Orijinalini görmek için tıklayınız : Hazarfen'de Açılan Yeni Off-Road Pisti Hayırlı Olsun!
yusufcetin
28-10-2005, 08:17
Selamlar,
Hazarfen'deki yarış pistinin yanına Uçak pistinin arkasına yeni bir OFF-Road pist yapılmış. İlgilenenlere duyurulur. Çok'da güzel olmuş ayrıca.
torlak_t
28-10-2005, 08:35
büyüklük olarak nasıl peki? en azından autodroödam iyidir heralde..
yusufcetin
28-10-2005, 08:46
Büyüklük gayet yeterli. Güzel bir atlama rampası yapmışlar. Bu tam düzlükte.
Hazanferin elektirikli için dönülen bölümünden biraz daha büyük diyebilirim.
100kmh2sn
28-10-2005, 08:52
Yusuf yapılan pist RC içinmi, yoksa orada motocross cular var onlar içinmi ?
yusufcetin
28-10-2005, 08:56
Yok canım RC için. Motocroscuların yeri arkadalarda. ayrıca okadar alanda moto cros yapılmaz.
Keşke fotoğraglarını çekseydim yahu. Çok güzel olmuş pist yanlız.
Dr. Mini-Z
28-10-2005, 08:57
Elektrikli pistinden biraz büyük olduğuna göre RC içindir diye tahmin ediyorum moto cross çuların zaten pisti vardı. :censor::censor::censor::censor::censor::censor::censor::censor: yaptırmış yanlış bilmiyorsam.
bu hazarfen nerdedir ??? sitesi varmı ???
Dr. Mini-Z
28-10-2005, 12:58
www.imosk.org.tr Büyükçekmecede
ben geçen cuma gittim benim mt2 ile güzel bir pist atlama rampası war ben ne kadar atlama özürlü olsamda bir kere atlayabildim gerisi hep hüsran:D ama güzel pist bir eksiği war bence hazerfandaki autodromdaki gibi asfalt rc pistlerdeki gibi bir kule şart...
ewet doğru ama :censor::censor::censor::censor::censor::censor::censor::censor: yaptırmadı direk pro model yaptı:D iki hafta önce canla başla çalışıolardı walla helal olsun adamlara;oleeea: ;oleeea: ;oleeea:
khaledome
28-10-2005, 13:08
kule yok mu? bozuldum şimdi biraz.
cumartesi öğleden sonra gitmeyi düşünüyorum hafta sonu orda olacak var mı?
ben warım yani büyük ihtimal hawa filter yağı bulabilirsem ordayım...
Hayırlı olsun model camiasına.. bi görmek lazım.. resim çekebilen varsa foruma koyarsa seviniriz..
zıplama rampasından fırlayan eleti kuleden kontrol edip yere 4 lastik üstüne indirmek zor olmazmı bana sanki kulesiz daha iyi gibi geldi.ama sürekli atlanmayacağınıda varsayabiliriz tabiki
eee yerdende aynı hesap yannız işte sorun 4 lastik üzerine düşmüdüüinde :D takla atınca hemen gidip stop etmeden kaldırmak daha iyi oluo :D(git roto startı al buji ısıtıcı ohooo uzun iş en iyisi aşşada biri durcak mesela bu görewi babam yapıo adamı pit görewlisi olarak kullanıom:D:D:D:D:D:D:D:D)
landjump
28-10-2005, 21:03
Off Road cı arkadaşlar hazerfendeki pist 1/8 ve 1/10 araclar için biraz kırıcı Selimpaşada Uss-Penmar pisti var zemin de taş dahi yok arabalarımız altında daha çizik oluşmadı. Zıplama rampası eksik şu an sadece ayrıca bizim arabalar buggy olduğu için M/T ler için pist geometrisinin uygun olup olmadığını bilmiyoruz daha eger uygun değilse düzeltiriz hemen. Kontrol kulesinin inşaatı sürüyor bir kaç hafta içinde gece dahi oynanabilecek bir pistimiz olacak
abi nası bi yer ööle kenar köşe bi yerdemi yoksa hazerfan gibimi
Dr. Mini-Z
28-10-2005, 22:10
landjump elektrikli buggy lere de açık mı pist :)
landjump
29-10-2005, 00:12
Abi pist herkese acık sonuta bizim yerimiz:)
abi nası bi yer ööle kenar köşe bi yerdemi yoksa hazerfan gibimi
kenar köşe bi yer :) :)
hazerfan'da nası kule olmaz? zaman içerisinde yaparlar herhalde.
