Orijinalini görmek için tıklayınız : C 130 Hercules
Fotoğrafları gören arkadaşlar ne düşünürler bilmiyorum:) Ancak biz Beyazıt abi ile planı çıkarıp önümüze koyduk. İnşaatın nasıl olacağını ve malzeme seçimini yapmaya başladık. İnşaat için ihtiyacımız olan çok fazla şey yok. Eksikleride sipariş etmeye başladık.
Kanat açıklığı 4 metre olan bir model olacak.
Modelde problem olarak ilk başta karşımıza transport meselesi çıkıyor. Kanatlar 2 parça olacak, bu şekilde bir kamyonet ile uçuş alanına taşımamız mümkün.
İkinci büyük sorun ise 15 cm çaplı tekerleklerin temini ve retracların yapılması. Bunu bu modele göre ve ölçekte ancak kendimiz yaptırarak aşabileceğiz. Sanayiden bir arkadaşımızdan bu konuda profesyonel yardım alacağız.
Gövdenin inşaasını Beyazıt abi kendi atölyesinde kanatları ise elektroniği ve motorları ile birlikte ben kendi atölyemde ayrı ayrı yapacağız.
Model 4 motorlu haliyle elektrikli olacak. Modeli tek başına 5-6 kg thrustı olan 4 outrunner motor uçuracak. Yani yaklaşık 24 kg kadar thrustımız olacak. Ben modeli 16-17 kg ile bitirebiliriz diye umuyorum.
Modelde yüksek torklu standart ölçülerde ve bazı yerlerde büyük size servolar kullanılacak.
Fotoğraftaki plan kağıdının boyu 10 metre.:) Çok acelemiz yok, bitirmek için değil, inşaatından keyif almak için yapacağız. Tek başına yapılması zor bir model ama bir kaç kişi birlikte üstesinden gelebilir. Tek başıma gözüme kestirmiştim ama Beyazıt abi ile birlikte hem çok daha kolay hemde çok daha güzel bir model ortaya çıkacağına eminim.
Rcgroupsda benzerlerinin inşaasını ve sonrasını çok detaylı olarak inceledim. Umarım en scale modelimiz olur, model büyüdükçe ayrıntılar kolaylaşıyor ve rahat çalışılıyor bu nedenle inşaası gerçekten keyifli olacak.
Bugün sinirlerini ve kanatlardaki diğer parçaların kesimi ile başlıyoruz.
Önerilere ve henüz ortada plandan başka ürün olmayan projemizde olumlu eleştirilere:):) açığız.
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=4126&Product_Name=Scale_alloy_hub_rubber_wheel_4.0inch_ _
Bu tekerlekler oldukça sağlam ve hafif. Eğer çaptan biraz tenzilat yaparsanız işinizi görür bence.
Projeniz için diyebileceğim birşey yok. İşiniz gücünüz moral bozmak oldu. Elinize sağlık :)
beyazıt57
29-05-2010, 01:12
hayırlı olsun hepimize,akşam gelince dayanamadım,gövde sinirlerini çizdim ve şablonlarını çıkardım.bütün planı duvarlar astım her halde 3,4 saattir inceliyorum,internetten çok fazla değişik açıdan fotoğrafını indirdim,ben istiyorumki % 99 scale olsun,yapacağımızada inanıyorum.Erdal kabul edersen renklerin böyle olmasını bence çok iyi olacak.dekallerini ben hazırlarım.
Ha gayret,maşallah diyelim.
Sümer Yamaner
29-05-2010, 08:30
Beyazıt - Erdal ikilisi el attıysa o uçak hem biter hem de uçar, üstüne üstlük bir de mükemmel olur!
Teşekkürler. Metin abi tekerlek olarak bencede uygun olacaklardır. Planda verilen tekerlek ölçüsü gerçek uçağın oranlarından çok büyük olmuş.
Biz planı 4 kat büyüttüğümüz için bazı ölçüler uygun olan değerlerin dışına çıkıyor. Planı buna göre modifiye etmek gerekiyor. Kullanılan ahşap malzemeler içinde bu geçerli.
Beyazıt abi türk yıldzları şeklinde boyarız, olmadı ilerde sıkılırsak kamuflaj giydirip savaşcı yaparız.:)
İşte bir bomba daha geliyor. Bu modelin uçuşuna kesinlikle bende geleceğim Erdal bey, bu model için Ankara-Adana yolu benim için pek uzun olmayacak. Eminim harika bir model ortaya çıkacak. Beyazıt abi ve Erdal bey in bundan sonraki projesi 15m kanat açıklığı olan bir CASA CN-235 olacak galiba. :D Konunun heyecanla takipcisiyim.
Erdal bey, Beyazıt bey, harika bir konu başlattınız.
Keyifle izlenecek bir başlık olacak.
Kolaylıklar dilerim.
Heyecan verici ve süper bir proje...
Başarılar ve kolaylıklar dilerim.
Sevgilerimle,
Projeyi görüp heyecanlanmamak elde değil ama olan var olmayan var. :D bu ne nispet yapar gibi :D şaka bir yana şimdiden ellerinize sağlık. Bitince yüksek bir yere koyunda biri yanlışlıkla görmeden üstüne falan basmasın :D
Ellerinize sağlık inşallah sonu da güzel olur.
Heyecanlandırıcı bi proje.
Ben bu uçağı çok yakından gördüm indi önüme kadar geldi içine falan bindim süperdi.
Bu uçakta motorlar pervane açılarını değiştirip uçak geri de gidiyor.
%99 scale olacaksa bence siz de mümkünse pervane açılarını değiştirebilecek bi sitem yapılabilir.
Ellerinize emeğinize sağlık
özellikle türkish stars olması en çekici noktası olucak inşallah problemsiz bitirmek nasip olur saygılar...
beyazıt57
30-05-2010, 20:31
130'un gövde şamlonları hazır,malzemeler geldiği andan itibaren inşaatına başlıyacağım.Masadaki F-14 de motor montajından sonra boyama aşamasına geldi,ince ayarlar yapıldıkdan sonra , işşallah sizlere uçuş videosu gösteririz.
F4 Harika görünüyor, ellerinize sağlık Beyazıt abi... Erdal beyi hemen çağırın motorun montajını yapsın, bizi bekletmesin burda :)
ibrahimkent
31-05-2010, 15:45
İlgi ve zevkle takipteyim.Başarılar dilerim.
Bende bu akşam kanatların sinirlerini çıkarıp bir miktarda kesimi yaparım diye umuyorum. Beyazıt abi yarın malzemelerimiz gelmiş olursa akşam size bırakırım.
beyazıt57
03-06-2010, 21:49
malzememizin bir kısmı geldi,bende kokpit ve rudder den başladım,(rudderin yüksikliği 73 cm.oldu)kaba inşaatları bitti,ama kokpitin daha çok detayları var .dekallerini hazırlıyorum ve ışıklandırma daha çok olacak,camlarını erdalbey üstlendi,şeffaf tamamen iç detay gözükecek,erdalbeyde kanat yapımına devam ediyor.kaba inşaatı düşümdüğümüzden hızlı gideceğini tahmin ediyorum.
elinize emeginize sağLık harika bir çalışma takip ediyorum konuyu bu uçak büyük ses getirir kanımca :)
HD kamera isterim bu uçagada yakışan budur zaten ÇaTaLan ÇaTaLan oLaLı böyLe büyük endamLı bir uçak görmemişti sizLerLe gurur duyuyoruz Adanada sizLer gibi yetenekLi modeLciLer oLdugu için çok muTLuyum
Bencede Önder bu model çok ses getirecek, ,.. Merakla bekliyorum, bu işin sonu çok çok extrem olacak ama :D ya harika bir uçuş, muhteşem seyirlik olacak, ya harika bir düşüş, yada ne bilim ne olursa olsun harika olacak bence :D Yani hiçbirşey yapmayıp, oturup seyretsen bile yetecek. Ama bence tam bir model gibi görevini yapıp, airbus gibi başarıyla uçacak.
Bu tip büyük modellerin değişik forum ve sitelerde inşaa ve ilk uçuş süreçlerini son dönemde araştırıp izliyorum. Modeller büyüdükçe pilotajın kolaylaşması beklenir ama bu büyük modellerde ilk uçuşlarda ciddi miktarda kırım var.
Kırımların büyük bölümü çok motorlu uçakların patlarlı veya turbin motorlu olmasından kaynaklanıyor. Genellikle uçuşta çıkan motor sorunları kırımların nedeni.
Biz elektrikli bir sistem yapacağımız ve elektrik sisteminde ihtiyacın çok üzerinde motor- ESC ve diğer malzemeleri kullanacağız. Uçuşta motorların devre dış kalması ihtimalini elimine edeceğiz.
