PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 9 Ekİm Sultantepe BuluŞmasi

deep
09-10-2005, 16:21
Selamlar,

çok güzel oldu bence, baya kalabalıktık. yanılmıyorsam 13-14 araba gelmişti, gelebilenlere teşekkürler :) keyifli bir gün oldu

not: resimlerin çözünürlük ve detayını biraz düşürdüm fazla yer kaplamasın diye

deep
09-10-2005, 16:24
diğer resimlerde burda............................................

cepcity
09-10-2005, 16:26
ya arkadaşlar gelemedim :( resimleri görünce heveslendim ya o kadar forumu takip ediorum bulusmanın olcanı cumartesi akşamı haberim oldu hiç bişiyimi ayarlıyamadığım için gelemedim. ama öle görünüoki çoook eğlenmişşiniz .

savagegarden
09-10-2005, 17:01
buluşma tek kelimeyle MUHTEŞEMdi,
arabasını getiren veya izlemeye gelen herkese teşekkürler,
bir yıldır o arazide savage kullanıyorum ilk defa bu kadar keyif aldım,
evet tam ondört tane araba vardı, kalabalık olunca birbaşka oluyormuş,

resimler için de teşekkürler,
bu resimlerde arabamı kullanmıyormuşum gibi çıkmışım, aslında öyle değil aslında üç depo kullandım fakat o sıralarda frekansımızın aynı olan arkadaşlar vardı, çakışma olmaması için sırayla kullanıyorduk arabalarımızı, başka resim çeken veya kamera ile video kaydeden arkadaşlar da vardı, bizahmet o videoları ve resimleri de foruma ekleyebilirlerse çok güzel olacak,

resimlerde gördüğünüz tahta rampayı marangozda bulduğum tahta parçalarıyla yapmıştım, aslında daha büyük, kavisli ve güzel bir offroad rampası yapmak istiyorum, elinde hazır projesi, çizimi ya da tasarımı olan arkadaşlar varsa çizimlerinizi bana gönderin ben de o rampayı yapayım, birsonraki buluşmamıza getireyim, tahtalardan offroad rampası nasıl yapılır, açısı eni boyu ne olmalıdır bu konuda hertürlü bilgiye ve öneriye açığım

Berat
09-10-2005, 19:56
buluşma süperdi ... arabam tam buluşma zamanı çalışmasa :D da diğer rc leri izliyerek eylendik ... bende de biraz resim ve video var siteye ekliycem ... bi dahaki buluşmaya tam takım rc le gelicem

baRCo
09-10-2005, 20:08
Tebrikler gerçekten güzel bir buluşma olmuşa benziyo :ahhahyt:

deep
09-10-2005, 22:38
buluşma tek kelimeyle MUHTEŞEMdi,
arabasını getiren veya izlemeye gelen herkese teşekkürler,
bir yıldır o arazide savage kullanıyorum ilk defa bu kadar keyif aldım,
evet tam ondört tane araba vardı, kalabalık olunca birbaşka oluyormuş,

resimler için de teşekkürler,
bu resimlerde arabamı kullanmıyormuşum gibi çıkmışım, aslında öyle değil aslında üç depo kullandım fakat o sıralarda frekansımızın aynı olan arkadaşlar vardı, çakışma olmaması için sırayla kullanıyorduk arabalarımızı, başka resim çeken veya kamera ile video kaydeden arkadaşlar da vardı, bizahmet o videoları ve resimleri de foruma ekleyebilirlerse çok güzel olacak,

resimlerde gördüğünüz tahta rampayı marangozda bulduğum tahta parçalarıyla yapmıştım, aslında daha büyük, kavisli ve güzel bir offroad rampası yapmak istiyorum, elinde hazır projesi, çizimi ya da tasarımı olan arkadaşlar varsa çizimlerinizi bana gönderin ben de o rampayı yapayım, birsonraki buluşmamıza getireyim, tahtalardan offroad rampası nasıl yapılır, açısı eni boyu ne olmalıdır bu konuda hertürlü bilgiye ve öneriye açığım

////////////////////////////////////////////////////

evet vahşisavage; resimlerde biraz gazlamıyormuşsun gibi denk gelmiş ama videolarda o durumu telafi etmişsin fazlasıyla :) yada ben en fazla senin savage ı çekmişim. gerçekten 3 vites çok performanslı olmuş...

