Orijinalini görmek için tıklayınız : Brothers Of Metal we always be there! Where ?
Paranoyaa
01-10-2005, 02:01
hız ve heavy metal.bence ayrılmaz bir ikili. bunu beraber yaşayan arkadaşlar yokmu muabbeti canlandıralım. benim şöle bir fantazim var. yarış esanasında şöle bi bangır bangır heavy metal bende böle gaza ona göre yüklensem.
anchor_et
01-10-2005, 08:58
vay vay vay. demek hızla trans müzik dışında müzik dinleyenlerde varmış. falla çok güzel. bende hızla beraber metal tercih edenlerdenim.mesela virtualrc oynunu oynarken arkada rammstein - vampir çalar ... gerçek arabadada system of a down ve rammsteinden oluşan cd çalar.
!Amorfy.BaRoS+
01-10-2005, 13:11
Ben Hepsinden karışık zaman zaman Electroniğe Veriyorum Trance Rulz :) Zaman Zaman Punk Ve kesinlikle Türk sanat müziği vazgeçilmezim.Bu arada Fazla sert Olmamakla birlikte System OFFsprink limbizkit Linking park hoşuma gidiyor :)
Yarış Esnasında ise zor biras be :)
savagegarden
01-10-2005, 13:18
selam,
ben de forumu okurken müzik dinliyorum, bon jovi (have a nice day), coldplay(speed of sound), backstreetboys ( I just want you to know)
Paranoyaa
01-10-2005, 13:41
ya evet yarış esnasında olmayacak bişey demek istediğim.:( gruplara gelince S.O.D. kesinlikle redettiğim bi grup. (ermeni olmaları ve TÜRK karşıtı gösterileri dolayısıyla) bunun dışında MANOWAR, PANTERA ve punk da (The Clash, :censor::censor::censor: Pistols vs.) çok gazlar araba kullanırken beni.
volkan_uzman
01-10-2005, 16:25
yav abes bir durum olacak ama valla benim dinlediğim orhan babadan ayşen. vazgeçilmezimdir bu şarkı...:ahhahyt:
heee birde ibrahim tatlıses ten tövbeler olsun u dinlerim.zaten şuanda da ayşen çalıyor...:ahhahyt:
ramstein tek geçerim.içimdeki canavarı ancak o azdırıyo
savagegarden
01-10-2005, 17:18
Müslüm Gürses, "ölsem vazgeçmem"
Baba bence ibodan yallah Şofer olsa fena olmaz
volkan_uzman
01-10-2005, 17:46
hocam hani kurtlar vadisinde güllü nün yeğeni dinliyordu ya ondan sonra
bende bir hastalık oldu.
ayrıca orhan baba dan ayşen dediğim gibi vazgeçilmezimdir...
anchor_et
01-10-2005, 18:49
orhanın müziğindende , kendisindende anlamam... ha müslüm metal müziğin ruhuna yakındır. dinlemem ama babadır kendileri. çok enderde olsa manyak bi iki parçasını çaktırmadan dinlerim:D
bu arada korn un good god adlı parçasına rammsteinin yapmış olduu remixide bombadır yane..satan , links 2 3 4 , kokain , das modell ... bunlarda iidir.. tam zurna oluom valla.
Paranoyaa
08-10-2005, 16:39
Volkan_Uzman, vahşisavage, woltri burda hheavy metal den söz ediliyo. başlığa iyi bakın. nedir bu her tarafa llaf yetiştirme hevesiniz anlamdım doğrusu. madem böle şeylerd hoşlanıyosunuz açarsının bi topic orda muabbetinizi yaprsınız.
JetPilot
08-10-2005, 17:38
şole yarış esnasında korn calsa fena mı olurdu :p kesin birinci olurum :D katılıyorum paranoyaa :ahhahyt:
volkan_uzman
08-10-2005, 19:50
galiba sende adın gibisin, yani paranoyaa....ne demek aç bir topic orda konuş.bu forumda bizim de fikrimizi, zevkimizi belirtmeye hakkımız yok mu???hee desen burda arkadaşlar sizin sevdiğiniz tarzdan söz edilmiyor, ben özür yazısı bile yazardım.ayrıca ne demek heryere laf yetiştirme.ben nereye yazı yazacağımı sana mı soracağım???bu sitenin
moderatörü sen misin ki millete sen yaz, sen yazma diyeceksin.lütfen biraz daha hoşgörü...:ahhahyt:
savagegarden
08-10-2005, 22:04
Volkan_Uzman, vahşisavage, woltri burda hheavy metal den söz ediliyo. başlığa iyi bakın. nedir bu her tarafa llaf yetiştirme hevesiniz anlamdım doğrusu. madem böle şeylerd hoşlanıyosunuz açarsının bi topic orda muabbetinizi yaprsınız.