Modelde motorlar ve uçuş kontrol yüzeyleri için 2 receiver kullanacağız. Bu bize servo kablolarını 2-3 metre kadar uzatmak zorunda bırakmayacak. Kanatta ve kuyrukta ayrı receiverlar kullanmayı düşünüyoruz. Bunun dışında iniş takımları, hangar kapağı, ışıklar( modelden atılacak paraşütçüler vs) gibi opsiyonlar için ikinci bir kumanda, co-pilot ve 3. receiver kullanacağız.
Münir bey bencede ilk uçuş çok heyecanlı ve keyifli olacak. Ne olursa olsun bu model mutlaka uçacak. İniş kısmı nasıl olur bilmiyorum ama mutlaka uçuracağız, Çatalandaki pistimiz çok geniş bir alan, burada kalkış ve inişte srun olacağını da sanmıyorum.
Bu arada bende kanatların kesimini tamamladım sayılır. Model büyük olunca inşaasıda çok keyifli. Hata toleransı arttığı gibi hata yapma ihtimalide azalıyor.
Tekrar kolay gelsin diyeyim.:)
Yeteri kadar pilotunuz varmı?
Bu kadar çok ekipmana, yani görünen üç sistem için hayli pil de kullanılacak.
Sanırım süreç içinde belirlenen malzemeleri listelersiniz. (motor-esc-batarya-servolar-pervaneler, vs.)
Haylidir planladığım, ve malzemesini ancak şu sıralar ancak toparladığım ''yeniden C160''ı Ölçekli modeller başlığı altında biraz uzun soluklu olarak (sanırım 2 ay gibi bir süreç) yapımına başlayacağım. Umuyorum sizin paylaşımlarınızdan hayli esinlenme fırsatı olacak. :)
doktorum,
bu projeden de alnının akıyla çıkarsın,tabi ustaların ustası beyazıt abimin destekleriyle...
doganaksu
05-06-2010, 00:10
Erdal Hocam elinize sağlık. Daha önce yapmış olduğunuz yolcu uçağının yapım aşamalarını ilgi ile izlemiştim. Onun uçuşunu görmek nasip olmadı. İnşallah bu uçağın uçuşu esnasında orada olup izleme fırsatı bulabilirim.
Kolay gelsin.
Tekrar kolay gelsin diyeyim.:)
Yeteri kadar pilotunuz varmı?
Bu kadar çok ekipmana, yani görünen üç sistem için hayli pil de kullanılacak.
Sanırım süreç içinde belirlenen malzemeleri listelersiniz. (motor-esc-batarya-servolar-pervaneler, vs.)
Haylidir planladığım, ve malzemesini ancak şu sıralar ancak toparladığım ''yeniden C160''ı Ölçekli modeller başlığı altında biraz uzun soluklu olarak (sanırım 2 ay gibi bir süreç) yapımına başlayacağım. Umuyorum sizin paylaşımlarınızdan hayli esinlenme fırsatı olacak. :)
Mehmet abi batarya olarak muhtemelen 3 tane kontrol sistemi için kullanacağız. Bunun dışında da motorlar için 6veya 8S 15.000mah lipo kullanırız.
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=4914&Product_Name=TURNIGY_50-65A_400kv_Outrunner_(Eq:_4030_AXi)
Motor kesinleşmedi ama muhtemelen bu motorları kullanacağız. Ama yinede ağırlığı ortaya çıktıktan sonra motor seçimi yapacağız.
doktorum,
bu projeden de alnının akıyla çıkarsın,tabi ustaların ustası beyazıt abimin destekleriyle...
Okancım hepberaber çıkacağız.
Erdal Hocam elinize sağlık. Daha önce yapmış olduğunuz yolcu uçağının yapım aşamalarını ilgi ile izlemiştim. Onun uçuşunu görmek nasip olmadı. İnşallah bu uçağın uçuşu esnasında orada olup izleme fırsatı bulabilirim.
Kolay gelsin.
Teşekkürler. Airbusu yeniden uçurmaya başlayacağız, umarım uçuşta karşılaşırız. Ama C130 un uçuşuna kesinlikle bekleriz. Uçuş büyük ihtimalle eylülden sonra çatalanda olur.
Güçlü bir sistem olacak. Motorlar 400 kv. 6S yeterli devir olmayabilir gibi. Muhtemelen 8S tercih edeceksiniz.
15000 mAh, demek tek paket bir kac parelel batarya anlamı taşıyor yanlış anlamadıysam.:)
Kolay gelsin.:)
shadowpane
05-06-2010, 15:09
erdal hocam ve beyazıt abi,
daha a320 nin heycanını yenemeden bizlere C130 herculesin heycanını yaşatacaksınız. bu kadarını kaldırabilirmiyiz bilimyorum.
evet adanadaki yeni modelciler olarak bizler cok şanslıyız. adana büyük bir yer fakat hemen hemen her hafta bütün modelciler aynı nokta hep bir yerdeyiz.
bu modelin uçacağına eminim. renk konusunda erdal hocam asgari kamule renkler seviyor. beyazıt abide Ayyıldızımın olduğu her stili kabul edeceğine inanıyorum. allah kolaylık versin. elinize sağlık.
beyazıt57
05-06-2010, 21:01
elevatorund kaba inşaatı bitti gibi boyu 1.68 mt. oldu,ön kısımlarına yaklaşık 10 cm.lik strafor döşenecek,görmek istersinizdiye düşündüm.artık gövde içinde yan çıtalarını hazırlamaya başladım.
shadowpane
05-06-2010, 21:14
beyazıt abi cok hızlı ilerliyorsunuz. ben 2/3 ayda biter diye düşünüyordum 15 günde bitecek gibi bir hava var.
theextasyofco
05-06-2010, 23:41
Maşşşalah nazar değmesin, çok süper bir uçak olacak bu. Bu konuda sabitlense iyi olur. Kolay gelsin !
eemrah83
06-06-2010, 19:08
merhaba beyazıt abi bende yeni bir modelci sayılırım ama c-130-160 uçaklarını çok iyi tanırım geçenlerede bu uçakla uçma şansım oldu..
bir sorum olacak. İki alıcı olacak demiş sin sanırm bir tanesi yedek yani arıza durumunda devreye alma ihtimali var sanırım ? üçüncü ise sadece kapak ve diğer konular için...
yardımım olursa buradayım hehe..
beyazıt57
06-06-2010, 20:21
Elektronik bölümünün tamamını Erdalbey yapıyor,benim çok fazla bilgim yok,ama bildiğim kadarıyla modelin büyük olması alıcı ile servoların arasındaki kabloların uzun olmasını gerektiriyor.buda olumlu bir şey olmayacak sanırım.hem yapılan hareketleri bölüştürmek hemde kablo uzunlğundan doğacak dezavantajı yok etmek için 2 veya 3 alıcı kullanacak Erdalbey,Bildiğim kadarıyla bu tür büyük modellerde pilot sadce modelin uçuş kontrolunu,yardımcısıda diğer harekleri yapıyorlar.Onun içinde ayrı ayrı kumanda kullanıyorlar.
Beyazıt abi elinize sağlık. Siz modelin kuyruk kısmını epeyce ilerletmişsiniz. Bende büyük ihtimalle hafta içi bir gün kanatları da alıp yeni gelen malzemeler ile sizi ziyarete geleceğim. Bende kanatları kestim, kaplamanın üst kısmını tamamladıktan sonra alt kısmında elektronik ve kablo yerleştirmesini yapacağım. Alt kaplamayı herşeyi bitirdikten sonra yapmayı düşünüyorum.
Yeni malzemeler salı günü elimizde olacak. Bir aksilik olmazsa salı akşam görüşürüz.
yurdakut
07-06-2010, 20:31
Merhaba Bizim arkadaşımız C130 hazır modeli 21 lik 4 patlar olarak bir modelci arkadaşdan aldı.oldukça etkileyici ve güzel bir model.ancak patlar motorların çalıştıktan sonraki ayarları onu yordu zaten kafasında elektirikliye geçme fikri vardı 4 elektirik motoru yaptı.her şey ayarlandı piller bağlantılar oldukça uğraştırdı 4 motor bağlantıları ile birlikte birazda dinlenerek tabii sabahtan akşama kadar tüm gün sürdü.pistte koşturması ve kalkışı ve uçuşu görmeye değerdi 2 tur attı tam inmeye karar verdi yere yakın mesafede uçak kumanda dan çıktı şimdi onarıyor ama insanı etkileyen bir uçuş var emeklerinize değecek Allah kazadan nazardan saklasın kolay gelsin.
beyazıt57
10-06-2010, 22:15
Gövde iskeleti yayaş yavaş ortaya çıktı,plandaki burun yapısını uygalamıyacağız,o yüzden gövde boyu tahmini 3 mt bulucak,büyük model yapmak çok zevkliymiş,herkese tavsiye ederim.
ibrahimkent
10-06-2010, 22:24
Çok güzel gidiyorsunuz... bu hızla 2-3 haftaya kalmaz %80 biter gibi geliyor.Umarın bir gün bizde başlarız,böyle bir modele. İyi çalışmalar dilerim.