diğer resimler
buyrun bunlarda videolar...

http://rapidshare.de/files/6081418/mov7023_2.wmv.html (http://rapidshare.de/files/6081418/mov7023_2.wmv.html)
http://rapidshare.de/files/6081550/mpeg6989.wmv.html (http://rapidshare.de/files/6081550/mpeg6989.wmv.html)
http://rapidshare.de/files/6081961/mpeg7022.wmv.html (http://rapidshare.de/files/6081961/mpeg7022.wmv.html)
http://rapidshare.de/files/6082098/mpeg7021.wmv.html (http://rapidshare.de/files/6082098/mpeg7021.wmv.html)

yigit1905
09-10-2005, 23:12
O kadar off-raod birlikte kullanak ne kadar mükemmel görünüyo.Açıkçası iyi eğlenmişsiniz güzel buluşma :)

adem
09-10-2005, 23:27
3. defa kullandigim oyuncagimla bu sekilde cok arabanin geldigi bir bulusmaya katilmak gercekten guzeldi benim icin. Bu nedenle Bison ve Deep e tesekkurler. Ama arabamin 3. depodan sonra pili bitince hevesim yarim kaldi. Tam da 2. vites sorunum cozuldu mu acaba derken. Fakat forograflara katkida bulunurken de cok keyif aldigimi belirtmeliyim.

Gercegi soylemek gerkirse ortam kalabalik olmasindan dolayi keyifliydi diyebilirim.
Fotograflarda sadece futbol sahasinin ustu gozukuyor. Gayet genis ve asil oynamak istedigimiz yer olan futbol sahasi cok cok tozluydu. Arabasini calistiran herkes once sahaya indi bikac tur atti ve sonra yukari cikti. Oyleki devrilen arabayi kaldirirken yanimdan gecen diger aracin tozu gozluk camlarimi kapladi sahadayken.

Bilmem diger arkadaslar ne dusunurler. Istanbul'da bulusarak oynanacak yerler gercekten bu kadar kisitliyken ben mi cok sey istiyorum. Anlasilan daha cok yeniyim ve cok toz yutacam.

Tekrar keyifle bulusabilmek dileiyle...

savagegarden
09-10-2005, 23:31
sevgili deep,
videolarını da izledim, resimlerini de uzun uzun inceledim, ellerine sağlık, çok teşekkür ediyorum, savagemi bilgisayar ekranından ilk defa izliyorum, bu ayrı bir haz ayrı bir heyecan oldu benim için,
hatta videolardan birtanesinde ikinci vitese sonra da üçüncü vitese geçişin sesi rahatlıkla duyulabiliyor,

tekrar buluşmak ve arabalarımızı yanyana kullanmak dileğiyle..

sariertan
10-10-2005, 00:39
Arkadaslar resimlere bakdimda gercekden guzel bir bulusma bence cok daha kalabalik olabilirmis ama olmamis. Herhalde gec haberdar olmalarindan dolayi gelemeyenler olmus. Ben de cok uzakdayim be ya yoksa kacirmazdim herhalde =)

sariertan
10-10-2005, 08:43
Arkadaslar videolari insdiremiyorum bilgisayarima cunku bagli oldugum server kisitlama yapiyor. Elinde videosu olan arkadaslar bana sariertan@hotmail.com, sariertan@gmail.com dan mail atabilirse sevinirim.

100kmh2sn
10-10-2005, 09:00
Tek kelime ile muhteşemdi, sanırım 15 Off Road aracı vardı, alan o kadar harikaydıki tam off road için..bende araba yoktu ama saat 12 de buluşma yerindeydim, ve inanın ayrılmak istemedim, o kadar keyifliydiki zaten resimlerdende görüyorsunuz, neyse fazla uzatmadan resimler için çalışmaya başlıyım, yaklaşık 100 resim ve güzel bir video clip var, gelen katılan herkese teşekkürler..Bu arada geç duyuru yaptık çünkü ben bile normal bir konuşma konusu altında sonradan Buluşma'ya dönen bu organizeden geç haberdar oldum, işallah bir dahakine çok daha fazla araçla çok daha kalabalık olucaz, şimdi iş zamanı..
Sevgilerle

savagegarden
10-10-2005, 09:33
neyse fazla uzatmadan resimler için çalışmaya başlıyım, yaklaşık 100 resim ve güzel bir video clip var

