PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : RCMart ne istiyo bole ya?

Car_Maniak
14-06-2004, 17:22
arkadaslar gecenlerde kucuk bi submarine ve bi ucak siparis ettim toplam 50$.. neyse hersey tamam ama sonra bana bugun boyle bisi yazan bi mail geldi.. ne demek istedigini tam cikaramadim.. yani bunlar benden bi de fatura mi istio simdi?
su geldi....

Your order has been accepted and we are ready to ship it to you. However, our current policy requires customer to provide an approved address for their first purchase with credit card related payment methods.

- Telephone/mobile bill, Water Bill, Student ID, Driver licence etc.
These are all accepted.
vs...

Dr. Mini-Z
14-06-2004, 17:29
Telefon yada su faturası öğrenci kimliği ehliyet tarzı adını ve adresini görebilecekleri bişi istiyorlar sanırım.

Car_Maniak
14-06-2004, 18:02
ben babamın adına telefon annemin adına su kendi adıma da kimligimi gostercemçççç

ersin
14-06-2004, 18:12
kredi kartı kimin adına ise malın kredi kartı sahibinin adresine taşınması, yani herhangi bir sahtekarlık olmaması için kredi kartı ekstresini ya da su faturası vs belgelerini tarayıp adamlara mail atarsan siparişin kargoya verilecek. önemli olan göndereceğin faturanın kredi kartı sahibinin adına olması. bu belgeyi istemelerinin sebebi de ilk alışverişin olmasından kaynaklanıyor. bir sonraki siparişinde artık belge istemeyecekler (yanı kredi kartını kullandığın taktirde)

RoCCo
14-06-2004, 18:29
gereksiz ugrastırıolar insanı..

Car_Maniak
14-06-2004, 21:28
kart babamın ya da annemin kartı ama kullandıgım kart abimin ama onların hesap.. bende annemle babam adına elektrik telefon fln yolladım

denizfeneri
14-06-2004, 22:25
Sonuçta hem kendi hemde bizim güvenliğimiz için somut bir şeyler yapıyorlar. Bu pekte kötü bir şey değil bence.

Car_Maniak
15-06-2004, 23:08
off ya ugras dur..

BOND
16-06-2004, 00:25
Bunun ugrasmakla ilgisi yok, önümüzdeki ay kredi kart1 ekstrende haberin olmad1g1 halde 1500$ tutar1nda bir tower hobbies ödemesi görsen ne yapard1n? Eminim atlay1p uçaga amerikaya gidip towerdan bikaç kisiyi bogazlay1p geri dönmeyi bile düsünürdün. Iste bunun olmamas1 için çok basit bir su faturas1n1 taray1p e-mail at1yosun ve istenmeyen sürprizlerle kars1lasm1yosun. Sonuçta bu türden bir al1sveris teknigi için bu önlem bile oldukça yetersiz kal1yor ama towerda o da yok... Sen hiç üsenme ve kendi güvenligin için gerekeni yap, kolay gelsin...

platy
16-06-2004, 03:32
anladığım kadarı ile ,
kredi kartı abinin üzerine ise ve sen annenin üzerine olan su faturasını e mail olarak yolladıysan olmaz.
Yani kimin kredi kartı ile spiariş verdiysen onun üzerine olan faturayı yada öğrenci kartını yada kimliği her neyse yollıcan burak ;)

Car_Maniak
16-06-2004, 21:43
ya kart numarassı sabit yani 1 numaranın 3 sahibi var annem babam abim.. onlara da bunu izah ettim.. olmazsa abimin öğrenci kimliğini yollayacam...

cacasat
22-06-2004, 15:55
ordan başka sipariş veren olursa habrim olsun bişey isticem bende