Beyazıt Bey, Erdal Bey
Airbus 320 konusunu takip ettim. Yorum yazmadım , aslında yazmaya niyetlendim ama sadece ellerinize sağlık demek, emeğinizin karşılığı olmayacağına inandım.
Yüz yüze görşebilseydik eğer sizi tebrik eder, sizde benim bakışlarımdan hislerimi anlar ne kadar güzel bir iş çıkarttığınızı anlardınız.. Cümlem düşük olabilir ama sanırım hislerimi paylaştım !
Ama C 130 için yazmadan duramadım. Sadece bu işe başlamak bile bence cesaret ister. Canı gönülden TEBRİKLER.
Sizin muhteşem işçiliğiniz, Erdal beyin tecrübeleri ile birleşince, ortaya inanılmaz işler çıkıyor. Erdal Bey'e özellikle , sizi aramıza katmasındaki katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.
Saygılarımla
Yunus bey çok teşekkürler, umarım çok güzel bir model ortaya çıkar ve uçuşunuda izleriz.
Model kabaca ortaya beklediğimizden erken çıkacak ama tamamlanması çok uzun bir zaman alacak. Bende kanatları kestim ve kabası ortaya çıktı ama asıl iş sonrasında görünüyor. Bir çok ayrıntı planlıyoruz. Kokpit içerisinin detaylı aydınlatılmasından, pilot ve koltuklarına, paraşütle atılacak model tanka kadar.
Açılır kapanır iniş takımları ile ilgili endişemizi ortadan kaldırdık, güvenli ve sağlam bir çözüm bulduk. Şu an için en büyük sorun bence iki parçalı büyük kanadım sorunsuz montajını sağlayabilmekte. Kanat ortaya çıktığında gördümki 2 metrelik her bir parça çok ağır olmadıkları halde bağlantılarının yapalacağı kanat kökünde ciddi bir moment oluşturuyorlar. Şimdilik her biri 1 kg olan bu yarım kanatları en ucundan tutup elle kaldırmak insanı zorluyor. Kanadın ön ve arka kısmına yerleştirilecek sağlam ve uzun iki aliminyum boru ile kanatları modelin gövdesine uçuş alanında monte edilecek hale getirmeyi planlıyoruz. Model biraz daha şekillensin kanatları gövde üzerinde dayanıklılık yönünden test edeceğiz.
beyazıt57
11-06-2010, 00:29
Beyazıt Bey, Erdal Bey
Airbus 320 konusunu takip ettim. Yorum yazmadım , aslında yazmaya niyetlendim ama sadece ellerinize sağlık demek, emeğinizin karşılığı olmayacağına inandım.
Yüz yüze görşebilseydik eğer sizi tebrik eder, sizde benim bakışlarımdan hislerimi anlar ne kadar güzel bir iş çıkarttığınızı anlardınız.. Cümlem düşük olabilir ama sanırım hislerimi paylaştım !
Ama C 130 için yazmadan duramadım. Sadece bu işe başlamak bile bence cesaret ister. Canı gönülden TEBRİKLER.
Sizin muhteşem işçiliğiniz, Erdal beyin tecrübeleri ile birleşince, ortaya inanılmaz işler çıkıyor. Erdal Bey'e özellikle , sizi aramıza katmasındaki katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.
Saygılarımla
Yunusbey Çok teşekkür ederim.Erdalbeye bende teşekkür ediyorum,böyle bir guruba girdirdiği içi,büyük bir zevkle elimden geleni yapmaya çalışıyorum,ahşap model yapmak benim en büyük tutkum,beyenildiği içinde çok mutluyum,
C-130 kokpiti için çok detaylı olacak ,gaz kollarından,göstergelere kadar aydınlatmaya çalışacağım,bazılarını başardım.ayrıca modelde tam scale ışıklandırma yapacağız özel büyük ledler buldum,Uçağın yüzlerce fotoğrafını inceledim en yakın scale yapmaya çalışacağız,sizlerin manevi desteklerinizle.
beyazıt57
12-06-2010, 22:35
Artık atölyeme eğilip yerden geçmeye başladım,tam olarak model boyu 3.20mt oldu.Fotoğraflarınıda modelin tümü için tek bir açıdan çekebiliyorum,yani kapının dışından,
Harika! = ) Kolay gelsin.
Çok güzel gidiyor. Tebrikler. Peki odadan dışarı çıkarabilecek misiniz ? :)
vay vay vay uçagı bitireceksiniz yahu nerdeyse ustam,uçak evden nasıl çıkacak kapılardan falan nasıl geçecek :)
yav Ömer aynı anda aynı şeyi sormuşuz iyimi :)
Gerçekten harika gidiyor Beyazıt bey. İçimden geçen şuan "Bu nasıl bir modeldir ! Maşallah nazar değmesin"
Evet artık benim kanatları getirme zamanım gelmiş. En azından şimdi bir kez kanatlar ile gövdeyi fotoğraf için buluşturmalıyız.
beyazıt57
13-06-2010, 13:35
Çok güzel gidiyor. Tebrikler. Peki odadan dışarı çıkarabilecek misiniz ? :)
vallahi 3 seçenek var,ya kapıdan çıkacak(tahmin ediyorum olacak gibi)iincisi pencereden sarkıtacağız,oda olmadı en kötü ihtimal (bana çok iş çıkacak ama) en iyi birleştirebileceğim yerden ikiye böleceğim.Ama fotoğrafta görüldüğü gibi elevator ile rudder sabit olmayacak ,
Söyleyecek birşey bulamadığım için günlerdir konuyu ağzımın suyu akarak izliyorum. :D
beyazıt57
18-06-2010, 18:21
C-160'ın gövde iskeleti % 90 bitti,sadece bir tarafın retrack kaldı,Tekini önce yapmamın sebebi erdalbey tekerleri getirdi ölçüsünü kontrol ettik,olumlu olunca ikincisini yapacağım.Erdalbeyle en çekindiğimiz yerlerden biriside 4 metrelik ana kanadın oturacağı yerdi gerçi iki parça olacak ama bir esneme olabilir diye,Küçük kızım 12.3 kg.her halde kanatta bir esneme olmaz:)..Ambar kapağı ve yeride kabaca tamam,Eni 26 cm.boyu 38 cm oldu.Artık iskelette ayrıntılara gireceğim,tabiii en sevmediğim şeye zımpara.............:rolleyes:
Sümer Yamaner
18-06-2010, 21:19
Maaşallahhh... Bu test mankeninden nerede bulunuyor acaba? :) HobbyCity?? :D
Söyleyecek hiçbirşey bulamıyorum resmen kıskançlıktan çatladım keşke önümüzdeki 1 ay içinde uçsaydı önümüzdeki bir ay hatay dayım adanaya gelip görürdüm. kolay gelsin. Erdal Bey Predator deki yardımlarınız asla unutmayacağım bu işte hevesimin kaçmasını önleyen en önmeli etkenlerdensiniz kolay gelsin videolarını izleriz inşallah
beyazıt57
18-06-2010, 23:10
Maaşallahhh... Bu test mankeninden nerede bulunuyor acaba? :) HobbyCity?? :D
Sümerbey çok pahalıya mal oldu o poz,içine gireceğimdiye tutdurdu,bir iki tane balsa çıta kırdı,tutkalı döktü,yinede beraber çalışıyoruz,belkide çok iyi bir modelci olur.....
Beyazıt ustam pazar günü ÇaTaLanda airbusu izleme şansımız olacakmı ?
Önder görmedin sanırım Airbusun kanat benim atölyede yatıyordu. Pazar uçması mümkün değil, ESC lerini değiştirmem gerekiyordu ama vakit bulamadım, ESClerin kolayca değişmesi mümkün değil, kanat üzerinde bir miktar çalışma gerekiyor.
Pazar için günün uçuşu SU47 ile olacak. Umarım güzel bi uçuş olur ve günü kurtarır. Yoksa ben F16 ve tiger shark ile uçmaya devam edeceğim.
15 gün sonra büyük F20 yi uçuşu getiririm gibi görünüyor. Belki son kat boya öncesi bir uçuş yaparım.
