Orijinalini görmek için tıklayınız : 72 resimle 30 ekim 2005 HRC Ankara Bulusması
omer_yildir
31-10-2005, 01:13
evet arkadaslar resımlerı derledım topladım kucultum.. :)
omer_yildir
31-10-2005, 01:18
.................................................. ......
omer_yildir
31-10-2005, 01:25
.................................................. ....
omer_yildir
31-10-2005, 01:28
.................................................. ...
omer_yildir
31-10-2005, 01:29
.............................................
omer_yildir
31-10-2005, 01:36
.................................................. .......
omer_yildir
31-10-2005, 01:39
.................................................. ....................
omer_yildir
31-10-2005, 01:41
.................................................. ...................
Resimler süper Ömer ellerine sağlık :D
omer_yildir
31-10-2005, 01:44
tesskuler resımlerde emegı gecen enis abıyede tesskurler..
gelmeyenler neler kacırdı... :D
super bir bulusma olmus :)
emin_emin
31-10-2005, 08:27
emeği geçenlerin eline, koluna, deklanşörüne sağlık
:)
resimler için teşekkürler arkadaşlar. kardeşim bide benim aracların resimlerini görseydim pek güzel olurdu ama :) okadar yoldan geldik bide.
başka yere eklemek istemedim
birkaç resimde benden
..................................
ilkerkirmizi
31-10-2005, 09:27
arkadaslar birasdan bende resimlerii koyucam videolar da var ama onları nası yaparım bilmiyorum da onları da bi şekilde sizlerle paylasicam... Fotolar azz sonraa reklamlardan sonraa :p
khaledome
31-10-2005, 09:36
:eyaaaaa: :eyaaaaa: :eyaaaaa: :eyaaaaa: :eyaaaaa: :eyaaaaa: :eyaaaaa: :eyaaaaa: :eyaaaaa:
Hıdıııııııııııııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Hıdır da ordaymış,
O kepsiz yeşil buggy varya o hıdır işte,
hıdır kendisi hurby gibi bi karakterdir, yada kristin gibi.
canım benim yaa, nasıl gelemedim ben ankaraya seni görmeye
anlatsanıza naptı hıdır orda, atladı zıpladı coştu mu?
dostum hıdır kep aradığı için hareket etmemeyi tercih etti.
kepsiz çıkmam dedi bende zorlamadım.
(ayrıca öpüşmez ve soyunmaz) :)
omer_yildir
31-10-2005, 10:07
evet gokhan kusra bakma araba surmekten bu kadar resım cekebıldık :D abı senınde fotolar guzelmıs.. :) ılker abı sende koyarsan varya super olur.. :) gece yatakta nıtro sesı vardı valla kafmda :D
!Amorfy.BaRoS+
31-10-2005, 10:12
Hehe Süper..BU savage e Tasma baglıyan kesin yiğit Zaten :).Bx e bayıldım ne güzel şase o öyle...
Ahh Orda Olmak Vardı da YiğitLe hesabımızı Görebilseydik :P
Ömer Aferin len Senden Beklenmicek Bİr Org Çalışması :)
İlker abi KEpin Süpermiş..
omer_yildir
31-10-2005, 10:15
onur sende olsaydın keske pızzayı unutmadık hanı :D .. durtraxda bır duz dusmedı o kadar atladık bır duz denk gelmedı.. ama hızı cok mukkemmeldı..alet sapıta sapıta gıdıyordu.. :D
!Amorfy.BaRoS+
31-10-2005, 10:17
onur sende olsaydın keske pızzayı unutmadık hanı :D .. durtraxda bır duz dusmedı o kadar atladık bır duz denk gelmedı.. ama hızı cok mukkemmeldı..alet sapıta sapıta gıdıyordu.. :D
VErseydiniz Yİğitin eline :muck: Pilot Kötü Demekki (Aman barsgan abi sen üstüne alınma Ömer İçin Bu arada Bir resimde Şişirmişsin barsgan abiyi Bilmiyorum artık :fısfıs: )
omer_yildir
31-10-2005, 10:19
VErseydiniz Yİğitin eline :muck: Pilot Kötü Demekki (Aman barsgan abi sen üstüne alınma Ömer İçin Bu arada Bir resimde Şişirmişsin barsgan abiyi Bilmiyorum artık :fısfıs: )
rersımler cok buyuktu her bırı 1 mb dı 50 kb dusunce ole oluyor..
ilkerkirmizi
31-10-2005, 10:38
eveeeettt iştee fotolaaarrrr ...
ilkerkirmizi
31-10-2005, 10:40
fotoların devamııı
ilkerkirmizi
31-10-2005, 10:44
o kadar soguk havaya rahmen hickimse nin umrunda değildi soguk hava herkes ortamın sıcaklıgı ile ısındı, acıkcası ben kendi adıma cok zevk aldım. gelen arkadasların hepsine cok cook tesekkür edeyorum boyle güzel bi gün için... gelmeyenlerde kaçırdıklarına yansın. Gökhan seninde bi fotografta (alt tarafı beyaz olan)arabaların içinde DEV gibi cıkmışsın hoş bi kare yakalamışım
omer_yildir
31-10-2005, 10:53
artık yıgıtın atlamalrını gorenler hemen bır savage alır.. savage satısları tavana vurmustur :D
Arkadaşlar, çok güzel bir gün geçirmişsiniz, özendim valla. HobbyRC Ankara'da artık baya bir ses getirecek görüldüğü kadarıyla. Yalnız o plastik masadan atlama rampası biraz tuhaf kaçmış. Artık şöyle güzel güzel toprak rampalar da yaparsınız elbirliğiyle heralde...
