman olmazsın.
SK ya ucuz diye dandik muamelesi yapan sonra mahcupolur.
Hobbycityde ASP nin 52 liği 49.99,-$. HiModelde 50 lik motor 52.65 -$. ASP daha dandik olmuyormu bu teoriye göre ?
ASP almak daha dandik almak demek olmazmı ?
Ahmet abi,
En ucuz en dandikya .İşte ben onu arıyorum. Hangisi ?
KAÇMAZ57
22-04-2010, 23:35
ufuk abi ayar yapmak için sakına asp alma çünkü ayar istemiyo meret,ben nezaman hava ve kapış ayarlarını öğrenicem ağlamak istiyorum:D
KAÇMAZ57
22-04-2010, 23:37
...............
Sümer Yamaner
23-04-2010, 00:20
ufuk abi ayar yapmak için sakına asp alma çünkü ayar istemiyo meret,ben nezaman hava ve kapış ayarlarını öğrenicem ağlamak istiyorum:D
Birileri düzmece emaillerle uğraşacağına böyle gerçek mesajları okusa da bir iki birşey katsa dağarcığına! :) :P :D
KAÇMAZ57
23-04-2010, 00:32
birileride bizim mesajlarımıza düzmece diyordur abi bu yumurtamı tavuktan tavukmu yumurtadan konusu kadar işin içinden çıkılmaz bir konu ben bundan sonra tavuğuda yumurtayıda yiycem kim nereden çıkarsa çıksın banane:D tavuğu çevircem yumurtayıda sabah sucuklu yaparım.saat 12 yi geçti ben saçmalamaya başladım nediyorum ben yahu:D
Sümer Yamaner
23-04-2010, 00:50
Ehh biliyorsun tavuk yumurta sorusunu horoza sormuşlar... :P :D
KAÇMAZ57
23-04-2010, 00:54
Ehh biliyorsun tavuk yumurta sorusunu horoza sormuşlar... :P :D
itina ile horozda yeriz abi,yanlız biraz eti sert meretin.bu tavuk mevzusu uzarsa ben heralde iskembeciye gidecem gibi şimdi ne dönüyodur damlaya damlaya:D
Abiler ASP ye dandik diyenler meşhur İtalyan Süper Tigre motorların şimdi ASP nin de imal edildiği Sanye fabrikalarında,ASP ile aynı tezgahlarda hala İtalyan malı olarak imal edildiğini unutmasınlar.Yanılmıyorsam İngiliz RCV motorlar da (kısmen veya tamamen) aynı Sanye fabrikalarında yapılıyor.Herşeyi bırakın,daha bugüne kadar bir tane ASP gömlek kaplaması sıyrıldı diye şikayete uğramadı..
...
SK ya ucuz diye dandik muamelesi yapan sonra mahcupolur.
Ahmet abi,
Ciddi bir yanlış anlaşılmayı gidermek isterim:
SK'ya "ucuz" olduğu için dandik muamelesi kesinlikle yapmıyoruz. Yok böyle birşey. Bu bariz bir yanlış anlaşılmadır.
SK'ya "dandik" olduğu için dandik muamelesi yapıyoruz.
Doğrusu budur.
Yanlış anlaşılma için özür dileriz.
luthier76
23-04-2010, 12:27
Ahmet abi,
Ciddi bir yanlış anlaşılmayı gidermek isterim:
SK'ya "ucuz" olduğu için dandik muamelesi kesinlikle yapmıyoruz. Yok böyle birşey. Bu bariz bir yanlış anlaşılmadır.
SK'ya "dandik" olduğu için dandik muamelesi yapıyoruz.
Doğrusu budur.
Yanlış anlaşılma için özür dileriz.