Şükrü abi resimleri ve videoları sabırsızlıkla bekliyoruz..

bu arada bi şey sorucam, daha fazla araba gelirse elbette daha güzel olur ama offroad arabaların büyük çoğunluğu zaten AM kumandalı, AM'de bildiğim kadarıyla altı değişik frekans kristali var, frekans çakışması olayına ne gibi çözümler bulunabilir?

savagegarden
10-10-2005, 09:42
Fotograflarda sadece futbol sahasinin ustu gozukuyor. Gayet genis ve asil oynamak istedigimiz yer olan futbol sahasi cok cok tozluydu. Arabasini calistiran herkes once sahaya indi bikac tur atti ve sonra yukari cikti. Oyleki devrilen arabayi kaldirirken yanimdan gecen diger aracin tozu gozluk camlarimi kapladi sahadayken.

Bilmem diger arkadaslar ne dusunurler. Istanbul'da bulusarak oynanacak yerler gercekten bu kadar kisitliyken ben mi cok sey istiyorum. Anlasilan daha cok yeniyim ve cok toz yutacam.

Tekrar keyifle bulusabilmek dileiyle...

Adem,
evet futbol sahası dediğin gibi çok tozluydu, çünkü orada sıksık futbol maçları yapılıyor ve toprak ufalandığı için toz haline geliyor, tabi arabalarla sürat yapınca toz toprak havaya kalkıyor,
ama geçen hafta aynı yerde ferdinand ile savagelerimizi kullanmıştık, yanımızda ahmet05 de vardı, hiç toz yoktu çünkü gece yağmur yağmıştı ve heryer çamur olmuştu, çamurda kullanmanın da keyfi ayrıydı tabi, toz toprak gibi problemler de olmuyordu, yani hava şartlarına göre arazinin özellikleri değişebiliyor, bi sonraki buluşmamız biraz yağmurlu bi güne denk gelirse, tozla bi daha karşılaşmayacağımızdan emin olabilirsin :)

tekrar buluşmak ve arabalarımızı yanyana kullanmak dileğiyle...

khaledome
10-10-2005, 10:28
arkadaşlar gerçekten çok keyifli bir gündü, ilk defa bir buluşmaya katılıyoruz çok eğlendik. yer de off-road için çok uygundu, buluşmadan sonra hasanla oturup konuştuk baya, aklımıza şöyle bir fikir geldi, şu polislerin veya yol çalışması yapanların kullandığı sarı bantlar var, futbol sahasına 30cm uzunluğunda 10 tane demir çubuk çakıp bu bantları gererek, geçici pist gibi bir şey yapılabilir, kendi aramızda drag yapabiliriz yada en azından futbol sahasında herkesin aynı yönde dönmesini sağlayarak kaza olasılığını azaltırız.

frekans karışması ile başlayan bir dizi talihsizlik yaşadım, o yüzden ancak 1 depo bitirebildim ama bir sonraki buluşmada daha hazırlıklı geleceğim.
katılan herkese teşekkür

savagegarden
10-10-2005, 10:53
arkadaşlar gerçekten çok keyifli bir gündü, ilk defa bir buluşmaya katılıyoruz çok eğlendik. yer de off-road için çok uygundu, buluşmadan sonra hasanla oturup konuştuk baya, aklımıza şöyle bir fikir geldi, şu polislerin veya yol çalışması yapanların kullandığı sarı bantlar var, futbol sahasına 30cm uzunluğunda 10 tane demir çubuk çakıp bu bantları gererek, geçici pist gibi bir şey yapılabilir, kendi aramızda drag yapabiliriz yada en azından futbol sahasında herkesin aynı yönde dönmesini sağlayarak kaza olasılığını azaltırız.

frekans karışması ile başlayan bir dizi talihsizlik yaşadım, o yüzden ancak 1 depo bitirebildim ama bir sonraki buluşmada daha hazırlıklı geleceğim.
katılan herkese teşekkür