Beyazıt abi elinize sağlık. Ben kanat borularını hala temin edemediğim için kanatlarla birlikte fotoğrafını çekemedik. Ama kanatlarda her gün biraz daha ilerliyor. Benim vaktim daha kısıtlı olduğu için geriden geliyorum, akşamları hergün en az 1 saat çalışmaya gayret ediyorum. Kanatlardan birinin kaplamasını tamamladım, servo ve hareketli yüzeylerin yerleştirilmesi aşamasına geldim. İkinci kanat henüz kaplanmadı. Daha çooook işim var. Kaplama sırasında tutkal kuruma süresinde de diğer modellere bakıyorum.
aaaa haklısın Erdal abi gördüm evet hatta lafınıda ettik ama dalmışım :)
bizde SU47 yi izleriz
Bu bir mühendislik çalışması olsa gerek hatta böyle model uçakları milletçe geliştirip ülkemizin hava sahasında faydalı noktalarında kullanmak üzere bilgi alışverişinde bulunmak belkide gurur verici olacaktır sizinde model uçakta buna benzer bir elektrik aksamı olacak mı ?
http://www.google.com.tr/imgres?imgurl=http://img277.imageshack.us/img277/2582/b52model49nf.jpg&imgrefurl=http://www.geyikforum.com/hobi/b52-ucak-modeli-16304.html&h=425&w=720&sz=70&tbnid=QEc8MbXAxCEMlM:&tbnh=83&tbnw=140&prev=/images%3Fq%3Dmodel%2Bu%25C3%25A7ak&hl=tr&usg=__FV4gaNHYDIvBZutuhWyJtgqSPyg=&sa=X&ei=wy0hTMHKII2aOLeowVs&ved=0CDoQ9QEwBQ
Teşekkürler, ilgili linke baktım ama elektrikli aksam olarak tam neyi kastettiğinizi anlayamadım. Biz modeli elektrikli ve 4 motorlu olarak yapacağız.
Linkteki modeli biliyorum ve sanırım 2. uçuşunda çok kötü şekilde düşüyor ve yanıyordu. Ben büyük çok motorlu modelleri incelediğimde hep kırımlarla karşılaştım, bu modellerin çoğu patlar oldukları için motor susması haline sorunlar oluyor. Kırımların büyük çoğunluğu bu nedenle. Yoksa büyük modellerin uygun pist varlığında çok sıkıntılı uçmamaları gerekir.
Bunların varlığında 4 motorlu bir uçağın elektrikli olması büyük oranda riskleri azaltıyor.
Biz bu modelde mümkün olduğunca scale çalışmak için yola çıktık, modelin büyük olması ve ağırlık endişemizin az olması işimizi kolaylaştırıyor ve keyifli hale getiriyor.
Kanatların fotoğraflarını bir türlü ekleyemedim, kaplamasını yaptım, kanatlarda harika oldu.
BURAK ARDALI
23-06-2010, 11:54
Herseyden önce ellerinize saglık soluk almadan takipteyiz açıkcası mükemmel bir calışma bence konunun sabitlenme zamanı gelmiste geçiyor eyyy form yetkilileri duyun bizleri :)
beyazıt57
26-06-2010, 21:08
elevator ve rudder'in kabası bitti,bu gün Erdalbeye teslim edeceğim,oda hareketli kısmını ve servoları yerleştirecek,sonrada kaplamaya ve boyadan önceki son haline getireceğim,
Gövde de ise kaplamdan önce elektrik tesisatını yerleştirdim,Bu gece Erdalbeyle son kararı verip işşallah yarın gövde kaplamasına geçeceğim,Bu arada Kokpit'inde ışıklandırmasını tamamladım,dekalleri için çalışmaya başladım güzel olacağa benziyor,Eğer dekaller düşündüğüm gibi yapabilirsem,ön göstergelerin olduğu yeride arkadan aydınlatabilir.Gaz çubukları ile birlikte iyi bir ışıklandırma olur,
doganaksu
27-06-2010, 00:26
Elinize sağlık hocam çok güzel oluyor. İnşallah bu yaz biterde ilk uçuşunu izlemeye gelirim.
beyazıt57
28-06-2010, 23:37
Artık C-130 kaplanmaya başladım,kaplandıkça görüntüsü daha da büyümeye başladı,Lambada sallananda paraşütçü ekibimiz geldi,yaklaşık 30 adet paraşütlü asker,hesaplarımıza göre ilk önce tank (daha gelmedi,3 adet paraşütü geldi)daha sonra askerleri atmaya çalışacağız ,
ellerine sağlık ustam,boyasında yer açısından bayağı zorlanacaksınız gibi...ben kaportacı aramaya başlıyayım ufaktan...:)
Elinize sağlık abi, artık kanatlarla buluşma zamanı yaklaşıyor. Beyazıt abi ben senin kadar hızlı olamasamda bende biraz çalıştım, ikinci kanadı ortaya çıkardım. Ama kanatlarda hala ciddi miktarda iş var. Rudderin menteşe sistemini yaptım ve zımparalayarak kaplamaya hazır hale getirdim. Rudderdaki hareketli kısım düşündüğüm kadar sıkıntılı olmadı. Yüzeylerin oldukça kalın olması eklem yerlerinin hem fonksiyonel hemde görüntü olarak en uygun şekilde çalışmayı engelleyebileceğini düşünmüştüm, rudderda sorun olmadı.
Menteşe olarak cam elyafı ve epoxy kullandım, kumaş rudder ve dikey stabizatör içerisindeen ortada ve bir çok katmandan geçtiği için fazlası ile sağlam oldu.
Okancım kaportacıya gerek kalmayacak, oto boyası alıp kendimiz boyayacağız. En keyifli kısmı olacak, bizim bahçeye çıkarırız ve kompresörle hep birlikte kat kat boyarız.
beyazıt57
06-07-2010, 21:08
c-130 gövde kaplaması bitti,ambarın şekli belli oldu ve tek kapak şeklinde açılacak,gövdede artık hafif açık olan ve sıfır birleşmeyen yerlere zımpara ve macun çekeceğim,bu arada uçağın burnunu şekillendirip,kokpitin tam yerini yapacağım,kokpit sabit olmıyacak pil yerleri ve elektrik aksamı ordan yapacağız.Kokpitin sabitlemesinide mıknatıslarla yaparız,Erdalbeyda kanatları bitirmek üzereymiş her halde bundan sonraki fotoğraflar kanatlı olur,
ustam sanada iş dayanmıyor...süper oldu gövde...
anilkoca
07-07-2010, 02:19
abi uççakmı bu ya süzülür bu uçmaz bak süper ya maşallah süper yapmışınız hayırlı işler.Kolay Gelsin....
Beyazıt abi sen eski fotoğrafçılardansın ama modelin gerçek görüntüsü fotolara yansımamış. Gövdeyi ben dün gördüm ve çok beğendim. Çok güzel olmuştu ama kaplaması yapıldıkça hacim ortaya çıkıyor. Çok daha heybetli görünüyor ve birazda korkutuyor.
Gövde yaklaşık 5.5-6kg civarında, kanatlarda şu an 3.5-4 kg a ulaştı. Bundan sonraki aşamada eklenecek elektronik, lipolar ve epoxy kaplama, boya ile nihai ağırlık herhalde 18 kg civarında olacak. Ben daha hafif çıkabilir diye düşünüyordum ama sağlamlık konusunda biraz aşırıya kaçtık sanırım. Balsa yanında çok fazla kontra ve çam ahşap malzemede kullandık.
Kanat bağlantılarının sağlamlığı beni şimdilik tek düşündüren kısmı. Kanat bağlantılarında birbiri içine geçen aliminyum veya karbon boru kullanmayı düşündük ama her ikisininde uçuş sırasında olabilecek bir istenmeyen manevra durumunda kanat katlamayı engelleyebileceğinden kuşkuluyum. Bu nedenle biraz daha ağırlığı göze alıp kanatta en fazla mukavemeti sağlayacak aliminyum profili kullanmayı düşünüyorum. Birbiri içerisine geçecek iki uygun aliminyum profili kanat içinde ve gövdeye tesbit edilmiş şekilde kullanmayı düşünüyorum. 4 metrelik kanat birleşim yerinde ciddi bir kuvvet oluşturuyor.
Beyazıt abi bu hafta sonu belki kanatlarla buluşturup ilk fotolarını çekebiliriz ne dersiniz.
Başlığın sabit hale getirilmesinden dolayı da moderatörümüze teşekkür ederim.
beyazıt57
07-07-2010, 20:40
Erdal hocam fotoğraf çekmek için atölyenin durumunu görüyorsun 24 mm objektif lazım en az,130'un kokpitini yerleştirdim burnunana şeklini verdim,ince detaylarına gireceğim işallah bu fotoğrafları heybetini gösterir,
Muhteşem gidiyor, iş bitince sanırım Türkiyede tek olacak.. Ellerinize kollarınıza sağlık.
Münir bey aslında model fotoğraflardan daha güzel duruyor, dar bir alanda çekildiği ve kıyaslanacak bir nesne olmadığı için fotolarda belli olmuyor.
Dün akşam elevatörün balsa kaplamasını yaptım ve hareketli yüzeylerini bitirdim. Elevatörde alışıldık menteşe kullanmadım. Menteşe yerine son kaplama öncesi kalın 200 gr lık cam elyafı kumaştan kalınca şerit kesip elevatörün üst kısmında bu fiber kumaşı epox ile kullandım. Görüntüsüde sağlamlığıda diğer alternatif menteşelere göre iyi oldu. Elevatöre ne kadar yük binerse binsin bu epoxy fiber menteşe dayanacaktır. Hareketide hem dengeli hemde rahat oldu. Kanat üzerinde türbülans oluşturacak bir düzensizlikte engellenmiş oldu. Çok küçük bir zımpara ve düzelte yeterli olacak.
