Orijinalini görmek için tıklayınız : hobbyrc trtunıng dergisinde
modelci54
29-09-2005, 00:01
arkadaşlar gördünüzmü bilmiyorum ama 18 eylül sapanca buluşmamız medyada yankı uyandırıyor trtunıng dergisinde fotoğraflarımızı görünce inanın koltuklarım kabardı sanırım biz (yani rc topluluk) medyada her zaman söz sahibi olacağımızı zannediyorum tabii bu buluşmalarımızı düzenli ve kalabalık tutmalıyız ki ses getirelim öyle listeye isim yazıpta sonra bahanelerle bu iş olmaz gerçek sebebi olanlara saygım sonsuz tabii bakmak istiyenler trtunıng dergisinin 154. sayfasına bakabilirler bizim buluşmamızdan övgü ile bahsediyorlar neyse bana katılırmısınız bilmiyorum ama bu tabiiki benim düşüncelerim bunları sizlerle paylaşmak istedim
100kmh2sn
29-09-2005, 11:14
Dergiyi hep ayın 1-2 sinde çıkarıyorlardı ama bu sefer sanırım biraz erken çıkardılar, çok güzel bir gelişme, herkese hayırlı olsun (bu arada önümüzdeki pazarteside Oto Haber dergisindeyiz ve bununla beraber 2-3 dergide daha çıkmasını bekliyorum)
çoooooook güzel yaaaa buna çok sevindim umarım birdahaki buluşma daha güzel olur olacağına inanıyorum ve o buluşmalara gelememek beni çok üzüyo izmirde bizde kendimiz birşekilde birşeyler yapmaya çalışıyoruz...
100kmh2sn
29-09-2005, 12:45
Dergiyi şimdi aldım, gerçekten çok güzel çıkmışız, Ahmed (Abilify) abinin teknesiyle bir resmi var birde toplu resim var
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.