PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : paket lastiği

basari
19-11-2005, 23:06
evet şu paket lastiği nasıl bişeydir bursada aramama rağmen bulamadım aslında lastik var fakat uçak için uygun değilmiş kesteldeki arkadaş öyle söyledi 10 santimlik lastikler var kanatı takmak için başka hangi malzemeler kullanmalıyım

prettyahmet
20-11-2005, 00:04
Cumhuriyet caddesinin sonuna doru fomaraya doru inen bi yol var.Oraya dönmeden solda bi eczane var onun yanında o tarz lastik,plastik şeyler satan bi dükkan var.

basari
20-11-2005, 00:29
Cumhuriyet caddesinin sonuna doru fomaraya doru inen bi yol var.Oraya dönmeden solda bi eczane var onun yanında o tarz lastik,plastik şeyler satan bi dükkan var.

o yerin adi nedir arkadas baska türlü bulamam :)

basari
02-01-2006, 01:08
bütün bursada arayıpta bulamadığım büyük paket lastiğini gerçenlerde bi bakkalda balonun ucunda rastaladım işte resmi http://img439.imageshack.us/img439/8670/last0at.th.png (http://img439.imageshack.us/my.php?image=last0at.png) şu soldaki lastiği ne kadar çok aradım ve sonunda bi balonun ucunda buldum e tabiki büsürü balonum oldu o lastik sayesinde :lol: ;oleeea:

erhanzeynel
02-01-2006, 01:23
bütün bursada arayıpta bulamadığım büyük paket lastiğini gerçenlerde bi bakkalda balonun ucunda rastaladım işte resmi http://img439.imageshack.us/img439/8670/last0at.th.png (http://img439.imageshack.us/my.php?image=last0at.png) şu soldaki lastiği ne kadar çok aradım ve sonunda bi balonun ucunda buldum e tabiki büsürü balonum oldu o lastik sayesinde :lol: ;oleeea:

O basket balon diye satılan balonların lastiği :fifufifu:
Ya paket lastiğini poşet, ambalaj malzemesi falan satan yerlerden rahatlıkla bulabilirsin. O tür dükkanların nerde olduğunu ise mahallenizin bakkalından sorabilirsin (abi nerden poşet alıyorsun diye bir soruyla.) Soru kesinlikle cevapsız kalır. Durumun aslını anlatınca ise gerekli yardımı gösterirler :D

basari
02-01-2006, 01:42
O basket balon diye satılan balonların lastiği :fifufifu:
Ya paket lastiğini poşet, ambalaj malzemesi falan satan yerlerden rahatlıkla bulabilirsin. O tür dükkanların nerde olduğunu ise mahallenizin bakkalından sorabilirsin (abi nerden poşet alıyorsun diye bir soruyla.) Soru kesinlikle cevapsız kalır. Durumun aslını anlatınca ise gerekli yardımı gösterirler :D

işte öyle aradım ve bulamadım neyse bu lastikte işime yarar :D

erhanzeynel
02-01-2006, 01:47
işte öyle aradım ve bulamadım neyse bu lastikte işime yarar :D
söylemediler mi yoksa :mad:
Yaa senle bu konuyu daha önce de konuşmuştuk. Ben sana alıcaktım ama Altınoluğa gidemedim. Altınolukta yerini bildiğim bi poşetçi vardı o satıyordu her boy paket lastiği ama gidemedik işte. Neyse o balonları da artık bi şekilde değerlendirirsin herhalde :yuppiyuv: görüşürüz kolaygelsin.

basari
02-01-2006, 01:49
söylemediler mi yoksa :mad:
Yaa senle bu konuyu daha önce de konuşmuştuk. Ben sana alıcaktım ama Altınoluğa gidemedim. Altınolukta yerini bildiğim bi poşetçi vardı o satıyordu her boy paket lastiği ama gidemedik işte. Neyse o balonları da artık bi şekilde değerlendirirsin herhalde :yuppiyuv: görüşürüz kolaygelsin.

aslında bi kaç yerde gördüm fakat onlar aradığım büyüklükte değildi neyse zaten bu konu önemini kaybetti artık bilindiği üzere hazır uçak aldım :D

erhanzeynel
02-01-2006, 01:55
aslında bi kaç yerde gördüm fakat onlar aradığım büyüklükte değildi neyse zaten bu konu önemini kaybetti artık bilindiği üzere hazır uçak aldım :D

hazır uçak aldın ama. onun da kanadı paket lastiğiyle takılıyor.
onun da kanadını bi yere çarptığında o paket lastikleri takır takır kopacak.
Ne olursa olsun lastik ihtiyacı yeniden doğacak.
Yanılıyor mu yum?

basari
02-01-2006, 16:48
hazır uçak aldın ama. onun da kanadı paket lastiğiyle takılıyor.
onun da kanadını bi yere çarptığında o paket lastikleri takır takır kopacak.
Ne olursa olsun lastik ihtiyacı yeniden doğacak.
Yanılıyor mu yum?

haklısın slow siticki alırken içinden çıkan lastiklerde ufaktı bide ufak lastikleri ardarda bağlayarak uzatmakta mümkün fakat şimdilik buna ihtiyacım yok üsteki resimde gösterdiğim büyük lastik uçağın kanadına tam geldi öyle bi kaç balonlu lastik alıp lastiklerini kullanabilirim :)

erhanzeynel
04-01-2006, 03:57
haklısın slow siticki alırken içinden çıkan lastiklerde ufaktı bide ufak lastikleri ardarda bağlayarak uzatmakta mümkün fakat şimdilik buna ihtiyacım yok üsteki resimde gösterdiğim büyük lastik uçağın kanadına tam geldi öyle bi kaç """""balonlu lastik"""" alıp lastiklerini kullanabilirim :)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Aklın halen lastiklerde :lol: :lol: Balonlu lastik :lol: :lol: güldürdün akşam akşam beni ömrün benden uzun olsun :lol: :lol: