Orijinalini görmek için tıklayınız : cok yeniyim cook
tanerf82
13-06-2004, 13:15
oncelikle selam.. model araba olayında yeni otesiyim
sormak istedigim bi kac bisey var..
oncelikle akülü on-road biseyle baslamak istiyorum.
siparişi towerdan vericem ama nerden başlıycağımı bilmiyorum.
kaportayı şasiyi motorunu kumandasını ayrı ayrı mı sipariş edicem?
ben daha cok yeniyim birbirine uyduramam ki bunları..
yok mudur set halinde olanı falan?
yada bana hoş bi set onerseniz ayrıntılarıyla?
eksik olmayın. :)
rcmanyağa
05-07-2004, 01:07
benim bildiğim biryer mövinpick otelinin arkasında we rcyla ilgl hersy bulablrsn
Tanerf senin mesajı şimdi gördüm. Öncelikle türkiyeden almanı ğek tavsiye etmem. Komple araba alıcaksan türkiyeden alırsan rahat 2 katını ödersin.
Arabanın şasesini motorunu kumandasını ayrı ayrı alabilirsin, rtr olarak set olarakta alabilirsin. Rtr alırsan araba sana hazır olarak gelir. Ama şaseyi ayrı kumandayı ayrı alırsan araba kit olarak gelir. Sen toplarsın arabayı. Böle yapman daha iyi olur bence. Ama sen bilirsin tabi.
www.towerhobbies.com dan hpi ' ın sprint modeline tamiyanında tb-02 ve ta-02 modellerine bakabilirsin.
tanerf82
05-07-2004, 10:19
Tanerf senin mesajı şimdi gördüm. Öncelikle türkiyeden almanı ğek tavsiye etmem. Komple araba alıcaksan türkiyeden alırsan rahat 2 katını ödersin.
Arabanın şasesini motorunu kumandasını ayrı ayrı alabilirsin, rtr olarak set olarakta alabilirsin. Rtr alırsan araba sana hazır olarak gelir. Ama şaseyi ayrı kumandayı ayrı alırsan araba kit olarak gelir. Sen toplarsın arabayı. Böle yapman daha iyi olur bence. Ama sen bilirsin tabi.
www.towerhobbies.com (http://www.towerhobbies.com/) dan hpi ' ın sprint modeline tamiyanında tb-02 ve ta-02 modellerine bakabilirsin.
cok guzel yazmıssın saol da bu mesajı bundan bi 25 gun once yazsan kraldın.. tl-01 almış bulundum artık.. :) ilk arabam bu oldu yapıcak bisey yok.. ilerde 2. arabayı dusundugumde fikirlerinize bas vurucam tekrar..
saol ama yinede..
afedersin dediğim gibi gözümden kaçmış. Görür görmez yazdım ama geç kaldım. Neyse 2. arabanda yardımcı oluruz artık :)
tl-o1 almasaydın keske ılk baslayan bırı ııcın ıyı ama cok yavas bır araba gercı saglam olması avantajlı saft aktarmalı dort ceker bır alaeet plastık bır sase
pekı ıcııne ne kayacaksın tanı normal stock motormu yoksa turn motorlardanmıı
tanerf82
05-07-2004, 13:59
stock motor vardı zaten icinde hali hazırda ama simdi siparişini verdigim motoru takıcam.
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.