PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Arkadaşlar bir lastk motorluyu uçurmak için ana sebepler

beyşehir
12-06-2010, 19:44
Arkadaşlar bir lastik motorlunun uçması için ana sebepler nelerdir bu konudan hem ben faydalanayım hemde yeni başlayanlar...

KLL
12-06-2010, 23:15
ana sebep, radyo kontrolcülükten önce,modelciliğe yani başlanmış olması yada kişinin bütçesinin yetmemesi olabilirmi?

beyşehir
12-06-2010, 23:46
evet Coşku abi

ibrahimkent
12-06-2010, 23:50
uzun senelerce uğraştım.) uzun seneler sürmesinin nedeni ise rc modellerin ve ekipmanlarının maddi açıdan yüksek olmasıydı.Uğraştığım zaman boyunca çok zevk aldım.En sonunda gözümü karartıp bu ay ev kirasını sallayıp uçağa yatırdım..))

Size kazandıracları;

*Model yapama kabiliyetiniz gelişir.Çok güzel modeller yaparsınız ve olayın fiziğini öğrenirsiniz.
*Maddi açıdan kesinlikle sizi zorlamaz.

kısaca lastik motor çok ayrı bir dünyadır.)
Yavaştan rc ye bulaşan bir kişi olarak asla lastik motor uçurmaktan vaz geçmem.)

beyşehir
12-06-2010, 23:59
bende lastik motora başlıyorum yavaş yavaş Allah ın izniyle

ibrahimkent
13-06-2010, 00:02
bende lastik motora başlıyorum yavaş yavaş Allah ın izniyle

İlk olarak istanbul model serçe ile başla derim. Harika bir modeldir.

beyşehir
13-06-2010, 00:16
İlk olarak istanbul model serçe ile başla derim. Harika bir modeldir.

Ailem kendim yapmama izin veriyor alma diyorlar izin verseler ya thk pilot yada serçe 2 düşünüyorum

atambay
13-06-2010, 00:57
Lastik motorlu serbest uçuş modellerini ucuza çıkarılacak, basit, uyduruk model gibi görmek büyük hatadır. Yeni başlıyorum, hiç birşey bilmeden, okuma zahmetine katlanmadan şunlardan yapıp uçuruvereyim demek daha büyük hatadır.