Orijinalini görmek için tıklayınız : İşte Ben Bu Tarzı SEVİYORUM Diyenler
İnfinity_DREAM®
12-11-2005, 11:10
ewet arkadaşlar kısa bir oylama yapalım dedik bakalım forumda hangi tarz oyunlar rağbet görüyor...:ahhahyt:
off-road oyunu veya arabayla boşboş dolaşma oyunu hangi tarz oluyo ? gta san andreas gibi
İnfinity_DREAM®
12-11-2005, 11:27
valla onun tarzını ben birşeye koyamadım :)
off-road oyunu deyince aklıma geldi.
screamer 4x4 tadında yeni bir oyun biliyor musunuz?
goldenheart2005
13-11-2005, 14:59
arkadaslar aslında bir sey söylemek gerekiyor yukarıdaki katogorilerden similasyon çelişki oluşturuyor çünkü oyunların hepsi birer similasyondur saten. tür olarak görülmemesi lazım :)
bnce aksıyon counter-strıke bu aralar manyak gıbı her daka oynuom
4x4 screamer süper bi oyun diğil onun yerine 4x4 evolution 2 var ondan daha iyi . jeep in sitesinde var bi tane off-road oyunu eskiden yüklemiştim artık yüklenmiyo reklam giriyo downloada . resminde beyaz wrangler var o aralarından en güzel olanı :ahhahyt:
İnfinity_DREAM®
13-11-2005, 17:09
ewet arkadaşlar şu ana bize yakışır şekilde off-road veya yarış tarzı punlar başta gidiyor bence off roadların içinde rc-cars diye bir oyun oynuyordum bir zamanlar bence bayağı bir zordu bir denemenizi tavsiye ederim:)
internetten yükliiebiliceeim bi site varmı rc-cars ı ?
İnfinity_DREAM®
13-11-2005, 18:08
ancak paylaşım programlarından indirebilirsin
:) arkadaşım
virtual rc yi yükleyebilirsin bedava... En iyi rc oyunu. 2 pist geliyor programla , ilerde sıkılırsan pist satın alabilirsen. Bir de usb girişli aleti var. Receivera takıyosun kumandanla oynuyosun, öyle daha rahat. Herşeyi ayarlayabiliyorsun, yaylardan motora kadar. En gerçekçisi bu. Bununla pratik yapabilirsin
http://www.virtualrc.com/
off-road oyunu veya arabayla boşboş dolaşma oyunu hangi tarz oluyo ? gta san andreas gibi
Aksiyon oluyor Gta san andreas
Ben size birşey söyleyeyimmi :p
Gelmiş geçmiş En iyi oyun half life serisidir başka oyunlarda güzel ama half life oyun dünyasının mutlaka okunması gereken bir kitabı gibi bir baş yapıttır
bknzı avatarıma :ahhahyt: GORDON FREEMAN :ahhahyt:
anchor_et
17-11-2005, 00:16
bu oyunu kusmamaya dayanarak en fazla oynama rekorum 3 dakkadır... nasıl oynuosunuz anlamıorum..
bünyeden bünyeye fark var diosunuz siz şimdi..
İnfinity_DREAM®
19-11-2005, 00:30
ewet yanlış hatırlamıyorsam sene 98 siz gibi çıktı ama halen popülerliğini kaymetmeyen tek oyun
Half life mı... bence sadece kopyadan ibaret... adamların teknolojisi yok... önceki sürümlerde de varolan altyapıyı kullandılar half life 2 de de varolan yapı üzerine kondular...
Bence oyun tarihi derseniz doom'dur arkadaşlar.. ilk çıktığında da bir ilkti.. teknolojisini kendisi oluşturup geliştirdi... doom'un geçen sene çıkan doom 3 serisi de bir evrim niteliğindeydi...
half life 2 nin test aşamalarında karakterlerin gözlerinin eski teknolojideki gibi hareketsiz texture kullanılarak yapıldığını ve sonra bazı bilgilerinin internete sızdığı söylenerek farklı bir yapı ile tekrar düzenlendiğini biliyormusunuz.. neymiş bu farklı yapı ? tabiiki akla gelen ilk detay doom3 te kullanılan hareketli göz mimikleri olayı... bu haberi de bir oyun sitesinde okumuştum ama şuan bulamıyorum 1 sene geçince google seçici bir sonuç çıkartmıyor :)
taci abi bu konuda sana katılmıyorum bence değil otoriteler ce half life çıktıkdan sonra oyun dünyası için bir klavuz oldu ve pek çok oyun half life yi örnek aldı bakınız level dergisi 2005 hazıran sayısı
RC CARS diye bi oyun aldım fena diğil normal bi yarış gibi rc kullanılıyo
İnfinity_DREAM®
22-11-2005, 01:55
konu için half-life bence bir evrim taci soruyorum hangi oyun half-life kadar ayakta kalabildi half-lifesız bir net cafe göster bana ama doom suz bir çok cafe var ...
