Orijinalini görmek için tıklayınız : Eagle Tree OSD, 5.8 verici
Bu videoları göreve gelmeden hemen önce ekipmanları test etmek için çekmiştim. Laptop ve TV kartı kullanılarak kayıt yapıldı. Helikopter Trex-450 Sport & Helicommand. Futaba 2.4 kumanda. Radyo sinyali bakımından temiz bir yer değil ama buna rağmen ekipmanlar bence başarılı. Eagle Treenin GPS i gayet hızlı, değişimlere hemen cevap veriyor.
http://vimeo.com/18265087
18265087
http://vimeo.com/18264903
18264903
Eagle Tree OSD şekil şemal resimleri, bağlantı şekli, özellikleri hakkında bilgi isteriz. Böyle kuru kuruya olmuyor. :) BAE den döndünmü ?
Traxxles
04-01-2011, 08:15
ya abi :) sen niya Osd proyi almadin :) +40$ versen osd pro alirdin :) veya deyistirmek imkanin var :) rcgroups.com Bill le konus derim:)
amma Helicopterde RTH fonksyonu calismiyor :(
Gule gule kullanın Gps unitesi Osd inin içindemi geliyor ayrıcamı satılıyor ?
Traxxles
04-01-2011, 11:40
Elogger ayri Osd ayri Gps ayri bide Sensorlar var :) altitude yukseklik ve airspeed hiz :)
@Emrah,
Başka bir konuda daha detaylı anlatacağım.
Şimdi bu Eagle Treenin OSD pro versiyonu var, o da aynı bilgileri gösteriyor, farklı bir bilgi göstermiyor, sadece grafikler görsel olarak daha gelişmiş. Daha açık anlatayım. Gerek Eagle Tree OSD de gerek OSD Pro da, ekrana getirilecek bilgiler e-logger'dan geliyor. e-logger'in üzerinde sensör girişleri var ve birtakım parametreleri hesaplıyor. Biz bu bilgiler arasından seçtiklerimizi ekrana yansıtıyoruz. Gerek OSD de gerek OSD Pro da seçeceğimiz bilgiler aynı. Daha önce söylediğim gibi OSD pro da grafikler daha gelişmiş. Bir de OSD pro aynı anda tek ekranda daha fazla bilgi gösterebiliyor, diğerinde ise birden fazla ekranı dönüşümlü olarak görüntüye getirebiliriz. Ben özellikle OSD Pro almadım çünkü seyrettiğim tanıtım videolarında hızlı parametre değişimlerinde grafiklerin takılıp bayıldığını açıkça farkettim. Oysa bu sistem (pro olmayan) basit ve sade, tam istediğim gibi. Bu sistemler OSD ve Data kayıt amaçlı sistemler, bu sistemler otomatik pilot değil, yani modele kumanda etme durumu söz konusu değil, dolayısı ile RTH (return to home) fonksiyonu yok.
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.