PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Wing Tiger - Sony Webbie Kullanımı ?

Lucasarts
14-12-2010, 14:58
İyi günler dilerim arkadaşlar. THK'dan aldığım WING TIGER setini herhangi bir modifiye gerçekleştirmeden kullanıyorum. Bir kamera ile görüntü almak istiyorum ancak uçağın kaldırabileceği max ağırlıkla ilgili fikrim yok. Genelde methedilen ürün Sony Webbie anladığım kadarıyla, ancak ağırlığı 130 gr. civarı yanlış hatırlamıyorsam. Bu uçak için sıkıntı yaratacak bir yükmüdür, daha hafif cam'laramı bakmalıyım? Bilgisi olanlardan fikir rica ediyorum, teşekkürler...

M.Hâzım AÇANAL

emo23
14-12-2010, 15:11
Hazım
WT 130 gr lık kamerayı sorunsuz kaldırır. Ağırlık merkezine yakın bir noktada montaj yaparsan sorun olmaz.

Lucasarts
14-12-2010, 20:32
Hazım
WT 130 gr lık kamerayı sorunsuz kaldırır. Ağırlık merkezine yakın bir noktada montaj yaparsan sorun olmaz.

Peki benzeri kalitede, ancak daha hafif kamera tavsiyeniz olurmu Emrah Bey?

Tamer Öztürk
14-12-2010, 20:44
Hazım

Emrah abi bu bilgi benim açımdan faydalı oldu.Nokia 6233 telefonum 110gr ağırlığında,onu pil yatağının az gerisine lastikle tutturmayı denemiştim evde öylesine sağlam olmuştu ilk uçuşta deneyeceğim havadan görüntü kaydını :) Teşekkürler..

emo23
14-12-2010, 21:13
benim favori kameram 1. gopro 2. webbie

Peki benzeri kalitede, ancak daha hafif kamera tavsiyeniz olurmu Emrah Bey?

MutluTEKIR
14-12-2010, 21:24
benim favori kameram 1. gopro 2. webbie

2. jvc picsio / sony bloggie ;)

Lucasarts
15-12-2010, 00:40
Öncelikle cevaplarınız için teşekkür ediyorum hepinize. Ancak bu kameraların üçüde oldukça tuzlu, ayırabileceğim bütçe 200 TL civarı. Bu fiyatlarda olan, uygun olabilecek kamera ne olabilir acaba?

MutluTEKIR
15-12-2010, 02:21
tuzlu demişiniz de benim verdiğim kameralar ebayden bakmadınız heralde :S
jvc picsio yu 60-75 dolara, jvc bloggie yi de 110-150 dolar arasında bulmanız mümkün. 2 sinin de karşılaştırmaları fpv bölümünde alınabilecek hd kameralar konusunda tarafımdan yapıldı. pek bir fark yok açıkçası.
bloggie ve webbie wing tiger da kullanımı daha kolay olur, döndürülebilen kameraya sahip olduğundan. yalnız picsio öyle değil blok halinde. bunu da göz ardı etmeyin.

tahtakaleli
15-12-2010, 21:09
;731292Öncelikle cevaplarınız için teşekkür ediyorum hepinize. Ancak bu kameraların üçüde oldukça tuzlu, ayırabileceğim bütçe 200 TL civarı. Bu fiyatlarda olan, uygun olabilecek kamera ne olabilir acaba?

slm kardeşim bende de wing tager uçak var ama acemiyim.cesaret edip kamera takamadım.elimde orjinal kanada dan getirttiğim sonny hd bloggie var fiyat uyarsa verebilirim.tşk.

Lucasarts
15-12-2010, 22:51
tuzlu demişiniz de benim verdiğim kameralar ebayden bakmadınız heralde :S
jvc picsio yu 60-75 dolara, jvc bloggie yi de 110-150 dolar arasında bulmanız mümkün. 2 sinin de karşılaştırmaları fpv bölümünde alınabilecek hd kameralar konusunda tarafımdan yapıldı. pek bir fark yok açıkçası.
bloggie ve webbie wing tiger da kullanımı daha kolay olur, döndürülebilen kameraya sahip olduğundan. yalnız picsio öyle değil blok halinde. bunu da göz ardı etmeyin.

Ebay'den hiç alışveriş yapmadım açıkçası, dediğiniz gibi fiyatınada bakmamıştım oradan, siparişte herhangi bir sıkıntı olması sözkonusumudur, yani dikkat edilmesi gereken herhangi bir husu varmıdır acaba? Gümrükte problem yaratması muhtemel şeylerden bahsediyorum yani.

Bu arada Tahtakaleli kardeşim, düşündüğünüz fiyat aralığı nedir acaba kameranız için ?

