Orijinalini görmek için tıklayınız : Öss sınavına girenlere başarılar
YoL_GezeR
13-06-2004, 16:19
Arkadaşlar bilindiği üzere lgs sınavı bitti.Sırada öss sınavı var.Bu sınava bende gireceğim. Sınava girecek arkadaşlara başarılar....
Car_Maniak
13-06-2004, 21:52
hepinize basarilar.. seneye bende...
axi_welet
13-06-2004, 23:38
abi 180 soru 180 dakika da nasıl yapacaksınız???ben 1,5 saatte rahatlıkla 100 soruyu çözebilirim ama 180 soru,180 dakika...uğraşamam.hele bir de uzun yorum soruları harbiden beni yoruyor.yorum soruları iyidir;ama kısa olanı :D
engine02
13-06-2004, 23:56
oo axi snde cokh sey istiosun yaa :D ehum ehum
sınava gireceklere başarılar.. inşallah istediğiniz başarıyı yakalarsınız..
sınava gırenlere basarılar umarım umdugunuz tercıhlerı kazanırsınızz
Sınava girecek arkadaşlara klasik öğütler vereyim....
Bikere heyecan yok. Sakin davranın. Bu sınav sizin sonunuz değil. Soruları dikkatlice okuyun. İşaretlerken dikkat edin kaydırma yapmayın. Sınava girerken çikolata yeyin zihni açarmış(yalan), çikolata firmalarının hazırladığı bir para tuzağı hurafe, Ama siz yeyin motivasyonu arttırır:D. sağa sola çok bakmayın gözlemciler dik dik bakıyor. Yanınıza su alın. Rahat şeyler giyin. Saçınıza jole sürmeyin(ağrı yapar) mümkünse saçınızı kestirin kısaltın. falan filan böyle gidiyor... Girin çıkın işte yaw
OrienXenophan
14-06-2004, 13:33
abi 180 soru 180 dakika da nasıl yapacaksınız???ben 1,5 saatte rahatlıkla 100 soruyu çözebilirim ama 180 soru,180 dakika...uğraşamam.hele bir de uzun yorum soruları harbiden beni yoruyor.yorum soruları iyidir;ama kısa olanı :D
Abi moralini bozmak gibi olmasin ama 180 soruyu 160 dk yedigim oluyo bazen
ama gel görki sinava gircem die uykularim kacio metabolizmam kafasina gore takilio saftim kaydi yani anlican:)
freeman1209
14-06-2004, 15:20
yaw bugün gene deneme olduk.sonuç 35 net matemetik 22 net fen 20 net türkçe
ne olcak bilmiyorum.hadi hayırlısı
Ayvayı yedik ya pazar günü sınav şu sınavı atlatim başka bişey istemiyorum Allah ımdan...
Car_Maniak
14-06-2004, 17:12
ii bence cok ii olmasada bence ii... gerci biraz daha turkce biraz daha fen olsa super... :)
axi_welet
14-06-2004, 18:15
belki bileniniz vardır.sınavdan 1,5 hafta önce 6 gün boyunca foruma girmedim.nedeni ne sizce?bir akrabamın(öğretmen) yanına gittim ve 6 gün boyunca ne bilgisayar,ne internet,ne televizyon,ne telefon...hiçbiri yoktu.sırf ders.günde en az iki deneme.bence böyle bir şey yapmalısınız.bir küçük tavsiyesi......
YoL_GezeR
14-06-2004, 18:23
Sınava girecek arkadaşlara klasik öğütler vereyim....
Bikere heyecan yok. Sakin davranın. Bu sınav sizin sonunuz değil. Soruları dikkatlice okuyun. İşaretlerken dikkat edin kaydırma yapmayın. Sınava girerken çikolata yeyin zihni açarmış(yalan), çikolata firmalarının hazırladığı bir para tuzağı hurafe, Ama siz yeyin motivasyonu arttırır:D. sağa sola çok bakmayın gözlemciler dik dik bakıyor. Yanınıza su alın. Rahat şeyler giyin. Saçınıza jole sürmeyin(ağrı yapar) mümkünse saçınızı kestirin kısaltın. falan filan böyle gidiyor... Girin çıkın işte yaw
Haklisin kaya.Heyecan yapmayalim arkadaslar.Nasil ki denemeye giriyorsunuz bu sinava da o sekilde girin. Heyecan bakimindan söylüyorum denemelerde egerki sallama sapiyorsaniz sakin yapmayin :) 180 soru 180 dakika Kimilerine göre kolay kimilerine gore zor. Bir de su sekilde dusunelim ben e-a yim fizik biyo. kimya yapmama gerek olmuyor. Buradan da 45 dakika kazaniyorum. Sinav saati otomatikman 45 dakika artiyor....
