Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbul
istanbulda nerde yarışıyorsunuz pist ve ya pist dışında yarışıyormusnuz
slm istanbulda autodrom da ve hazerfan havalimanında pistler var onun dışında ztn ana sayfada buluşma olduğunda duyuruluyor
saygılar...
ayrıca off-road alıcaksan bütün yollar senin(boş alanları kastediyorum tabi :D)
sağol teşekkür ederim ben on road almaı planlıyorum
Dr. Mini-Z
11-10-2005, 13:36
HEzarfen Autodrom büyükçekmece ve sabiha gökçen civarındalar. Yarışlar oldukça katılmaya çalışıyoruz yarış olmasa da arkadaşlarla bir araya gelip takılıyoruz çok keyifli oluyor.
autodrom daki pistler de çok güzelmiş. ilk defa gittim hemde beleş . herzaman diil galba .
autodrom daki piste bende gittim para istediler ztn akşam 7 flndı bide 3 depo bitirmiştim ztn:D para wwermeden tüydüm bide autodromdaki off road pistini ot sarmış yaw mecbur takla makla asfaltta sürdüm:D:D:D:D:D:D
ewet off-road pisti sera gibi :D ama rampaları çok güzel hele bi tanesi bayaı bi dik ve yüksek ordan uçurmak çok eylenceli oluyomuş ilk defa uçurdum arabayı aldığımdan beri bide takla attım orda :D off-road aracını asfaltta sürülmüyo 70 km yi geçince en küçük dönmelerde arkası kayıyo ve duruyo heralde yumuşak amortisörlerden oluyo :hımm:
''off-road aracını asfaltta sürülmüyo 70 km yi geçince en küçük dönmelerde arkası kayıyo ve duruyo heralde yumuşak amortisörlerden oluyo''
Olay offroad aracı olmasından dolayı diil,ST veya monster olmasından dolayı arkası kayıyor.
torlak_t
25-10-2005, 14:24
ayrica cok da emin olma 70 km ye ciktigindan. adamlar optimum ayarla oralara kadar cikabiliyor ama eger saglam yaptiysan ayari bir sey diyemem.
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.