MutluTEKIR
15-12-2010, 23:02
ebayde sorun çıkma ihtimali düşüktür, sonuçta küçük birşey ve maliyet olarak da o kadar da yüksek değil. paypalla alışveriş yapacağanız için güvenli bir site. feedback i yüksek ve yıldızlı satıcılardan alırsanız sorun yaşamazsınız. benim de ankaraya gelmişti. birazcık patavatsızca davranıyor ankara gümrüğü ürünlere. kameranın kutusunu yırtarak açmışlardı.

tahtakaleli
15-12-2010, 23:27
Ebay'den hiç alışveriş yapmadım açıkçası, dediğiniz gibi fiyatınada bakmamıştım oradan, siparişte herhangi bir sıkıntı olması sözkonusumudur, yani dikkat edilmesi gereken herhangi bir husu varmıdır acaba? Gümrükte problem yaratması muhtemel şeylerden bahsediyorum yani.

Bu arada Tahtakaleli kardeşim, düşündüğünüz fiyat aralığı nedir acaba kameranız için ?

EDIT : Forum içinde satışa yönelik mesajlar yazmıyoruz. Satış için özel mesaj yada forum ilan bölümünü kullanalım.

Lucasarts
16-12-2010, 02:13
ebayde sorun çıkma ihtimali düşüktür, sonuçta küçük birşey ve maliyet olarak da o kadar da yüksek değil. paypalla alışveriş yapacağanız için güvenli bir site. feedback i yüksek ve yıldızlı satıcılardan alırsanız sorun yaşamazsınız. benim de ankaraya gelmişti. birazcık patavatsızca davranıyor ankara gümrüğü ürünlere. kameranın kutusunu yırtarak açmışlardı.

Anladım Mutlu Bey, konu hakkında bir miktar bilgim oluştu en azından, paylaşımlarınız için çok teşekkür ediyorum.

Selamlar TAHTAKALELİ kardeşim, Ebay'den alma fikri şu an için biraz daha ağır basmakta, kargoyla birlikte 210-220 TL gibi bir rakam tutacak gibi görünüyor. Sakın yanlış anlaşılmasın, fiyatı düşürmek için söylüyor değilim, sizde samimiyetinizle son fiyatı söylemişsiniz zaten, çok teşekkür ediyorum. Ancak fikir değiştirirsem muhakkak sizle iletişime geçer, bir çayınızı içmek için rahatsız ederim.

Saygılarımla...

tahtakaleli
16-12-2010, 14:48
EDIT : Forum içinde satışa yönelik mesajlar yazmıyoruz. Satış için özel mesaj yada forum ilan bölümünü kullanalım.

form yönetiminden özür dilerim bu konu hakkında bilgim yoktu uyarınız için tşk.ederim.

tahtakaleli
16-12-2010, 23:07
Anladım Mutlu Bey, konu hakkında bir miktar bilgim oluştu en azından, paylaşımlarınız için çok teşekkür ediyorum.

Selamlar TAHTAKALELİ kardeşim, Ebay'den alma fikri şu an için biraz daha ağır basmakta, kargoyla birlikte 210-220 TL gibi bir rakam tutacak gibi görünüyor. Sakın yanlış anlaşılmasın, fiyatı düşürmek için söylüyor değilim, sizde samimiyetinizle son fiyatı söylemişsiniz zaten, çok teşekkür ediyorum. Ancak fikir değiştirirsem muhakkak sizle iletişime geçer, bir çayınızı içmek için rahatsız ederim.

Saygılarımla...

yanlış anlaşılacak bir durum yok kardeşim önemli olan sizin işinizin görülmesi.

writer neon
09-04-2011, 22:29
arkadaşalr peki wd 4 kaç gram kaldıra bilir

kesik
16-04-2011, 20:34
wing tiger uçağım için sony webbie hd mini kamera aldım.pilde almak istiyorum uçak için.2200 mah 3s 20 c pil.ancak kamera ile birlikte baya bir ağırlık olacağını düşünüyorum.acaba bir sorun teşkil edermi?

keynes
16-04-2011, 23:00
cg ayarladıktan sonra neden sorun olsun ki :) webbie ile uçuş yapanlar var.. 200gr civarında webbie

emo23
16-04-2011, 23:02
evet cg yerinde olsun yeter. az buçuk biraz hızlı uçar.

sabahları erken saatte sıfır rüzgarda uçurulursa daha stabil uçuş ile güzel bir video çıkar.

kesik
16-04-2011, 23:29
teşekkür ederim.yakın zamanda paylaşırım videoları.

kesik
16-04-2011, 23:49
cg ayarladıktan sonra neden sorun olsun ki :) webbie ile uçuş yapanlar var.. 200gr civarında webbie

pil ile ağırlığı 130 gr yalnız.bu arada emrah abi kamera gelsin vericiye bağlama konusunda başını ağrıtacağım biraz:D