ve rc cars bencede gerçekten güzel bir oyun
!Amorfy.BaRoS+
05-12-2005, 19:46
konu için half-life bence bir evrim taci soruyorum hangi oyun half-life kadar ayakta kalabildi half-lifesız bir net cafe göster bana ama doom suz bir çok cafe var ...
ve rc cars bencede gerçekten güzel bir oyun
İnternet cafedeki oyunlarla baglantı kurmak bir bakıma yanlış.İnternete gelenler kolay oyunlara alışık elemanlar ve birçogu çocuk.Half life bunun için çok tutuldu...
Gta Yı Profesyönel anlamda oynayan Çılgın arkadaşlarım var izlemek zevkli oluyor gerçekten...(Single değil mutliplayer)
Bu arada gta nın tutulmasının sebebide o basit bir oyun.
Gta1-2 yi hatırladım bir aralar ne oyunlardı :eyweyw:
LAkin şuaralar call of duty 2 oynuyorum oyun harbi güzel :)
Bu arada İlk çıktıgından beri bende half life ve modlarını oynarım. ( Nonsteam Cs Şu aralar) (DOD ) Harika oyunlar.
Bu arada pes serisini şiddetle tavsiye ederim...
İnfinity_DREAM®
06-12-2005, 00:29
İnternet cafedeki oyunlarla baglantı kurmak bir bakıma yanlış.İnternete gelenler kolay oyunlara alışık elemanlar ve birçogu çocuk.Half life bunun için çok tutuldu...
Gta Yı Profesyönel anlamda oynayan Çılgın arkadaşlarım var izlemek zevkli oluyor gerçekten...(Single değil mutliplayer)
Bu arada gta nın tutulmasının sebebide o basit bir oyun.
Gta1-2 yi hatırladım bir aralar ne oyunlardı :eyweyw:
LAkin şuaralar call of duty 2 oynuyorum oyun harbi güzel :)
Bu arada İlk çıktıgından beri bende half life ve modlarını oynarım. ( Nonsteam Cs Şu aralar) (DOD ) Harika oyunlar.
Bu arada pes serisini şiddetle tavsiye ederim...
onur sana bu call of duty 2 konusunda katılıyorum adamlar harbiden oyun yapmışlar tek kelime ile mükemmel daha nediyebilirimki oynamayan arkadaşlarıma şiddetle öneririm bu arada medal of honor 2 de bekleniyor
konu hakkında lütfen bakınız level dergisi herhangibir sayısı
İnfinity_DREAM®
07-12-2005, 02:15
konu hakkında lütfen bakınız level dergisi herhangibir sayısı
derken nasıl herhangi bir konu:confused:
bence bu aralar en popiler oyun NFS most wanted.bende bağımlısı oldum.mükemmel bence.grafik,sesler...bide bu oyunda polislerde war.Denemenizi tavsiye ederim
Bu aralar en çok oynadığım oyunlar
Battle For Middle-Earth
World Of WArcraft (Lvl 54 Rogue yattı Shaman kasıyorum )
Warcraft Frozen trone (bi dota manyaklığıdır gidiyor)
Age of empires 3
Kounter sitrake (Abi sigarayı braktım Counteri brakamadım Awm+Desert)
Nfs mw (gidin Direksiyon Alın)
Gta 1,2,3 vc , sa (PSp alıp Liberity city stories Oynayacağım)
Ps2 We9 (futbol budur )
Aklıma geldikçe yazarım
nfs mw için direksiyon tavsiye edebilirmisiniz
bence en iyi oyun need foor speed most wanted nfs nin her serisi gibi
ama blaklıst 1 razorun polis gorevini bitiremiyoruuumm
İnfinity_DREAM®
30-12-2005, 17:14
Hile yap sende :D:D:D
Sim city4 oynuorum bu aralar İstanbul map i yapıorum güzel bir yama
RottinLegions
27-01-2006, 17:01
Arkadaslar ve abilerim FRP oynayan yokmuu...???