sınavda yanınıza olips şeker almanızı tavsiye ederim. su da alın ama fazla da içmeyin. kendinizi de kasmanıza gerek yok zaten sorular ve sizin yapabilecekleriniz belli. rahat olun ve sınavı yapıp çıkın. sonra da yaz boyunca gazete bile okumayın :)
axi_welet
14-06-2004, 19:00
ersin abi şeker reklamı yapıyorsun ama :D :D :D
Öss Sınavına girecekler için reçetemiz :D
Sabah aç karnına hobbyrc/RC Araba forumlarından 3 konu...
Yemekten sonra hobbyrc/freezone konularından 5 dakika arayla 5 konu..
Sınava giderken 1 adet club hobbyrc t-shirt'ü (güneşli havalar için beyaz olanından mümkünse)
Sınav öncesinde forumla alakalı kafanızdaki soruları atmak için yakalayabildiğiniz yöneticiye özel mesaj yada mail atımı.. (Yöneticilerimiz sınav günü full online olacaktır :D)
Ve sınav öncesi son olarak Hobbyrc/Tanışma başlığına bakma... (Acaba bugün kimler üye oldu die aklınıza takılmaması için :D)
Ve sınava giriyoruz... Unutmayın sıkıldığınız-bunaldığınız anlarda t-shirt'ünüzün göğsündeki hobbyRC Team logosuna bakıyoruz.. :D :D
Sınav sonrası 2-3 kullanımlık RC show..
HobbyRC/Freezone bölümüne 2 adet konu açımı...
İşte bukadar... Sınavınız en güzel şekliyle geçmiş oldu :D
NOT: Sınav sonrası sınavla alakalı bütün konular size bu kötü anları hatırlatmaması için silinecektir... :D:P
muahahhhhahahhaha barracuda abi valla cok komiksin yaw koptum bunu okurken :D :D :D :D :D
herkse başarılar dilerim. başta kendime diliyom :D
OrienXenophan
15-06-2004, 17:36
Abi bole demicen iste
stresi sifira indircen sinava girerken herseyi bos vericen
dusuncen su olsun :
hayat fani
olum ani
en fazla oluruz gerisi hikaye :)
bos vercen herseyi elinden geleni yapacan o zaman patir kutur yaparsin oss de
hem oss dersanede olduunuz sinavlara gore cok daha kolay bi sinav asil zor olani kendini o strese hazirlamak o stres olmasa....
omer_yildir
15-06-2004, 20:58
walla hıc bılmıyom bende gırecem bu sene herhalde odtu caycılık ya da gazi besicilik kazanırım herhalde...zuah.. :D :D :D
FoCuS_Rs
16-06-2004, 12:08
ewt bende giriorum,girecek arkadaşlara ve kendime başarılar diliyorum :D
YoL_GezeR
16-06-2004, 19:33
walla hıc bılmıyom bende gırecem bu sene herhalde odtu caycılık ya da gazi besicilik kazanırım herhalde...zuah.. :D :D :D
ömer seni sütçü imama gönderelim :D çaycılıkta daha iyi eğitim veriliyormuş hemde görselliğe çok önem veriyorlarmış :D görsellik eğitimde önemli ya.
sınavda tekrar herkese başarılar! :ıggcck:
OrienXenophan
17-06-2004, 17:46
Ya beyler du anksam yatmadan once kirk yilin basinda bi sut iciyim dedim demez olaydim
Sut biras bozukmus galiba direk dikince farkedemedim
Ve tahmin edin noldu
Motoru bozduk tabi dun gece 3.30 an beri uykusuzum bizmirde hava anlatamiyacagim sekilde sicak
bende -5 derece havada tisort ustune bi gomlek cekip cikan biriyim dogal olarak 34-35 derecede( 1 atm 22,4lt) erime sicakligina geliyorum
su anda eriyorum yani!!
sinava 3 gun kaldi motor bozuldu yedek parcasida yokki towerden sparis flm edek
Allah sonumu hayir etsin
bidaa sut icen....
omer_yildir
17-06-2004, 20:36
olur ya orada uygun bana her yer olur ama ınternet ve araba surecek bos alan olsa agrı dagına bıle cıkarım orda okurum.... :D
Car_Maniak
17-06-2004, 22:54
sütçü imam üniversitesinin elektrik-elektronik muhendisliği bolmu puanının basta baskent üniversitesi olmak üzere bir çok üniversiteden daha çok puan istedigini bilio musunuz?? :) gercek..
