Orijinalini görmek için tıklayınız : herkeze müjde izmirinde pisti olacak
caneralp
08-11-2005, 16:03
...................
bizim şimdi daha çok bilgilendiriseniz seviniriz. İzmirli olarak bu işe çok sevindim. ama çok merak ediyorum pist ilçe olarak nerede? ve boyut ne kadar?
caneralp
08-11-2005, 16:43
........................
walla omasını gönülden istiyorum herkes iiçin çok iyi olur
ok bi soru daha soracam. izmire 15km uzakta ama ne tarafına? pınarbaşıya doğrumu diğer karşıyaka bölgesindemi ne tarafta? eğer bu iş olursa çook güsel olur
ve burası tam olarak hazır değil anladığım kadarıyla tam olarak nezaman hazır olur ve üyelik yada giriş ücreti falan olacakmı....biraz daha ayrıntı.... burada konuşursak çok daha fazla kişi bilgilenecek....
Dr. Mini-Z
09-11-2005, 00:24
Tebrikler. Hayırlısı Allah tan. İzmir li bütün arkadaşlar desteğinizi esirgemeyin bu fırsatı tepmeyin.
Hayırlısı olsun.. izmirliler yaşadı :) bu tarz adımları görmek bizi çok mutlu ediyor..
volkankc
09-11-2005, 13:42
Ne kadar güzelde neden kimse buraya nerede olduğunu yazmıyor?
Pekkii kışlık kapalı bir piste ne dersiniz?
Havalandırmalı gp arabalarında kullanılabileceği????
:D
Bizde bunu ayarlıyoruz
Zemin helikopter betonu:ahhahyt: yeterli havalandırmalı bir alan
volkankc
09-11-2005, 13:52
http://img360.imageshack.us/img360/8281/photo00689uz.th.jpg (http://img360.imageshack.us/my.php?image=photo00689uz.jpg)
caneralp
09-11-2005, 13:55
valla siz kapalısını yapın bizde oraya gelelim o zaman
Bu pistler için uğraşan ve emeği geçen herkese şimdiden teşekkürler.
Izmirlileri heycanlandıran bir gelişme , emin olun bütün İzmir'li RC'ler destekliyordur.
Bu pistlerin yeri ile ,pistleri ne zaman kullanmaya başlayacağımız belirtirseniz çoğumuzun bir nebze merakını gidermiş olursunuz..
caneralp
09-11-2005, 14:04
valla siz kapalısını yapın bizde oraya gelelim o zaman ayrıca helikopter betonu tutucu bir beton değildir üzerinde toz birikir ve tutunamazsınız
şimdi benim anlamadığım tamam çok güzel birşey yapılıyo ama destek bekliyoruz diyosunuz bizde destekliyoruz diyoruz ama tam olarak destek ne yapabiliriz elimizden ne gelir çoğu kişi bnece bunu bilmek istiyo yani ben öyle anladım ....
madshark
09-11-2005, 16:00
Arkadaşlar biz her hafta Serer RC Motorsports Team olarak düzenli bi şekilde toplanıyoruz ... gördüğüm kadarıyla buradaki izmirli ve bu işe gönül vermiş arkadaşlarda toplantı eksikliğinden yakınıyor... Kış sezonunu palmiye alışveriş merkezi kapalı otoparkında yapma kararı aldık yönetim olarak ve 2 haftadır oradayız.Amatör profesyonel demeden herkez aramıza katılabilir... önemli olan bu canavarları birlikte yarıştırıp bişeyler paylaşabilmek... Şu an biz her hafta 15-30 elektrikli araç olarak ( Nİkko - tamıya - robbe vs.. ) ve minumum 20 - 40 kişi Serer Rc Motorsports Team olarak dereceler alınarak tıme trıal- drag - pist yarışı yapıyoruz ve bu işide kendi sitemizden puan durumu dereceler sonuçlar olarak duyuruyoruz... yani kısacası bi ligimiz var... İsteyen arkadaşlara kapılarımız sonuna kadar açık ... neticede bu iş paylaşılarak ve yarışarak atılan bi enerji ... bi adrenalin... aracınız olmasa bile herkezi aramıza bekleriz... önemli olan rc zevkini paylaşmak...
madshark ne zamanları saat kaçta beni bilgilendirir misin? haftasonu mu her akşam mı pazartesi mi? kesinlikle gelmek istiyorum oraya.
madshark
09-11-2005, 16:24
buraki salı akşamları saat 19.30 da oradayız .. yaklaşık 2 saat sürüyor ve dediğim gibi tıme trıal - pist yarışı ve drag yapıyoruz...
tamam haftaya salı oradayım. anlaştık :) sanırım ortam bayaa güzel oluyor
madshark
09-11-2005, 18:48
tamam haftaya salı oradayım. anlaştık :) sanırım ortam bayaa güzel oluyor
:eyweyw: resimlerine bakabilirsin :D bu hafta yarıdan azdık bile ... hanımlar çocuklar , eşler falan ... problemsiz ve seviyeli bi ortam gelince hoşuna gidecektir...
http://www.sererhobby.com/forum/forum_posts.asp?TID=305&PN=1&TPN=1
volkankc
09-11-2005, 18:55
valla siz kapalısını yapın bizde oraya gelelim o zaman ayrıca helikopter betonu tutucu bir beton değildir üzerinde toz birikir ve tutunamazsınız
neden negatifsiniz? anlayamadım
walla arkadaşlar palmiye geceesi resimlerine baktım. kimse beni tutamaz artık arabayı son sürat salı gününe hazırlayacam. acayip gaza geldim gerçektende çok eğlenceli geçeceğe benziyor.
