Orijinalini görmek için tıklayınız : Sakaryadan olan arkadaşlar varsa ....!!!!
(RC işine başlamak istiyorum araçlarla ilgili araştırmalar yapıyorum yeteri bilgiye ulaştığımda Bir rc aracı almayı düşünüyorum )
Sakaryada bu RC marketlerden hiç yokmu.yurt dışından siparişte karışık iş,
sakaryadan olan arkadaşlar bilgilendirebilirlerse çok sevinirim
şimdiden teşekkürler......
dieforme55
14-10-2010, 15:03
ben saü de okuyorum istersen yardımcı olurum sakaryada bildiğim kadarı ile hobbyshop yok genelde zaten bu hobby ile uğraşan arkadaşlar yurtdışından halleder parça işlerini falan. bu arada hangi aracı araştırıyorsun
carisma mert
14-10-2010, 16:15
Aramıza hoşgeldin. Sakaryada hobbyshop yok fakat 2.el olarak satan cok kişi var.Bu arada yaş kaç ? Facebookta Sakarya RC gurubu diye yazarsan karşına bizim gurubumuz çıkar.Orda biraz daha detaylı bilgiler bulabilirsin Sakaryada olan biten hakkında.
ben saü de okuyorum istersen yardımcı olurum sakaryada bildiğim kadarı ile hobbyshop yok genelde zaten bu hobby ile uğraşan arkadaşlar yurtdışından halleder parça işlerini falan. bu arada hangi aracı araştırıyorsunSaol abi YAŞ 16 Ben Turizm ve otelcilik lisesinde okuyorum hangi aracı araştırıyorsun demişsin; aslında araç derken motor konusunda ve parça konusunda bişeyler öğrenmeye çalışıyorum....rc market yoksa yapçak bişide yok demekki 2. el araç almak zorundayım galiba
bilgi için teşekkürler
Aramıza hoşgeldin. Sakaryada hobbyshop yok fakat 2.el olarak satan cok kişi var.Bu arada yaş kaç ? Facebookta Sakarya RC gurubu diye yazarsan karşına bizim gurubumuz çıkar.Orda biraz daha detaylı bilgiler bulabilirsin Sakaryada olan biten hakkında.Saol kardeşim Ben Facebook ta o grubakatıldım adımda Berke
teşekkürler
carisma mert
15-10-2010, 17:04
Pazar geliyosun Dimi kardeşim ? En azından araçlar hakkında daha cok bilgin olur. Belki fikirlerin bile değişebilir :)
Cumartesi 10:00, AVM ALIŞ VERİŞ MERKEZİ, Sakarya
MODELCİ ARKADAŞLAR CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 10:00 ve 22:00 ARASI GENÇLİK SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ GİRİŞİMİ İLE MODELCİLİK STANDI AÇILACAKTIR. MODELCİLİKLE İLGİLİ TANITIM YA...PILACAKTIR. İLGİLİLERE DUYRULUR
100kmh2sn
23-12-2010, 09:36
Ertan Bey böyle bir organizasyona HobbyRC sticerları göndersekte dağıtsanız, faydası olur öyle değil mi ? Hatta webmaster arkadaşım Adapazarında, söyleyeyim elinde varsa size ulaştırsın olur mu ?
Kendisi ile irtibata gecersenız sevinirm öncü hoobyrc kuruluşu olarak tanıtımınızı yaparız . Gekekirse de benim Telefon numaramı da vereyim 0531 344 68 86 orada iken irtibata gecelim kendisi ile ilginiz icin teşekkürler
.
sevgiler saygılar
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.