Aileronlarıda aynı sistemle yapacağım. Flaplar için ise kanat altında menteşe olmaksızın kayarak firar kenarına doğru hareket edecek bir sistemi sorunsuz çalışır hale getirmeye uğraşıyorum.
Kanatlardaki işler biraz yoluna girdiğinde modelin bütün halinde fotolarınıda alabileceğiz, özellikle yerden 1.5 metre yükselen rudderın yanında durarak fotoğraf çekmeyi istiyorum.
Erdal Bey,
Zaten model doğrudan giant scale oldu, uçuş alanına taşımak için bi nakliye kamyoneti felan tutmak gerekecek. Ölçülerden ne kadar heybetli bir makina olduğu tahmin ediliyor.
Bittiği zaman ortaya bir sanat eseri çıkacak bence...
Kolay gelsin. Hakkaten nakliyesi filan inşallah sorun olmaz.
Fotoğraf karelerine sığmıyor. Tahmin ediyorum. Minicik bendeki iki motorlunun bıle kuyrugu 75 cm yerden yukarda.
1.5 mt dusunmek bile tuhaf geliyor.
Nakliyesi kesinlikle sorun olacak, bu nedenle uçuşa bir kamyonet tutup götüreceğiz. Asıl sorun rudder elevatör ve kanat demonte bile olsa gövdeyi evden aşağı indirmek. Büyük ihtimalle terastan bahçeye sarkıtarak indireceğiz. Atölyem zaten teras katta olduğu için sorun olmayacak. Yoksa gövdenin merdivenlerden inmesi en sıkıntılı kısmı olacak.
Zaten her hafta sonu uçacak bir model de değil. Senede bir uçacak bir model, bunun dışında atölyenin en geniş köşesine asılacak.
Ama inşaası çok keyif verici, dün akşam elevatörün servolarını yerleştirdim, servo kapaklarını yaptım ve kapladım. Hiç bir uçağımın kanadı bu elevatör kadar değil, zımparası, şekil vermesi model büyük olunca sıkıntı olmaktan çıkıyor.
ahmttvsn
14-07-2010, 01:10
Erdal abi,basligi okuduktan sonra artik modellerim oyuncakmis gibi geliyor:S
Saka bir yana ellerinize saglik model harika olmus.Resimlerle birlikte baslik tam bir saheser.:)
Ucus gununu iple cekiyorum.Henuz erken biliyorum ama dusunmedende edemiyorum ucus yada inis konusunda pilotaji kolaylastiracak devre elemanlari dusunuyormusunuz?
Çok güzel bir konuya parmak bastın Ahmet, bencede bu bebeği tehlikeye atmamak gerekir, 3 boyutlı 2 tane gyrosu olan flight stabilisation sistem ler var. Kullanılmasını şiddetle tavsiye ediyorum Erdal bey ve Beyazıt abi...
Aslında elimde bu tarzda uçuşu kolaylaştıracak ekipmanımda var, ama ben bu modelin zaten çok kolay uçacağını düşünüyorum. Bu tip bir ekipman bence riski daha fazla arttıracaktır.
Özellikle futabanın çift eksenli oldukça kaliteli bir airplane gyrosu var. Bu aparatı bir kez efektif olmayan deneme dışında kullanamadım. Bu gyroyu ben FPV de kullanamayı düşünüyordum ama bir türlü fırsat olmadı.
C130 un kanat, yatay ve dikey stabilizatörün fotosu. Cep telefonu ile çektiğim için kalitesi düşük, kanadı tam ekran içerisine alamadım. Gövde ile buluşmalarına az bir zaman kaldı.:)
Erdal bey, aynı fikirdeyim.
Malum, modelin ebatları büyüdükce uçuşu daha stabil ve kontrol edilebilirliği de daha kolay oluyor.
Kolay gelsin.
Model büyüdükçe stabilite artıyor, uçuş kolaylaşıyor ama bence yinede uçan bir alet bu, yerden teker kestikten sonra ne yapacağı belli olmaz. eğer bir autopilot veya gyro gibi bişey olursa en azından bir anormal durum anında model kurtarılamayacak gibi olunca siviç açılır gyro veya autopilot devreye sokulur, en azından son ihtimal de denenmiş olur.
Tabi inşallah böyle bir durum olmaz :D
Bu arada kaplama yada boyasını nasıl yapacaksınız ??
beyazıt57
16-07-2010, 20:04
Gövdenin ilk astar macununu bitirdim artık bundan sonra iyi bir zımpara işi başıyor,kokpitin pencereleride açıldı,Sanırım bu macundan sonra Erdal gövdeyi bir kat epoksiyle kaplıyacak ondansonrada boya işi olacak,tabii kanatlarda aynı aşamayı bitirince
Beyazıt bey imrenerek takip ediyorum konuyu. Elinize sağlık. Bu arada uçakdan atlayacak olan paraşütcüler de hazır bekliyorlar :)
Selamlar
Taner
luthier76
17-07-2010, 13:05
Bu uçak nasıl uçacak çok merak diyorum. Diğer boeing de çok güzeldi. Ama bunun büyüklüğü falan dehşet!!!
Elinize sağlık bu uçağı görünce çocukluğumun geçtiği Etimesgut hava üssünü hatırlıyorum. C47 ler falan. İçlerine binerdik... Ahh ah yaşlandık :)
Ayrıca Beyazıt Bey sizden korkulur. Bu beceriyle müzik aleti falan yapmaya başlasanız bizim işler düşer valla.;)
potasyum
18-07-2010, 20:34
Harika bi çalışma güzel çalışmalarınızın daim olmasını dilerim...
beyazıt57
25-07-2010, 22:13
Erdal,rudderin ve elevatörün hareketli yüzeylerini bitirdi servoları yerleştirdi,bende kaplamalarını bitirdim.Gövdeye montajı için vidalama yerlerini hazırladım,bundan sonra zımpara ve macununu çekeceğim,
Diğer fotoğrafta gördüğünüz F-14 ise bitirmek üzere olduğum bir model motorları takılıp boyanacak,uçuşa hazır olacak, C-130 un korumasını yapacak Erdalda bir tane F-104 bitirmek üzere yani filoyu tamamlacağız.Hepsi bitince her halde bayağı renkli bir görüntü olacak.
Beyazıt abi zımpara işinde kolay gelsin. Ben kanatların zımparasını yaptım halada çok zımpara işi var. Bu güne kadar yaptığım tüm modellerin çıkardığı tozdan daha fazlası çıktı. Artık yerleri temizlemekten vazgeçtim, zımparanın kaba kısmı tamamen bitene kadar temizlik yapmayacağım, baş edemiyorum. Ama iyi tarafı çok büyük olan düzgün yüzeyli kanatlarda ben zımparayı mause tipi zımpara makinası ile yapıyorum. İçteki köpüğü, sonra balsayı en sonda laminasyon epoxini hep bu makina ile zımparaladım. Uygun zımpara ve kanadı sehpada iyi tesbit ettiğinde çok kontrollü oluyor.
Sümer Yamaner
26-07-2010, 10:32
Ne yapsam da bu adamları forumdan attırsam diye düşünüyorum! Kötü örnek oluyorlar insana... Ayıptır yahu, becerebilen var beceremeyen var. Olmaz ki! :D :D :D
Sahi Sümer hocam bence sizde biraz ARF lerden biraz uzaklaşıp inşaat işine girseniz. Eminim harika işler çıkarırsınız. Yerinizde müsaattir muhtemelen, ofisin uygun bir odası mutlaka vardır. Elektronik, malzeme bilgisi gibi konularda da çoğumuzdan donanımlısınız.
Siz çok iyi biliyorsunuz ki bu işlerde en önemsiz kısmı beceri kısmı.
Bu modelin bitmesine daha çok zaman var gibi görünüyor ama inşallah eylül gibi uçurmak mümkün olur.
Ben ilk olarak heli ile başlamıştım bu hobiye, kısa zamana model uçağın çok daha keyifli olduğunu farkkettim ve o eziyetten kurtuldum. Şimdi ise aynı uçağı uçurmaktan çok keyif almıyorum, aynı uçağı uçurmak zorunda kalırsamda heyecan araken gereksiz yere modeli kırıma götürüyorum.
Kendi yaptığım bir modelin ilk uçuşu ise gerçekten heyecan veriyor, nasıl uçacağını merak ediyorsunuz, çok daha büyük bir keyif alıyorum.
Artık yeni model yoksa pazarları uçuşa gitmek yerine atölyede model zımparalamak daha fazla cazip gelmeye başladı.
Sümer Yamaner
26-07-2010, 16:46
Bu işte yetenekten önce sabır lazım ve o da ne yazık ki bende yok! :(
Sümer bey; kötü örnek olmaları bir yana birde ayartma çalışmaları var gibi geldi. :)
Erdal beyforuma girdiğimde baktığım ilk 3 konudan biridir. Emeklerinize sağlık.
