Orijinalini görmek için tıklayınız : CoD: Black Ops Club
Merhaba arkadaşlar black ops oynayanımız varmı varsa bu guruptandır artık :D
oynadım çok güzel oyun fakt online oynamıyorum.kol bacak kopması süper olmuş.. :D
Just4ForMe
08-01-2011, 15:22
1-2 ay öncesine kadar oynuyodum 2 günde bitirdim çok güzel oyun.:)
ee online oynayan yokmu? :D
Ben boş vakitimde oyun yerine rc ile uğraşıyorum,oyun oynamak tamamen zaman kayıbı benim fikrimce.
Yatın uyuyun yada boş boş oturun daha iyidir,oyun hiçbir fayda etmez.
ben oynuyordum ama codmw2 nin yarısı kadar kalitesi olsa grafiklerde güzel olurdu ondan bıraktım 20 saat te :D
Jarjaryan
08-01-2011, 18:48
7 saatte bitirdim.. Online'nında hiç zevk almadim.. Boşuna 70 lira vermiş olduk..
MustafaYamaha
08-01-2011, 20:29
Merhaba Ben oynuyorum
:)
Just4ForMe
17-01-2011, 23:54
Ben boş vakitimde oyun yerine rc ile uğraşıyorum,oyun oynamak tamamen zaman kayıbı benim fikrimce.
Yatın uyuyun yada boş boş oturun daha iyidir,oyun hiçbir fayda etmez.
neden? sonuçta oyun oynamakta bir hobi diyelim kısaca sırf oyun için gtx260 aldım 2 sene önce hâlâ da idare ediyor bende rc ninde oyununda yeri her zaman ayrıdır.;)
neden? sonuçta oyun oynamakta bir hobi diyelim kısaca sırf oyun için gtx260 aldım 2 sene önce hâlâ da idare ediyor bende rc ninde oyununda yeri her zaman ayrıdır.;)
Tabii ki ama oyun bence vakit öldürmeye giriyor.
santral61
18-01-2011, 16:09
Aslında o kadar fazla vakit öldürmüyor... Ben Hitler i cod dan sonra araştırmaya başladım, araba sevdasına nfs den sonra başladım ,insan beyninin sadece düşünmekle kalmayacağını Harry Potter den sonra anladım. :D Şimdide halimden memnunum iyiki o oyunları oynamışım diyorum. Ayrıca ingilizce dersi içinde faydalı oluyor :D Ve iyi kafa dağıtıyor ,bilgilendiriyor, merak uyandırıyor... Ama bi okadar daha zararlı... Mesela omurilik hastalıkları,düşünme yeteneği , beyine zararları(radyasyon) çok zarar veriyor.
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.