Bir de o tasmalı Savage'ye çok güldüm. Sanki Kovboyun biri Saloon'un kapısına beygirini bağlamış gibi görünüyor resimde :D...
Ellerinize sağlık, darısı başımıza...
omer_yildir
31-10-2005, 11:16
abı pıst yenı ya mt ler dısında hıc bırı gıtmıyor aletlerın yoksa pıstte rampa vardı.. cok kum resmen sahıl gıbıydı..bızde ne yapalım masa bulduk..gercı yıgıt tam gaz atlarken o masayıda kırdıda.. her resımde bır parcası eksık masanın :D bundan sonrakı bulusma ne zaman yapalım.. :D
Aaa Pek Sevİndİm ÇikmiŞim ÇikmiŞim MeŞhur Oldum :) İlker Abİ Ellerİne SaĞlik. Xrayle Serpent KardeŞ KardeŞ DurmuŞlar ;)
Ha, o zaman başka...Aslında kum olması biraz daha iyi, çünkü çamurlanmaz. Üstüne yağmur yağıp biraz zaman geçtikçe zemin oturup sertleşir ve tam off-road için uygun hale gelir...
yigit1905
31-10-2005, 16:52
HAhahaha benim savage ı gördümde biraz evel.Bi foto var tam çarptığım abinin kafasının önünde.Onur hala mt lere laf atıcak ama ilgilendirmez.Benim savage ile yaptığım bu atlayışlarda beni gaza getiren herkese teşekkür ederim :D Buluşma ortamı çok sıcaktı herkes çok iyi,arabalar iyi,muhabbet iyiydi.Resimler içinde teşekkürler...
100kmh2sn
01-11-2005, 12:46
Ankara süpersiniz..Fotolar, sizler harika görünüyorsunuz..işallah bu HobbyRC için Ankara'da bir başlangıç oldu, devamını getiricez
ellerinize sağlık..
keşke resimleri galeriye ekleseydik...
yiğit savageyle öyle azıttıki hayvanı bağlamak zorunda kaldım direğe sağa sola saldırmasın diye.
Arkadaşlar bir sonraki sezona sizlerinde desteği ile offroad yarışı düzenleyebiliriz . Yeterki sizlerin ilgisi azalmasın . Biz herşeyi yaparız :)
inşallah oda olur ;) hatta buggyler felanda olur dimiii :D
Hatta şöyle Asso'nun mini offroadları :)
Çok güzel şeyler bekliyor Asso severleri haberiniz olsun . İndirim, daha çok ürün, daha iyi hizmet .
buluşma resimleri resim galerimizdeki aktiviteler bölümmüzde yerlerini aldı...
iyi seyirler :)
ya bu buluştugunuz yer nerde ıst damı eger burdaysa bı daha yapında bende gelım bende de savage 25 var
omer_yildir
14-01-2006, 21:25
konunun baslıgını okudunmu?
Gerçekten çok güzel çıkmışlar ellerine sağlık.
Millet ellerinize sağlık.
Çok teşekkürler.
denizfeneri
08-02-2006, 14:57
Resimleri görmek daha yeni nasip oldu. İçim gitti. Çok güzel bir buluşma olmuş. Az kaldı arkadaşlar 56 gün sonra bende aranızda olacağım. Şimdiden hevesleniyorum. Çok ama çok özlemişim...
omer_yildir
08-02-2006, 17:02
Mehmet abı 4 gozle gelmenı beklıyorum Bayagı ozledık senı.. :)
yigit1905
08-02-2006, 19:26
Mehmet abi gel bizde seni çok özledik.Unutmamışındır inşallah birçok şeyi.Bekliyoruz seni 4 gözle burda :)
denizfeneri
09-02-2006, 13:14
Mehmet abi gel bizde seni çok özledik.Unutmamışındır inşallah birçok şeyi.Bekliyoruz seni 4 gözle burda :)
dostum tam bir seneden beri her şeyden uzağım. Ama ömer söz verdi yetiştirecekmiş beni. Gelince sıkı bir kampa sokacak beni. Her halde ömer artık nikko'yla bile geçer beni. aldı başını yürüdü...
madboy1240
23-02-2006, 15:27
bişey soracam bu buluşma Ankara'da nerde oldu? bi başka buluşma daha olacak mı vaeya yarış? ne zaman olur?
yigit1905
23-02-2006, 16:12
Bu buluşma gölbaşındaki yavruoyuncak'ın model araba pistinde oldu...
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.