Orijinalini görmek için tıklayınız : ankarada RC nerde sürülür?
ankaradaki arkadaslar bana bi allahn kulu yardm etsin! nerde sürüyosunuz arabalarnzı? benim rs4evo nun altı yere cok yakın oldugu icin dogru dürüst bi yer bulamıyorm sürmek icin. gecen hipodroma gittik adamın teki geldi yassak kardesim dedi yoladı bizi! bu gölbaşı da cok pahalı be insafszlar! daha gitmeye fırsat olmadı da web sitesinde 20 milyon yaziyodu. 10 kisi bi araya gelsek asfalt döktürürüz yaw nerdeyse:)
ben su an bitek ahlatlıbelde koca bi basket sahası var orda sürüyorum zemin süper orda arabayı super tutuyo ama o da kücük geliyo?
omer_yildir
15-06-2004, 21:44
walla bız de ankaradayız hatta toplantıları bile hipodrumda yapıyoruz bıze karısan olmuyor pazar gunlerı ora cok kalabalık oluyor ucakcılar felan onlara da bisey diyen yok her hafta ordalar... neyse hıpodrumun asfaltı normal kalıte orda surebılırsın bu cumartesı buyuk ıhtımalle ordayız... :)
denizfeneri
15-06-2004, 21:58
Bir aksilik olmazsa ömer ve ben cumartesi en geç öğlen hipodrumda olacağız. Kimsenin kovacağını sanmıyorum. Defalarca gittim daha kimse bir şey demedi. Özel günlerin dışında karışan yok.
ya adam bize ucakcıların izin belgesi var demisti. neyse ben de gelirim büyük ihtimal bi arkadasi alıp! eywallah saolun!
Car_Maniak
15-06-2004, 23:06
hipodrom hipodrom baska tanimam:)
denizfeneri
15-06-2004, 23:18
ya adam bize ucakcıların izin belgesi var demisti. neyse ben de gelirim büyük ihtimal bi arkadasi alıp! eywallah saolun!
İşgüzarın tekine denk gelmişsin kimsenin bir şey dediği yok özel günler dışında. Cumartesi buluşuruz o zaman...
yigit1905
16-06-2004, 08:28
arkadaşlar gölbaşına gidin 20 milyon ama yani orası bi pist hipodrum ise dümdüz bi alan.pilotaj ını geliştirmek isteyen hipodruymda nasıl öğrenir.yani bi pist olması lazım.gerçi bende bizim garaj yoluna küçük pist yaparak ve gölbaşına giderek plotajımı geliştirdim.
denizfeneri
21-06-2004, 22:33
Cumartesi hipodrumda idik. Arabanın içinden rc ile hız denemesi bile yaptık. Kimse gelip soru bile sormadı...
bilgilendirmek amaci ile yaziyorum.pist persembe-cuma-cumartesi- ve pazar gunleri amuk uyelerinin hizmetindedir resmi olarak.ucakcilardan uzak durdugunuz surece bir sorun cikmaz.ayrica o gorevliye yakalanmadiginiz surecede sorun cikmaz.ucakcilarin izinli girdigi dogru.nerden biliyorum bunlari,cunku bende amuk uyesiyim.
denizfeneri
22-06-2004, 02:19
Bu gece arkadaşımın bir tavsiyesi oldu. İstanbul yolunda sanırım 15.km'de yeni yapılan hipodrum varmış. Orası rc için çok uygunmuş. Birde sincanda yeni yapılan park. Hiç gitmedim ama tekne kullanan arkadaşlar bizim 1/10'lar için uçsuz bucaksız alanlar olduğunu söylüyorlar...
Ben Kibrista kaliyorum ama ankarada evim var gidip geliyorum. Eger ankarada Rc araba veya ucak kullanacaksaniz bence en uygun yer Istanbul yolu uzerindeki yeni Hipodromdur.
Saygilar Zafer.
biraz uzak kaçar o çoğunluğa
denizfeneri
07-09-2004, 17:40
Geçen gün önünden geçtim. Gördügüm kadarıyla oldukça uygun ama bir okadarda uzak...
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.