YoL_GezeR
18-06-2004, 12:34
biliyorum zaten sütçü imamı küçüksemek için söylemedim ömer daha iyilerine layık ondan yazdım zeten :D
YoL_GezeR
18-06-2004, 12:35
beyler şurada iki günümüz kaldı. gazamız mübarek olsun biliyormusunuz öss de biryerlere yerleşmek dünyanın en zor işlerinden biri....
freeman1209
18-06-2004, 16:45
heyecan artıyor.az kaldı.en iyi performansımızı gösterelim arkadaşlar hadi
omer_yildir
18-06-2004, 17:05
yol gezer sagol ya sende daha ıyılerıne laıksın de ahhh bır kazanabılsek... :kütküt:
YoL_GezeR
18-06-2004, 17:15
:kütküt: ah ah kazanmak değil yerleşmek sorun :kütküt:
:kütküt: :kütküt: :kütküt: :kütküt: :kütküt: :kütküt:
YoL_GezeR
19-06-2004, 16:47
evet arkadaşlar son gün yarın sınavdayız saat 9:30'da herkese tekarar tekrar başarılar. Sınav yerine hobbyrc ye girmeyelim :D sınavlan sonraki görüşlerinizi bekliyorum.Şu anda pusuya yatın :dıdııtt: gazamız mübarek olsun !
SirWilliam
19-06-2004, 17:03
Size simdiden basarılar...
Hepinizin istediniz yerleri kazanmanız dilek ve temenmilerimle...
Sınava girecek arkadaşlar size tüm postlarımda sakin olun heyecan yapmayın kafaya çok takmayın diyorum.
ve geldin son taktiğe. Sınava girmden önce okul çevresindeki kızları kesin hatta sarkıntılık yapın kafa dağıtırsınız. Hem sınav çıkışı kafa dağıtmak için biyerlere gidecek birisinide bulmuş olursunuz. hemde sınav kötü geeçsede amorti çıkmış gibi olur size. :D:D:D:D:D:D
Arkadaşlar hepinize geçmiş olsun diyorum çünkü bu mesajı 19 akşamı22:13 te atıyorum. Öncelikle gördüğünüz gibi stres yapmaya deycek bir şey yokmush hepiniz gördünüz :) ve merak etmeyin kazanırsınız (buna emin olun) size bir örnek ben üniversitedeyim ama şu anda karşıma öss sınawını koysalar değil 180dk 180 saatte anca çözerim :) önemli olan arkadaşlar bir yeri kazandıktan sonra orayı bitirebilmek bunun ne demek olduğunu girince anlarsınız :) Ayrıca bence sınaw çok kolay olcaktır içime doğdu :)
Yaw PENNY sen nie girion abi_? mersini sewmedin mi_?
engine02
19-06-2004, 22:22
giren arkadaslara basarılar dilerim isallah istedikleri yerleri tuttururlar :)
EEEEEE millet nasıl geçti sınavlar......
engine02
20-06-2004, 12:04
ah tam bn sorcakmtım eet nasıl gecti sınavlar giren arkadaslar soleyin :)
YoL_GezeR
20-06-2004, 19:51
abi bu sınav tam oss düzeyinde mantık çok istiyor.Diyeceksiniz nasıl geçti diye berbat :ühühü: :ühühü: :ühühü:
YoL_GezeR
21-07-2004, 10:23
Ne oldu arkadaşlar sonuçlar??
http://oss.osym.gov.tr/
hadi arkadaslar hadi hadi
yigit1905
21-07-2004, 10:58
benimde abime bakmaya çalışıyorum bi girmio
hadi puanları gormek istiyorum burda?
YoL_GezeR
21-07-2004, 13:59
E-A 282 buna da şükür
OrienXenophan
21-07-2004, 14:14
Sayisal 333 kusur
Ama hec bi ise yaramio...