Artık C-130 kaplanmaya başladım,kaplandıkça görüntüsü daha da büyümeye başladı,Lambada sallananda paraşütçü ekibimiz geldi,yaklaşık 30 adet paraşütlü asker,hesaplarımıza göre ilk önce tank (daha gelmedi,3 adet paraşütü geldi)daha sonra askerleri atmaya çalışacağız ,
Merhaba güzel çalışmanızı sessizce takip ediyorum.Sanırım bu çalışmayı benim gibi hayranlıkla takip edenlerin sayısı oldukça fazla.Uçacağı günü merakla bekliyorum.Sizden bir ricam olacak.Mesajınızda bahsettiğiniz paraşütçüleri nereden temin ettiğinizi buradan yada özel mesaj yolyla paylaşabilir misiniz.Teşekkür ederim.
beyazıt57
29-07-2010, 01:04
tüm takip eden modelci dostlara teşekkür ederiz.Sümer'beye benim tavsiyem( haddim olmadan) 1800 yılların bir kalyon modelini yapması,o zaman sabır olarak uçak modeli yapmak çok kolay gelir,Öyle bir modelin sadece yelken iplerinde 1000 veya 2000 düğüm atıyorsunuz,Ama erdal'beyin dediği gibi kendi uçağınızı yapıp uçarmak kadar zevklisi yoktur.(her halde ben daha model uçurmadım?)
Sevgili Abahan kardeşim bu modelde bize yardımcı olan görünmiyen bir dostumuz var,Okan'bey, paraşütçüleri amerikadan bir siteden getirdi,isterseniz adını öğrenir burda yazarım,
Sümer Yamaner
29-07-2010, 01:27
Hocam kısa bir süre (bir saat kadar) bir tekne kitinin toplanma aşamasını izledim. Bin iki yüz civarında ayrıntılı parça vardı! Puzzle gibi! :)
Bir arkadaşım basit (!) bir sandal yapıyor. Sanırım 25-30 cm boyunda. Birkaç senedir devam ediyor. :P :D
Tekne modelcileri bana göre bu işin zirvesindeler. Benim gibi ARF yapıştıranların kendilerini modelci diye tanımlamaları bile büyük bir abartı... Ama yine de güzel ve emek yoğun şeyleri ayırdedebiliyor oluşum nedeniyle kendime kenarından köşesinden modelci diyorum! :D
beyazıt57
29-07-2010, 13:11
Sümer'bey Modelciliğin her türüne verilen emeğe saygılıyım,ister arf yapsın ister plandan hepsinde beceri ve ustalık ister,plandan yapmakta özel bir merak ,zaman , iyi bir atölye ve malzeme istiyor.Yeri değil ama size yaptığım bir iki gemi modelini göstermek istiyorum,Belki artık bu dal modellerede merak sararsınız.Arkadaşlarınız bu konuda size yardımcı olacağına inanıyorum.
Sümer Yamaner
29-07-2010, 13:19
Ohooo ben bunları şişenin içinde yapıyorum yahu! :D:D:D:D:D:D:D:D
tüm takip eden modelci dostlara teşekkür ederiz.Sümer'beye benim tavsiyem( haddim olmadan) 1800 yılların bir kalyon modelini yapması,o zaman sabır olarak uçak modeli yapmak çok kolay gelir,Öyle bir modelin sadece yelken iplerinde 1000 veya 2000 düğüm atıyorsunuz,Ama erdal'beyin dediği gibi kendi uçağınızı yapıp uçarmak kadar zevklisi yoktur.(her halde ben daha model uçurmadım?)
Sevgili Abahan kardeşim bu modelde bize yardımcı olan görünmiyen bir dostumuz var,Okan'bey, paraşütçüleri amerikadan bir siteden getirdi,isterseniz adını öğrenir burda yazarım,
Yazarsanız memnun olurum.Özel mesaj olarak da yazabilirsiniz.Teşekkür ederim.
beyazıt57
30-07-2010, 00:26
siz o zaman muhteşemsiniz Sümerbey,bende uçak modellerini yapmak istiyorum ama her halde bana damacana bile yetmez:hımm::hımm::hımm:
Ben model yapan öyle veya böyle emeği geçen tüm arkadaşların çok daha iyi şeyler yapacağı inancındayım.
beyazıt57
30-07-2010, 00:27
Yazarsanız memnun olurum.Özel mesaj olarak da yazabilirsiniz.Teşekkür ederim.
sitedin adını öğrenir öğrenmez size yazacağım.
beyazıt ustam,apahan kardeşimizin sorusunun cevabı alttaki link tir.
http://cgi.ebay.com/144-PARACHUTE-SOLIDER-ARMY-MEN-bulk-small-toys-army-toy-/380219980888?cmd=ViewItem&pt=Toy_Soldiers&hash=item5886e07c58
Gerçekten çok güzel. Uçuşunu sabırsızlıkla bekliyorum. Emeği geçen abilerime tebrikler.;oleeea:
Erdal Bey, Beyazıt Bey,
Soluksuz takip ettiğim bir çalışmaya imza atıyorsunuz. Emeğinize, tecrübelerinize sağlık. Dilerim sorunsuz tamamlanır ve kırımsız uçuşlar yaparsınız.
Ellerinize sağlık,,,
Sevgilerimle,,
Çok teşekkürler umarım yakın zamanda modeli tamamlayıp uçuşunu yapabiliriz. İlk başta eylül gibi bitişni planlamıştık, şimdilik planladığımız gibi gidiyor denebilir. Modelin kaba inşaaası ve elektroniğin büyük bölümü bitti, zımpara boya şeklinde devam edecek uzun bir süreci kaldı.
Bundan sonraki süreçte daha fazla detay ve foto ekleyeceğimizi umuyorum. Şimdi kanadın bağlantılarını yapıyoruz, ardından motorların montajı ve en son iniş takımlarının montajı var.Fotoğraflar için modelin biraz daha ilerlemesini bekliyorum. Modelde tek netleşmeyen ve çözüm bekleyen yeri iniş takımları kaldı. Mutlaka açılır kapanır iniş takımı şeklinde olacak. Bu ağırlıkta bir model içinde standart dışı bir uygulama yapacağız. Ağırlık konusunda çok sıkıntımız olmadığı için bir şekilde çözeceğimizi umuyorum.
Yani düşünüyorum da şimdi. Bu iş bayağı maaliyetli olmalı öyle değil mi?
ismail avcı
03-08-2010, 16:45
hhıııhıııhıııı :D :D biraz buyuk olmamışmı herseferinde kamyonetle taşımak baya telaşe ... ama onun keyfii herşeye bedel...
Sayın okinova cevap için teşekkürler.Linkeki ürün Türkiye'ye kargo ile gönderilmekte midir?
muazzam bir çalışma devamını bekliyoruz.
Bundan sonra gelecek uçağı tahmin etmek çok kolay sanki :) Antanov An-225
Bu modelin bitmesine hala uzun bir zaman var, bu hafta sonu kanatlarla gövde nihayet buluşacak. Aslında daha hızlı ilerlemesi gerekiyordu ama sıcak havaların etkisi ile insanın çalışası gelmiyor. Kanatlarla gövdeyi birleştirdikten sonra büyük ihtimalle daha fazla motive olacağız. (En azından ben olacağım Beyazıt abi zaten yeterince motive)
Bundan sonraki model olarak iki tane F4 phantom yapacağız. Biri tek 90 mm lik diğeri iki 90 mm lik fana sahip olacak. Planı satın alındı ama henüz elimize ulaşmadı.
Daha sonraki büyük modelimiz içinde bir Concorde düşünüyoruz. Ama daha önce bitecek ve onarılacak çok modelimiz var.
Sümer Yamaner
12-08-2010, 10:47
Yahu adamı sinir etmeyin!!! Yapın birer Cicoz uçurun işte... :P :D
beyazıt57
15-08-2010, 22:40
Sayın Trex teşekkürler o hayalimde yapacağım son model imkan olursa????? Erdalbeyin dedikleri doğru her halde iki fanlı olan f-4 ben yapacağım çok değerli bir dostumuza,concordada faydam olursa ne mutlu bana,ama şimdi bitirmek üzere olduğum başka bir modelin fotoğraflarını yayınlamak istiyorum gerçi Sümerbey pek beğenmiyecek ama:):):):) beğendiğinizi umarım,yakında deneme uçuşlarına başlıyacak,
Sümer Yamaner
15-08-2010, 22:46
Yok hocam yok artık kızmıyorum... Sen iflah olmazsın! Ama hemen her sene baharda Adana'ya geliyorum. Bir sonraki gelişte atölyeyi basacağım! :) :P
Yok ya hazır model bunlar ya :D inanmam el yapımı olduğuna :P Kendimizi böyle avutalım bari. Elinize sağlık üstadım.:)
beyazıt57
16-08-2010, 00:27
Sümerbey atölyem her zaman sizin gibi değerli modelcilere açık,sizinle sohbet etmek bana çok şeyler kazandıracağına inanıyorum.Tanerbey size teşekkür ederim.