arkadaşlar bu ankete cevap yazmak zor benim için çünkü hepsi güzel ve hepsinle oynum bendeki arşivi bi görseniz dudanız uçuklar arkadaşlar nese reklam yapmıyayım
en güzel oyun mta ( gta nın multiplayer versiyonu) vice city bide san andreas olanlarını oynuyoruz çok güzel :yuppiyuv:
mfa_design
18-03-2006, 14:14
merhaba arkadaslar nfs mw de cıkmaza girdim
polis etabını gecemiyorum
bu oyunun bi şifresi var mı bölümlerle ilgili
ben bulamadım
HaQaN_86
18-03-2006, 22:55
arkadaşlar bu ara kaptırdım kendimi Constantine oynuyorum,gerilim abi resmen ya bu tarz sevenler kaçırmasın derim :D
ALIENWARE
18-03-2006, 23:16
RPG oynarım, çok severim, bu aralar Elder Scroll V ün çıkmasını bekliyoruzz:)
RottinLegions
21-03-2006, 22:36
Usta bnde RPG hastasıyım...:D
FRP oynayan yokmu yaa :(
Dungeons Dragons falan :(
unformat
22-03-2006, 02:07
FRP orta okuldayken oynardık, kitaplar, zarlar iyi para gitmişti, bir o kadar da zaman :) Ama çok eğlenceli idi, ben sonradan uyum sağlayamadığım için sanırım çıkarılmıştım gruptan :D Şimdi favorim BF2 ve COD2 :)
Bu arada Magic The Gathering oynayan varsa tanışabiliriz. Neredeyse 10 yıllık bir deckim var, baya da kartım. Yeni çıkan serileri takip etmiyorum eskide kaldım, isteyen olursa oynarız :)
RottinLegions
24-03-2006, 15:32
Magic The Gathering çok güzel oldugunu duymuştum...Bir ara başlıyalım dedim ama fırsat olmadı...
Dedin gibi çok vakit gidiyor...Biz derslerde bile oynamaya devem ediyoruz...:D
Aksİyon Ve YariŞ Bİrbİrİnİ Tamamlar İkİsİnİ Bİr Arada Koysaydiniz Daha İyİ Olurdu Ama Neyse Olsun Yİnede DÜzeltebİlİyorsaniz DÜzeltİn Bence..............:)
bymetinay
12-05-2006, 00:15
Colin Mcralli tek oynadığım oyun walla
sariender
07-06-2006, 14:58
Oynadıgım Bır Cok Oyun Var Ama Hosuma Gıden Mafia
Doğancan
07-06-2006, 15:15
wow oynayın en iisi hem çevre edinirsiniz yeni arkadaşlarınız olur hemde mükemmel oyun bu aralar 52 bi paladinim var onu kasıyorum:D
RottinLegions
07-06-2006, 15:34
Mafia çok güzel:ahhahyt: (2 kere bitirdim) :)
The Battle for Middle-earth >>>> Yüzüklerin efendisini sevenlere ve fantastik severlere şiddetle tavsiye edilir...(bitirdim)
valla hâlâ bi araç alamadığım için şimdilik sadece yarış oyunlarıyla kendimi avutuyorum! oynadığım oyun rc araçlar olan "re-volt" ve "rc race". bu 2. oyunu gazeteden almıştım ama umduğumdan iyi çıktı! araçları modifiye edebiliyorsun. ayrıca oyun çok gerçekçi. mesela rc araba düşmanı köpekler ve insanlar arabana saldırıyo!
RottinLegions
17-06-2006, 15:50
Tır kullanmak isteyenlere,simulatorleri severim diyenlere...
King of the Road'ı şiddetle tavsiye ederim...
Oyun yeni bir oyun degil...Ama tırlar gunumzdeki iveco-daf-volvo gibi tırlardır ve birebir aynısıdır.Konsolu bire bir aynıdır...Uzun lafa gerek yok oyun çok güzel bir simulatordur...
:ahhahyt: Deneyiniz:ahhahyt:
Oyun yeni bir oyun degil...Ama tırlar gunumzdeki iveco-daf-volvo gibi tırlardır ve birebir aynısıdır.Konsolu bire bir aynıdır...Uzun lafa gerek yok oyun çok güzel bir simulatordur...
bu oyun PS de varda denemedim amacın Lojistikmi yoxa yarışmı?