Khaledome
projen güzel, zaten benim aklımdan da o arazide uygun bir yere pist yapma fikri geçiyordu nice zamandır,
fakat o demir çubukları işimiz bitince sahadan geri söküp çıkarmazsak sultantepe futbol takımı ve takımın model araba düşmanı antrenörü (ben onlara denk geldiğimde savagemi kullanmama izin vermemişlerdi neymiş konsantrasyonları bozuluyormuş) o kazıkları futbol sahasından sökerler sonra bize saldırırlar :) ,
sonra da "Birinci Futbolcular ve RC'ciler Sultantepe Meydan Muharebesi" meydana gelebilir :D

evet aynı frekanslar vardı, bundan sonra da olacaktır da, karışma olmaması için nasıl bi düzenleme yapılabilir? bunu da merak ediyorum aslında

100kmh2sn
10-10-2005, 11:14
Şükrü abi resimleri ve videoları sabırsızlıkla bekliyoruz..

bu arada bi şey sorucam, daha fazla araba gelirse elbette daha güzel olur ama offroad arabaların büyük çoğunluğu zaten AM kumandalı, AM'de bildiğim kadarıyla altı değişik frekans kristali var, frekans çakışması olayına ne gibi çözümler bulunabilir?

Cüneyt resim ve videolara uğraşıyorum, Resim Galerisine eklediğimde duyurusunu yapıcam

Frekanslar için fazla alternatif yok, ya ara frekanslar temin etmemiz lazım (ara frekansları konulardan birisine yazmıştı bir arkadaşı,rcmartta 27.255-27.260-27.265 gibi ardarda frekans grupları satılıyor) yada AM-FM kumanda değişimine gitmemiz gerekiyorki bu pahalı bir çözüm, başka alternatifi olan varsa paylaşabilir,

Ayrıca frekans tahtası yapmamız gerekiyor, bu tahtayı buluşma alanında uygun bir yere koyucaz,burada bütün frekanslar yazılı olacak birde renkli iğneler olacak ve gelenler arabalarını çalıştırmadan önce dolu ve boş olan frekansları oradan görebilecekler

!Amorfy.BaRoS+
10-10-2005, 11:21
Vahşisavage 27 bandında 6 tane ana kristal var.22995 27.045. 27.095 vs. birde bunların ara krsitalleri var onlardan almanız sorunu büyük ihtimalle çözer.Rcmartta olması lazım.FOrumda çok kişide 27 var bunun için 75 almaya yada 40 almaya özen gösterin yada param var diyorsanız dsm :)

Bu arada güzel buluşma olmuş ama insanın içinden keşke bir yarış organizasyonu olsaydıda yarışsaydık geçmiyor değil hani :)

Bu arada atıyorum 40.090 Am ile 40.090 Fm karışır :)

100kmh2sn
10-10-2005, 11:27
Onur, hepsi zamanla olacak..

savagegarden
10-10-2005, 11:28
Onur,
yanlış hatırlamıyorsam 27.255 ler üç taneydi, 26.995 ler iki taneydi, 27.145 ler üç taneydi, 27.045 ler iki taneydi gerisi birer taneydi AM olarak, arabaların çoğu AM kumandalıydı,
walla ya frekans tahtası yapıcaz, ya paraya kıyıp Fm kumanda alıcaz, ya da başka zekice bi çözüm bulucaz, yoksa bisürü kazalar ve kırımlar olucak..:confused:

Bison
10-10-2005, 12:13
selam arkadaşlar... resimler cidden cok guzel.. videolara daha bakamadım...

herkeze çok teşekkür ediyorum çok keyifli bi pazar günüydu.. bence bu tip organizasyonları daha cok yapmalıyız.... günün sonunda üzücü bi kısım oldu süspansiyon yamulmuş ama olsun :) genede çok güzel bir gündü. :)

khaledome
10-10-2005, 12:14
arkadaşlar en basitinden bir tahta yapsak gelen bütün arkadaşlarım gördüğüm kadarıyla son derece uyumlu seviyeli düzgün insanlar, herkes mutlaka birbirine hoşgörülü olacaktır zaten. 6'sar 6'sar oynarız birlikte zaten kimse sürekli oynayamıyor ayarlar temizlikler vs.

