Orijinalini görmek için tıklayınız : doritos reklamı
Cem yılmazın doritos reklamının kamera arkası.
Kesin indirin. Biraz küfürlü ama çok komikkkk....
http://www2.haberturk.com/bulten/cmylmz_doritos.wmv
ewet yya cok guzell adam cok komıkk ne yapıcann
axi_welet
14-06-2004, 21:27
bu adam gibi bir adam olacağıma disiplinli ve çok ciddi bir komutan vb. olmak isterdim.arkadaşlar bu adamların geleceği ii değil,eskiden çok meşhur olanlar şimdi gecekondularda oturuyor.akıllı olan şimdi kırallar gibi yaşıyor.hiç biri yatırım yapmıyor.şimdi eğleniyorlar,parayı ötede beride harcıyorlar ama ilerde ne olacak...geçen gün biri vefat etmişti,aktör bir kadındı galiba.cenazesine sadece cuma namazında olanlar katıldı...onlarda ufacık bir evde yaşıyorlardı.ama geçmişte ufacık bir yatırım yapsalardı...dediğim gibi böyle şakacı,ne olduğu belirsiz espiriler yapan disiplinsiz bir adam olmaktansa,disiplinli,tuttuğunu koparan biri olmayı tercih ederdim.cem yılmazın iç dünyasını bilmiyorum ama dış dünyası pek iç açıcı değil...inşaallah iç dünyası iyidir ve birazda olsa aklı vardır...
ciddi derken asla hep susan,belki çok kaba,ağlamayan birini kastedmedim.ciddi derken yeri geldiğinde gülen,yeri geldiğinde ağlayan ve yeri geldiğinde taş gibi olan birisini kasdettim...
arkadasım adamın yatırım yapmadıgını nereden bılıyorsunn
pekı adamın gelecegının parlak olmadıgını neereden bılıyonn gelecegımı goruyonn
arkdasım zengının parası malı zugurtun cenesını yorarmıs bosver arkadasım adam kazanıyor kendı yıyıorr kendı bılır yanı herkez kendı hayatına baksınn
SirWilliam
14-06-2004, 22:04
Adam komedi ya ne o disiplin
yigit1905
14-06-2004, 22:21
hoş ne dielim yani
axi_welet sanane adamın hayatından otur izle eğlenmene bak . bosver adamın hayatını
Adamın hayat tarzı , dünya görüşü falan bunları boşver. O kadarını akıl edebiliyordur herhalde. Edemiyosada ona kalmış. :hımm: :kütküt:
Bundan 1-2 sene önce bu adamın bir stand up ına gitmiştim. O kadar gülmüştüm ki , suratım kasılmıştı resmen. :D :cool: :ıggcck: :eyweyw: ;oleeea:
engine02
15-06-2004, 12:04
abi adam kendini asmıs yane herif super abi koparıor yane az deil :D
hep aynı espiriler hep aynı şeyler....
güzel beyaw bu adam ne etse güzel. Varmı bukadar jomik küfür eden yaw... :D:D
:ıggcck: bu adam deli yaw.. aynı şeyleri ısıtıp ısıtıp yapsada adam yediriyo işte :eeeeyoo: ;oleeea:
OrienXenophan
20-06-2004, 14:54
Ya hakket oss nin ustune ii geldi birascik
puhuhuahahah
freeman1209
20-06-2004, 16:09
:eeeeyoo: kamera önünde bile basıyor küfürü :eeeeyoo:
tanerf82
22-06-2004, 11:02
axi_welet haklı beyler.. ama cem yılmaz ın bu yasında bu durumda olmasının sebebi zekası.. bu denli zeki bi insan da hayatını bi sekilde idame ettirir. altındaki arbaların 2 tanesini satsa zaten kendi ve hatta torunları bile kurtulur. hic bi insan da torununun torununu dusunmek zorunda diildir :)
axi_welet teşhislerinde cok haklı. bu sanatcısı icin de futbolcusu icin de doktoru icin de avukatı icin de gecerli. dogru zamanda dogru yatırım yapmak sart, disiplin de sart, hayatta basarılı olmak icin tuttugunu koparan olmak da sart. dunyanın bin turlu hali var. bence siz de cem yılmazın ettigi kufurlere gulerken bu tip seyleri de dusunun axi_welet in yaptıgı gibi.
cem yılmaz turkiyenin en iyi showmanidir. bu gun diger butun showmanler cem yılmazı taklit etmektedirler. kimisi kasıtlı, kimisi ister istemez ama ortada taklit vardır ve taklit edilen cem yılmaz dır.
;oleeea: ;oleeea: ;oleeea: Afferin axi_welet ;oleeea: ;oleeea: ;oleeea:
komik biri ama bazen eprilerin seviyesi düşüyor ....
Arkadaslar gecen cem yılmazın bir muhabbetini duydum koptum umarım abartı kacmaz ama..
Ata Demirel Cem Yılmazı Arıyor..
- Birgun Senin Tahtına Oturucam
Cem Yılmaz
- Dikkat ette sen oturuken Bende Tahtta Olmayayım.. :muck:
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.