Orijinalini görmek için tıklayınız : Starwars Galaxies
Arkadaşlar merhaba 1 hafta önce starwars galaxies aldım süper bir RPG oyunu herkese tavsiye ederim Ben koyu bir starwars hayranı olaraktan paylaşmak istedim.
Bu arada belki burda oynayanlar vardır ben infinty europe servarında corellia gezegeninde coronet şehrindeyim benim nik HASS KABAL eğer oynayan varsa buluşabiliriz takılırız beraber ava filan çıkarız kamp kurarız :) neyse haydi bu arada oyun hakkında bilgilenmek isteyen varsa seve seve yardımcı olurum ...
freeman1209
16-06-2004, 15:12
ben neredeyse piyasadaki bütün oyunları oynamışımdır ama star wars serisini iç oynamadım.
çok şey kaçırmışsın freeman bence bir giriş yap sende farkedeceksin lucasarts ın yaptığı oyunlar oynanmazmı be abicim...?
freeman1209
17-06-2004, 12:41
tmm kesin deniecem.sınavdan sonra alırım seriyi :) baalım dediğin kadar varmıymış
landjump
17-06-2004, 13:02
Ben de koyu bir SW hayranıyım. KOTOR'u defalarca bitirdim.Galaxies'i bir türlü bulamadım siz nerden aldınız?
kotoru bitirdiysen aynı öyle bir oyun galaxies vede hiç bitmiyor sürekli değişiyor gelişiyor çok manyak bir oyun oyunda Darth vader a bile rastlayabiliyorsunuz arkadaşlar.Bu arada oyunu ben www.weblebi.com adresinden aldım sende gir oldan al hemen geliyor netten almak istemiyorsan megavizyonda ve D&R larda bulabilirsin...
yokmu bu oyunu oynayan kimse ya ?
landjump
23-06-2004, 09:08
fiyatı yazmıyor o lelebi sitesinde kaça aldın sen?
Nasıl yazmıyor landjump siteye iyice bak öyle şey olurmu dur ben sana linkini yolliyim...
AAA Bende girdim şimdide adamların stoklarında kalmamış tükenmiş oyunu başka hmmm şeyden alabilrisin dur avaturkten bekle linki gönderiyim...
http://www.avaturk.com/Avaturk/urun_detay.aspx?ProductID=207
linke tıkla satın al de sonrasını bilirsin zaten hadi iyi eğlenceler alırsan oyunu burdan bana yaz oynla ilgili soruların olabilir cevaplarım ok.
arkadaşlar o kadar uğraşmayın size bir 2 adres vereyimde bu tür şeylere para vermeyin :) www.ftlbg.com www.data.bg www.bubu.to http://free.evro.net/php/advanced_search_split.php http://netwlan.net bu verdiğim son site üyelik istiyor yalnız haberniz olsun. bu sitelerde tüm son oyunlar son filmler .. yalnız dikkat edin en yeni filmler divx olmayabilir boşuna çekmeyin okadar beklemeyin yani. herneyse konu dağılmasın sadece yardımcı olim dedim. he aklıma gelmişken ayrıca çabucakta çekersiniz ne istiyosanız ben 500kb la 1 mb arası çekiyorum bu sitelerden ok ;)
orhan iyi niyetini anlıyorum ama bu oyunu orjinal almak zorundasın yoksa oynayamazsın içinde şifre çıkıyor tıpkı windowslar gibi ve sende oyunu girip internetten register etmen gerekiyor çünki oyun internet üzerinden oynanıyor yinede saol diğer oyunla için işe yarar linkler vermişsin.
ok abi tamam kızma iyi niyetle yazdım ben o mesajı :) bak benide meraklandırdın .. oyunda garafikler nasıl? oynanabilirlik felan.. accıccık bahs etsene..
landjump
24-06-2004, 09:45
linklerden sadece sonuncusu çalışıyor
fahreddinfatih
24-06-2004, 10:09
o sayfa da hangi dilde anlamad?m
garip garip yaz?lar
:) o sayfalar bulgarca sayfaların demekki çoğunda firewall var başka ülkelerden girilemiyor herhalde ama sorun değil eğer son linke girebiliyosanız üye olun zaten o link ingilizce. ve eğer çekebiliyosanız verdiğim sitelerden artık bu tür şeylere para vermeiceksiniz.. böylede rc ye daha güzel bi bütçe ayırabiliriz :D
Orhan kızmadım ayıp ediyon :)
Oyun manyak güzel grafiklere ve seslere sahip zaten lucas arts ın yapmış olduğu ne oyundan ne filmden nede müzikten şaşmicaksın kesinlikle süper tavsiye ediyorum...
ok ozaman madem şiddetle tavsiye ediyosun seni mi kırıcam :) burdan halletmeye çalışayım ben onu..;)
landjump
24-06-2004, 22:12
son sitede download linkleri arizali :(
hadi ya :( bu kötü işte ya aslında o sitedeki linkler diğer üst tarftaki sitelerin arşivlerini kullanıyo doğal olarak diğerlerine girilmiyosa linklerde çalışmayabilir :( neys bide şunu deneyin bakalım. www.arenabg.com
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.