YoL_GezeR
21-07-2004, 14:17
Sayisal 333 kusur
Ama hec bi ise yaramio...
yapma yahu 333 bir de sayısaldan bir işe yaramıyor :eyaaaaa:
mühendislik olmu galiba işletme filan olabilir
OrienXenophan
21-07-2004, 14:29
Yok ben elektirik-elekronik istiom 8 yasimdan beri ondan dolayi
İstanbul universitesi isitiodum ama olmicak
Aslinda anadoludaki universitelere gidebilime sansim var ama etiket kaygisi iste...
SirWilliam
21-07-2004, 15:01
E-A 282 buna da şükürBu ne Gürkan abi
Yok ben elektirik-elekronik istiom 8 yasimdan beri ondan dolayi
İstanbul universitesi isitiodum ama olmicak
Aslinda anadoludaki universitelere gidebilime sansim var ama etiket kaygisi iste...
bu etiket kaygısı ne oluo???
etıket kaygısı = ıstanbulda unı bıtırmek anadoluda unı bıtırmekten daha yuksek kalıtede gozukuyor.
Yanı anadolu daha dusuk puanla gıdıldıgı ıcın ıstanbul daha yuksek puan ıstedıgı ıcın daha kalıtelı olarak bakılıyor.
Yanı marka :)
orıen bence puanın 333 cokta kotu degıl.
Tebrık ederım.
bencede puan kotu degil,digerleri nerde hadi onlarda yazsın.bu arada ne zamana kadar tercihler yapılıp teslim olcak?
omer_yildir
21-07-2004, 21:31
valla ben 280 ea almısım .. ıyı bır puan degıl ama ... bu sene hıc calısmadım zaten onun ıcın uzulmedım...:) sensye denıyecem artık...
neyse daha iyi olur seneye
SirWilliam
22-07-2004, 08:29
Neyse orta karar idare ediyor sunuz.
Tercih yapacakmısınız yoksa seneye tekrar mı???
!Amorfy.BaRoS+
22-07-2004, 09:57
Way bea Hic Calısmadan SAYISAL 300 VurdUM ama Orıen Bana Da Yaramıyo ama GAzı Makıneye aRtık seneye Gıderım Neyse Orıen Iyı Puan alMIssıN Bence degerlendır Gazının corumdakı makıne bolumune gırebılırsıN yada Baska BIr boLUm :)
YoL_GezeR
22-07-2004, 14:20
Bu ne Gürkan abi
Eşit ağırlıklı puan türü demek Üç puan türü var sözel sayısal eşit ağırlıklı benim bölümüm eşit ağırlık onun kısaltılması
SirWilliam
22-07-2004, 21:39
Avukatlık oluyormu ???
YoL_GezeR
23-07-2004, 12:36
Avukatlık oluyormu ???
William bir çok meslek dalını seçebilme şansım var bu bölümde hukuk(avukatlık...) da bunu içinde bununla beraber öğretmenlik piskolojik danışmanlık, işletme, iktisat, maliye..... vs vs yani her bölümün ayrı meslek dalları var.Mesela sayısal bölümünde makine mühendisliği var ama benim bölümüm olmadığı için tercih edemiyorum. Öss sınavına bir gir anlarsın :)
OrienXenophan
23-07-2004, 15:25
Eyvallah beyler saolun,
Bu zaten 2. denememdi bu sene tercih yapmak zorundayim baska sansim yok.
Artik Kirikkaleye flm gitcem hem ankaraya yakin oradaki rc turnuvalarini flm izleyebilirim
İstedigim yer olmayinca rc hayallerim iyice yatti puanlarin aciklandigi gun yemek masasina tabak bilem koymamislar benim icin rc neyime kalmis:(
Neyse artik bole forumda takilicaz yardim edebildigimiz kadar yardim edicez yenilere,arada bi de ankara bulusmalarina flm gideriz artik boyle tatmin edicez kendimizi.
SirWilliam
25-07-2004, 00:39
Walla benim kuzen biraz sorunlu ham puan 208 cekmis sayılar ii - mi kötümü nerelere girebilir???
Kendisine soruyorum cvp vermiyor.
kotu baya
istanbul ici olmaz herhalde
umutsuz degil ama cok iyi yerler olmaz
YoL_GezeR
25-07-2004, 18:31
Walla benim kuzen biraz sorunlu ham puan 208 cekmis sayılar ii - mi kötümü nerelere girebilir???
Kendisine soruyorum cvp vermiyor.
Ben ham puan olarak 218 aldım ama çok az yer var. Toplam puan ne kadar acaba ekli olarak bölümü ne sayısal mı eşit ağırlıklı mı sözel mi??
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.