100kmh2sn
10-10-2005, 12:19
arkadaşlar en basitinden bir tahta yapsak gelen bütün arkadaşlarım gördüğüm kadarıyla son derece uyumlu seviyeli düzgün insanlar, herkes mutlaka birbirine hoşgörülü olacaktır zaten. 6'sar 6'sar oynarız birlikte zaten kimse sürekli oynayamıyor ayarlar temizlikler vs.

Arkadaşlar arasında bir sorun çıkmaz ama bence bu çözümü en son nokta olarak düşünmeliyiz, şu ara kristallerden temin edersek bence çok daha güzel olacak..Dün aynı anda 6-7 araç çalıştı, düşünsene 15 aracın aynı anda çalıştığını, hem ilerleyen zamanlarda bunun yarışınıda düzenleriz, bence ileriye dönük bir çözüm mutlaka üretmeliyiz

khaledome
10-10-2005, 13:16
Khaledome
projen güzel, zaten benim aklımdan da o arazide uygun bir yere pist yapma fikri geçiyordu nice zamandır,
fakat o demir çubukları işimiz bitince sahadan geri söküp çıkarmazsak sultantepe futbol takımı ve takımın model araba düşmanı antrenörü (ben onlara denk geldiğimde savagemi kullanmama izin vermemişlerdi neymiş konsantrasyonları bozuluyormuş) o kazıkları futbol sahasından sökerler sonra bize saldırırlar :) ,
sonra da "Birinci Futbolcular ve RC'ciler Sultantepe Meydan Muharebesi" meydana gelebilir :D

evet aynı frekanslar vardı, bundan sonra da olacaktır da, karışma olmaması için nasıl bi düzenleme yapılabilir? bunu da merak ediyorum aslında

dostum biraz daha erken orda olup kazıkları çakar şeritleri çekeriz, akşamındada beraberce sökeriz çaktıklarımızı. burda beni asıl endişelendiren, araçların çaktığımız kazıklara çarpıp hasar alması aslında.

100kmh2sn
10-10-2005, 14:47
9 Ekim buluşmamızla ilgili galeriye şimdilik 89 resim ekledik, daha eklenecek resimler var, şimdilik iyi seyirler

http://www.hobbyrc.com/index.php?ind=gallery&op=section_view&idev=18

sariertan
10-10-2005, 17:39
O kadar carpma olacak artik biz nelere carpmadik =) Gulu seven dikenine katlanir. Yada bulabilirseniz yangin hortumlari bulun onlardan bir yol yapabilirsiniz iki uc yerede atlamak icin rampa olay bu kadar isde =)

savagegarden
11-10-2005, 05:37
Frekanslar için fazla alternatif yok, ya ara frekanslar temin etmemiz lazım (ara frekansları konulardan birisine yazmıştı bir arkadaşı,rcmartta 27.255-27.260-27.265 gibi ardarda frekans grupları satılıyor)

Şükrü abi haklıymışsın, rcmartı inceledim ve bisürü değişik frekans ile karşılaştım, sanırım bu kristaller işimizi çözecek, aynı anda onbeş hatta yirmi araba kullanabileceğiz:

Xpress - AM27 Crystal - AM27.095MHz
Alternative Channel
Find RF system jamming with your friends because of equal channels? Too easy Now! The following are the alternative channels. No more "Jamming", No more "Annoying". Please specify when you order!
27AM Crystal
26815, 26835, 26855, 26875, 26895,
26915, 26935, 26955, 27280, 27300,
27320, 27340, 27360, 27380, 27400,
27420, 27460, 27490, 27510, 27540,
27560, 27590, 27610, 27640, 27660,
27690.
29AM Crystal
29605, 29625, 29645, 29665, 29685,
29705, 29725, 29745, 29785, 29825,
29865, 29905, 29945, 29985

peki bu 29 AM olanlar nedir bunlar da uyarmı kumandalarımızı bilgisi olan varmı?

savagegarden
11-10-2005, 05:44
arkadaşlar şu sıralar rcmarttan sipariş vermeyi düşünen kimse varmı şu kristallerin herbirinden birer tane sipariş versek ve gelince herkese birer birer satsak nası olur?