paranoyaa,
forumun birçok yerinde başlık dışına çıkılarak yazı yazılabildiği oluyor, ama bu tür bir durumla karşılaşıldığında hiçkimse birbaşkasına böyle kaba şekilde davranmıyor, hiç kimse bir diğerine bu kadar çirkin cevaplar vermiyor, en çetin tartışmaları bile aç oku herkes birbirine saygı çerçevesinde davranıyor,
evet anladığım kadarıyla metalcisin, hiçbirzaman hiçbirşeye karşı önyargılı yaklaşmamaya çalışırım, ama şunu bilmelisin: davranış tarzını, yazındaki üslubu gördükten sonra metalciler hakkında söylenen birçok olumsuz söylentilere hak vermemek elde değil
prettyahmet
08-10-2005, 23:40
Ben şahsen burda ömer'e(paranoyaa) hak veriyorum.Sonuçta buraya heavy metal üzerine bi topic açılmış.Ama maşaallah çoğu kişi metal dışında herşeyi yazmış.Herkes işi geyiğe vurmaya çalışıyo.Ömer'in burda yapmak istediği kendi tarzında müzik dinleyen olup olmadığı bence.Ayrıca volkan bence biraz daha dikkatli konuşmalısın sen kimsin ki vs. tazr sözler bizim formumuza yakışmaz.Bu forumdaki çoğu kişi eğitimli ve saygı değer insanlar.Bu kadar sert konuşmaya gerek yok bence.Ayrıca bu yazımı tarafsız yazdım lütfen yanlış anlamayın.:)
İzmir trafiğinde otomobil kullanırken tüm camları kapatıp bangır bangır sert (veya sert olduğuna inandığım) bir şeyler dinlemeye çalışıyordum. Hatta bi aralar bayaa dinliyordum. Linkin Park bana o trafikte ilaç gibi geliyordu. Hatta bi aralar Rammsteinları cdye çekip dinlemeyi çok istedim( sonradan mp3'ü audioya çevirmenin yolunu buldum o ayrı). Ama bi zaman sonra baktım ki çok agresifleşiyorum ve deli deli hareketler yapıyorum buna hemen bi son verdim. Bu seferde millet beni deli ediyor ve herşeye söylenip kendi sinirimi bozuyorum...:(
anchor_et
09-10-2005, 12:07
penguen, metal müziğin uzun soluklu dinlenildiğinde insanı asabi yaptıı doorudur. hatta ben hiç bir müzik tarzının sürekli olarak dinlenmesinide doğru bulmuyorum. çünki hayatta binbir türlü renk var tarz var. sadece orhan dinlemek sadece rammstein dinlemek diye birşey olmaması lasım. veya sadece ben klasik batı müziğinden anlarım şeklinde kasmayada gerek yok. bu, algımızın, müzik anlayışımızın ve bilgimizin, hayatın tadına varma kabiliyetimizin ne kadar güdük kaldığının bir göstergesidir diye düşünüyorum. mesela ben sanat müziği dinlerim ve anlarımda ortaokul yıllarımda ud enstrümanına başladım ve yine yıllardır müzik derneklerine giderim. ve yıllar içinde gelişen müzik beğenim beni gittikçe daha klasik tarzı beğenmemi ve dinleyebilmemi sağladı. ıtri ,dede efendi, hacı arif bey ekolü klasik müziği eskiden dinleyemez zevk alamazdım ama şu anda bu kendim için mümkünattan... hem klasik türk müziği hem rammstein dinleyebiliyorum. yelpazem bu kadar geniş. reggi,ska klasik batı, yerli yabancı etnik müzikleri severek dinliyorum. ve bu insana ne kazandırıyo biliyomusunuz. sizi bilmem ama benim çok deişken bi ruh halim var. ruh hallerim arasındada geniş bi yelpaze var. belki bu hiçte sağlıklı bi şey değil diebilirsiniz. hayır derim bende hayatın kendisi kadar normaldir bu durum. hayatın inişleri çıkışları sağa ve sola virajları içinde aynı ruh hali, aynı bakış açısıyla sağlıklı bi ''yol alış'' sağlanamaz bence. sağa viraj da yola büsbütün bakamassın.. gibi. bi laf daha var konuyla ilinti buluyorum ve hemen ekliiyim: anormal durumlarda normal gibi davranmak anormalliktir diye. işte canınızın sıktıı, moralinizin bozuk olduu, sinirli bi zamanınızda metal müzik dinlemek bence terapilerin en güzeli. aynen içimde baskılamak zorunda olduum negatif enerjinin dinlediim müziğin notalarına karışıp buğarlaştıını hisseder gibi oluyorum. veya insan ööle garip bi varlıkki. aynı olumsuz bi ruh halimde ise çok daha yumuşak tınılara ihtiyaç duyduum olabilio. yane sadece orhan dinleyen birisi olduumu düşünecek olursanız hertürlü ruh halim için orhanın hep aynı kalıp ve aynı taddaki parçalarına mecbur kalmam gibi bi durum ortaya çıkacaktır. işte bu bence dengesizlik doğrurur. ne kadar geniş müzik yelpazesinden anlarsanız psikolojinize bence o kadar iilik yapmış olursunuz.
