Orijinalini görmek için tıklayınız : ASP S52A hakkında birkaç soru
Karbüratörü ve susturucuyu motora monte ettim. Kutudan 2 adet rondela çıktı bunlar karbüratör vidalarınamı yoksa susturucu vidalarınamı takılacak? ben susturucu vidalarına taktım doğrumu yaptım bilmiyorum. Birde karbüratörü sabitlemek için kullanılan vidalara Loctite sürüldüğünü duymuştum elimde sökülebilen cinsten Loctite somun kilidi var kullanmamı tavsiye edermisiniz? kullanmam gerekiyorsa nerelere nasıl süreceğim bu konuda bilgim yok tarif ederseniz memnun olurum. Karbürator vidalarını biraz daha sıkarsam diş atacak gibi. Başka yapmam gereken birşeyler varsa tavsiyelerinizi can kulağı ile dinliyorum.
Saygılar,
Karbüratörü ve susturucuyu motora monte ettim. Kutudan 2 adet rondela çıktı bunlar karbüratör vidalarınamı yoksa susturucu vidalarınamı takılacak? ben susturucu vidalarına taktım doğrumu yaptım bilmiyorum. Birde karbüratörü sabitlemek için kullanılan vidalara Loctite sürüldüğünü duymuştum elimde sökülebilen cinsten Loctite somun kilidi var kullanmamı tavsiye edermisiniz? kullanmam gerekiyorsa nerelere nasıl süreceğim bu konuda bilgim yok tarif ederseniz memnun olurum. Karbürator vidalarını biraz daha sıkarsam diş atacak gibi. Başka yapmam gereken birşeyler varsa tavsiyelerinizi can kulağı ile dinliyorum.
Saygılar,
Ben Loctite ı kesinlikle kullanmanı tavsiye ederim.Bunu sabitleyeceğin vida'nın ucuna sürüp hızlı bir şekilde allen yardımı ile vidalıyabilirsin. Hem karb. hen de egzost için yapmanda bir sakınca yok. İlk rodaj ve uçuş sonunda da motorun üstündeki tüm vidaları elden geçirmekte fayda olacaktır.
Karb. ı yerine oturturken oringin iyice oturduğunu gözlemlemelisin. Vidaları sıkma gücüne dikkat yalama olmaya eğimli bir blok yapısı var.
Egzost için araya kutudan çıkan contayı veya ısıya dayanıklı silikon kullanmanı tavsiye edebilrim.
Bu işin abileri daha detaylı yazarlar.
Kolay gelsin...
Sümer Yamaner
06-08-2010, 20:54
Yaylı rondelalar egzost vidaları için. Yani doğru yapmışsın. Tüm vidalara Loctite uygula. Sıkma konusundaki öneriler çok önemli!
Motorun tüm vidalarını (üst kapak, arka kapak) kontrol et. Bujiyi çok zorlamadan iyi sık.
Egzost saplaması kolay gevşer. O nedenle henüz yağlanmamışken söküp Loctite ile yeniden toplamanı öneririm. Bunu yaparken egzostun içindeki delikli bölmeyi (baffle) çıkarabilirsin.
Motorunun karbüratörü remote needle ise byük iğneyi doğrudan karbüratör gövdesine taşımayı düşünebilirsin.
Şu konudan bir çarıklık da ben çıkarsam diyorum..
Benim çok eski OS61 den geriye sadece karbüratör kalmış idi. Diyorum ki iki delik açıp diş çeksem, ASP-61 de kullansam nasıl olur.?? :)
http://a.imageshack.us/img5/918/92023682.jpg (http://img5.imageshack.us/i/92023682.jpg/)
Sümer Yamaner
06-08-2010, 22:07
Çaplar uygunsa süper olur...
Çaplar uygunsa süper olur...
Çuk diye bir ses çıktı :) :)
ACMaintenance
07-08-2010, 00:43
Packing varsa kullanmakta fayda var yinede o cuk sesine güvenmeyin bence.
Packing varsa kullanmakta fayda var yinede o cuk sesine güvenmeyin bence.
Cuk sesi ölçüsel olarak yerlerine uydu anlamı içindi. :) Şimdilik kullanmayı düşünmüyorum zaten. Daha motorun rodajını bile yapmadım. Hayırlısı yarın yapalım bakalım gerek bile olmayabilir. Sadece olur da günün birinde işe yararmı yı kurcalıyordum :)
Yusuf yarın (bugün) uçuşa geliyor musun?
Murat Bey, Yusuf da gelirse 2 adet ASP rodajlanacak bugün. Seninki 52 idi değil mi?
Ben Loctite ı kesinlikle kullanmanı tavsiye ederim.Bunu sabitleyeceğin vida'nın ucuna sürüp hızlı bir şekilde allen yardımı ile vidalıyabilirsin. Hem karb. hen de egzost için yapmanda bir sakınca yok. İlk rodaj ve uçuş sonunda da motorun üstündeki tüm vidaları elden geçirmekte fayda olacaktır.
Karb. ı yerine oturturken oringin iyice oturduğunu gözlemlemelisin. Vidaları sıkma gücüne dikkat yalama olmaya eğimli bir blok yapısı var.
Egzost için araya kutudan çıkan contayı veya ısıya dayanıklı silikon kullanmanı tavsiye edebilrim.
