PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Nasil İndİrİcem?yerdim

punisher441
23-10-2005, 18:47
ARKADAŞLAR BEN YENİ DAHA ELEKTİRİKLİ BİR PIPER J-3 MODELİ AHŞAP BİR UÇAK ALDIM BUNU KULLANMAK İÇİN BİRDE SİMİLASYON ALDIM AMA NE KADAR YETERLİ OLUR SİMİLASYON BİLMİYORUM SİMİLASYONDA YAPTIĞIM UÇUŞLAR UÇAĞI UÇURMAMI VE İNDİRMEME YETERLİMİDİR? :confused:

rgm
23-10-2005, 19:30
mert sana kaç kere dedim ama bi daha diicem git hazerfana orda her daim en az 10 uçak süren watandaş oluo işte orda yardım al yap bişiler hatta beraber gidelim sen havadan ben yerden kapışalım:D:D:D:D:D:D

Nicotine
23-10-2005, 21:52
Merhaba,

Öncelikle punisher441 senin soruna cevap vereyim, bilgisayarda simulasyon bir model ucağı gercek anlamda ucurman için yeterli olmayabilir.

Ama kumandaya alışman ve biraz olsun uçuş tecrubesi için kesinlikle tavsiye edilir.
Şunu kesinlikle dikkate al lütfen ucuşa yeni başlayanlar mutlaka bir öğretmenden yada deneyimli birinden eğitim almadan ucuş yapmamalıdırlar.

Hezarfen pistinde her haftasonu uçak ucuran Modelci bulunuyor doğrudur,
" uçak süren watandaş " bulamazsın.

Herkese iyi akşamlar,

rgm
23-10-2005, 22:05
pardon nicotine abi ama " uçak süren watandaş " derken ben ztn "Hezarfen pistinde her haftasonu uçak ucuran Modelci bulunuyor " demek istemiştim

rgm
23-10-2005, 22:06
gerçi hafta içide war ama...(cuma günleri)

!Amorfy.BaRoS+
23-10-2005, 22:09
Similator Çok faydalı olur mu kesinlikle fakat similatorde çok iyi olup direk ben bunu uçururum demek kötü sonuçlar dogurabilir bunun için kesinlikle bir bile ve eğitim kablosu ile uçuşa başlamak daha dogru olur...

rgm
23-10-2005, 22:12
bencede hiç uçak kullanmadım elime bile almadım ama kesinlikle amorfy we nicotine abilere katılıom uçak bu arabaya benzemez... en ufak bir hatan uçagına mal olabilir dikkat et gerçi yarın konuşuruz okulda ama... :D

Nicotine
23-10-2005, 22:38
Tekrar Merhaba,

rgm doğru söylüyor eğitim almadan yapılacak olan ucuş modele zarar verme ihtimali yükselteceği gibi cevrede olabilecek insanlarada zarar verme riskinide ortaya cıkarır.

Şu ana kadar avatarımdaki ucak ile 2 kere ucuş yaptım, sonuncusunda modelim düştü tamirini kendim özene bezene yaptım, yani model kırılıncada üzülmemek lazım, mutlaka kırım olacaktır. Önemli olan hevesin kaçmaması ve cevreye zararda vermemek bunun için mutlaka bu işler için hazırlanmış pistleri kullanmak.

Bende uzun bir süre sadece simulatör ile çalıştım.

Hayırlı geceler herekese.