Orijinalini görmek için tıklayınız : Yaş Büyütme
Arkadaşlar sonunda dayanamayıp karar verdim yaşı büyültcem 03/04/1987 doğumluyum ehliyet için yaşımı büyütcem peder beylede konuştum benim için bir sorun yok dedi neyse gereği yaparız dedi bu yaş büyütmek için ne yapılıyor bunun hakkında bilgiye ihtiyacım var bilenler bildiklerini paylaşırsa sevinirim :)
mahkemeye başvuruluyor diye biliyorum
Can , mahkemelerle uraşıcağına 1 sene daha bekle daha kolay olur valla.
Bence de.
Mahkemeye gidip babanı dava ediyorsun. O şekilde oluyor.
engine02
11-06-2004, 09:31
eet bnde ole biliorum dava fln acıyorsun babana bnce de urasma yane ama yine de biz karısmayalım
yas buyutmeye gıreceksın ama babanı ılk once evet dava edeceksın unutma askerlıkde var bır sene once gıdeceksın
valla çok saçma olur yaparsan. arkadaşların dediği gibi 1 sene daha bekle mahkemeydi ıvırdı zıvırdı için para harcıycan bunu git seneye kursa ver...:)
Car_Maniak
11-06-2004, 11:36
en onemli sorun da askerlik... onun icin de ayri bi ugras gerektirecek... sonra mahkemeye git gel dava mava...
bence hiç uğraşma. Hem eğer ehliyeti aldığında alacağın arabayı kendi paranla alıyorsan bir sene daha bekle para biriktir daha iyi bir model alırsın;)
can bence yaşını ehliyet için büyütmeye değmez. sona pişman olursun. boşver 17 sene beklemişin 1 sene daha bekle :D
freeman1209
11-06-2004, 16:47
arkadaşlara katılıyorumhem bir sürü uğraşıyorsun hemde yaşının büyütülmesi kesin değil.benim akrabam yaşını büyüttürecekti mahkemeye başvurdu birsürü uğraştı ama yaşını büyültmediler
acele ettigine degmeyecek bir sey.. aldıktan 3 ay sonra bisiklet kullanıyormussun gibi olacak .
YoL_GezeR
11-06-2004, 21:20
Arkadaşlar sonunda dayanamayıp karar verdim yaşı büyültcem 03/04/1987 doğumluyum ehliyet için yaşımı büyütcem peder beylede konuştum benim için bir sorun yok dedi neyse gereği yaparız dedi bu yaş büyütmek için ne yapılıyor bunun hakkında bilgiye ihtiyacım var bilenler bildiklerini paylaşırsa sevinirim :)
Benimde arkadaşım yaşını büyüttürdü. Ya babanı veya eğer hastanede doğumun gerçekleşmişse hastahaneyi mahkemeye veriyorsun. Eğer ki bir tanıdığınız varsa 1 celsede hallaediyorlar. Hastaneden ciğer filmi gibi bir şey istiyorlar ne için olduğunu bilmiyorum. Tabi bir ücrette yatırman gerekiyor. Fazla da bir şey aklımda kalmadı.Ben arkadaşımla görüşüp ayrıntıları yazarım...
denizfeneri
12-06-2004, 00:57
Araba, ehliyet gibi şeyler geçici heveslerdir. Ehliyetimi ilk aldığımda heyecandan yerimde duramıyordum.Şu an ehliyetimin vergi kimlik kartımdan daha fazla değeri yok. Hatta araba kullanmaktansa bisikleti tercih ederim.Son derce geçici bir heves için uğraştığına deymez. Tabi şu an hiç dikkate almadığın bir konu var o da askerlik. Askerlik çagına geldiğinde ve bir sene erkenden gitmek zorunda kaldığında mahkemede yaşını büyüttüğün için son derece pişman olabilirsin. Tavsiyem her şeyi olması gereken zamanda yapmandır.
Can dostum bırak bu işleri bekla bir ıl daha hem baş yaş büyültürsen askerlik ne olacak bir yıl önce gitmöen lazım her halukarda. bekle bir yıldaha... Yükle bilgisayara oto simulatörlerini tatmin edersin kendini :D:D şakamaka uğraşma sonuçta oda 1 yıl sürecek...
timur_polat
13-06-2004, 21:09
sakın haaaaa sakın.SONRA çok pişmak olursun.yaşını büyütürsen lise bittimi askerlik gelir.sonra ÖSS'yi ALLAH korusun kazanamazsan tecil derdiyle uğraş.benim başıma geldi ALLAH'tan tecil edebildim.2007'de tecil bitecek.ayrıca sağlık karnen varsa iptal olur ve herhangi bir sağlık sorununda çok zor olur.genede sen bilirsin...
axi_welet
13-06-2004, 23:43
bence bu yaş büyültme çok saçma.kardeşim biraz daha bekle.niye bir yıl için uğraşacaksınki...bir sürü iş.mahkemeydi,şuydu buydu derken...zaten bir yıl dolar :D .şaka bir yana bence bu olay gerçektende çok saçma...benim tanıdım neredeyse her ehliyeti ve arabası olan kişi şunu söylüyor;"ulen o kadar hevesliydim,1-2 gün geçti artık bisiklete biniyormuşum gibi gelmeye başladı.".bence sabretmek gerekli.acele eden ecele gider...
skrytr54
18-12-2008, 21:24
ya bn 1991 eylul dogumluyum bana cok acıl ehlıyet lasım o kadar lasımkı hayat memat meselesı yanı suan ehlıyetten onemlı bıse yok yardımlarınızı beklıorum
skrytr54
18-12-2008, 21:25
ve dogum evınde dogmusum
MSenturk
18-12-2008, 21:37
Mesaj tarihlerine baktinizmi...?
hayat memat meselesı dediginiz konuyu merak ettim acikcasi.!
konu basligi altinda yazilmis zaten neler yapilmasi gerektigi...! forum uyelerinden istediginiz yardim nedir..?
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.