Selimpaşa'daki pistide ziyaret etmek isterim.
arkadaşlar geçen hafta çektiğim fakat unuttuğum bir resim hazerfan daki off-road pisti pek görünmüo ama idare eder atlama rampası fln gözüküo arkada...
http://img461.imageshack.us/img461/9518/rgmphotos1989lb.th.jpg (http://img461.imageshack.us/my.php?image=rgmphotos1989lb.jpg)
khaledome
30-10-2005, 22:32
arkadaşlar artık off-road içinde bir pist olduğuna göre, yarışlar düzenlenir ha ne dersiniz?
sariertan
31-10-2005, 23:15
insaAllah =)) En azindan kendi aramizda bile amatorce duzenleyebiliriz diye dusunuyorum.
khaledome
31-10-2005, 23:19
bundan sonra sanırım havalar bozuk olacak ama bence orda bi organizasyon düzenlememiz gerekiyor.
sanırım bayramda zor olur ama bayramdan sonra ilk iş soluğu orda alacağım.
gerçi bu hafta pazar da gidebilirim diye düşünüyorum, sonuçta bayram bitmiş oluyor.
100kmh2sn
16-11-2005, 18:42
Off Road yarışması hep aklımızda, işallah uygun zamanı ve fırsatı bulunca düzenlemeyi düşünüyoruz,bu konuda şuan için kesin bir tarih söylemem mümkün değil ama yapma düşüncemiz var
Güzel birsey olmustur insallah hayırlı olsun valla ne diyelim
EWET GAYET OFF ROAD PİSTTİ İYİ OLMUŞ BEN HEMEN HEMEN HER HAFTA SONU GIDIYORUM BENDE DE SAVAGE 25 OFF ROAD ARACI VAR GAYETTE ZEVKLİ OLUYO BU CUMARTESIDE GIDMEYE CALIŞCAM SİZLERİDE BEKLERIM TEK BAIŞMA CANIM SIKILIYO ORDA DA :ddd:
khaledome
29-12-2005, 13:00
Eğer cumartesi sabah erken gidersek, olabilir, öğleden sonrası için programlarım var yani 9 da orda olup saat en geç 1'e kadar falan takılabilirim eğer sana da uyarsa gidelim. (bu arada yakıtım bitti :( bana biraz ödünç yakıt verebilecek biri olursa gelebilirim :( )
BEYLER BUGUN HALIT ERTAN VE HALİL HAZERFAN HAVA ALANINA GITTIK BEYAAA GUZELDI HAVADA SICAKTI ORDA BI GUZEL GAZLADIK YARIŞ YAPTIK AMA OFF ROAD PISTINDE DEGIL ASFALT PISTINDE BI TURLU HIZ YAPAMADIK ARABALAR EN UFAK BI HIZDA TAKLA ATIYO O YUZDEN 2 SAAT KADAR OYNADIK SNR DA VEDALAŞTIK :ahhahyt:
Ömer Güneş
31-12-2005, 17:24
İstanbuldaki hobbycilere hayırlı olsun darısı başımıza:)
muratiqua
15-10-2006, 20:00
rc pistini yapan kişi rock n coke da çalışan dozer operatörümüz biricik İsmail abimiz :) ellerine sağlık tekrar.. en son gördüğümde hala kule yoktu-ama yapılacağı yönünde söylentiler vardı..
rc pistini yapan kişi rock n coke da çalışan dozer operatörümüz biricik İsmail abimiz :) ellerine sağlık tekrar.. en son gördüğümde hala kule yoktu-ama yapılacağı yönünde söylentiler vardı..
kule olarak bi konteyner vardı...
sahincem
15-10-2006, 22:32
Pistin yapımında finanse işlemlerinde ve düşüncenin ortaya atılmasında emeği geçen herkesi kutlarım..Modelcilik pistlerde gelişir..Sokak aralarında değil;oleeea: İnşallah nice pist açılışlarına arkadaşlar...:eyweyw:
Arkadaşlar merhaba ,
Bayram tatilinde İstanbulda olacağım. Bolca boş vaktim olacak.Hazerfan pistine ve uss. penmar pistlerine gitmek istiyorum . Ancak nasıl gidileceğini bilemiyorum. Bakırköy -Avcılar civarlarında olacağım.Özellikle Hazerfan pisti ilgimi çekiyor.
Hazerfan pisti ile ilgili açılan başlıkda verilen www.imosk.org.tr adresli web sitesine ulaşılamıyor.
Yardımcı olursanız sevinirim.
konteynır üzerine çıkmak için bir merdiven olsa kule işini çok güzel görecek
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.