27AM Crystal
26815, 26835, 26855, 26875, 26895,
26915, 26935, 26955, 27280, 27300,
27320, 27340, 27360, 27380, 27400,
27420, 27460, 27490, 27510, 27540,
27560, 27590, 27610, 27640, 27660,
27690.
29AM Crystal
29605, 29625, 29645, 29665, 29685,
29705, 29725, 29745, 29785, 29825,
29865, 29905, 29945, 29985

böylece aynı anda aynı frekanslar sipariş edilmemiş olur, nası fikir?

hako d
11-10-2005, 15:16
isyanım var yaaaa.samsunda tek off road bende var (bugyler hariç) .ne şansızlık ya keşke bande katılabilseydim
o ara her ihtimale karşı olurda birdahakilere katılabilme ihtimaline karşı ara kristal alırsanız bende bir tane almak isterim.mesala 29 mhz olabilir.tabi bunu bizim kumandalar çalıştırırsa

savagegarden
11-10-2005, 20:27
rcmart üyeliğim ve tecrübem yok malesef,

bugünlerde rcmart tan sipariş vermeyi düşünen bi arkadaşımız varsa bi zahmet bu frekans kristallerinden birer tane sipariş etsin lütfen, gelecek ara frekanslardan en az bir set alacağıma söz veriyorum, belirlenecek fiyat neyse ödiycem,

yeterki onlarca araba biraraya geldiğinde herkes özgürce aynı anda arabalarını kullanabilsin,

otuz offroad arabanın aynı anda karışma tehlikesi olmadan özgürce kullanılabildiğini hayal edin..
mükemmel olur walla..

100kmh2sn
12-10-2005, 12:37
9 Ekim Off Road Buluşmasıyla ilgili Resim Galerimize 103 adet resim daha ekledik.Resimler için Emre'ye (deep) teşekkür ederim
iyi seyirler

http://www.hobbyrc.com/index.php?ind=gallery&op=section_view&idev=18

khaledome
12-10-2005, 14:09
rcmart üyeliğim ve tecrübem yok malesef,

bugünlerde rcmart tan sipariş vermeyi düşünen bi arkadaşımız varsa bi zahmet bu frekans kristallerinden birer tane sipariş etsin lütfen, gelecek ara frekanslardan en az bir set alacağıma söz veriyorum, belirlenecek fiyat neyse ödiycem,

yeterki onlarca araba biraraya geldiğinde herkes özgürce aynı anda arabalarını kullanabilsin,

otuz offroad arabanın aynı anda karışma tehlikesi olmadan özgürce kullanılabildiğini hayal edin..
mükemmel olur walla..
örnek olarak 6 dene set getirdiğimizi varsayalım,
Sub-Total:USD$23.40EMS Express(3-4 days) HK To TR 1 x 231g Shipping:+Register:+Handling:USD$21.88non-refundable bank charge:USD$1.86 Total:USD$47.14

böyle bir tablo çıkıyor. am 27mhz için. adam başı 8 $ yani. eğer kişi sayısı artarsa fiyat düşer nakliyeden dolayı. küçük bir zarfın içinde gelecektir gümrük olayı olacağını sanmıyorum kapıya kadar gelir herhalde.
ben daha önce rcmarttan sipariiş vermedim tecrübeli olan ön ayak olabilecek olan varsa yardımcı olsun, eğer kimse çıkmazsa organizasyonu ben yaparım.

savagegarden
12-10-2005, 15:04
ben daha önce rcmarttan sipariiş vermedim tecrübeli olan ön ayak olabilecek olan varsa yardımcı olsun, eğer kimse çıkmazsa organizasyonu ben yaparım.

