Orijinalini görmek için tıklayınız : Tuning Türkiye Ekim | White Hurricane
100kmh2sn
05-10-2010, 15:45
Tuning Türkiye Ekim sayısı ile ilgili yazı yazmak için yine geçtim ekran başına.. Dergi'nin bu sayısına Kıbrıs'dan çok güçlü araçlar konuk olmuş. Otomobil piyasası ile ilgili haberler, oyun tanıtımı ve tabi ki RC Tune ile dergi tam 114 sayfa hazırlanmış..
96-97. sayfalarda sitemizin Antalya'lı üyesi Görkem Tuğral'ın (hondatugral) özenerek hazırladığı 180 SX yer alıyor. Beyaz rengi yeşil jantları ile bakan bu araca bir daha bakıyor :) RC Modelciliğine girişi ve aracının yapım aşamalarını anlatan Görkem bu sayıda hayli dikkat çekeceğe benziyor.
Her zaman olduğu gibi Tuning Türkiye Ekibi'ne RC Modelciliği adına bizlere yer ayırdığı için Görkem Tuğral'a da aracını hazırlayıp Dergi okurlarıyla paylaştığı için teşekkür ediyorum.
Kasım'da yeni bir RC Araba tanıtımında görüşmek üzere...
Sevgiler
http://pic1.resimupload.com/r7/resim_379270172.jpg
http://pic1.resimupload.com/r7/resim_277588078.jpg
http://pic1.resimupload.com/r3/resim_586528492.jpg
Resim çekimleri kendisine mi ait acaba ? Çok güzel çekmişler ayrıca kepte çok hoş duruyor.
HondatugraL
05-10-2010, 17:29
evet resımler ve dergideki yazı bana ait ;)
angilonit
05-10-2010, 17:32
Dergide kimleri görüyoruz yahu,bizim Görkem'in aracı değil mi bu :P.Şaka bir yana araç çok hoş görünüyor,eline sağlık :).Başarılarının devamını dilerim Tuğral :D.
HondatugraL
05-10-2010, 17:45
Dergide kimleri görüyoruz yahu,bizim Görkem'in aracı değil mi bu :P.Şaka bir yana araç çok hoş görünüyor,eline sağlık :).Başarılarının devamını dilerim Tuğral :D.
tabikide hoş görünecek hakan kimin aracı :P ;)
100kmh2sn
05-10-2010, 17:51
Görkem hayırlı olsun, 10 tane dergi almışsındır :)
kadirabi
05-10-2010, 17:59
hayırlı olsun. kep çok hoş ve resimlerde..
CeRßeRuS
05-10-2010, 18:30
Eline sağlık baya calısılmıs bi kep olmus darısı bi kac ay sonra bizim basımıza :))
Fatih GÜLTEPE
05-10-2010, 18:52
Resimler çok hoş elinize sağlık...
ahahaha +100 :D katılıyorum şükrü abiye.Neyse görkem sonunda istediğinde oldu.Resimler zaten süper.Araçta öyle.
valla ilk defa aldım tuning türkiye dergisinden görkem abinin aracını görünce şaşırdım ve mutlu oldum :D bu başlıktaki fotolar dergidekilerden daha güzel bu arada... veya dergide basımdan mı öyle çıkmıştır bilemiyorum. :)
HondatugraL
05-10-2010, 20:38
yok abi bitane denemek için aldım gorunce şok oldum zaten anaam çıkmış dedim :D bitane yeter hergun okuyorum :D
hayırlı olsun. kep çok hoş ve resimlerde..
teşekkurler kadir. Elımızden geldıgınce yaptık işte.
Eline sağlık baya calısılmıs bi kep olmus darısı bi kac ay sonra bizim basımıza :))
valla aracını dergıde gormek acayıp duygu umarım yaşarsın :D
Resimler çok hoş elinize sağlık...
teşekkurler fatih abicim ;)
ahahaha +100 :D katılıyorum şükrü abiye.Neyse görkem sonunda istediğinde oldu.Resimler zaten süper.Araçta öyle.
valla tek hayalımdı dergıye araç cıkarmak 2-3 sayısını daha mı alsam ne :D
valla ilk defa aldım tuning türkiye dergisinden görkem abinin aracını görünce şaşırdım ve mutlu oldum :D bu başlıktaki fotolar dergidekilerden daha güzel bu arada... veya dergide basımdan mı öyle çıkmıştır bilemiyorum. :)
daha guzel fotolarda var hepsını gonderdım ama dergıye bunları uygun gormusler demekkı adamların sureklı yaptıgı ıs başka açıdan bakmışlar olaya demekkı :) bende aracımı gorunce şok oldum :D kepım gururlu ve mutlu antalyada duruyor :D
Yorumlar için herkese teşekkurler ;)
meydey26
06-10-2010, 00:07
Arkadaşlar arabanın isim hakkı bana ait Lisansı benim elimde Görkem'e kiraya verdim :)
HondatugraL
06-10-2010, 15:59
Arkadaşlar arabanın isim hakkı bana ait Lisansı benim elimde Görkem'e kiraya verdim :)
konuyu bozma banlatırım valla :lol:
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.