Orijinalini görmek için tıklayınız : Biri bana T-maxx ne dir ne degildir aciklar mi acaba?
Biri bana t-maxx ne oldugunu aciklayabilir mi acaba daha yeniyim buralarda t-maxx t-maxx deniyor ve ben ne oldugunu bilmiyorum biri aciklar mi lutfen
Ayrica biri de bana bu motor adlarini acıklar mi RS filan falan baya cahil cıktım bende
engine02
16-06-2004, 17:12
bakh t-maxx nedir biliosun ama tam deil yane bilmemen cokh zor yane t-maxx : dagda , cayırda , bayırda , duz yolda her turlu yol sartlarında gidebilen bi araba t-maxx in anlamını bilmem ama modeli yane yanlısım warsa duseltin yane bn bole biliom yanlıs oldugunu sanmıorum :D
t-maxx engine acıklaması dogrudur t-maxx cok guzel kalıtelı bır offroad aracıdır dag tas bayır su cımen kar da bile gidebilir birde hpi savage 25 vardır buda t-maxx le aynı ozellikleri tasır bende savage oldugu ıcın ben savage yi daha cok beyeniyorum ama bunların ikiside super arabalar ve hangisi daha iyi diye sorarsan bu konu cok konusuldu ve ikiside super
SaRI; işte sana birkaç popüler RC markası:
*TAMİYA
*KYOSHO
*HPİ
*TEAM ASSOCİATED
*TRAXXAS
*DURATRAX
*OFNA
Bunların üretiği birçok model araba çeşidi var. "T-MAXX" Traxxas firmasının ürettiği benzin motorlu (ki bu benzin bildiğimiz benzinden çok farklıdır ve sadece RC motorlar için üretilir) bir canavar kamyon (Monster-Truck) modelidir. Bayağı büyük boyutlarda ve dağ-tepe aşabilen güçlü bir araçtır. Bunun "E-MAXX" diye bir de elektrikli modeli de vardır...Yalnız T-MAXX yeni başlayan biri için pahalı ve zor bir model olabilir...
Ayrıca "RS, Savage, T-MAXX, SS, RS4, EVO" gibi şeyler, model tanımlamalarıdır (Doğan SLX, Pejo 106 GTİ, Toyota Corolla GLİ, Nissan NX Coupe vs gibi)...
ben bıt t-maxx sahıbı olarak soyluyım araba cok guzel ve dayanıklı
2 ılerı 2 gerı vıtes ez start calıstırması(dugmeye basarak calıstırma)
15 lık motor 2*5cc,4.1 kg alaln arabayıı 66 km surate cıkarıyor 125 cc lık benzın deposu her tekerde cıft olmak uzere 8 bagımsız suspansıyonn
daha fazla bılgı ıcıın
http://www.towerhobbies.com/products/traxxas/trac54.html
arkadaşım t-maxx alırsın dere tepe bayır ova akarsu göl aşar geçersin:D ben düz duvara tırmandırıyorum maxx i !!! tabi bir yere kadar o da sonra devriliyor haliyle :D
fotografini gordugun arac diyorum ve konuyu bitiriyorum :) "t-maxx nedir?" bu soruyu soran birini ruyamda gorsem inanmazdim. Arac dunyanin 4 bir yanina nam salmis :D sen duymadim diyorsun :D
saka tabiki, ben de gecen aralik ayina kadar bilmezdim t-maxx'i. Sonra....sonrasini hic sorma :D http://www.mehmetgozetlik.com/tmaxx/01.jpg
keb harika yalnız mehmet :D :eyweyw: birtane yapsana senin t-maxx'e
mcagis abi serpent unutulurmu ya popüler markada??;)
freeman1209
17-06-2004, 12:34
bi reimde benden.bu sorun t-maxx ci arkadaşlara küfür gibi gelmiştir :p :p :eyweyw:
barracuda abi o kep zaten mehmet abinin yıldız parkında cekmişti bu fotoları beraber dik hatta:D
ben üye olunca ilk duyduğum araba serpentti ikinci t-maxx
peki serpent nasil bisey yani bilgi topluom ona göre araba seccem
serpent bence on-road benzilinin en iyisi :) bu serpent denilen canavar sadece düz aslfaltta gider ve genellikle yarışlar için kullanılır.
SirWilliam
17-06-2004, 22:51
Birden Sarı nın msjlarını görünce ilk halimi hatırladım... :D
Gercekten zordu :(
keb harika yalnız mehmet :D :eyweyw: birtane yapsana senin t-maxx'e
barracuda kep zaten benim :) altina da yazdik by mhmtg diye ama sanirim gormedin :) saglik olsun. Neyse son kebim dodge ram'i sevmis olman guzel
mehmet, şu nato zirvesinden sonra yıldız parkına gidelim seninle. ortamda daha detaylı fazlaca resim çekeriz. hemde biraz havuzda gösteri yaparız. ha bu arada geçen kız arkadaşımı götürdüm. maxx i benden çok kullandı, sonra bende istiyorum diye tutturdu. hehehehe :D
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.