khaledome,
ara frekanslar hususunda böyle bi organizasyon olursa çok güzel olur aslında,

bu olayı diğer taraftan düşünecek olursak kendi ara frekansını herkes kendi kendine sipariş vermek istese, aynı anda biribirinden habersiz arkadaşların aynı ara frekansı satın alma olma ihtimali olacaktır, sonuçta gelecekte yine offroad buluşması olsa yine frekans karışması meydana gelebilir,

bu sebeple sen veya gönüllü bir arkadaşımızın herbirinden birer dene ara frekansı topluca sipariş etmesinde fayda olacaktır diye düşünüyorum, eğer bu iş organize olacaksa yeni bir konu başlığı açalım derim, mesela "rcmarttan ara frekans getirtmek isteyenler offroadçular" adlı bir liste yapalım,

katılım çok olursa bir dene set, katılım az olursa iki dene set almayı şimdiden kabul ediyorum, belirlenecek fiyat neyse kabul, zaten senin de bahsettiğin gibi hafif ve küçük şeyler bunlar,

hatta şöyle bi önerim de var: hazırlanacak listedeki sayıdan daha fazla çeşitte hatta mümkün gözükürse ara frekansların hepsinden birer dene getirtelim, buluşmalara yeni iştirak edecek AM kumandalı arkadaşlara da ilk geldiklerinde birer dene set satabiliriz, ileriye dönük bir çözüm olur böylece,

bütün bu çabalar sonucunda ilerki offroad buluşmalarında aynı anda otuz hatta kırk değişik arabayı aynı anda kullanabilme şansına sahip olacağız, keyif katsayımız artacak, sonra da kısmet olursa yarış safhasına geçilebilir, bunları hayal etmek bile güzel...:)

mrserhan
12-10-2005, 15:16
slm arkadaşlar cok guzel bi buluşma gercekleştirmişşiniz keşke istanbulda olsaydım da aranıza katılsaydım.

napalım bu donemlerde webden takip ediyoruz.

hako d
12-10-2005, 16:56
vahşiye bende katılıyorum arkadaşlar.eğer gerçek ten birimiz böyle bir şeyler yapacaksa bende almak isterim bir ara frekans.hatta öncülük etmek isteyen varsa sanırım khaledome sen yapabileceğini söylemişsin.kim yapıcaksa bu işi hesap numarasını yazarsa hemen çıkarta bilirim ederi neyse 8 10 $ çokta fazla bir mebla deil.
hatta bence sipariş verecek arkadaşa önceden meblasını yatıralım.yük olmayalım

khaledome
12-10-2005, 18:44
arkadaşlar herhalde ihale bana kalıcak gibi gözüküyor, liste ortaya çıkmaya başlasın yöntemi konuşuruz.

savagegarden
14-10-2005, 16:02
slm arkadaşlar cok guzel bi buluşma gercekleştirmişşiniz keşke istanbulda olsaydım da aranıza katılsaydım.

mrserhan meraba,
uzakta olsan da teknolojinin nimetleri sayesinde resimlere videolara bakıp gelmiş kadar olmuşsundur :),
eğer bi haftasonu istanbula yolun düşerse, (hemen hemen her hafta sonu orada toplanacağız gibi gözüküyor) gelirsen seni de aramızda görmek isteriz..

evet güzel bi buluşmaydı, ama şu ara frekanslardan getirtebilirsek çok daha güzel buluşmalar olabileceğinden emin olabilirsin, gazlanan onlarca offroad araba aynı fotoğraf karesinde görüntülenebilecek böylece..

savagegarden
14-10-2005, 16:06
arkadaşlar herhalde ihale bana kalıcak gibi gözüküyor, liste ortaya çıkmaya başlasın yöntemi konuşuruz.

liste açılırsa adımı yazabilirsiniz,
yarın sultantepeye gelceksin galiba orada hem konuşuruz, hem ara frekans için bir miktar kapora verebilirim, görüşmek üzere..

Dr. Mini-Z
14-10-2005, 22:17
29 Mhz kristaller 27 am kumanda ile çalışıyor mini z de böyle bir tecrübemiz olmuştu rcteamgo yarışlarında.

umitp
14-10-2005, 22:23

serhan abi nerelerdesin yaa hic goremiyorum seni ozlettin valla.

bu arada su ara frekanslar siparis etmeyi dusunurseniz 2 takim alabilirim bende cok karisiyor cunku bide benim 27 145 cok var ben 2 takim alirim eger siparis verecekseniz

savagegarden
15-10-2005, 19:54
29 Mhz kristaller 27 am kumanda ile çalışıyor mini z de böyle bir tecrübemiz olmuştu rcteamgo yarışlarında.

bu çok güzel bir haber, teşekkürler..