Sümer Yamaner
16-08-2010, 00:45
"Değerli" tanımını zaten katmayalım da beni "modelci" olarak kabul etmeniz onur verici. Ben birkaç damla epoksi vs ile ARF toplayıp uçurmaya çalışan bir acemiyim. Asıl ben olası bir ziyaretten heybem dolu olarak döneceğim...
Beyazıt abi ne çabuk bitirdinizde fotosun eklediniz. Gördüğümde boyasının çok azı bitmişti. Çok hızlısınız, ben F20 nin boyasına başladım ama bitirmem daha çok uzun sürer.
Çok güzel olmuş, aslında biraz daha karanlıkta çekilmiş, ışıklandırma detayları belli olan bir fotosunu da ekleyin.
Detaylar mükemmel beyazıt abi, bu kadar ince işçilik C130da olunca sanırım gerçeğinin 1e1 münyatürize edilmişi olacak :D Erdal bey bence işin güzel taraflarından biride modeli hızlı çıkarmak, 2 haftada bir bi modelle uçuşa gitmek çok zevkli olurdu. :) Bu arada sizin F20 ne alemde Erdal bey..
Münir bey F20 çok güzel oluyor:), bugün mümkün olursa fotosunu eklerim. Ama ben akşam değilde gündüz fotoğraf çekmek istiyorum. Hatta terasta açık havada. Akşam flaşla fotoğraf çok çirkin oluyor. F20 nin bugün son kat beyaz boyasını atacağım daha sonrada kırmızı kısımları maskeleyip boyayacağım. F20 yi türkyıldızları (F5 ) olarak boyuyorum. Bu modelde yüzey mükemmele yakın oldu, otomobil kapartası kadar pürüzsüz çıktı. Umarım C130 ondan daha iyi olacak.
F20 de zaten elektronik kısımlarını tamamlayalı çok olmuştu. Ben boyasız haliyle uçuracaktım ama Beyazıt abi tamamlamadan uçurma dediği için tamamının bitmasini bekliyorum.
Bu arada HET F15 i bu hafta sonu nihayet hakkıyla uçurdum. Bu ağırlıkla uçarmı diye endişem vardı ama iniş takımları ile asfalt pistten çok güzel kalktı çok dengeli ve süratli uçtu. Model de 6S ve 1 kg ağırlığında büyük bir lipo var, uçuş ağırlığı 3.5 kg. Modeli kaldırınca insan bu uçarmı diye düşünüyor çünkü çok büyük bir model değil. Ama inanılmaz güzel uçtu. Tabi çok standart bir iniş yapmama rağmen mevcut iniş takımları inişte kırıldı, hasarsız indi ama daha güçlü iniş takımlarına ihtiyaç var.
Pistimiz asfalt olduktan sonra uçuşlar benim için çok farklı oldu, sürekli iniş kalkış yapıyorum, yerde taxi yapmak ve pistbaşı yapıp kalkış ve scale inişler jetler ile çok keyili oluyor.
HET F15 çok süratli bir model, tam sizin dişinize göre Erdal Bey.. Sorunsuz uçabildiğine çok sevindim, en son inletlerden çimenleri yutmuştu diye hatırlıyorum. Filonuzun nadide parçalarından olacak eminim. Bu arada yakında HET 90mm F16 geliyor haberiniz olsun ;)
Münir bey dayanamayıp elinizdeki 90 mm lik fana uygun bir model buldunuz demek.:)
http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=1245495
Ben beğenmedim Münir bey. Model tam olarak olmasa vda en azından kurtaracak kadar scale olmalı. HET in nedense bazı modelleri görüntü olarak çok kötü. F4 ve F104 de bu şekilde çok biçimsiz, dandik bir görünüşü var. Mesela mig 29 u güzel.
Bu model bir F16 dan çok uzak. Belki yüksek hızlara çıkabilecek şekilde dizayn edilmiş ama bence görüntü kurtarmıyor.
Aslında benim gözümde mig-29 da ama bakalım bakalım :D
beyazıt57
28-08-2010, 22:45
bu gün C-130 esas hangarına gitti,merak ettiğimiz odadan rahat çıktı ve Erdalın atölyesinde artık tamamla işlemleri orda olacak.benim atalyöde boş olmasın diye F-4 başladım.
balsalar sipariş edildi ustam...salı elimizde olur...
Modelin gövde kısmının taşınmasından bir kaç foto. Taşıma sırasında aracın bagaj kapısı kapanmadı, ben arkada bağajda oturup gövde bir yerlere çarpmasın diye tutmak zorunda kaldım. Trafikte herkes bana garip garip bakıyordu. Taşınan cisme pek bir anlam verememiş şekilde bakıyorlardı.
Bundan sonraki aşamada kanatların gövdeye montajı, motorların ve inş takımlarının yerleştirilmesi ve bolca zımpara var.
NationaL
29-08-2010, 23:00
Oooo gerçekten ellerinize sağlık.. Bugün kü F leri izledikten sonra hevesim geldi benimde,başlıyorum yahu bende KİTLERE! :)
Ellerinize sağlık bununda uçuşunu göreceğiz inşallah..
Kolay gelsin :)
beyazıt57
30-08-2010, 01:37
erdalım fotoğraflar çok güzel,c-130 benim kızı taşıdı ama sana gücüm yetmez her halde,ama böyle bir model yaptığımız için çok mutluyum,Dahagüzellerini yapacağımıza inancım tam,
Bu nasıl birşey yahu, acayip heybetli olmuş. Bununla bir yakın geçiş yapmak lazım. :D Muhteşem görünüyor.
elinize emeğinize sağlık harikalar yaratmışsınız inşallah en kısa zamanda uçuş videolarınıda izleriz kırımsız uçuşlar dilerim aslında buna türbin motoru daha uygun olur :)
Modelin nihayet kanadı ile gövdesi bir araya geldi. 4 Metreden uzun olan kanadı gövdeye sağlam ve hatasız şekilde yerleştirmeye çalışıyorum. Gövdeye güçlü vilar ile bağlantısını yaptım. Kanadın ortasındaki bu açık kısımda büyük bir kapak yapacağım. Burada hem bağlantıyı yaptığım vidalar ve hemde elektronik aksam bulunacak.
Bağlantılar beni korkutuyordu ama beklediğimden kolay ve sağlam oldu.
Modelin boyutlarını tahmin etmek için HET F15 ve boyu 2 metre olan F20 ile birliktre fotoğrafladım.
Motorlar ve iniş takımları sonrası boyasına geçeceğim, boyanin ilk katlarını muhtemelen bahçeye indirip yapacağım. Bahçede daha güzel fotolarını çekmekte mümkün olacak.
Ağırlığını tahmin edemiyorum, bugün tartmaya çalıştım ama ter başıma baskül üzerine oturtamadım. Yarın modeli terasa çıkarıp burnunun üzerine dikerek bir baskül üzerinde tartacağım. Motorlar ve iniş takımları olmadan 10 kg üzerinde çıkmamasını umuyorum. Eğer 10 kg ı geçmişse uçuş ağırlığı 20 kg ın üzerine çıkabilir. Modeldeki sadece lipo ağırlığı 3.5 kg olacak.
doktorum kanatları kadraja sokamamışsın...:)
bu arada beyazıt ustam bir f4 başlığı açsan diyorum artık doktorun burayı işgal etmesek...:)
Okan sen farketmemişsin ama zaten Beyazıt abi bir F4 başlığı açtı. Birkaç başlık aşağıda.
Kanatları kadraja sokmak ve modelin yanında durup fotoğraflamak için hafta sonu birlikte bahçeye indiririz. Modeli bütün olarak görünce epeyce motive oldum havalarında serinlemesi ile birlikte akşamları daha fazla çalışırım.
Bahçeye indirip çıkarmak sorun olmuyor sanırım Erdal Bey,.. Bu arada aklıma birşey geliyor, bu modeller bittikten sora sizin adana havalimanında bir hangar kiralamanız gerekecek bence, bu kadar çok ve bu kadar büyük modeller evde veya atölyede biraz fazla yer kaplamazmı :D
Bu arada önden acayip karizma görünüyor.
Sümer Yamaner
02-09-2010, 12:12
Yahu ne diyeyim bilemiyorum. Harika desem az. Mükemmel desem yetmez. Süper desem olmaz... Bayıldım! :D :D :D
Sümer hocam çok teşekkürler, umarım ilerde gerçekten bu sıfatları hakedecek modellerde yapabiliriz.
Münir bey bu modele kadar yer sorunu hiç yoktu, oldukça geniş bir alanı atölye olarak kullanabiliyorum. Ama bu model yer olarak sıkıntı oluşturuyor.
Belki ilerde klüp- dernek bir organizasyon yapabilir ve kendimize ait uygun bir yerimiz olursa orada daha güzel bir köşesi olabilir.
