Orijinalini görmek için tıklayınız : Tekerlek Isıtıcısı !!!
haziran ayının RC POWER dergisini alanlar bilecekler. bu RC haber kısmındaki Tekerlek ısı düzenleyiciyi towerda bulabilirmiyim .varsa link ini verebilirmisiniz .
bu arada cihazı bilmiyen için bi resim koydum.
http://www.cepcity.net/isit.jpg
Lastik ısıtıcısını biliyorum da bu aleti ilk defa duydum.
ama formula gibi ya süper bulursam hemen alacam :D hatta aracımı almadan önce alacam :D
İyi güzel de niçin alacaksın diye sorsam?
:DD hoşuma gittii ya o laf işin esprisi be wolf :D aracı alıyom saten bu 2 hafta içinde
saol wolf ya aracı alınca rodaj için bana yardımcı olabilirmisin icq da ok demiştin nickiim Viper
gereksiz bir alet bu.. türlü türlü sekillerle ısıtılabilir lastik . amac insanların cebindeki parayı almak
engine02
12-06-2004, 19:12
bnce de o kadar gerekli bisi deil yane ama tabe karısmak olmaz :D ehum ehum
denizfeneri
12-06-2004, 20:40
İlginç bir para harcatma yöntemi...
bu lastik ısıtıcısından kullandım, işe yarıyor gerçekten, yani kauçuk lastiklerinizin ısınması beklemeye gerek kalmıyor, özellikle elektriklilerde pil işini düşünürsek güzel fakat buna varana kadar alınması gereken çok daha önemli şeyler var.
yigit1905
14-06-2004, 22:29
rocco başka ne şekilde ısıtılıo lastik merak ettim
OrienXenophan
19-06-2004, 17:37
Para tuzaa iste:)
ne bilem bu verceen parayla bi kac tane pil alirsin heralde yada daha ise yarar baska bisiler
Ama sonuc olarak olay senin kararina kalmis
Zevkler ve renkler tartisilmiyor:)
boş işler arkadaşlar ya kepi filan takıyoruz birde oturup 4 lastiğe kılıf geçiririz yok dahan eler bırakın Allah aşkına ya :)havalar zaten sıcak olunca lastiklerde ister istemez ısınır zaten küçükler çok kolay ısınabilirler havadan formula 1 deki arabalarla ne alakası var bu arabaların o arabalar kocaman lastiklere dahip bunlarınki ile kıyaslamak saçmalık ya...
omer_yildir
19-06-2004, 19:16
oyle deme yarıslada lastık ısıtana kadar ılk turlarda yol tutusu bayagı etkılıyor..
omer_yildir
19-06-2004, 19:20
ona alternatıf olarak tamıyanın bır urunu var ama fıyatıda bayagı yuksek..:)
http://www2.towerhobbies.com/cgi-bin/wti0001p?&I=LXDDY4&P=7
Bi kaç tur atarsın pistte lastikler ısınır ayrıca bu aleti kendin üretmesi çocuk oyuncağı.
yigit1905
20-06-2004, 09:03
ömer o baya pahalı bu da iyidir herhalde ona o parayı vermek yazık
http://www2.towerhobbies.com/cgi-bin/wti0001p?&I=LXEWL0&P=0
OrienXenophan
20-06-2004, 15:07
Patik falan örsek mavili flm yapariz
icinede rezistans falan doseriz cillop gibi olur
hatta turk motifleriyle susleriz kili orme falan
puhuhuaa deli geyik oldu:)
freeman1209
20-06-2004, 15:37
yaw ne gerek var.isterseniz bide ekip kurun pit stop larda tekerlekleri değiştirsin.
sadece baya profesyoneller için olabilir :)
selam
o kadar çok para harcamak istiyorsanız neden kendiniz imal etmekle uğraşmıyorsunuz. sonuçta yaptıgınız şey hobi degil mi!!!!!!!!
:hımm:
Dimi ama. Saç kurutma makinası ile falan ısıtabiliriz :eek:
Bence gereksiz bir şey...
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.