Merhaba arkadaşlar, gelişmeler çok güzel görünüyor umarım daha da iyi olur. Bu palmiye alışveriş merkezi nerede? inciraltındaki mi? Diğer açılacağı söylenen olan pistin bilgileri (özellikle yeri) neden gizli tutuluyor anlayamadım. Bi de bu pazar (13 kasım) pınarbaşına gitmeyi düşünüyorum gelmeyi düşünen başkaları var mı?
madshark
10-11-2005, 10:42
evet leo inciraltına giderken sağ tarafta migrosun tam karşısındaki alışveriş merkezi... salı akşamları takım olarak ordayız ... herkezi bekleriz...
abi ben kesin geliyorum arkadaşla gelcem ben sevdim bu palmiye işini resimlere bakınca şaşırdım açıkçası ...
volkankc
10-11-2005, 21:20
Levent palmiye alışveriş merkeziini bilmiyormusun ağa benim işyeriminde olduğu yer gel kardeş bekleriz
ultrags_mert
10-11-2005, 21:20
ben yeniyim daha bi benzinli rc alamadım ama NİKKOnun bi arabası var onu alırım haftaya salı gelmeye çalışırım hem nasıl oluyo o heyecanı yaşarım galiba yeni yılada rcli girecem herkze slm!
volkankc
10-11-2005, 21:56
:eyweyw: Palmiye Alışveriş Merkezinde her salı akşamı 20-22 arası kapalı otoparkta alan tahsis ediliyor.
Yönetim kolonlara araçların zarar görmemesi için sünger kaplıyor:ahhahyt:
Bu hafta ayrılan alan dahada büyük olacak:ahhahyt:
Gp arabalar çalışmaya başladığında zemin havalandırmaları devreye sokulacak
Gaz korkusu ve kokusu olmayacak:ahhahyt:
madshark
10-11-2005, 22:51
evet volkanın söylediği gibi alanı yönetim ile görüşüp kullanım iznini bizzat Serer RC Motorsports Team olarak aldık.... Ve bizde yönetim olarak orada pist için gerekli malzemelerimizi getirip ( kuka , güvenlik şeridi vs..) oraya pistimizi oluşturyoruz...Ayrıca alışveriş merkezinin yönetimide araçların zarar görmemesi için sütunların çevresine sünger kaplama sözü verdi... ve o akşam yerleride yıkayacaklar toz pislik vs için ;) genel anlamda dereceler için ep araçlarımızla yarışıyoruz... aracınız nikko veya uzak doğu malı bi araç bile olabilir hepiniz gelip yarışlara katılabilirsiniz.... yakıtlı araçlar içinde volkanlada konuştuk geçen hafta ayrı bi kategori açabiliriz ve yapılan dereceleri kendi derecelerimiz gibi kayda alıp bi lig oluşturabiliriz... ve Önce sırayla tıme trıal , pist yarışı ve drag yapıp en son hep beraber gecenin ilerleyen saatlerine kadar birlikte vakit geçiriyoruz.... gelmek isteyen olursa Dediğim gibi kapımız herkese açık ve herkez rahatlıkla gelebilir... firma reklamı yapmak istemiyorum oyüzden yukarıda verdiğim linkten ayrıntıları ve resimleri görebilirsiniz....
Levent palmiye alışveriş merkeziini bilmiyormusun ağa benim işyeriminde olduğu yer gel kardeş bekleriz
Valla karşıyaka tarafında oturduğum için çıkaramadım ama anladım yerini. Pazar pnrbasına gitmeyi düşünüyorum, salı günü katılmaya çalışırım ama iş çıkışı zor gibi gözüküyor direk gelmeye kalksam bile kafadan 1 saat yol sürer. Salı olmasa bile yolum düştüğünde sana uğrarım. teşekkürler. kolay gelsin.
reklam gibi olmasında kısıkköy dede formula model'in pisti vardı... sanayi sitesine gelmeden sağa bakarak gidin. 15-20 dk şehre yanlış hatırlamıyorsam.yakıt filanda satıyorlardı.hava limanının lönüne düşüyor...izmire dönünce palmiyeyide kısıkköyüoe deniyeceğim...şimdilik asfalt basket sahasında idare ediyorum :D
Arkadaşlar ,
Ben birşeyi merak ediyorum. Bundan 8-9 ay kadar once sanırım arkadaşlardan birileri İzmir'de yeni bir RC pistinin yapılacağını hatat bitmek üzere olduğunu filan bahsetmişti. Acaba İzmir'de yeni pist yapıldığını duyan veya gören varmı. Varsa pist ile ilgili bilgi verebilirmi ?
PeAcE_35
29-01-2008, 22:00
arkadaşlar zaten izmirin bir pisti var izmir yarış pistinde ayriyetten bir rc pisti var çok güzel yarışlarda oluyor:D
Scorpion_King
29-01-2008, 22:13
konu açılalı 2 sene geçmiş dikkat ettiysen!
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.