Bu işin abileri daha detaylı yazarlar.
Kolay gelsin...
Karbüratör vidalarına Loctite sürüp yerlerine sabitleyeceğim. Susturucu için 2 adet conta var sanırım biri yedek. ORing i kontrol etmeyi ihmal etmeyeceğim.
Peki Loctite ı sabitlenmiş somun a sürsem yani civata ile somun ikilisinin birleşme noktasına aynı işi görürmü? Yoksa söküp loctite sürüp tekrarmı sabitleyeyim somunları? ( Bu kısmın motorla alakası yok, Ön dikme ve motor mount civataları için.)
Yaylı rondelalar egzost vidaları için. Yani doğru yapmışsın. Tüm vidalara Loctite uygula. Sıkma konusundaki öneriler çok önemli!
Motorun tüm vidalarını (üst kapak, arka kapak) kontrol et. Bujiyi çok zorlamadan iyi sık.
Egzost saplaması kolay gevşer. O nedenle henüz yağlanmamışken söküp Loctite ile yeniden toplamanı öneririm. Bunu yaparken egzostun içindeki delikli bölmeyi (baffle) çıkarabilirsin.
Motorunun karbüratörü remote needle ise byük iğneyi doğrudan karbüratör gövdesine taşımayı düşünebilirsin.
Büyük iğne karbüratör üstünde. bujiyi çok zorlamadan güzelce sıktım. Üst kapaktaki ve arka kapaktaki vidaları kontrol ettim. Egzost saplamalarınada Loctite süreceğim.
Baffle ı çıkarmamın artıları ve eksilerini anlatabilirmisiniz? sanırım performansla bir ilgisi olsa gerek.
Yusuf yarın (bugün) uçuşa geliyor musun?
Nevzat abi bugün için gelmeyi çok istiyordum fakat akşam yine iş var. Ramazan için durum nedir uçuşlar iptalmi? malum çarşamba ramazana denk geliyor pazartesi falan varmı planda?
Cevaplar için teşekkür ederim. Bu arada rodaj için 11x7 pervane, no#3 buji ve yakıt olarakta :censor::censor::censor::censor::censor::censor::censor: %10 full sentetik yağlı kullanacağım. Rodaj için Hint yağı şartmıdır?
Rodaj için hintyağı şart değil fakat mantığın gereğidir.iyi olur.Eğer %10 nitro oranı manasına geliyorsa OS A3 buji sıcak gelir.Onun yerine OS 8 buji kullanın yoksa motor garip davranışlar sergilemeye başlayacak bir müddet sonra.
O motor güçlü bir motordur,11-7 pervaneye birşey demez ama nasıl olsa kısa zamanda pervane kıracağı için yedek olarak 11-6 pervane alırsanız onu daha çok sevecek.
Murat abi,bu OS karb ü montaj meselesinde nasıl olsa diş açmakla filan uğraşmayı göze almışsın,ben senin yerinde olsam (önce retainer pimini bulmak şartıyla) karb ü delip diş açmakla uğraşacağına diğer motorlarda olduğu gibi ön veya arka tarafına bir "retainer pimi deliği" açmanı tavsiye ederim.O zaman karb düşürme diye bir derdin kalmaz.Loctite vs pek para etmiyor bu titreşimlere.Sonra da epoksiyle bloktaki vida deliklerini tapalarsın olurbiter.
Sümer Yamaner
07-08-2010, 11:21
Baffle iptali bir miktar üst devir performansı katacaktır. Önerilir.
Hintyağsız rodaj olmaz. Hele bu sıcaklarda hiç olmaz.
A3 sıcak kalır, o motorun bujisi #8.
Rodaj için 11*6-7 uygun. Günlük kullanımda 10*8 ile tadından yenmiyor o motor.
Ramazan benim uçuşlarımı etkilemez. Ayrıca Çarşamba - Pazar arası izinli olduğum için full uçuş var.
Loctite üstten sürülmez! :) Mutlaka vida dişlerine uygulanmalıdır. Yani vida sökülecek ve Loctite uygulanıp tekrar sıkılacak.
Baffle iptali bir miktar üst devir performansı katacaktır. Önerilir.
Hintyağsız rodaj olmaz. Hele bu sıcaklarda hiç olmaz.
A3 sıcak kalır, o motorun bujisi #8.
Rodaj için 11*6-7 uygun. Günlük kullanımda 10*8 ile tadından yenmiyor o motor.
Ramazan benim uçuşlarımı etkilemez. Ayrıca Çarşamba - Pazar arası izinli olduğum için full uçuş var.
Loctite üstten sürülmez! :) Mutlaka vida dişlerine uygulanmalıdır. Yani vida sökülecek ve Loctite uygulanıp tekrar sıkılacak.
Buffle sökülecek.
Hintyağı temin edilip yakıta eklenecek.
Orta sıcak buji thk dan sipariş verildi.
11x6, 11x7, 10x6, 10x7 pervaneler mevcut.
Loctite tarif edilen şekilde sürülecek.
Sümer bey sahada yanlız bırakılmayacak. :)
Sümer Yamaner
07-08-2010, 17:48
Sümer bey sahada yanlız bırakılmayacak. :)
Hah şöyle... :)
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.