RottinLegions
17-06-2006, 16:05
Oyun çok kapsamlı...İster yarış yapıyorsun,ister yük taşıyorsun,şirket kurabiliyorsun,adam kiralıyosun % ile anlaşıyosun adam senin tırlarında çalışıyor...
RottinLegions
17-06-2006, 16:11
Ama ben PS degil PC de oynadım...PS de nasıl olur bilmiyorum:ddd:
HaQaN_86
17-06-2006, 17:20
:ahhahyt: Deneyiniz:ahhahyt:Bu oyunu oynadım ama bir süre sonra sıktı beni ,bıraktım..Adamlar da pek nazlı adama % bilmem kaç veriyorum kabul etmiyor,biraz daha arttırıyorum yine kabul etmiyor bi daha arttırcam telefonu yüzüme kapatıyor .erefsiz:D :P
hmm anladım en iyisi akşam bi bakayım nasılmış..
RottinLegions
17-06-2006, 18:59
Bu oyunu oynadım ama bir süre sonra sıktı beni ,bıraktım..Adamlar da pek nazlı adama % bilmem kaç veriyorum kabul etmiyor,biraz daha arttırıyorum yine kabul etmiyor bi daha arttırcam telefonu yüzüme kapatıyor .erefsiz:D :P
Evet anlaşmak zor...:)
Ama Tır iiiyi olursa ,az paraya çalışıyorlar...
Neyse deneyin görün:D:P
temurzen
17-06-2006, 21:24
yazılanları okudum ama kimse age of empires 2 oynamıyormu? ben hala bırakamıyorum, gerçi aoe 3 çıkmış ama daha almadım :)
HaQaN_86
17-06-2006, 21:35
[QUOTE=Emre_Bkm]Tır kullanmak isteyenlere,simulatorleri severim diyenlere...
QUOTE]
ben çok seviyorum bu bahsettiğin oyun 18 wheels of steel mi?
ben oynadım ama ismini unuttum şimdi oyunun birkaç versiyonu var ama hangisini oynadığımı unuttum :kütküt: :kütküt:
Ben 18 wheels of steel in Pedal to The Metal versiyonunu oynadım da sıkıyo abi bi süre sonra,King of the road daha sağlam oyun bence,hem onda egzos freni ,elfreni dahi var daha detaylı +manuel vites seçeneği var :ahhahyt:
ben çok seviyorum bu bahsettiğin oyun 18 wheels of steel mi?
ben oynadım ama ismini unuttum şimdi oyunun birkaç versiyonu var ama hangisini oynadığımı unuttum :kütküt: :kütküt:
benim oynadığım oyun hard truck: 18 wheels of steel çok zevkli bi oyun. ben baya zaman geçirdim bu oyunla ama bundan sonra bi sonra ki versiyon kötüydü. tırlar sana çarpıyodu falan bu tip saçmalıklar vardı...
RottinLegions
17-06-2006, 22:26
yok arkadaslar 18 wheels of steel degil...18 wheels of steel in 3 serisi var
Across America,Pedal to the metal,Convoy...ama ben bunu sevmiyorum belli bir süreden sonra sıkıyor.
Suana kadar oynadıgım en iyi tır simulatoru KİNG Of The ROAD....
HaQaN_86
17-06-2006, 22:28
yok arkadaslar 18 wheels of steel degil...18 wheels of steel in 3 serisi var
Across America,Pedal to the metal,Convoy...ama ben bunu sevmiyorum belli bir süreden sonra sıkıyor.
Suana kadar oynadıgım en iyi tır simulatoru KİNG Of The ROAD....
King Of the Road bence de daha iyi en azından daha çok seçenek sunuyor kullanıcıya 18 wheels de manuel vites yoktu deli oluyodum :D
RottinLegions
17-06-2006, 22:33
King Of the Road bence de daha iyi en azından daha çok seçenek sunuyor kullanıcıya 18 wheels de manuel vites yoktu deli oluyodum :D
Grafikler kotuydü veTırlar dandikti...
KardeŞİm YariŞi Oylamayan Adimin Burada NeİŞİ Var
Halflife ve counter strike favori oyunlarımdı, oyun olayını bırakmadan önce bilgisayardaki tüm zamanı counter strike'a harcardım ama diablo deyince hala kendimi garip hissediyorum, bütün gece diablo 2 oynayıp kafamı bilgisayardan kaldırdığımda güneşin doğuşuyla şaşırdığım başka bir oyun yok. Yada oda arkadaşımla odadan çıkarken flash bombası atıp zıplaya zıplaya çıktığımız zamanlar vardı bea
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.