:) +1
Sümer Yamaner
23-04-2010, 14:48
Dandiklerin arasında seçim yaparken pahalı olan (OS) dandiği seçmek yerine ucuz olan dandiği seçmek daha akıllıca olur. Bol para saçıp yine de dandik motor alınca insan kolay hazmedemiyor tabiii dostlar. Sıkıntınızın psikolojik temelini çok iyi anlıyorum. Ne de olsa bu konuda bir profesyonelim. :P
Birazda model uçak motorlarından bahsetseniz diyorum.
Sümer Yamaner
23-04-2010, 19:16
Aman Metin Bey'ciğim biz başından beri model uçak motorlarından söz ediyoruz. Siz nerelerdesiniz?? :D
En dandik hangisi oluyor bu durumda anlayamadım hala :)
En dandiğini bilmemde, en pahalısını söyleyebilirim. Birinci sırada ASP , ikinci SK . en ucuzuda OS şimdi bu sıralama neden böyle derseniz açıklamasıda şu şekilde, motor ucuz olabilir fakat takılan uçağı kırdığında birden fiyatı yükselmiş oluyor + birde çalıştırma ve ıvırı, zıvırı ile uğraşmada geçen değerli zamana paha biçilemez, o yüzdende en ucuz motor OS oluyor.Fakat ben motorcu ustası olacağım derseniz ilk önce Sümer Hoca ve Ahmet abinin yanına, eti senin kemiği benim deyip elinede bir adet ASP verip çıraklığa başlatıyoruz, zaten oradan usta olarak ayrılan, tövbe edip hemen gidip bir adet OS motor alıyorlar böylecede modelci oluyorlar.
mrserhan
23-04-2010, 21:45
Valla ben ahmet abi şuna bir el atsana diyer ne oscular gördüm. :)
Sümer Yamaner
23-04-2010, 22:54
İşin psikolojik boyutuna ek olarak bir de yurdum insanı boyutu var! :)
Hayatını "torpil" üzerine kurmuş olan yurdum insanı, çok para saydığı motora havadaki oksijen moleküllerinin ya da yakıttaki metanol moleküllerinin özel bir kıyak geçeceğini sandığı için, bilir bilmez atıp tutar... Kendisi anlamadığı için o konunun aslında anlaşılamaz bir konu olduğuna inanır. Örneğin bir patlar motorun nasıl ayarlanması gerektiğini bir türlü kavrayamaz, çok para verip ayar gerektirmeyen (!!!) motor aldığını sanır. Neyse biz her zaman aydınlatma görevimizi sürdüreceğiz... :P :D
KAÇMAZ57
23-04-2010, 23:16
bırakın şu vejeteryanlığı sizlerde alın bir asp, dadından yinmeyo:D
RedFin abi ben de işte bu kavram kargaşasını düzeltmek için yazmıştım.Şimdi, en ucuz en dandik değildir,SK hiç dandik değildir,OS dandik sınıfına girip çıkmak durumunda bir motordur(Kaplama sıyırmaktan,hatalı remote iğne dizaynından,plastik arka kapaklardan,plastik remote iğnelerden, daha sayayım mı? sabıkalıdır),ASP nice bayıldığınız motorları yapan ,aynı fabrikada yapılmaktadır.Benim için dandik 3 misli para sayıp, karşılığında kuş konduramayanlardır.
En dandik olma konusunda üniversal bir mutabakat bulunan MDS motorlar bile,eğer düzgün çalıştırılabilirse dünyanın en güçlü motorlarındandır).
4-5 Sene evvel benden tecrübeli bir modelci abimin çok meşhur ve hakikaten kaliteli sayılan (İngiliz malı) Irvine motorunun pervane somununu biraz daha sıkmaya kalkmıştım,motorun krankı sıkıştı.Ve biz sırf bu yüzden krank somununu,krank rahatlayana kadar birazcık daha gevşetip öyle bırakmak zorunda kalmıştık.Şimdi bu motorun dandik olduğuınu mu gösterir?Hayır orijinal montajın dahi bazen rulmanı tam oturtamayacağını gösterir.Kazara bu SK nın başına geleydi,artık dinle sen papaz taifesinden çığırtmaları...
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.