Orijinalini görmek için tıklayınız : Mini Kameralara (gözlük, anahtarlık, kalem) Tarih Atma İşlemi
ata 1337
23-12-2010, 22:44
Arkadaşlar bazı üyelerimizde bu tip kameralar var, ilk aldığımda ben de çok uğraşmıştım, paket içeriğinde açıklama yoktu, bazı arkadaşlar biliyorlardır ama ben zorluk çekenler için bir proğram ekliyorum ihtiyacı olanlar kullansınlar.
Otomatik tarih, saat ayarlayıcısı:
Zip dosyasını açın, kamerayı usb den bağlayın, 808SetClock simgesini açın sistem saat ve tarihiniz otomatik olarak kayıtlıdır. Model kısmına girip kameranızın versiyonunu bilmiyorsanız I'm not sure satırını seçin ve okeyleyin.
Hepsi bu kadar kolay gelsin...
Tşk.ler paylaşım için ata abi elinize sağlık ;)
Abisi teşekkürler. Çok makbule geçti.:)
ata 1337
23-12-2010, 23:52
Rica ederim efendim...:)
Çok teşekkürler.Turnigy keychain kamera kullanıyorum.Ancak üzerinde kayıtlı olan tarih ve saati bir türlü degiştiremiyordum.Bu programla artık degiştırebilecegım.Teşekkürler
Çok faydalı ve pratik bir paylaşım. Teşekkürler Mehmet bey.
ata 1337
24-12-2010, 23:02
Gürman Hocam, rica ederim.
realbozo
25-12-2010, 22:57
slm..ben birtürlü bendeki anahtarlık kameranın tarihini değiştiremiyorum..ne yaptıysam olmuyor..acaba benim 808 keychain kamera diye satın aldığım cihaz orjinal değilmi?
ekranda görünen tarihin altında siyah şerit var..bu güne kadar gördüğüm anahtarlık kameraların tarihlerinde hiç böyle siyah şeritte görmedim..
varmı bu sorunu yaşayan aranızda?
ata 1337
26-12-2010, 00:26
Reset attınız mı?
experience
26-12-2010, 01:50
Çok teşekkürler
realbozo
27-12-2010, 17:30
bendeki kameraya ne yaptıysam birtürlü olmuyor..tarih değişmiyor..
tag txt diye notdef terinde yeni bir sayfa oluşturup denedim yine olmadı..
ata 1337
27-12-2010, 19:40
bendeki kameraya ne yaptıysam birtürlü olmuyor..tarih değişmiyor..
tag txt diye notdef terinde yeni bir sayfa oluşturup denedim yine olmadı..
Sayfa oluşturmaya hiç gerek kalmıyor. Proğramı denediniz mi?
''I'm not sure'' satırını seçmeyi unutmayın.
Mehmet Abi Sağol geleceğe döndük sonunda kamerayla artık benimle '' Mustafa güzel uçmuşsun 2008 de '' diye dalga geçemeyeceksin :D
mehmet bey program icin cok sagolun ama bende ne yaptiysam bir turlu tarih degismiyor hep ayni "i'm not sure" olarak ta sectim diger hepsini de sectim ama degismiyor acaba bu konu hakkinda blgisi olan varmi (reset olayini da en az 10 kere yaptim)
ata 1337
01-02-2011, 00:37
mehmet bey program icin cok sagolun ama bende ne yaptiysam bir turlu tarih degismiyor hep ayni "i'm not sure" olarak ta sectim diger hepsini de sectim ama degismiyor acaba bu konu hakkinda blgisi olan varmi (reset olayini da en az 10 kere yaptim)
Hangi model kamera bu?
Hangi model kamera bu?
siyah anahtarlik seklinde olan (808 olmasi gerek)
ata 1337
02-02-2011, 02:27
siyah anahtarlik seklinde olan (808 olmasi gerek)
Biz denedik burada olduydu.
Kameranın kutusu içerisinde cd ya da tarih-saat değiştirme notu filan çıkmadı mı?
Proğramı tam uyguladığınızdan da eminsiniz sanırım...
evet mehmet bey kameranin icinden sadece not cikti orada da tag dosyasindaki tarihleri degistirmeyi soyluyordu onu da yaptim ama degisen bir sey olmadi caresizce boyle kullanacagiz gibi gozukuyor
ata 1337
05-02-2011, 19:25
evet mehmet bey kameranin icinden sadece not cikti orada da tag dosyasindaki tarihleri degistirmeyi soyluyordu onu da yaptim ama degisen bir sey olmadi caresizce boyle kullanacagiz gibi gozukuyor
Bir de bunu deneyin bakalım olacak mı?
gene olmadi mehmet bey ne yaptiysam olmuyor aynisindan baska bir arkadasimda var ayni problem onun kamerasinda da var sanirim bazi modellerde sorun var
PAROLA061
12-05-2011, 14:48
valla çok makbule geçti TEŞEKKÜRLER
börteçine52
12-05-2011, 15:17
merhabalar benimde bir sorum olacak bu key camera yı web cam olarak kullanabilirmiyiz
kullanılıyorsa nasıl bi proğram filan lazımmı varsa proğram nette baya aradım bulamadım
teşekkürler
Hobbyking HD wing kamera ile uyumlu çalışıyor
börteçine52
15-12-2011, 12:33
http://www.dealextreme.com/p/usb-rechargeable-mini-1-44-lcd-2-0-mega-pixels-cmos-video-camera-tf-slot-37691
linkteki kemarayı aldım fakat bir türlü tarih ve saati düzeltemedim verdiğiniz programla la denedim oldu çok makbule geçti
ben ce çin malı bu tür kameralarda iş görür bu proğram
ata 1337
16-12-2011, 04:12
http://www.dealextreme.com/p/usb-rechargeable-mini-1-44-lcd-2-0-mega-pixels-cmos-video-camera-tf-slot-37691
linkteki kemarayı aldım fakat bir türlü tarih ve saati düzeltemedim verdiğiniz programla la denedim oldu çok makbule geçti
ben ce çin malı bu tür kameralarda iş görür bu proğram
Kameranız hayırlı olsun. Proğramın işe yaradığına sevindim...:)
muratim65
24-03-2012, 23:02
benim ki olmadı başka ne yapabilirim reset de attım olmuyor
program ücretli mi olmuş ? ben açınca ok yerine paypala yönlendiriyor
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.