NationaL
02-09-2010, 12:40
Kesinlikle katılıyorum Sümer abi.. :) Ellerinize sağlık..
eemrah83
02-09-2010, 19:24
hocam bu uçağın Türkiye semalarında uçaçak olması beni şimdiden heycanlandırdı.. nediye bilirim başka bilmiyorum süper siniz eyer park edecek yer bulamaz sanız bırakın benim eve :)))
biz trainer bişi olmasın diye saklayıp duruyoruz bırakın bu altın külcesi yaa emek yanii
offff resimlere bak şimdi gördüm şimdi kabaca böyle görünüyorsa boyası bittikten sonra nasıl güzel durur emeklerinize sağlık gerçekten çok başarılı bir çalışma oldu elleriniz dert görmesin emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :):):)
beyazıt57
12-09-2010, 20:12
Artık iyicene ortaya çıktı bende motor mounts bir tanesini yaptım daha Erdal görmedi kanatlarda bir bakacağız eğer beğenirsek diğer üçünüde yapacağım,orjinalına yakın oldu gibi...
Beyazıt abi elinize sağlık. Öndeki cowling kısmına tam olarak son halini verip astar-zımpara- boya vs sonrası ben kalıbını çıkartayım ve 4 motor için epoxy-cam elyafı şeklinde kalıptan çıkarayım. Birde belki alt kısmında bir kapak yapabiliriz.
NationaL
12-09-2010, 20:35
Fazla söze gerek yok.. Sonuç ortada :)
ne demek lazım bilmiyorum. ben nasıl görmemişim bu çalışmayı. elinize sağlık. bende bu boyutlarda bir kano yapmayı düşünüyorum :)
Çoşku bey teşekkürler, mode biraz daha ilerledi ama fotoğraf için fırsat bulamadım, burada yaz bitmek bilmedi ve sıcak model üzerinde çalışmayı hala çok engelliyor. Modelin zımparasının büyük bölümünü makina ile yapıyorum kapalı bir alanda zımpara yapmakda çok sağlıklı değil. Motorları yerleştirdikten sonra yeni fotoğraflarını ekleyeceğim.
Münir bey son halinden biraz daha ilerde, gövde hemen hemen boyaya hazır, kanatlarda da çok fazla iş kalmadı ama uçacak yeni model lazım olduğu için biraz geciktirdik.
Çok yakın zamanda yeni fotoğraflar ile gelişmeleri aktarırım.
turkskopat
08-10-2010, 22:37
Ah bilgisayar başında kalbim sıkıştı yamulup kaldım.Türkiye-Almanya maçını bekliyordum heyecanla ama bu model beni daha çok heycenlandırdı,hhuııfff vay bee maçı da kaçırdım konuyu okucam diye zaten
Ama ellerinize sağlık,,mühendis gibi çalışmışsınız vallahi helal olsun ayakata alkışıyorum...;oleeea: ;oleeea::eek::eek:
Ne söylenebilir ki? Tahmini imkansız bir emek ve sanat ürünü olmuş. Bitmiş halini düşünemiyorum bile. İnşallah biter de b iz de zevkle izleriz.
Kendimden utanıyorum vallahi, biraz zaman ayırıp mini 3d yi bile bitiremedim 2 haftadır, Siz neler yapıyorsunuz :D Sayenizde tekrar tekrar biz de gaza geliyoruz, eksik olmayın.
C130 da bir kaç aydır hiçbir gelişme yoktu, vakit bulup çalışamamıştım, bu hafta akşamları bir kaç saat çalışarak yeniden inşaata devam ediyorum. Kanatlarda cam elyafı epoxy kaplamayı yaptım ve zımpara astar şeklinde devam ediyorum. Kanatlardaki bir sürü kabloyu ve elektronikleri yerleştirdim. Gövdede de aynı şekilde zımpara boya şeklinde çalışıyorum. Model büyük olduğu için değişiklikler çok belirgin olmuyor ve yeni fotolar için biraz bekledim. Havalar yağışlı, uçuş için ayırdığım zamanı da model inşaasına kullanabileceğim için bundan sonra hızlanır diye umuyorum.
Kanattaki epoxy elyaf kaplaması sırasında kullandığım bir yöntemdeki hata model inşaasını haftalarca geriye götürdü. Epoxy kaplamada laminasyon epoxylerini alkol ile incelterek kullanıyordum ve sorun olmuyordu. Kanat altı kaplamasında 30 dakikalık epoxyi alkol ile inceltip kullanmak istedim, alkol epoxyi çözdü ve inceltti ama uygulama sonrası kürleşme olması gerektiği gibi olmadı çok gecikti ve bende bundan rahatsız olup tüm elyaf kumaşı zorla kaldırdım, temizlenmesi ve zımparası boşa geçen bir sürü zamana mal oldu.
C130 un inşaası uzun süre durmuştu. Son bir kaç gündür modelin gövdesindeki zımpara boya işleri ve motor kaputları ile uğraşıyorum. 4 motorun motor kaputlarının kalıp olmadan aynı standartta yapılması zor. Bu nedenle önce kalıp hazırladım. Dişi kalıbın çıkarılması moral bozucu idi. Erkek kalıbı parçalayarak çıkarabildim, diğer ürünlerinde çıkışı bu kadar zor olması halinde 4 ürün almak mümükün olmayacaktı ama ilk kalıptan sonra ürünlerin çok kolay ayrıldığını gördüm. En büyük problemlerden birini çözmüş oldum.
Şimdi kanat ile gövdenin takıleybıl-çıkarıleybıl bağlantılarının tamamlanması kaldı. Kanat montajının bitmesi ile model uçar hale gelecek. Umarım bahar sonunda modeli havalandırabiliriz.
Gargadar
15-02-2011, 18:25
abiler, yeni gördüm bu konuyu ellerinize emeklerinize sağlık.
hepimize ilham oluyorsunuz, sonsuz tebrikler. bu kadar güzel giden inşaatın sonu muhteşem bir uçuş olur inşallah.
ellerinie sağlık çok güzel olmuş.
sayısız kırımsız uçuşlar yaparsınız inşallah.
uzun süredir mesaj yazılmamış konuya son durum nedir ?
Yoğun iş temposu, sıcak havalar ve atölyenin tadilatı nedeniyle çok hızlı bir ilerleme olmadı. Bitiş tarihi için bir şey söylemek zor, ancak eski tempomda çalışabilsem 1-2 ayda bitebilir. Yeni atölyeme taşındığımda önceliğim C130 olacak.
Gelişmeleri ve son halini fırsat bulduğumda buradan paylaşacağım.
evet aradan 1 ay geçmiş hiçbirşey yazılmamıs
bugune kadar bu konuya hıc bakmamıs olmam buyuk hata
ama su an dersaneden geldıgımden berı bu konuyu okudum ve gözlerimle baska yerlere baktıgımda bulanık goruyorum :ıggcck:
bizi daha fazla çatlatmadan lütfen bişeyler yazın bende bu ucaga hastaydım zaten birde boyutlarını gorunce :O
bu ucakta emegı gecen herkesı tebrık ederım :ımmm:
peh ben bırakıyorum ya bende modelcimiyim :ovvn:
Kusura bakmayın, foruma sadece işyerinden boş zamanlarımda giriyorum, bu nedenle fotoğraf ekleme şansım çok olmuyor. Akşam ise kısıtlı zamanımı internet dışında kullanıyorum, modellere bile çok az zaman ayırabiliyorum. Bu nedenle C130 hem yavaş ilerliyor hemde son halini sizlerle bir türlü paylaşamadım. Ama tahminimden yavaş ilerledi ve çok uzun soluklu bir proje oldu. Şu aşamada daha çok fiberglass- epoxyglass ve boya işleri kaldı.
Umarın daha vakit bulup hem inşaatı hızlandırabilirim hemde burada yakın zamanda paylaşma şansım olur.
kaanerdemir
08-11-2011, 16:41
Gelişme var mı?
Çok heyecanlı okuyordum :) , bir anda durdu.
Haftaya yeniden tezgaha dönüyor, aylardır tezgahta sürünen büyük F4 bugün itibari ile bitti. fpv den kalan vakitlerde C130 ile ilgilenebileceğim.
Yakın zamanda biteceğini sanmıyorum, F4 ün bitmesi bile aylar aldığına göre C130 da çok uzun sürecek gibi. C140 un 4 motor cowlingi için 3 kez kalıp hazırlayıp fiberglas olarak cowling çıkardım ama her seferinde istediğim gibi olmadığını düşündüm. Artık son halini kullanıp cowlinglerde biraz zımpara ile çalışacağım. Yeniden bir kalıp daha hazırlamayı göze alamadım.
Boya için ise hala karar veremedim, ben gunship olarak boyamak istiyorum ama Türkyıldızları olarak boyamam konusunda arkadaşlardan yoğun baskı mevcut. Umarım haftaya başlar ve yeni aşamalarını ekleyebilirim.
Uçak sizin bence siz nasıl istiyorsanız oyle boyayın ama Turk Yıldızları herzaman başka yerde tabi o ayrı :D
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.