ayrıca bu topikte gayet açık ve net bi şekilde hız ve metal müzik kombinasyonundan bahsediliyor. birisinin çıkıpta haa bana bunu izah etmiş olsaydınız bende orhandan morhandan bahsetmezdim die bi cümle söylemesi bana göre 2 şekilde izah edilir. ya kardeşimiz bile bile metal müzik başlığı altında arabeksten dem vurmuştur, aklına geleni söyleme konusunda her topikte benimde alakalı alakasız bi yazım olsun tadında telaşı olan bi arkadaşımızdır yada geriye kalan diğer seçenek gereği topiklerin başlığı ve yazılmış olan ilk 2-3 post ona konunun ne olduu hakkında algısına yetersiz kalıyodur. biz bu 2. seceneği düşünmek bile istemiyoruz ve doğru kabul etmiyoruz. doğru olduunu kabul edecek olursak aynı arkadaşlarımızın difransiyel başlıklı bi konu başlıı altında türkiyenin avrupa birliğii sürecinde; avrupada yaşıyan türklerin kılık kıyafet ve örfleriyle bu sürece ne gibi katkılar sağladıı gibi konuyla dewam edebilirler sonucu çıkıyoki sanırım bu sağlıklı bünyenden beklenilmeyen bi davranış olurdu. yane sadece konu dağılmaması mevzusuna dikkat edlim. insanları alakasız yazılmış bi dünya cümlenin arasında konuya dewm etmek için ter dökmek mecburiyetinde bırakmayın. yine hiçbir saygısızlık cümlesi içermeyen burada metal konuşuyoruz arabeks değil diyen birisine argoyu aşan bir dille cevap yazmakta inanın benim arabeks dinleyenler hakkındaki genel kabullerimi dahada kemikleştirdi. yane yazdıımız her cümle düşünerek veya düşünmeyerek olsun size ayna tutuyor sizin hakkınızda ip uçları veriyor . birde bööle düşünerek yazmayı deneyelim isterseniz . göreceksinizki bu şekilde kendinize kocaman bi iilik yapmış olucaksıznız. (bunu genel anlamda ortaya dedim.)
Volkan_Uzman, vahşisavage, woltri burda hheavy metal den söz ediliyo. başlığa iyi bakın. nedir bu her tarafa llaf yetiştirme hevesiniz anlamdım doğrusu. madem böle şeylerd hoşlanıyosunuz açarsının bi topic orda muabbetinizi yaprsınız. Arkadaşım çok haklı olabilirsin ama bu şekilde bir uyarıyı arkadaşlar hak etmiyorlar bence arkadaşların açılan konuyu sabote etme gibi bir amaçlarının olduğunu zannetmiyorum volkan uzmanın da dediği gibi daha ılımlı bir şekilde tartışılan konuyu açıklasan buraya bukadar çok gereksiz yazı yazılmazdı lütfen insanları uyarırken biraz daha ılımlı yaklaşın böylece daha huzurlu,muhabbeti güzel temiz bir forumda bir araya gelmiş oluruz Hobbyrc de bu konuda örnek olan bir forumdur ...
Saygılar...
Paranoyaa
11-10-2005, 22:13
teşekkürler herkese katkılarında dolayı.topic te yazdığım son cümlem. "Gods Made Heavy Metal its Never Gonna Die"
+1 PAranoya,adam heavy metal baslıgı acmıs muslumden ibodan bahsedıyorsunuz,bunlardan bahsetmek ısteyen varsa sohbet bolumunde baslıgını acar orada ılgılenenler konuya katılır.
Ayrıca herseye cevap yetiştirme kısmına katılıyorum.HAngi amacla cevap yazıldıgı gayet acık.......
Eger heavy metal ve rock müzık dınleyenler hakkında olumsuz dusunceler varsa aynı sekılde arabesk muzık dınleyenler hakkındada olumsuz ve onyargılı dusunceler fazlasıyla var.Burada muzıkten bahsedıyoruz,ınsanların dınledıgı muzık illaki onların yasam tarzı yada felsefesi olmak zorunda dııl.Yada onlar hakkında olumsuz dusunceler olusması ıcın.
anchor_et
13-10-2005, 11:04
teşekkürler herkese katkılarında dolayı.topic te yazdığım son cümlem. "Gods Made Heavy Metal its Never Gonna Die"
hehe vay be züper bi lafmış çok hoşuma gitti.
Paranoyaa
16-10-2005, 23:06
efsane grup manowar ın parcasından alınmış bi cümle. ayrıca parçaya da ismini veren cümle gods made heavy metal. kesinlikle tavsiye ederim. acayip gazlıyo adamı. manowar ın Yedikul zindanlarında vermiş olduğu ilk türkiye konseri kritiği ve fotoları için. "ı was there" :)))
http://www.rockthenations.net/foto/rtn2005/mano12.jpg
DIMMU BORGIR in BURN IN HELL adlı parçasını dinledikçe yarış sahneleri gelio aklıma:D isteyen warsa link werebilirim...??? (black metal)
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.